«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ!.. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ... (ΒίΝΤΕΟ)



Ο Διόδοτος είναι από τα πρώτα μπλογκ που κατάλαβαν ότι η σταλινική συμπεριφορά απέναντι στους μαθητές των σχολείων θα δημιουργούσε ένα τσουνάμι ικανό να πνίξει, όσο καμία άλλη αντίδρασή μας ως τώρα, την σιωνο-κόκκινη λαίλαπα, που πλήττει, με τον κάθε της αυταρχικό παραλογισμό, την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Πείραξαν τον Γίγαντα; Την μαθητιώσα νεολαία μας; Το Μέλλον της Ελλάδος και του Ελληνισμού; ... Ε, ήρθε το τέλος τους.

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν περίμεναν ότι αυτό θα αρχίσει, χωρίς κανέναν ενεργό υποκινητή, παρά μόνο με τον πατριωτικό λόγο κάποιων ιστολογίων, που ξύπνησαν κατ'αρχάς κάποιους γονείς (κάποιους ήδη εξοργισμένους Μακεδόνες γονείς κυρίως) και στην συνέχεια οι γονείς αυτοί εμφύσησαν την Ελλάδα στα παιδιά τους.

Ξεκινήσαμε στις 2 Νοεμβρίου, με την αναδημοσίευση θέματος από τα facebook-makpress- grothia.gr , EΔΩ , με το βαρύγδουπο τίτλο "Ευτυχώς που με τον σταλινικό τρόπο, τον οποίο θέλουν οι νεοταξίτες και ανθέλληνες συριζοκαθηγητές να επιβληθούν στα παιδιά... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..! ΚΑΙ Α Υ Τ Ο Σ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ... (βίντεο) Σάλος από την αποβολή μαθητών του Λυκείου Γέρακα, επειδή φώναξαν υπέρ της Μακεδονίας "

Και φτάσαμε μέχρι σήμερα στις 23 αναρτήσεις με το ίδιο θέμα, οπωσδήποτε σκόπιμα, ως μορφή περαιτέρω αφύπνισης, με αποδέκτη τις νέες και νέους σπουδαστές της Ελλάδος, που με την Ελλάδα στην καρδιά, είναι οι μόνοι που μπορούν να αντιπαρατεθούν άφοβα και να προτάξουν τα στήθη τους απέναντι στον κάθε πληρωμένο παρακρατικό και κουκουλοφόρο αφγανο-τουρκαλβανό, δήθεν ταξικό αγωνιστή.

Το "σύστημα" αυτό βέβαια.. δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι πολύ επικίνδυνο. ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΌΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Σε κάθε περίπτωση.. "τούς" έχουμε προειδοποιήσει: ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.. ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!!!

Σήμερα το πρωί εντοπίσαμε αυτό: "Σιγά! Οι «αντιφασίστες» του «συνταγματικού τόξου» κοιμούνται! «Πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία από τη μαθητική νεολαία της Πτολεμαΐδας»", από κομμουνιστικό ιστολόγιο που μάς στοχοποιεί. Μαθημένα όμως τα βουνά απ'τα χιόνια. Λες και δεν ξέρουμε πως όπως και οι άλλες πατριωτικές κι ελληνορθόδοξες ιστοσελίδες.. είμαστε κάργα στοχοποιημένοι από το Ιντιμέντια του Σόρος και από άλλες παρακρατικές υπηρεσίες του προδοτικού καθεστώτος της χώρας μας...

Προς τιμήν μας είναι που μάς στοχοποιούν,

αλλά κι αυτοί.. με την κακία θα μείνουν.. Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


ΥΓ. Δώρο.. άλλο ένα ανθελληνικό φρούτο (ιστοσελίδα και αρθρογράφος), εδώ.


ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ:   "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ!!! Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ!" ... ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ!

1 σχόλιο:

  1. Μιλάνε για φασισμό τα δίδυμα αδέλφια του ναζισμού, οι κομμουνιστές! Πογκρόμ στους κομμουνιστές και ναζιστές φασίστες! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Θα απελευθερώσουμε την Ελλάδα και θα πάρουμε φόρα και για τις αλύτρωτες πατρίδες μας! Τρέμετε ανθρωποειδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή