«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018.... ΒΡΑΔΥ....

γράφει ο Χρήστος Κασταμονίτης

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ . (ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΠΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ)


Στις 6 Δεκεμβριου ημερα Πεμπτη στις 8 το βραδυ θα αρχισουν οι πρωτες φασαριες στην οδο Νοταρα. Μετα θα υπαρχουν επεισοδια στην οδο Πατησιων και στο Πολυτεχνειο. Ομαδες αναρχικων θα κατελθουν στην Ακαδημια (οδο Πανεπιστημιου και οδο Ακαδημιας ) οπου θα προβουν σε τρομαχτικου επιπεδου καταστροφες. Τα κτηρια της Τραπεζης της Ελλαδος και της Αλφα Bank ( τα μονα με νομιμως κατεχοντες οπλα φρουρους ) θα κλεισουν σαν στρειδι και ελευθεροι σκοπευτες των ΕΚΑΜ θα ειναι στην ταρατσα........


Στην ευρυτερη περιοχη του Ψυρρη και της πλατειας βαθης θα αρχισουν να μαζευονται ομαδες μουσουλμανων απο τα γυρω παρανομα τζαμια. Ουτως η αλλως ξημερωνει Παρασκευη που για αυτους που στην πλειοψηφια τους για το Ελληνικο Κρατος ειναι ανεργοι  ειναι η Αντιστοιχη Κυριακη τους . Οι ομαδες αναρχικων απο το Πολυτεχνειο και τα Εξαρχεια θα αρχισουν να κατεβαινουν προς Ομονοια . Παρακρατικοι απο την Πλατεια Βικτωριας και απο την Λιοσιων θα ενωθουν με τους Μουσουλμανους στην Ομονοια και θα αρχισουν τις καταστροφες και θα πλησιαζουν να ενωθουν με τους αλλους που διαλυουν ολη την Σταδιου. Οι μοναδες των Ματ που υπαρχουν στο Συνταγμα θα τραβηχτουν προς την Βουλη.
 
Εκεινη την στιγμη οι μοναδες που υπαρχουν στην Ασφαλεια Αθηνων ( οδος Αλεξανδρας κτιριο ΓΑΔΑ) διατασονται να επεμβουν. Το ερωτημα ειναι που. Και το αλλο ερωτημα ειναι πως. Η Διελευση μεσω Πατησιων ειναι απαγορευτικη. Το ιδιο μεσω Νεαπολεως. Αρα θα πρεπει να πανε απο Ευαγγελισμο για Συνταγμα.  Το Κολωνακι εχει ηδη να δεχεται χτυπηματα απο τα Παιδια του Γρηγοροπουλου.
 
Ο πρωθυπουργος ενημερωνεται στην κατοικια του ( Οδος Αρμονιας 72Β) στο Λοφο Ελικωνος οτι υπαρχουν σοβαρα επεισοδια. Ζητα την συμβουλη του Π.Καμμενου  . Τυχον σκεψεις για ενισχυση απο τον Στρατο αποκλειονται διοτι  παραδοξως ολα τα hotspot και ειδικοτερα αυτο του Ελληνικου ειναι σε κατασταση επαναστασεως με απιστευτες φθορες και φλογες και καταστροφες. Κατι σαν Αντιπερισπασμος. Η κυκλοφορια στην Ποσειδωνος κλεινει .Τα Νοτια Προαστεια ειναι χωρις αστυνομια και χωρις προσβαση στην Αθηνα.
 
Στις 9.30 μ.μ προς 10.00 μμ με εκτακτα δελτια ειδησεων απο τα 4 συστεμικα καναλια και την ΕΡΤ ακουμε οτι ολα βαινουν καλως εκτος απο το Σκαι που αρχιζει να αναφερει για πυροβολισμους στα Εξαρχεια. Οχηματα καιγονται σε Πατησιων και Σταδιου.  Το Γενικο Λογιστηριο του Κρατους ( οδος Πανεπιστημιου - διπλα πλατεια Κοραη ) δεχεται επιθεση . Οι Αστυνομικοι που εχουν υπευθυνη τους την ασφαλεια του Κτιριου ζητανε ενισχυση απο την Πυροσβεστικη. Δυο οχηματα της Πυροσβεστικης καιγονται με βομβες μολοτωφ και αγνωστοι προσπαθουν να σπασουν την πορτα του Γενικου Λογιστηριου. Ρεπορτερ του ΑΝΤ1 που εχει προσβαση στο χωρο αναφερει οτι πεφτουν πυροβολισμοι στον Αερα. Εχουν κλεισει ολοι οι σταθμοι Μετρο απο Ακροπολη μεχρι και Κεραμεικο. Εχει κλεισει ολη η κυκλοφορια των Λεωφορειων . Ανθρωποι εχουν εγκλωβιστει μεσω επεισοδιων στο κεντρο της Αθηνας. Αναφερονται τεραστιες ζημιες φωτιες σε καταστηματα και πολλοι τραυματιες. Τυχον προσπαθειες δυναμεων της Αστυνομιας να ανελθουν απο Πειραιως προς Συνταγμα ανακοπτονται απο μεικτες ομαδες μουσουλμανων και αναρχικων.
 
Αυτοπτες μαρτυρες αναφερουν οτι οι Αναρχικοι μιλανε διαφορες γλωσσες και πετανε πληθωρα βομβων μολοτωφ.  Εχουν ολοι κρανος και ειναι προφυλαγμενοι.
 
Νεα Ομαδα προσπαθει να πλησιασει το κτιριο της Τραπεζας της Ελλαδος για να κανει ζημιες. Στην διασταυρωση Σταδιου και Ομηρου εχει τραυματιστει καποιο ατομο και συμφωνα με τις πρωτες πληροφοριες ειναι Αναρχικος και εχει δεχθει πυροβολισμο.!!!  Τα καναλια δειχνουν τα επεισοδια
στο κεντρο της Αθηνας.  Στην περιοχη της Λιοσιων και του Αγιου Παντελεημονα γινονται μαχες αναμεσα στους Μουσουλμανους και σε ομαδες του Εθνικιστικου Χωρου που σπευδουν για βοηθεια της Απουσας Αστυνομιας. Οι δυο Γυναικες Υπουργοι Δημοσιας Ταξεως εχουν εγκλωβιστει στα Σπιτια τους.
 
Ο Αρχηγος Αστυνομιας ζητα ενισχυσεις απο γυρω περιοχες. Ολοι οι Αστυνομικοι Διευθυντες αναφερουν εξεργεση των κατα περιοχων hot spot. Αρχιζουν οι πρωτες κραυγες απο διαφορους αναλυτες οτι προκεται περι οργανωμενου σχεδιου. Παραλληλα ακουγεται οτι εχει πεθανει ο τραυματιας στον Ευαγγελισμο. Ο οποιος ειναι Μουσουλμανος..  Επικρατει πανζουρλισμος.
Μουσουλμανοι σπανε τα παντα σε Αχαρνων και Πατησιων . Φημες και για αλλους 4 σοβαρα τραυματιες στον Ευαγγελισμο.
 
Εκτακτη ενημερωση απο την Β.Σοφιας αναφερει οτι εχουν αρχισει να δεχονται οι Μοναδες των ΜΑΤ εξω απο την Αμερικανικη Πρεσβεια πληθωρα βομβων μολοτωφ. Το κεντρικο Κτιριο του Πολυτεχνειου καιγεται . Παραλληλα αναφερεται οτι το παλαιο κτηριο του Μινιον καιγεται και αυτο.
Το κεντρο του ΕΚΑΒ δεχεται χιλιαδες κλησεις για αναπνευστικα προβληματα απο περιοχες Πατησιων και Κυψελης.
 
Ο Κυβερνητικος Εκπροσωπος σε επικοινωνια με την ΕΡΤ δηλωνει οτι η κατασταση ειναι υπο ελεγχο και διαψευδει οτι υπαρχει Νεκρος.
Στις 11.00 μ.μ ο εκπροσωπος της Αστυνομιας προβαινει σε μια δηλωση οτι υπαρχουν καποια περιστατικα που ελεγχονται και διαψευδει και αυτος για νεκρους και αναφερει οτι θα υπαρχει νεα ενημερωση στις 12.00 μ.μ


 https://4.bp.blogspot.com/-mEFZeHorihQ/W_CcYSJS6uI/AAAAAAAAfIU/rHZR7-3Ihm0SSEM9Tf5DQrVrV1FwLb2wwCLcBGAs/s320/throw-bin_1538653i.jpg


12.00 μεσανυχτα 6 προς 7 Δεκεμβριου
ΓΑΔΑ 13ο ΟΡΟΦΟΣ.
 
Ο Αστυνομικος Διευθυντης Αθηνων ανακοινωνει με τρεμαμενη φωνη οτι η Ελληνικη Αστυνομια θρηνει 4 αστυνομικους που εγκλωβιστηκαν σε περιπολικο στην Οδο Μαρνης και καηκαν απο Μολοτωφ.Σαν ειδηση στα ψηλα περνα και η ανακοινωση οτι 5 νεκροι υπαρχουν στο hot spot Ελευσινας και 3 νεκροι στην Ομονοια.


Ολα τα καναλια σαν συντονισμενα αναφερουν οτι παρα την αρνηση του Πρυτανη του Πολυτεχνειου δυναμεις των ΜΑΤ μπαινουν στο Πολυτεχνειο. Ακουγονται πυροβολισμοι. Παραλληλα αναφερονται επεισοδια στην ΑΣΟΕΕ και στην ΠΑΝΤΕΙΟ.Βγαινει στο τηλεφωνο η κ.Παπακωστα και ζηταει ψυχραιμια.
12. 35
Ο Κυβερνητικος εκπροσωπος αναφερει οτι θα γινει συσκεψη του ΚΥΣΕΑ με την παρουσια των Υπουργων Δημοσιας Ταξεως.
1.00
Στο Πενταγωνο μαζευονται οι Στρατηγοι και οι υπουργοι καθως και ο Πρωθυπουργος. Η Αθηνα καιγεται. Υπαρχουν επισημα 16 νεκροι και 6 αγνουμενοι. Στην Πλατεια Βικτωριας το κτιριο του ΟΤΕ δεχεται επιθεση απο συντονισμενες ομαδες. Διακοπτεται η ψηφιακη ζευψη για την ΑΘΗΝΑ.
1.30
Ο κυβερνητικος εκπροσωπος αναφερει για ολοκληρωμενο σχεδιο καταστροφης ξενων δυναμεων . ο Πρωθυπουργος επικοινωνει με τον Προεδρο της Δημοκρατιας και τον Αρχηγο της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης. Ζητηθηκε απο τον Προεδρο η χωρα να τεθει σε κατασταση εκτατου αναγκης.
2.00
Χιλιαδες μουσουλμανοι καταστρεφουν την περιοχη της Ομονοιας. Απο το Πολυτεχνειο ζητηθηκαν τουλαχιστον 10 ατομα να μεταφερθουν στα εκτακτα του Ευαγγελισμου. Δυναμεις Εθνικιστων εχουν συμπλοκη με τους Αναρχικους. Δυναμεις αναρχικων προσπαθουν να επιτεθουν στο Κτιριο της Τραπεζης της Ελλαδος. Ελευθεροι σκοπευτες της Αστυνομιας λαμβανουν το πρασινο φως και τουλαχιστον 6 ατομα ειναι ξαπλωμενα στην οδο Πανεπιστημιου.
3.00
ο Πρωθυπουργος ανακοινωνει οτι πλεον το υπουργειο δημοσιας ταξεως ειναι σε συνεργασεια με την Ηγεσια του Στρατου για την τηρηση της Ταξεως. Ο προεδρος της Δημοκρατιας ζηταει την συναντηση των αρχηγων στις 3.30 το πρωι. 10 νεκροι στο hot spot της ΘΗΒΑΣ.
3.30
Προσερχονται οι αρχηγοι. Δημοσιογραφικες πληροφοριες μιλανε για πανω απο 65 νεκρους. Πανω απο 65 κτιρια καιγονται στην Αθηνα.

4.00
ο Κυβερνητικος Εκπροσωπος εμφανως χλωμος  βγαινει και ανακοινωνει οτι ο Πρωθυπουργος θα κανει διαγγελμα σε 15 λεπτα προς τον Ελληνικο Λαο.

4.15
Ενας εμφανώς εκτος τοπου και χρονου Πρωθυπουργος πλαισιωμενος απο τους Πολιτικους Αρχηγους και τον αρχηγο του ΓΕΕΘΑ και τον υπουργο Εθνικης Αμυνης ανακοινωνει τα κατωθι.

 
"Απο τις 8.00 μ.μ τα πρωτοφανη επεισοδια που μοιαζουν να ειναι ενορχηστρωμενα απο ξενες δυναμεις εχουν οδηγησει στον Θανατο 146 επιβεβαιωμενους νεκρους. Οι περισσοτεροι ειναι στην περιοχη της Ομονοιας και του Πολυτεχνειου. Υπαρχουν ανω των 2.000 τραυματιες  και συμφωνα με το συντονιστικο της Αστυνομιας στα ανω των 300 κτιριων που καιγονται στην Αθηνα υπαρχουν ανω των 200 αγνοουμενων.  Εχει ζητηθει η συνδρομη του Στρατου και ο Υπουργος μαζι με τον Αρχηγο θα σας ενημερωσουν. Επικρατει σε ολα τα Hot spot της χωρας Αναβρασμος. Επικοινωνησα προσωπικα με την Τροικα και την Καγκελαριο της Γερμανιας για βοηθεια. Επικοινωνησα με τον Πρεσβη των Η.Π.Α ο οποιος εξεφρασε την συμπαρασταση του.

Με συμφωνη γνωμη του συμβουλιου των Αρχηγων θα ζητηθει απο τον Προεδρο της Δημοκρατιας η θεση της χωρας σε κατασταση Εκτακτου Αναγκης. Οι Ενοπλες Δυναμεις θα διασφαλισουν το καθεστως Ασφαλειας της Χωρας τοσο εσωτερικα οσο και εξωτερικα. Η κατασταση αυτη θα εχει διαρκεια μεχρι και τις 7 /1/2019.....

Το προιον μυθοπλασιας λαμβανει σε αυτο το σημειο προσωρινα τελος. Θα το συνεχισω εν καιρο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου