«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ, ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ.. ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ...



Εισβολή στο 1ο ΓΕΛ Γέρακα από παρακρατικούς – «Περίεργη» και διαρκής η απουσία της αστυνομίας!

 

Συντονισμένες επιχειρήσεις τρομοκρατίας από παρακρατικούς και κνίτες κατά των μαθητών του Γέρακα!

Δεν έχει τέλος η πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος ενάντια στα παδιά του Γέρακα που γίνανε σύμβολο ενός αγώνα για την Μακεδονία μας ενάντια στο καθεστώς των εθνοπροδοτών.

Θυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα παιδιά πραγματοποίησαν κατάληψη του σχολείου τους όταν συμμαθητές τους αποβλήθηκαν από το σχολείο επειδή… τόλμησαν να πούνε το «Μακεδονία Ξακουστή».
Αυτή την κατάληψη την έβαλε στόχο όλος ο παρακρατικός συρφετός. Αρχικά είχαμε δημοσιεύματα από την «Εφημερίδα των Συντακτών» και την ιστοσελίδα του Κούλογλου.
Τώρα, όπως διαβάζουμε, ακόμα και οι ζωές των μαθητών τίθενται εν αμφιβόλω, αφού δράση ανέλαβαν οι παρακρατικές συμμορίες και το ΚΚ€.

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, σε τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, χθες το πρωί γύρω στις 11, συμμορία παρακρατικών εισέβαλλε στο σχολείο φωνάζοντας συνθήματα και εκτοξεύοντας ύβρεις.
Παράλληλα πέταξαν φέιγ βολάν στα οποία αναγράφονταν τα συνθήματα «ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» και «ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ» με υπογραφή «Συνέλευση Μαθητών/τριών από τον Αναρχικό/Αντιεξουσιαστικό Χώρο»!

https://grothia.gr/wp-content/uploads/2018/11/eisvoli-sto-1o-gel-geraka-apo-parakratikoys-periergi3.jpg

Σε όλο αυτό το περιστατικό με την εισβολή εγκληματιών σε σχολικό χώρο, η Αστυνομία ήταν προκλητικά απούσα και το περιπολικό έφτασε ΜΟΝΟ αφότου αποχώρησαν οι εγκληματίες.

Η ίδια προκλητική απουσία της αστυνομίας υπήρξε και όταν άλλη συμμορία, πάνω σε μηχανάκια έφτασε πετώντας φυλλάδια της ΚΝΕ στον χώρο του σχολείου, με προφανή σκοπό την τρομοκρατία κατά των εθνικώς αγωνιζόμενων μαθητών.

https://grothia.gr/wp-content/uploads/2018/11/eisvoli-sto-1o-gel-geraka-apo-parakratikoys-periergi4.jpg


Την ίδια στάση της προκλητικής απάθειας απέναντι σε απειλές για την ζωή τους που δέχονται μαθητές είχαμε και στις δεκάδες καταγγελίες γονέων για συνθήματα στο σχολείο που απειλούν τις ζωές των μαθητών από παρακρατικές συμμορίες. Σε αυτά τα περιστατικά, μάλιστα, το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής δεν άφησε τους γονείς ούτε μήνυση να καταθέσουν, λέγοντάς τους πως ο μόνος που μπορεί να καταθέσει μήνυση και αυτή μόνο για φθορά ξένης περιουσίας, είναι ο Λυκειάρχης!

Είναι σαφές πως οι συριζαίοι, οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους και τα σταλινικά απολιθώματα του ΚΚ€, παρέα με σκοτεινούς παρακρατικούς μηχανισμούς, έχουν βάλει στο στόχαστρο τους μαθητές του Γέρακα.

Παρακρατικοί, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τα παιδιά των Ελλήνων!

πηγή

6 σχόλια:

  1. Είναι το σύνθημα που εδωσε η πουτανα η κανελλη,θυμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως φιλε μου αυτη η ανωμαλη οχια και δυο μερες μετα σκοτωσανε τους Φουντουλη -Καπελωνη

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ15 Νοεμβρίου, 2018 23:05

    Άν δεν μιλήσει ό Gaston Glock σε αυτά τα καθίκια μην περιμένουμε προκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπρρρρ φοβηθηκα..... τεσπα. ειναι αναποφευκτη η ενοπλη συγκρουση με τους προδοτες. τωρα οτι εκφοβιζουν,ετσι νομιζουν τουλαχιστον θαρρω. εχουν κ τη συμπαραστση,προς το προν ενος μηχανισμου ολοκληρου,ετσι. ολα αυτα εινια προπαγανδιστικα προς το παρον κ απορω γιατι τα αναμεταδιδεται. τεσπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι τα βρισκεις προπαγανδιστικά..
      Δεν πρεπει να ενημερωσουμε τους γονεις για ενδεχομενους κινδυνους απεναντι στα παιδια τους;
      Ή κατατιθεστε με παρεμφερη τροπο, οπως και παλαιοτερα, απλως για να την σπασετε στο Διηνεκη;

      Διαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Νοεμβρίου, 2018 14:27

    ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ τεσπα,ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή