«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Οι ΚΚΕδες ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ !!!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Σχόλιο Διόδοτου: ΚΚΕδες Θεσσαλονίκης και συριζαίοι και ΟΛΜΕδες κι αντιφάδες και λοιποί παρακρατικοί, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.. ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!!!


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πάμε πάλι... και πάλι.... και πάλι...! Αυτή την στιγμή εφαρμόζεται στην χώρα μας από ΟΛΕΣ τις ''πολιτικές'' δυνάμεις και από όλους τους χώρους εξουσίας, δημόσιας διοίκησης, ΜΜΕ κ.λπ. το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας, ΦΑΙΔΩΡΑ (ΕΔΩ). Οι διαταγές είναι συγκεκριμένες από τους Ιλλουμινάτι και οι εγχώριες δουλάρες τους υπακούουν τυφλά…



Δείτε την συλλογή άρθρων για το Σκοπιανό πρόβλημα ΕΔΩ



«Λυτοί και δεμένοι» έχουν πέσει απάνω στις καταλήψεις των μαθητών δεκάδων σχολείων της Βόρειας Ελλάδας –και όχι μόνον!- για την Μακεδονία μας. Καταλήψεις που γκρεμίζουν την χρόνια (από το… σωτήριον έτος 1974) ιδεολογική κυριαρχία των μαρξιστών, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης!
Έτσι, το μαρξιστικό καθηγηταριό των Ολμέδων, αφού δεν μπόρεσε να προλάβει και να ελέγξει το φαινόμενο, καλεί σε επιχείρηση καταστολής το κόκκινο παρακράτος!




Ιδού η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κουκουέδες ινστρούχτορες της Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης:
«Συσκέψεις συλλόγων διδασκόντων, οργάνωση συζητήσεων με γονείς και μαθητικές κοινότητες, προβολές ταινιών, αφιερώματα, παρεμβάσεις στα μαθήματα κλπ.  για να αποκαλύψουμε τον φασιστικό και εθνικιστικό σχεδιασμό και τους κινδύνους που φέρνει. Να αναδειχτεί η ανάγκη για πραγματικούς αγώνες για τα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα της νέας γενιάς, με το «νέο λύκειο» που είναι προ των πυλών και την αντιεκπαιδευτική πολιτική γενικότερα.
Να προχωρήσουμε σε εκδηλώσεις του εκπαιδευτικού κινήματος προς την κοινωνία, καλώντας τους φοιτητικούς συλλόγους, τα εργατικά σωματεία και τους φορείς του μαζικού κινήματος σε συγκεντρώσεις και άλλες πρωτοβουλίες με χαρακτήρα αντιφασιστικό, αντιεθνικιστικό, αντιπολεμικό αντιρατσιστικό…».
Μακάρι να το τολμήσουν τα κόκκινα σκυλιά του αμερικανόδουλου ψευδοκράτους! Δεν φαντάζονται τι εκπλήξεις τους περιμένουν!





2 σχόλια:

  1. Η παλαιά μέθοδος της κομμουνιστικής καταστολής (σταζι κα γκε μπε κλπ.) που όλοι ξέρουμε , αλλά κανείς από τους πατριώτες δεν θυμάται τα εγκλήματα τους, άλλαξε.

    Η νέα μέθοδος κομμουνιστικής καταστολής δεν είναι πια ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ της κρατικής αστυνομίας των ΚΡΥΠΤΟ κομμουνιστικών κρατών της Ευρώπης και αλλού.

    Εξάλλου οι ψευδοδημοκράτες αριστεροί μας το λένε ξεκάθαρα, άσχετα εάν δεν καταλαβαίνουμε τι λένε.
    Ο κομμουνισμός , λένε , είτε θα είναι δημοκρατικός είτε δεν θα υπάρξη καθόλου.
    Επειδή λοιπόν κομμουνισμός και δημοκρατία (με την πραγματική έννοια του όρου) είναι έννοιες ασύμβατες κάτι που βεβαίως το ήξεραν ανέκαθεν οι σχεδιαστές του παγκόσμιου διεθνιστικού κομμουνισμού τραπεζίτες από τα πολλά πειράματα που μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα είχαν κάνει για την επιβολή του , τι επινόησαν;

    Τα αριστερά κόμματα που “”””””ΔΕΝ””””” κυβέρνησαν και είναι τα μόνα που δικαιούνται να κάνουν επανάσταση ενάντια στην “”””””δεξιά””””””” που κυβερνά και
    τις ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ “ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ” , μέχρι στιγμής , άοπλες (;;;;;;;;) ομάδες.


    Όταν το κόλπο με την “”””δεξιά”””” που κυβερνά και την αριστερά που “””δεν”””’ κυβέρνησε,
    δεν βρίσκει πια ευήκοα ώτα και αρχίζουν τα έθνη την επανάσταση από τα δεξιά , όπως π.χ. οι μαθητές τώρα , μπαίνει σε εφαρμογή το άλλο κόλπο.
    Των αντιφασιστών...

    Ιδιαίτερα όμως στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας , αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο.
    Το ίδιο είχε κάνει η Αγγλία (όχι όμως και οι Άγγλοι) που έχει την παγκόσμια κυβέρνηση στα χέρια της, κατά την διάρκεια όλου του 20ου αιώνα τουλάχιστον στην Ελλάδα μας.
    Όταν επαναστατούσαν οι Έλληνες έστρεφαν κατά πάνω τους, τους ελληνόφωνους αριστερούς.
    Άλλοτε τους ονόμαζαν βενιζελικούς άλλοτε ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΟΠΛΑ και τώρα δημοκράτες!

    Πατροκοσμάς ο Αιτωλός , ο Άγιος εθνάρχης μας.
    Θα έρθει ένα Ψευτορωμαίικο , μην το πιστέψετε.
    Ηρθε και
    ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...

    Μόνο που σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση ΔΕΝ πρέπει η βολεμένη γενιά του πολυτεχνείου να αφήσει τα παιδιά μας να πάθουν το παραμικρό.
    Να αφήσει τα παιδιά μας να βγάλουν το φίδι από την τρύπα στην οποία αυτή η ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ αριστερή άθεη ανθελληνική γενεά μας έριξε όλους μας.



    Γενιά του πολυτεχνείου* = οι άνω των σαράντα πέντε!
    Είμαι περίεργος να δω εάν θα αφήσουν τα εγγόνια τους και τα παιδιά τους ανυπεράσπιστα απέναντι στις κομμουνιστικές (να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους μπας και καταλάβουν πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν) ορδές , για να μην χάσουν τους κρατικούς μισθούς τους και τις συντάξεις τους.
    Πολύ περίεργος πράγματι...
    Αν και ΜΑΝΤΕΥΩ τι θα επιλέξουν!!!
    ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “να αποκαλύψουμε τον φασιστικό και εθνικιστικό σχεδιασμό”

    Σε είπαν ναζιστή και έτρεξες να δικαιολογηθείς. Δεν είμαι ναζιστής.
    Σε είπαν φασίστα και έτρεξες να δικαιολογηθείς. Δεν είμαι φασίστας.
    Σε είπαν χουντικό και έτρεξες να δικαιολογηθείς. Δεν είμαι χουντικός.
    Σε είπαν Βασιλικό και έτρεξες να δικαιολογηθείς. Δεν είμαι Βασιλικός.
    Σε είπαν δεξιό και έτρεξες να δικαιολογηθείς. Δεν είμαι δεξιός.
    Σε είπαν εθνικιστή και έτρεξες να δικαιολογηθείς. Δεν είμαι εθνικιστής.
    Ανέμενε στο ακουστικό σου...

    Μήπως είσαι Έλληνας Χριστιανός;;;

    Μήπως πριν να έρθει η ώρα αυτή ,που πλησιάζει με ταχύτητα φωτός , ήρθε η ώρα να τους πούμε
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ.

    Ούτε καραγκιοζιλίκια του τύπου , φασίστες είσαστε εσείς , ούτε είσαστε φασιστεροί και άλλα γελοία και ανιστόρητα παρατράγουδα.
    ΑΛΛΑ Στα ίσια και παλικαρίσια.

    Ο κομμουνισμός είναι ΑΠΕΙΡΩΣ χειρότερος από τον ναζισμό και τον φασισμό μαζί και εσύ είσαι αριστερός
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ!
    Ακόμα και εάν δεν είναι αριστερός κομουνιστής θα είναι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ “δημοκράτης” φιλελευθερο αριστερό πασοκο ΕΑΜΙΤΗΣ που κυβέρνησε καθόλην την διάρκεια της μεταπολίτευσης καταστρέφοντας την Ελλάδα μας
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ!

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    Και ας αφήσουμε τους αριστερούς να απολογούνται για τα κομμουνιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
    ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ.
    Και ως είναι λογικό και επόμενο από την συνεχή άμυνα μας ...

    ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ
    ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...

    ΚΑΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!
    ΚΑΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!


    ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ!
    ΝΑΙ ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ
    ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΙΤΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ
    ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ
    ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή