«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ.



ΤΟΝ βρήκαμε τον KYPIO ΣΤΟ ΠΑΛΕ! ME TO MAYPO ΜΠΟΥΦΑΝ KAI TO KOKKINO ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ!


ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ!

Popi Soufli
Popi Soufli ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ.






ΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ:




«Δεν θα επιτρέψουμε στους απατεώνες της πολιτικής, που λεηλάτησαν τη χώρα, να ντύνονται με χλαμύδες και περικεφαλαίες και να παριστάνουν τους υπερπατριώτες, χέρι - χέρι με τους ναζί της χρυσής αυγής».
«Δεν θα επιτρέψουμε στους κληρονόμους, στους πολιτικούς γόνους και στους χορηγούμενους της Siemens και της Novartis, να παριστάνουν του υπερπατριώτες και να αποκαλούν την Αριστερά ως προδότες και μειοδότες».

«Η συμφωνία των Πρεσπών, βάζει τέλος στην παραχάραξη της ιστορίας μας. Κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, τη προσβλητική οικειοποίηση της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας. Κλείνει οριστικά και αμετάκλητα τη παραδοξολογία του αλυτρωτισμού από την ΠΓΔΜ, με τρόπο σαφή και καθαρό ο οποίος από εδώ και στο εξής θα αποτυπώνεται και στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας.

»Κλείνει οριστικά και αμετάκλητα το παράθυρο που άνοιξε η εθνικά ανεύθυνη στάση των ελληνικών κυβερνήσεων, που οδήγησε στο να αναγνωριστεί παγκοσμίως η γειτονική μας χώρα, με τη σημερινή συνταγματική της ονομασία, δηλαδή ως δημοκρατία της Μακεδονίας».

Σώζει η Αριστερά τη πολιτισμική και ιστορική κληρονομιά της ελληνικής Μακεδονίας. Αυτό κάνει η Αριστερά με τη Συμφωνία των Πρεσπών». «Δεν θα επιτρέψουμε λοιπόν σε κανέναν έμπορο της πατρίδας, να κουνάει το δάχτυλο στη παράταξη της Αριστεράς. Αρκετά με τους κερδοσκόπους του μίσους».

"Πατριωτισμός είναι να αγαπάς τη δική σου πατρίδα, και να θυσιάζεσαι γι' αυτή. Όχι να μισείς άλλες πατρίδες.

«Πατριωτισμός, είναι να γνωρίζεις και να τιμάς την ιστορία αυτών που έπεσαν με τη σημαία στο χέρι: Τη γαλανόλευκη που ανέμιζε στα χωριά και τις πόλεις της Ελεύθερης Ελλάδας του ΕΑΜ, που έδιωξε τον κατακτητή. 

Τη γαλανόλευκη που τύλιγε στις πλάτες του ο Γρηγόρης Λαμπράκης, οργώνοντας ολόκληρη την Ελλάδα για την Ειρήνη και τη Δημοκρατία. Πριν πέσει νεκρός από τους Γκοτζαμάνηδες. Τη γαλανόλευκη που σήκωσαν ψηλά στην πύλη του Πολυτεχνείου, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της αντιδικτατορικής πάλης, πριν βαφτεί με το αίμα τους, όταν γκρέμιζε την πύλη το τανκ. 


Πατριωτισμός είναι να μην ξεχνάς την Κύπρο και αυτούς που την πρόδωσαν, "Εθνικόφρωνες δήλωναν και εκείνοι. Αυτοί που έβαλαν την Ελλάδα στο γύψο και τη γέμισαν με φυλακές και τόπους μαρτυρίου, στο όνομα δήθεν της σωτηρίας της. 


Πατριωτισμός είναι να μη σωπαίνεις, απέναντι στο τέρας του φασισμού, αλλά να σηκώνεις ανάστημα απέναντι σε αυτούς που ντροπιάζουν τη σημαία, κρατώντας τη με χέρια βουτηγμένα στο αίμα αθώων και αδυνάμων, απέναντι σε αυτούς που με το ένα χέρι κραδαίνουν τον ήλιο της Βεργίνας και στο άλλο έχουν πάνω στο δέρμα τους τον αγκυλωτό σταυρό». Αλέξης Τσίπρας, από την ομιλία του στο Παλέ στη Θεσσαλονίκη.




 
Ρε Γιάννη να σε ρωτήσω μιας και το copy paste από τον ηγέτη σου πάει σύννεφο! Μίλησε εχτές για δημοκρατία και ότι μόνο σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί ελεύθερα κάποιος να λέει την γνώμη του, αλλά εκείνη την ώρα τον ΠΟΛΙΤΗ που τραγούδησε το Μακεδονία ξακουστή ... τον βγάλανε σηκωτό ! 
 
Τους ολους τους πολιτες που διαδηλώνουν τους λέει το κόμμα σου ακροδεξιους. Δεν είναι παράλογο 1.000.000 και Έλληνες που διαδήλωσαν τότε να είναι Χρυσαυγίτες αφού στα γκάλοπ έχουν μόνο 8-9 % ψηφοφόρους! 
 
Δεν σε πειράζει να βλέπεις γυναικόπαιδα να δέρνονται και να τρώνε δακρυγόνα στην μάπα; Δεν σε πειράζει να σε καλεί ο πρόεδρος του κόμματος σου να ψηφίσεις με ένα ΝΑΙ η ΟΧΙ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ , και αυτός να κάνει του κεφαλιού του ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ;
 
 Δεν σε πειράζει να έχει πει 95% ψέματα από τα προεκλογικά υποσχόμενα του;
 
Λες για την Μακεδονία , την αποκαλείς ελληνική Μακεδονία , και δεν σε πειράζει οι άλλοι να λέγονται Μακεδόνες και να έχουμε γλώσσα μακεδονική. 
 
Δεν σου λέω να αλλάξεις τον αριστερό τρόπο σκέψεις σου.... 
Σε ρωτάω άκρος αντικειμενικά, όχι πολιτικά, απλά και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ!

----------------------------------------

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! 
ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ! 

ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ!


Πηγή
 
 

4 σχόλια:

  1. Είχα μια φλασιά χθες ότι όλοι αυτοί που πάνε και αγκαλιάζουν και φιλάνε δημόσια τα διάφορα λαμόγια της πολιτικής προκαλώντας έτσι το κοινό αίσθημα, πρέπει να εντοπίζονται ποιοι είναι και που μένουν. Και σήμερα βλέπω ότι ακριβώς αυτό έγινε και με τον παραπάνω χαφιέ.

    Όταν απελευθερωθεί η Ελλάς να πάνε στη φυλακή όλοι οι προδότες. Και να πλειστηριαστεί η περιουσία που απέκτησαν με τα διάφορα γρηγορόσημα και τις αργομισθίες οι διάφοροι φοροδίαιτοι κοπρίτες και προδότες.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποίος ευθύνεται για την καταστροφή της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδος μας περισσότερο, οι Ελληνες που δεν απαντάμε στην παραχάραξη της ιστορίας μας απο την προδοτική αντιχριστιανική ανθελληνική αριστερά η οι αριστεροί;

    Οχι μόνο δεν απαντάμε αλλά αφήνουμε να διασύρεται η δεξιά κοσμοθεώρηση (πατρίδα θρησκεία Εθνος οικογένεια ) ως προδοτική της Ελλάδος και των ιδανικών της με αποτέλεσμα χρόνο με τον χρόνο να αποθρασύνονται οι προδότες αριστεροί όλο και περισσότερο.
    Το αποτέλεσμα αυτής της απάθειας των Ελλήνων απέναντι στα ψέμματα της αριστεράς;
    Να τα ξαναγράψουμε εν συντομία ,
    ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ 99 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ,
    ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΥΠΡΟΥ , ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , κλπ.
    ΦΟΡΟΛΗΣΤΡΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ ΗΡΩΪΚΩΝ (διάβαζε ΚΕΦΑΛΑΙΟ) ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ – ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ – ΚΟΛΧΟΖ κλπ.,
    γιατί κάποιοι πατριώτες (ποίας πατρίδας) τα ξεχνάνε και , αντί να ταυτίζουν το κόκκινο περιβραχιόνιο στο μπράτσο του κομμουνιστή , με το διαχρονικά προδοτικό των ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ – ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ– να ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και να τον δείχνουν ως ναζί!!!
    Στόχος των αριστερών είναι ο ναζισμός;
    ΟΧΙ!
    Γνωρίζουν άριστα οι αριστεροί πως οι Ελληνες μαχόμαστε τον οποιοδήποτε κατακτητή της πατρίδας μας ανεξάρτητα απο την ιδεολογία που αυτός κουβαλάει!
    Τους Ιταλούς φασίστες και τους Γερμανούς ναζί τους έχει ταυτίσει η σταλινική μεταπολίτευση με την δεξιά!
    Τι εκφράζει η δεξιά κοσμοθεώρηση;
    Την Χριστιανική Αλήθεια , Πατρίδα έθνος θρησκεία οικογένεια!

    Ο στόχος της νέας (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ιμπεριαλιστικής κομμουνιστικής νέας παγκόσμιας τάξης επιτυγχάνεται μέσα απο τέτοια ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ αλήθεια που ΔΗΘΕΝ μάχεται κατά του ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ τσίπα και της παρέας του;
    ΑΠΟΛΥΤΑ!

    Ε αφού ο στόχος των κομμουνιστών τραπεζιτών Σόρος και λοιπών για την καταστροφή των εθνών και της Ορθοδοξίας επιτυγχάνεται , ΔΕΝ υπάρχει κανείς λόγος οι Ελληνες να αντιδράσουμε στα ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που προβάλλονται μέσα από το σημερινό κομμουνιστικό άρθρο!
    Απεναντίας με τον τρόπο μας (σβάστικες) θα μπερδέψουμε τους αγαθούς αγράμματους Ελληνες συνανθρώπους μας και ...
    ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟ ΦΑΝΕΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΛΑΛΟΥΝΤΕΣ
    ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ...ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτούς με τα περιβραχιόνια είναι να τους λυπάσαι. Θαρρούν τα άτομα πως μιλάνε σε φοιτητικό αμφιθέατρο, σε ίδιας νοημοσύνης (καί ανευθυνότητας) συμφοιτητές τους... κι ότι, όπου νά 'ναι (αν πχ δεν τα βρούν γιά το προεδρείο), θα παίξουν ξύλο οι παρατάξεις, θα τους κλέψουν την κάλπη, καί τα ρέστα. Θαρρούν πως η υπόλοιπη κοινωνία δεν έχει με τί σοβαρώτερο ν' ασχοληθεί, κι όλη μέρα κοπροσκυλιάζει καί μαλακίζεται "οικοδομώντας την επανάσταση" (που ποτέ δε λέει νά 'ρθει, η ρημάδα!) - σαν καί του λόγου τους. Τόσο μυαλό!...

    Όπως, όμως, έχω ξαναπεί, το κακό με δαύτους δεν είναι το τί λέει ο στόμας τους· είναι πως είναι ελεύθεροι να ψηφίζουν, να τεκνοποιούν, καί να οδηγούν οχήματα. (Αντί να τους έχουν κλεισμένους σε ίδρυμα... καί στειρωμένους! Lol!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή