«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Με τον τρόπο των Ιταλών κι ο Τραμπ..

Σχόλιο Διόδοτου: Έεετσι Τραμπ! Χτύπα αμείλικτα! Κι ας σε πουν δις φασίστα, αυτοί που έχουν κάνει την αντινόηση επάγγελμα. Ο Ντόναλντ ξέρει: Αν ξεκινήσεις να τούς απαντάς με τον ψευτο-πολιτισμένο δηθενιάρικο τρόπο τους, ή αν φερθείς απολογητικά χρησιμοποιώντας δικαιολογίες κι όχι εντελώς ολοκληρωμένα επιχειρήματα..... μαύρο φίδι (δηλαδή αυτοί) που σε έφαγε! Γιατί οι εχθροί μας Ντόναλντ, πίσω από το διανοουμενέ υφάκι και τις ντελικάτες ψευτο-ανθρωπιστικές απόψεις.. κρύβουν πολύ μίσος, πολύ άγρια ένστικτα και το αιματηρότερο παρελθόν από κάθε άλλη κατηγορία... Ξέρεις από "καπάκια κονσέρβας";... Ξέρεις για τις δεκάδες εκατομμύρια δολοφονίες από μαο-σοβιετικούς;... Στα μάτια αυτών εγώ κι εσύ είμαστε ήδη πεταμένοι σε λάκους με πτώματα. Γι αυτό.. "κόφτους" τον αέρα.. όπως πολύ καλά το πας...


 

Μπάχαλο στη συνέντευξη του Τραμπ… και βαριές εκφράσεις κατά MME

Μια μέρα μετά το κόμμα του έχασε τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων από τους Δημοκρατικούς, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μπήκε στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου στο Λευκό Οίκο, μιλώντας εριστικά, αναφερόμενος ονομαστικά σε Ρεπουμπλικανούς τους οποίους κατηγόρησε ότι έχασαν τις έδρες τους και επιτέθηκε για ακόμη μια φορά σε δημοσιογράφους που αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς του.

Κατά τη διάρκεια της 90λεπτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Τραμπ, είπε ότι τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών ήταν «πολύ κοντά σε μια ολοκληρωτική νίκη» για τους Ρεπουμπλικάνους και τόνισε ότι μπορεί να διαπραγματευτεί πιο εύκολα σε κάποια ζητήματα με τους Δημοκρατικούς.
Κάποιοι δημοσιογράφοι έκαναν επίμονες ερωτήσεις κατά πόσον η ρητορική του για τους μετανάστες από την κεντρική Αμερική κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ήταν διχαστική καθώς και για τις εξελίξεις στην έρευνα Μιούλερ για τη φερόμενη ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Ο Τραμπ απέκρουσε με τρόπο επιθετικό. «Το CNN θα πρέπει να ντρέπεται που σε έχει εργαζόμενο», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στον ανταποκριτή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Τζιμ Ακόστα. «Είσαι ένας αγενής, απαίσιος άνθρωπος» του είπε, ενώ ένας υπάλληλος του Λευκού Οίκου άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του Ακόστα.
Η δημοσιογράφος Γιαμίσε Αλκιντορ του PBS NewsHour που τον ρώτησε για τους λευκούς εθνικιστές που ενθαρρύνονται από τον Τραμπ που χαρακτηρίζει τον εαυτό του έναν «εθνικιστή», ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δήλωσε προσβεβλημένος. «Αυτό είναι μια ρατσιστική ερώτηση», της απάντησε.
Παράλληλα χλεύασε Ρεπουμπλικάνους υποψηφίους που κράτησαν απόσταση από τον ίδιο κατά την προεκλογική εκστρατεία λόγω των ανησυχιών τους ότι τα διχαστικά μηνύματα του Τραμπ για την μετανάστευση θα απομακρύνουν ψηφοφόρους. Δεν παρέλειψε δε να επαινέσει μια ακόμη φορά τον εαυτό του. «Πιστεύω ότι είμαι ένας ηγέτης υψηλού ήθους και αγαπώ τη χώρα μου».

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Στο χωριο του Τραμπ οταν δεν μπορης να διορθωσης ενα βλακα του δινεις κλωτσια. Αφηρεθη η υψηλου επιπεδου αδεια εισοδου στο Λευκο Οικο απο τον Ακοστα. Αντιθετως, εδω ο καθε ειδους βλαξ ντυνεται το διανοουμενε κουστουμι και καπελο το υφακι (μπραβο ρε Κωστα) και ανεβαινει σε οποιο βαθρο θελει να μας πνιξη με τις μπουρδες του.

    https://twitter.com/LouDobbs/status/1060347587398639616

    ΑπάντησηΔιαγραφή