«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΦΑΡΣΑΛΑ, ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ!!!



Πανελλαδικός ξεσηκωμός. Τσουνάμι που σαρώνει ἡ ἑλληνική Νεολαία. Καί στά Φάρσαλα οἱ μαθητές βγῆκαν στούς δρόμους γιά τήν Μακεδονία μας



2ο Λύηειο και Γυμνάσιο Φαρσάλων διαδηλώνει για τη Μακεδονία
Σήμερα το πρωί (27-11-2018) εκατοντάδες μαθητές του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Φαρσάλων έκαναν πορεία – διαδήλωση στο κέντρο των Φαρσάλων, μέχρι το Δημαρχείο.

Κρατούσαν Ελληνικές σημαίες, Λάβαρα με τον ήλιο της Βεργίνας και πανό. Έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο, φωνάζοντας συνθήματα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας,”Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”, τραγουδώντας ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”, κράζοντας τους πολιτικάντηδες ”Αλήτες-Προδότες -Πολιτικοί”, τους Σκοπιανούς ”Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ, Σκοπιανέ-Σκοπιανέ’‘, και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών ”Οχι στη συμφωνία των Πρεσπών” κ.α.
Οι πολίτες, στο δρόμο που περνούσαν τους χειροκροτούσαν και τους ενθάρρυναν. Θερμά συγχαρητήρια στους νέους μαθητές των Φαρσάλων.
Όσο υπάρχουν τέτοια Ελληνόπουλα υπάρχει Ελπίδα. Μπράβο παλικάρια.
(Με πληροφορίες από το facebook του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΠΛΗΣ )
https://akromolio.gr/2018/11/%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%86%CE%AC%CF%81%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CE%B3%CE%AE%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%81/

Ακραίοι ανθέλληνες της σλαβοκίνητης ΚΝΕ στον Πύργο, προσπάθησαν να σταματήσουν τις καταλήψεις των μαθητών για την Μακεδονία


Υπό κατάληψη βρίσκονται σήμερα τα περισσότερα Γυμνάσια και Λύκεια του Πύργου αφού οι Μαθητές διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Μάλιστα όπως εχουν ανακοινώσει οι Μαθητές στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και πορεία προς την Πλατεία Ιατρίδη.

Εν τω μεταξύ ένταση σημειώθηκε πριν λίγο στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου μεταξύ μαθητών και 4-5 ατόμων τα οποία μοίραζαν φυλλάδια προτρέποντας τα παιδιά να σταματήσουν την κινητοποίηση. Οι μαθητές απώθησαν τους εξωσχολικούς, ενώ στο σημείο έφθασε και δύναμη της Αστυνομίας.

Οπως μας ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου γονεών και κηδεμόνων : «εμφανίστηκαν αρχικά 3 άτομα απο την ΚΝΕ τα οποία στη συνέχεια εγιναν 6 και μοίραζαν φυλλάδια τα οποία φυλλάδια είχαν αποσπάσματα από το FB στελεχών – μελών της Χρυσής Αυγής και κατηγορούσαν τους Μαθητές οτι ειναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι γονείς αντέδρασαν και κάλεσαν τα μελη της ΚΝΕ να αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου. Υπήρξε ένταση και οι ίδιοι οι μαθητές απωθησαν τα άτομα αυτά.»

Στο 2ο λύκειο Πύργου μέλης της ΚΝΕ εγραψαν συνθήματα στην είσοδο του Σχολείου.odigos

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Τα ίδια καί ενθάδε. Μαθητές σε κατάληψη (με Ελληνική σημαία), κι απόξω πεντέξη ΠΑΜΕ-ΐτες με φυλλάδια. Οι οποίοι ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με το προεδρείο του συλλόγου γονέων καί κηδεμόνων, που ήταν επίσης έξω απ' το σχολείο.

    Οι τύποι (καί τύπισσες) του ΠΑΜΕ άρχισαν να λένε διάφορα ...επιχειρήματα, του τύπου: "- Θ' αφήσουμε τη ΔΑΚΕ να στείλει τα παιδιά μας να σκοτωθούν γιά τα πετρέλαια του Λάτση;" Ώσπου όλοι οι υπόλοιποι παριστάμενοι άρχισαν να γελάνε, καί η ωραία ομήγυρις διαλύθηκε.

    Συμπέρασμα πρώτον: Οι ΠΑΜΕ-ΐτες είναι ά(ν)εργοι! Δεν έχουν δουλειά, δεν δουλεύουν! (Αλλά προσπαθούν να δουλέψουν τον κόσμο.)
    Συμπέρασμα δεύτερον: Έχουν πολιτική σκέψη συνδυασμό νηπιακού επιπέδου καί σχιζοφρενούς.
    Συμπέρασμα τρίτον: Γιά κάτι τέτοια φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Βοήθειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή