«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ [ Ο Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ.. ΩΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ]

Πολλοί θα έχουν τις ενστάσεις τους με αυτή την ανάρτηση.. Πολλοί θα θέλουν να με σκυλοβρίσουν "ότι αλλοιώνω την εικόνα του μοναδικού ανθρώπου (Χίτλερ) που θα γλύτωνε την ανθρωπότητα από την σιωνιστική λαίλαπα". Θα πρότεινα να διαβάσουν αυτήν εδώ την ανάρτηση (που για καλή μου τύχη βρήκα πριν από 20 λεπτά) και να αναρωτηθούν επίσης -όπως θά'πρεπε να είχαν αναρωτηθεί και πολλοί στρατιώτες του Χίτλερ ανά τον κόσμο- τί δουλειά είχε η "Άρεια Ιδέα" με το μάζεμα του χρυσού από την Ελλάδα, παράξενες έρευνες σε αρχαιολογικούς μας χώρους, έρευνες πέραν των μύθων, σε Β.Πόλο, Ανταρκτική, Αίγυπτο, Κεντρική Ασία.. περί Υπερβορέας, Σαμπάλα κ.ά.. Ποιοι "άλλοι", πάντα ενδιαφέρονταν για όλα αυτά;;... 


Α' ΜΕΡΟΣ [ΑΠΟ ΕΔΩ] 


Ανώνυμος

Εάν δεν είχε νικήσει ο καπιταλισμός-κομμουνισμός τον φασισμό - ναζισμό , πώς θα ήμασταν σήμερα;
Θα ήμασταν καλλίτερα η χειρότερα;
Οι αριστερο ψευτο ελληνες , που κατά τα άλλα ομνύουν στην ελευθερία , ούτε καν να θέσουν αυτήν την ερώτηση δεν τολομούν, πόσο μάλλον να την απαντήσουν.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

Απάντηση




  1. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    Δεν θα είχε μείνει ίχνος από την μόλυνση του πλανήτη (σσ. την σιχαμερή γνωστή φυλή με τα δεκάδες ονόματα, που κατασκεύασε όλους τους -ισμούς για να επικρατήσει). Ο κόσμος θα ήταν σαν παράδεισος.

  2. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    Η προηγούμενη απάντησή μου φυσικά.. ήταν αφελής.
    Είναι ό,τι θα απαντούσε ένας που δεν έχει μελετήσει τις λεπτομέρειες της ιστορίας.
    Ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ ήσαν δικοί τους (αυτών δηλ. που υποτίθεται ότι διώκονταν με ολοκαυτώματα μέχρι αφανισμού τους).
    Το πραγματικό και ειδικό επικαλυμμένο σχέδιο ήταν ολοκαύτωμα της ελληνικής φυλής. Να σκοτώσουν όσους γηγενείς μπορέσουν και να μειωθεί όσο περισσότερο γίνεται ο πληθυσμός της Ελλάδος.
    Και Μουσολίνι και Χίτλερ είχαν αυτήν την εντολή. Τα κουραφέξαλα περί του ότι αναγκάστηκε ο Χίτλερ να μας πολεμήσει λυσσαλέα και από θυμό επειδή αντισταθήκαμε και τον καθυστερήσαμε.. να τα πουν οι "ιστορικοί" αλλού..
    Άκου επίσης τί λέει ο μίστερ V από το 20:05 έως το 21:46 - ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ 21:40!..:



Άκουσε και για το πόσο φίδια συνεργάσιμα με τους Ιταλούς ήταν οι Αλβανοί, και πόσο άγρια έσφαζαν Έλληνες..
Γενικά, δες όλη την καταπληκτική εκπομπή!

Με άλλα λόγια.. την προηγούμενή τους προσπάθεια για Παγκοσμιοποίηση-Παγκόσμια Κυβέρνηση μέσω του Ναζισμού.. τούς την αχρηστεύσαμε εμείς οι Έλληνες.

Από εκεί κι ύστερα την Ιστορία -μέχρι κι αυτή την στιγμή- την ξέρεις...

Οι ομαδικές εκτελέσεις και οι βομβαρδισμοί μετατράπηκαν  σε δανεισμό και εγκλωβισμό σε πλασματικό χρέος μη αντικρίσημου χρήματος. Ανεπαρκής μέθοδος για να υποταχτούμε. Γι αυτό θα πάρουν σειρά τα τουρκαλβανά, τα ισλαμοσκατά και τα "ευρωπαϊκά" στρατεύματα κατοχής.

ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ, Σ Υ Ν Τ Ο Μ Α. 


  1. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    υγ.
    Στα τουρκαλιά, τα αλβαναριά, τα ασιατικά ισλαμοσκατά και τα "ευρωπαϊκά" στρατεύματα κατοχής...
    ξέχασα να προσθέσω τα διαφόρων χρωμάτων προδοταριά, εντός κι εκτός βουλής, ακόμα και μέσα στα ίδια μας τα σπίτια και στους χώρους εργασίας μας και σε κάθε πόστο που καθορίζει κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτισμικό στίγμα.
    Είμαστε περικυκλωμένοι για πρώτη φορά ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΑΝ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


    Ανώνυμος

    “Ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ ήσαν δικοί τους (αυτών δηλ. που υποτίθεται ότι διώκονταν με ολοκαυτώματα μέχρι αφανισμού τους).”

    Το σχέδιο των τραπεζιτών για παγκόσμια κομμουνιστική επικράτηση (κατάργηση ατομικής ιδιοκτησίας τα πάντα όλα υπό των έλεγχο και στην ιδιοκτησία των τραπεζιτών χρηματοδοτών της αριστεράς κοσμοθέασης), οτι δηλαδή ακριβώς προωθείται και σήμερα , μετά από την κατάκτηση του Ορθόδοξου Βασιλείου της Ρωσίας (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της) μια χαρά προχωρούσε. Ποιος τους εμπόδιζε και ...εμφάνισαν τον φασισμό ναζισμό;

    Εξάλλου ο Μεταξάς ήταν φασίστας ( απλά δεξιός δηλαδή, αλλά ας το αφήσουμε αυτό) , γιατί να πολεμήσει τον φασισμό;
    Ακόμα και συνωμοτικά εντελώς να το πάρουμε δεν βγαίνει άκρη.
    Το ότι χρηματοδότησαν (;;;;) ΚΑΙ τον Χίτλερ οι τραπεζίτες δεν μου λέει κάτι.
    Και για τον Πούτιν και Τραμπ τα ίδια λένε. Εάν καταφέρουν τελικά να αποτρέψουν την κομμουνιστική παγκοσμιοποίηση (όπως εσείς πιστεύεται).

    Λάβετε υπόψιν σας πως μας έχουν χορτάσει ψέματα. Νομίζω πως αυτό είναι η θεωρία του ΑΡΙΣΤΕΡΟΎ ΕΑΜ Β.)

    Την αλήθεια ψάχνουμε η οποία νομίζω πως ο μόνος ασφαλής τρόπος να την προσεγγίσουμε είναι επαγωγικά. Όχι μόνο δηλαδή από γραπτές πηγές που μπορεί να είναι και πλαστές.
    Προς τα που το πάνε πάλι σήμερα μετά από μόλις εβδομήντα χρόνια;
    Προς τον κομμουνισμό . Ηλίου φαεινότερο. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο τον δημιούργησαν. Εξάλλου οι κομμουνιστές και οι εμπνευστές του προλεταριάτου που δεν έχει πατρίδα , διεθνιστές , δεν το κρύβουν το λένε φανερά! Γιατί να υποθέσω εγώ το ανάποδο;
    (Ο διε θνιστής θέλει να εξολοθρεύση όλα τα έθνη –πλην της κομμουνιστικής φυλής- , ιδίως τους ΛΕΥΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ , ΟΧΙ ο ναζιστής η ο φασίστας). Τον Καλλέργη έκαναν βραβείο οι κομμουνιστές που κυβερνούν , δεν τον έκαναν οι ναζί που ηττήθηκαν.

    Γιατί να προσπάθησαν μέσω του ναζισμού να κυριεύσουν τον κόσμο , όταν αυτό το είχαν σχεδόν καταφέρει μέσω του σοσιαλισμού κομμουνισμού που επικρατούσε σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνον;

    Απάντηση







    1. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

      Όχι δα και σε ολόκληρη την Ευρώπη.. Μόνο στη Ρωσία. Γι αυτό και ξεκίνησαν παράλληλα και τα άλλα σχέδια που θα κατέληγαν εκεί.




                                Β' ΜΕΡΟΣ [ΑΠΟ ΕΔΩ]



      Ο Στρατηγός Αϋφαντής αναφέρει πώς ο Τσώρτσιλ έδωσε εντολή στον Μουσολίνι να επιτεθεί στην Ελλάς!! Είναι γνωστό πλέον πώς ο Μουσολίνι ήταν Πράκτορας των Άγγλων. Οι Άγγλοι Λόρδοι τον έκαναν Δικτάτορα της Ιταλίας. Επίσης κάποιοι έχουν προχωρήσει περισσότερο τις έρευνες και αναφέρουν. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ με μια επιφύλαξη. Πώς ο Μουσολίνι ήταν ΚρυπτοΕβραίος. Benito Mousolini : Βeni Mosse. Αυτό μένει να αποδειχτεί στο μέλλον. Αφεντικό του Πολέμου ήταν οι Άγγλοι οι Λόρδοι Σιωνιστές - Ουίνστον Σπένσερ Τσώρτσιλ, Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ, Μόργκαν, Πρέσκοτ Μπούς χρηματοδότησε τον Αδόλφο Χίτλερ ή Σέικλγκρούμπερ. Ο Ιωσήφ Στάλιν χρηματοδοτήθηκε από τους Ροκφέλλερ - Σίφ. Ο Εβραίος Ντε Γκώλ κύρηξε την Ενωμένη Ευρώπη για χάριν των Σιωνιστών που τον επέβαλλαν στην Γαλλία. Ο Τίτο της Γιουγκοσλαβίας ήταν Ιωσήφ Μπρόζ Χαζαροεβραίος της 13ης φυλής. Άπαντες οι λαοί χειραγωγούμενοι από αυτούς στην σκακιέρα του Πολέμου για χάριν των Σιωνιστών. Άπαντες οι ηγέτες πιόνια του Μεγάλου Αφεντικού. Ανάστημα μόνον ο ΜΕΤΑΞΑΣ σήκωσε για εμάς για να είμαστε και να ζούμε ελεύθεροι και το πλήρωσε με την ζωή του από τους Σιωνιστές.


      Απάντηση

      kolybithro xylo 

      Τον Πολεμο της Ελλαδος με την Ιταλια τον ηθελαν οι Αγγλοι, Ο
      Χαζο-Μουσολινι και οι Ιταλοι πιστευαν μεχρι την 27, Οκτωβριου, οτι η Ελλας
      πιεζομενη απο την ( Μεγαλη τους Δυναμη ), θα ενδωσει. Το ποιος βυθισε την Ελλη?
      Ο Θεος και οι Αγγλικες Μυστικες Υπηρεσιες ξερουν πολυ καλα. Θα ηθελα λοιπον να αναφερω ορισμενα σημεια αξια
      προσοχης .οι περισσοτεροι ανωτεροι Ιταλοι Αξιωματικοι ηταν φιλο-συμαχικοι.
      Μερικοι επερναν και επιδομα απο παλια απο ξενες Πρεσβειες, Πραγμα που γινοταν
      και με τον Μουσολινι για πολλα χρονια, με την αγγλικη, αλλα η δικη του
      συνεργασια ηταν δημοσιογραφικη δεν ηταν Πρακτορας. Οι Πρακτορες μετα απο εναν ορισμενο βαθμο, δεν εχουν
      δικαιωμα ανακλησης συνεργασιας με κινδυνο ζωης Αυτο που συνεβη στον Αλ. Κορυζη.
      Δουλευε για τους Αγγλους διπλα στον Στεργιαδη, του εγινε προταση αργοτερα να
      γινει Πρωθυπουργος ειπε ΝΑΙ,Ο βαθμος του ανεβηκε, Μετα απο 80 ημερες (πολυ
      αργα) καταλαβε οτι οι εντολες που επερνε μεσω του Βασιλια και εκτελουσε κατα
      γραμμα ηταν λαθος αλλαξε γνωμη.( Εγω πιστευω απο πατριωτισμο ) αλλα ηταν αργα
      για ολους μας Θελω με ολα αυτα να πω, οτι κανεις Ιταλος δεν κατιγοριθηκε μετα
      τον πολεμο.Ολοι ειχαν ντοκουμεντα συνεργασιας με τους Δημοκρατικους συμμαχους.

      Ο Πατερας του, ο Αλεξανδρος Μουσσολινι, 29 χρονων σιδερας Ειχε το κεφαλι φουσκωμενο με επαναστατικες ιδεες και βαφτισε το πρωτο του παιδι με το ονομα του ηρωα της  μεξικανικης επαναστασεως Μπενιτο Χουαρεζ. Καταγωγη απο Μπολονια, 5 γενιες πισω κανεις δεν ειναι Εβραιος. Παντως εγω δεν πιστευω οτι ολοι οι Εβραιοι εναι Προβλημα


      Απάντηση

      Έλληνας Πατριώτης  

      kolybithro xylo Εάν ήταν ή όχι Εβραίος ο Μουσολίνι Mose - Μοσέ ή Μωυσής θα το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος, συνέλληνα. Επειδή οι σημερινοί πολύ φοβάμαι δεν το ανέλυσαν.. Εννοείτε πώς δεν είναι όλοι οι Εβραίοι κακοί. Είναι οι Σιωνιστές.


13 σχόλια:

  1. Παμε λοιπον στα παληα. Αυτος ο κυριος, Norman Thomas, υπηρξε επι εξη φορες υποψηφιος του Σοσιαλιστικου κομματος για την Προεδρια των Η.Π.Α. Προσεξτε τι ειπε σε ενα λογο του το 1944.

    "Οι Αμερικανοι δεν προκειται ποτε να δεχθουν τον Σοσιαλισμο ιδια βουλησει. Ειναι καλυτερο να τους το προσφερουμε υπο το προσωπειον του Liberalism. Δεν ειναι αναγκαιον δι' εμε να ειμαι υποψηφιος πλεον διοτι το Δημοκρατικο κομμα εχει υιοθετησει ολοκληρη την πλατφορμα μας".

    Υγιενετε, τσολια καθηγηταδες της Παντειου.

    https://twitter.com/jenniferword/status/1056962352183173120

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έστησαν τον Α'ΠΠ, γιά να αποσπάσουν την Παλαιστήνη από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και να την φέρουν στα χέρια της απόλυτα ελεγχόμενης Μ.Βρετανίας.

    Έστησαν τον Β'ΠΠ, γιά να εξαναγκάσουν τους εβραίους της Ευρώπης να καταφύγουν στην Παλαιστήνη, ώστε να ιδρυθεί το κράτος του Ισραήλ.

    (δεν ήθελαν, φυσικά, να παρατήσουν την αβροδίαιτη ζωή τους εις τας Ευρώπας και να τρέχουν στην έρημο, να μαλώνουν με την άμμο και τους Άραβες. Γιατί να θέλουν; τρελλοί ήταν;)

    Θα στήσουν τον Γ'ΠΠ, γιά να καταλάβουν πλήρως την Ιερουσαλήμ και το όρος του Ναού, ώστε να χτίσουν εκεί τον Τρίτο Ναό τους, όπου θα στέψουν τον Μεσσία τους ως παγκόσμιο δικτάτορα.

    Πρόκειται περί μεγαλομανών θρησκόληπτων παραφρόνων.



    Ο Χίτλερ ήταν εξ ίσου εβραίος σιωνιστής με τον Λένιν, τον Τρότσκυ, τον Μαρξ, τον Ρόθτσαιλντ και τον Βαϊσχάουπτ.
    Έπαιξαν ο καθένας τον ρόλο του, ανάλογα με τις ανάγκες του σεναρίου -ο καλός, ο κακός κι ο άσχημος...

    (να σκοτώνονται οι λαοί γιά τ' αφέντη το φαΐ -και την παρανοϊκή του αντζέντα)



    Η Σοβιετική Ένωση ήταν το πείραμα, τώρα έρχεται η γενική εφαρμογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζω να υπάρχει Ελληνας που να θέλει να υπερασπιστεί τους ναζί. Μόνο και μόνο που σκότωναν εκατό αθώους για έναν δικό τους , τους κατατάσσει στην κατηγορία των ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ. (Την άποψη μου για τον ναζισμό την κατέγραψα. Δεν χρειάζεται να την επαναλάβω. Εξάλλου εδώ δεν δίνουμε εξετάσεις σε πολιτικώς ορθόν γυμνάσιον δια να απαιτείται επανάληψις των αυτονοήτων.)
    Την ίδια διαταγή είχε δώσει και ο λένιν πολύ ρπίν από τον Χιτλερ. Να σκοτώνουν διακόσιους Ρώσους για κάθε νεκρό μπολσεβίκο. Οι αριστεροί πατριώτες όμως δεν θεωρούν απάνθρωπο τον κομμουνισμό. Αρα πολύ πιθανόν από την σύγκριση ναζισμού κομμουνισμού να στεναχωρηθούν αυτοί που δεν το περιμένεις.

    Πάρα πολλά συγχαρητήρια στην εκπομπή της Οδύσειας και στους παρουσιαστές αυτής. Εχουν γνώσεις και θάρρος.

    Μια ένσταση σε σχέση με το επίγραμμα δια τον Μεταξά. Η παγκόσμια προπαγάνδα έχει κατατάξει τον ναζισμό σε ότι χειρότερο έχει κάνει την εμφάνιση του πάνω στον πλανήτη, από τότε που έφτιαξε Ο θεός τον κόσμο. Από τον Χίτλερ όμως γιατί πειμένουμε να συμπεριφερθεί στους εχθρούς του ως προσκοπάκι; Μου φέρνει στον νου τους ελληνόφωνους κομμουνιστάς που κατηγορούν τον Παπαδόπουλο για …εγκληματία!
    Και τι είναι αυτό που η εκπομπή καταμαρτυρεί για τον Χίτλερ; Ξεκρέμασε το επίγραμμα …
    Αυτή είναι δηλαδή η μέγιστη τιμωρία που θα μπορούσε να προκαλέσει στους Ελληνες της Γερμανίας και στον Ελληνισμό …που τόσο μισούσε; Δεν υπήρχαν άλλοι Ελληνες στην Γερμανία να τους πιάσει και να τους κάψει στους φούρνους μαζύ με τους Εβραίους; Συμπεριφέρθηκε δηλαδή ο Χίτλερ στους Ελληνες της Γερμανίας και σε όποιες άλλες χώρες είχε κατακτήσει , εφόσον ήταν σιωνιστής και μέγας ανθέλληνας –όπως αφήνετε να εννοηθεί- όπως συμπεριφέρθηκε στους Εβραίους; Δηλαδή βασάνιζε και έκαιγε Ελληνες στους φούρνους ; Υπάρχουν τέτοιες αποδείξεις;

    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σύνδεσμος που μας παραπέμπεται γράφει πολλά και ΔΕΝ αποδεικνύει ΤΙΠΟΤΑ. Ουτε και σε κάποια πηγή παρατήρησα να μας παραπέμπει για να στηρίξει όσα γράφει. Αρα; Τα συμπεράσματα δικά σας.

    Μερικά όμως ερωτήματα εντελώς επιγραμματικά σε σχέση μα τα αναγραφόμενα στο άρθρο του δια κοσμος.

    1) Πρίν την εμφάνιση του ναζισμού , που κατά την άποψη του – όπως και του ΕΑΜ Β- ήταν δημιουργία του σιωνισμού, δεν κυριαρχούσαν οι σιωνιστές τραπεζίτες στην Γερμανική οικονομία; Ο Β.Π.Π. είναι συνέχεια του Α. Μάλλον κακώς τον απομονώνουμε.

    2) Είναι σωστό πως πρίν από τους κομμουνιστές είχαν καταφτάσει οι δυτικοί στρατιωτικοί στο Βερολίνο και πήραν διαταγή να μην εισβάλλουν. Εάν εισέβαλαν και αιχμαλώτιζαν τους Γερμανούς ΔΕΝ θα είχαν υποστεί αυτά τα απάνθρωπα βασανιστήρια στα οποία υπεβλήθησαν από τους σοβιετικούς.
    Ναι η όχι;
    Ναι.
    Αρα οι σιωνιστές τραπεζίτες που ήταν πίσω και από την δικτατορία του προλεταριάτου , ήθελαν να ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ τους Γερμανούς !
    Γιατί;
    Σε τι τους έφταιγαν οι Γερμανοί απλοί πολίτες εφόσον σύμφωνα με το ίδιο το άρθρο ΔΕΝ ήσαν οι Γερμανοί υπεύθυνοι για τον ναζισμό , και όσα εξ’ αυτού υπέστησαν οι Εβραίοι και οι επιχειρήσεις τους, αλλά οι ίδιοι οι σιωνιστές!
    Γιατί τους μισούσαν τόσο πολύ τους Γερμανούς;
    Μήπως είχαν πραγματικούς λόγους οι τραπεζίτες να μισούν τους Γερμανούς , διότι τους χάλασαν τα σχέδια για την παγκόσμια κυριαρχία;

    3) “Επροτίμησεν να δώσει τέλος εις την ζωή το απόγευμα των Βαλμπούργειων Νυκτών που ήτο η μεγάλη εορτή του Σατανισμού. Ήταν όλοι οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ υψηλόβαθμα μέλη αποκρυφιστικών- σατανιστικών, οργανώσεων- οι υψηλόβαθμοι ΝΑΖΙΣΤΕΣ ήταν ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ “

    Οι σατανιστές είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της ορθοδοξίας. Γιατί όταν κατέλαβαν την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας δεν συμπεριφέρθηκαν ως οι κομμουνιστές στην Ρωσία;
    Όχι μόνο δεν δολοφόνησαν τον Αρχιεπίσκοπο Χρύσανθο που δεν θέλησε να ορκίσει την κυβέρνηση Τσολάκογλου αλλα απλά τον αντικατέστησαν με τον βενιζελικό Δαμασκηνό.
    Για έναν τέτοιο κακούργο αντίχριστο δολοφόνο, ως παρουσιάζουν τον Χιτλερ , δεν θα ήταν αυτή η πιο κατάλληλη αφορμή για να κατακρεουργήσει βασανίσει απάνθρωπα τον Αρχιεπίσκοπο Χρύσανθο , για αυτήν την μέγιστη προσβολή που επεφύλαξε στην ναζιστική κατοχική κυβέρνηση; Γιατί δεν γκρέμισαν χιλιάδες εκκλησίες και δεν δολοφόνησαν χιλιάδες Ιερείς μας;

    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “Το πραγματικό και ειδικό επικαλυμμένο σχέδιο ήταν ολοκαύτωμα της ελληνικής φυλής. Να σκοτώσουν όσους γηγενείς μπορέσουν και να μειωθεί όσο περισσότερο γίνεται ο πληθυσμός της Ελλάδος. Και Μουσολίνι και Χίτλερ είχαν αυτήν την εντολή.”

    Και γιατί δεν το έκαναν πράξη εφόσον στο χέρι τους ήταν όταν μας αιχμαλώτισαν οι Γερμανοί; Αφορμές άπειρες.

    Μάλλον η γενοκτονία μας θα είχε συντελεσθεί εάν ο στρατηγός Τσολάκογλου δεν συνθηκολογούσε με τους Γερμανούς. Συνθηκολόγησε και αποφύγαμε αυτό που ίσως είχαν κατά νου οι ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ Αγγλοι σύμμαχοι των ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ σοβιετικών.

    Πολύ περισσότερους Ελληνες σκότωσαν και πολύ μεγαλύτερες καταστροφές υπέστημεν από τον κομμουνιστικόν πόλεμον που εξαπέλυσαν οι αριστεροί εναντίον μας παρά από τους Ναζί.
    Για όλα αυτά υπάρχουν στοιχεία αδιαμφισβήτητα.
    Κάτι ήξεραν οι "δημοκράτες" εθνάρχες καραμανλήδες παπανδρέηδες που έκαψαν τα αρχεία του Ελληνικού στρατού.

    Από το πρώτο μνημόνιο έως σήμερα , που τα ηνία της Γερμανίας τα έχει μια δεδηλωμένη κομμουνίστρια και έχουμε και στην χώρα μας αριστερές κυβερνήσεις μήπως έχουμε περισσότερους θανάτους (αυτοκτονίες και άλλους άμεσους και έμμεσους) από ότι επι Γερμανικής κατοχής;

    Οσο για την λεηλασία μας επί ναζιστικής κατοχής , δεν νομίζω να υπάρχει Ελληνας που να μην αντιλαμβάνεται πως ο χρυσός που λέγεται πως πήραν οι Γερμανοί από την Ελλάδα μας , είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ παράδοση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ελλάδας μας ΚΑΙ όλων των Ελλήνων μετά των ατομικών μας ιδιοκτησιών ΚΑΙ μετά της ελευθερίας μας ως ΚΑΙ μετά του αποτελέσματος της εργασίας μας (φορολογικοί σκλάβοι με τσιπάκια) , για 99 χρόνια στην διεθνιστική αντιρατσιστική λαθρολάγνα αντίχριστη ομοφυλοφιλική αντιναζιστική αντιφασιστική και άρα κομμουνιστική Ε.Ε. .

    Κλείνοντας θα ήθελα να σημειώσω πως σκοπός της αρχικής μου τοποθέτησης δεν ήταν να επιλέξουμε ανάμεσα σε φασισμό ναζισμό και κομμουνισμό, αλλά να ξεκινήσει μια συζήτηση ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ. Και οι απαγορεύσεις δεν αρμόζουν σε δημοκρατίες….

    Εάν είναι να διαλέξουμε , μπορούμε και πρέπει απλά να επιλέξουμε Ελληνικές λύσεις βασισμένες στους πάνσοφους προγόνους μας , σε μια Ελληνοχριστιανική Ελλάδα. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την ανάδειξη ενός απαγορευμένου θέματος.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑΛΗΨΗ.

      Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ

      Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

      Η Ρ Ω Α Σ

      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ!!!


      Διαγραφή
  6. Ακόμα και σήμερα, 73 χρόνια μετά, όλοι ασχολούνται μαζί του και προσπαθούν να του φορτώσουν όλα τα δεινά του κόσμου....
    Αυτό από μόνο του κάτι λέει...


    Εκτός απ΄τα τετριμμένα και χιλιοειπωμένα (εγκληματίας, αιμοσταγής, δολοφόνος, παράφρονας κτλ) τον έχουν βγάλει και αιμομείκτη, πρεζάκια, κρυφοαδελφή και κοπρολάγνο.

    Σήμερα πάντως μάθαμε ότι ο Χίτλερ -εκτός από σατανιστής- ήταν και Σιωνιστής!!!!!

    Τα πάντα όλα!!!

    Πως και δεν έχουν βγει τίποτα "σαϊνια" να "ανακαλύψουν" και την παιδοφιλία του;;;;;
    Δεν έχετε δει με τι θέρμη χαϊδευε τα μαγουλάκια των πιτσιρικάδων της Hitlerjugend στην μάχη του Βερολίνου;;;
    Άντε ντε τι περιμένετε.. βάλτε τώρα που γυρίζει...


    Συμπέρασμα:
    Είναι τέτοια η πρεμούρα του μέσου πατριωτάκου να μην χαρακτηριστεί "φασίστας" που είναι πρόθυμος να υιοθετήσει οποιαδήποτε αντιχιτλερική ανοησία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είδα όμως να βάζετε έστω έναν σύνδεσμο, σαν κατάθεση περί του αντιθέτου...

      Διαγραφή
  7. Για οσους ασχολοuντε με τον 2ΠΠ το βιβλιο του Dr. David Irving "Chuchill's War" ειναι απαραιτητο. Θα το βρητε στο Amazon.com.

    Σχεδον εκατο χρονια τωρα ζουμε σε ενα ωκεανο ψεμματων γεματο με μουφες γεγονοτα. Παραδειγμα τα λογια του πατερα του Mel Gibson o οποιος επικαλειται την αρωγη της επιστημης για να στηριξη την αποψη του, η οποια δημοσιευτικε στους New York Times. Λεει λοιπον ο πατερας του Mel, αναφορικα με τη μουφα το ολοκαυτοματος.

    "Ρωτηστε ενα γραφειο κηδειων τι χρειαζεται για να εξαφανισθη ενα ανθρωπινο σωμα. Θα σας πουν. Χρειαζεται ενα λιτρο βενζινης και μια ωρα. Εξη εκατομμυρια;"

    Οσον αφορα τον κομμουνισμο εχει ξεπερασει το φασισμο/ναζισμο σε αναλγησια ως συμπεριφορα προς στον απλο πολιτη και εχει μετατραπει σε απανθρωπη τυραννια. Αυτα τα λεει ο Σολτσενιτσιν, οχι εγω. Γραφει λοιπον. "Απο το 1917 μεχρι το 1954 εσφαγησαν 66 εκ Ρωσσοι". Ολοι λευκοι ορθοδοξοι.

    Ολα αυτα για να κυριαρχηση επι πλανητικου επιπεδου. Συχενεται πατριδες, εθνη, πολιτισμους. Ωρα Δεκεμβριανα, Παιδομαζωμα, μολοτωφ στη ταινια "Ελενη" ανακυρηξη του Ζακ σε ηρωα και αλλα ανατριχιαστικα.

    Μονο που αυτη εχει στη ρουγα και θα τους ερθει απο κει που καποτε τους ταιζανε.

    https://twitter.com/jenblueline/status/1056243133720260608

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διορθωση. "εχει βγει στη ρουγα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο ειλικρινής και αληθινός και πατριώτης , μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος ισχυρίζεται πως πρωτιμά να βασανίζουν και στο τέλος να δολοφονούν , αυτόν τον ίδιο ,τα παιδιά του και τους συμπατριώτες (ομοεθνείς *) του , ομόθρησκους στην συντριπτική πλειονότητα τους, παρά αυτούς τους ιδίους που σήμερα προετοιμάζουν το έδαφος περί τούτου;

    Δυσνόητον το ερώτημα;
    Απλοποίηση.
    Πως θα σας φαινόταν εάν ένας Εβραίος σας έλεγε πως προτιμά τον ναζισμό από τον κομμουνισμό;
    Προϋπόθεση της απαντήσεως είναι η αποδοχή της ιστορίας ως έχει. Δηλαδή οι κομμουνιστές εξόντωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια εθνικούς γηγενείς Χριστιανούς και οι Ναζί εξόντωσαν έξι εκατομμύρια Εβραίους.

    Ένας απλός αγράμματος και αμόρφωτος εξωγήινος συγκρίνοντας τον αριθμό των δολοφονημένων εθνικών Χριστιανών που παραθέτει ο “αχοη”, σε ΕΝΑ μόνο κομμουνιστικό καθεστώς, αυτό του λενιν και τα έξι εκατομ. δολοφονημένων Εβραίων που ισχυρίζονται οι ίδιοι και οι αριστεροί , πως συνέβη σε παγκόσμια κλίμακα υπό το ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ και
    βλέποντας την παγκόσμια πανεπιστημιακή κοινότητα να εκθειάζει τον κομμουνισμό και να καταδικάζει τον ναζισμό , τι συμπέρασμα θα έβγαζε για την επιστημονική πρόοδο στον πλανήτη γη;
    (Εάν όχι να τον εκθειάζει τουλάχιστον να δέχεται να συζητά ΚΑΙ να συνεργάζεται μαζύ τους , ενώ με τους ναζιστές να μην καταδέχεται ούτε καν να απαντήσει στα απλά ερωτήματα που τους θέτουν, εξορκίζοντας τα μακριά ως ...αιρετικά!!!)


    (Η λέξη συμπατριώτης σημαίνει ομοεθνής;
    Η μπορεί π.χ. να είμαστε συμ(ν)πατριώτες αλλά να ανήκουμε σε διαφορετικό έθνος;;;)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαλά το πάτε ...Αν συνεχίσετε ίσως να προκύψει ,δια της ατόπου,και κάποια αλήθεια...Η οποία ΑΛΗΘΕΙΑ έχει βιασθεί,κακοποιηθεί και κυριολεκτικά ξεσκιστεί από τους νικητές του τελευταίου πολέμου...

    Αhoy ,ανώνυμος(συνέχειες) και Κ.Ηλιακός ,καλά το πάνε...

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου φιλαράκι!
      Αυτό που εγώ ξέχασα να πω μέσα στην ανάρτηση, είναι πως βασισα την θεωρία μου πάνω και στην προϋπόθεση ότι μπορεί ο ίδιος ο Χίτλερ να μην είχε αντιληφθεί ότι τον χρησιμοποιουν .

      Διαγραφή