«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Από το ένα «κουραδοσίχαμα» στο άλλο... συΦΙΛΗΣ: "Δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος, αλλά Νότια Αλβανία", "δεν είναι ήρωας ο Κατσιφάς" - Bίντεο + twit (δεν υπάρχει! 🙂)




Σε μια πρωτοφανή ανθελληνική δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο πρώην υπουργός ακολουθεί τη γραμμή Ράμα και δεν αναγνωρίζει ούτε τον φόνο του Έλληνα ήρωα, Κωνσταντίνου Κατσίφα, αλλά ούτε και την Βόρειο Ήπειρο.

Ενώ ο Φίλης αποδέχεται και υποστηρίζει θερμά τη «Βόρεια Μακεδονία” καθως και τη μακεδονική γλώσσα και εθνότητα των Σκοπιανών, γυρίζει την πλάτη στους Βορειοηπειρώτες που βρίσκονται σε «μάχη” με το αυταρχικό αλβανικό καθεστώς.

Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε  για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα απάντησε πως «όταν ένα πρόσωπο πηγαίνει σε μία ξένη χώρα με Καλάσνικοφ και υψώνει μια ξένη σημαία στην νότιο Αλβανία και όχι στην βόρεια Ήπειρο, καθώς είναι αλβανικά τα εδάφη και εκεί ζει ελληνική μειονότητα, τι περιμένουμε να γίνει».

Ο πρώην υπουργός επέμενε πάρα πολύ να μιλά μόνο για ελληνική μειονότητα και να απορρίπτει μετά βδελυγμίας τα περί Βορείου Ηπείρου τα οποία προσπαθούσε να πει η δημοσιογράφος.
Την ίδια στιγμή ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και τον αποκαλεί αυτόκλητο σωτήρα χωρίς να γνωρίζει κανείς ακόμα το πως και το γιατί έγινε η δολοφονία του.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από μετά το 32ο λεπτό: 



πηγή

1 σχόλιο:

  1. Θαυμάστε τους επι χρόνια ήρωες των απανταχού ελληνόφωνων αριστερών σοσιλαλΗστών κομμουνιστών.

    Αλλά και των παρουσιαζομένων από τα κομμουνιστικά ΜΜΕ ως δεξιών (νουδου με τα πολλά ονόματα (λαος καμμενος Ελληνική λύση εθνική απογοήτευση φαήληδες και επήλυδες) η απλώς πατριωτών αριστερών καραμπελιών και καζακο μπαρουφάκηδων και λοιπά πράσινα άλογα ,
    που τιμούν τους αγώνες της αριστεράς!!!

    Ακουσον άκουσον ...ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!

    Ποιάς;
    Της προδοτικής ανθελληνικής αντίχριστης αριστεράς, εξαιτίας της οποίας οι Ελληνες έχουμε υποφέρει τα πάνδεινα!!!

    Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ και όχι μόνο ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΡΥΒΕ,
    ΑΛΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ , ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!

    -Χαρήκαμε που χάσαμε στην Μικρά Ασία.

    -Δεν έχουμε καμιά δουλειά να πολεμάμε για την Μακεδονία που ΔΕΝ είναι Ελληνική.

    -Φαντάροι παρατήστε τα όπλα και μην πολεμάτε για την Βόρειο Ηπειρο που είναι ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ.

    -Καμμία ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. Εξόντωναν και κατέδιδαν τους Ελληνες που πολεμούσαν για την ένωση, στους Αγγλους ιμπεριαλιστές με τους οποίους παρουσιάζονταν – και ακόμα το κάνουν – ως εχθροί!!!

    -Για την Κωνσταντινούπολη , για το Βυζάντιο , για τον Μέγα Αλέξανδρο ,

    - ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!

    και άπειρα άλλα ων ουκ έστι αριθμός

    Και όλοι μαζύ οι Ελληνες , εφόσον αυτά τα αντιφασιστικά φιλελεύθερα και αριστερά κόμματα ψηφίζουμε ,
    ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞ ΕΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ!

    Αυτή είναι η αριστερά .
    Αυτές είναι οι θέσεις της.
    Απο τότε που δημιουργήθηκε ΟΧΙ τώρα.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
    ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
    ΤΑ ΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!

    Και μία συγγνώμη δεν βγήκε κανένα απο αυτά τα κόμματα μορφώματα , που τιμούσαν και τιμούν τους αγώνες της αριστεράς , να ζητήσει απο τους αδαείς αμόρφωτους Ελληνες που τους παραπλάνησαν!

    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!

    Να ζητήσουν συγγνώμη απο το Ελληνικό έθνος και έπειτα να εξαφανιστούν απο το χάρτη της γης μαζί με όλους τους κομματανθρώπους τους.
    Και αντι ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ τι κάνουν;
    Συνεχίζουν με άλλα ονόματα να μας παρουσιάζονται ως μελλοντικοί σωτήρες μας!!!
    Και εμίς που τα ξέρουμε όλα αυτά , τι κάνουμε;
    Ετοιμαζόμαστε να τους ξαναψηφίσουμε! Τους μόνους που καταδικάζουμε είναι οι συριζανελ!
    Οχι την αριστερά και όσους τιμούν τους αγώνες της αριστεράς...τους συριζανελ!!!
    Μόνον αυτούς!!!

    Ε καλά κάνει και ο κάθε μητστοτακο τραμπουκολο λαφαζονο καραμαραμπελιάς κατσαπλιάς και λοιπά κουτσομποειδή μόρφωματα και εμφανίζονται για σωτήρες ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ μέχρι που να μην μείνει Ελληνας πάνω στην γη , για να διεκδικεί τα πρωτοτόκια που έλεγε και Μακαριστός ΕΛΛΗΝΑΣ Χριστιανός ορθόδοξος Χριστόδουλος !!!

    "Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος (1939-2008)
    www.xristodoulos.net/
    Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος (1939-2008) ... Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, ..."

    Και αυτόν τον Ελληνα , που και αυτόν τον δολοφόνησαν ως όλους τους εθνικούς μας ήρωες , τολμούν μερικοί μικρόψυχοι και τον πιάνουν στο βδελυρό στόμα τους. Οπως κάνουν και για τον Καποδίστρια, τον Βασιλιά Γεώργιο Α’ , τον Βασιλιά Κωνσταντίνο Α’ , τον Μεταξά τον Παπαδόπουλο και το παλληκάρι τον
    Κωνσταντίνο Κατσίφα, μεταξύ των απείρων άλλων ηρώων μας.

    Καλά μας κάνουν αφού φταίει ο φασισμός , ο ναζισμός , η φασιτερά , οι συριζανέλ και οχι Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και οι τιμητές της!!!

    Αυτοί οι αριστεροί Ελληνα σου έμαθε η μεταπολίτευση πως έκαναν εθνική αντίσταση για να απελευθερώσουν την χώρα μας.
    Και εσύ το έχαψες!
    Και το χάφτεις ακόμα...

    Υ.Γ
    Και πρόσεξε καλά , μην ψηφίσεις τους φασίστες , τους νεοναζιστές, τους ακροδεξιούς τους εθνικιστές
    αυτοί είναι οι εχθροί σου...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή