«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Σχολιασμός του κωλόχαρτου

γράφει ο ΕργΔημΕργ

Σχόλιο Διόδοτου: Ο πολύ αγαπητός μας ΕργΔημΕργ, ο δημιουργός της σωστότερης μετάφρασης στα ελληνικά, του "Συμφώνου Μετανάστευσης" του ΟΗΕ, μάς εξηγεί σήμερα, με ευθύ, σύντομο, δυσκολοχώνευτο αλλά και μοναδικό όπως πάντα χιουμοριστικό του τρόπο.. τους απάνθρωπους, αντεθνικούς και ολοκληρωτικούς στόχους τού συμφώνου αυτού, μια "αλητεία" που πρέπει να μπει τουλάχιστον στον κάλαθο των αχρήστων, κατ'απαίτηση όλων των λαών της Δύσης και όχι μόνο, και λέω "τουλάχιστον", γιατί όλα προμηνύουν μια ζουγκλο-κατάσταση σε όλο τον πλανήτη, με αφορμή αυτά τα πονηρά σχέδια των νεοταξικών, που θα καταλήξουν στην φωτογραφία της αναρτήσεως. Και μακάρι δηλαδή.. για να ξεμουδιάσουμε...  🙂

 
Δεν νευρίασα, δεν θύμωσα, δεν μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μ’ όσα διάβαζα, ενώι μετέφραζα· όχι!… Διάβαζα καί μετέφραζα τηρώντας επακριβώς το δόγμα Μουσάσι (καί των σαμουράϊ εν γένει), ότι στον εχθρό δεν πας νευριασμένος. Στον εχθρό πάς νηφάλιος· του κόβεις το κεφάλι, κι ύστερα πας γιά καφέ. Σα να μην τρέχει τίποτε. Σαν απλώς ν’ αμόλησες μιά κλανιά, καί μετά η ζωή συνεχίζεται.
Η πρώτη μου ιδέα ήταν να σχολιάσω το κωλόχαρτο κατ’ άρθρο, αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν έχουμε χρόνο. Ήδη, τα ειπωθέντα είναι πάρα πολλά, καί καιρός να περάσουμε στις πράξεις. Συνεπώς, ο σχολιασμός θα είναι σύντομος.
Ποιά η χρησιμότητα, τώρα, των δικών μου γραφομένων, τη στιγμή που το κωλόχαρτο μαζεύει παγκόσμιο φτύσιμο (μαζί με τους συντάκτες του) ;
Η παρακάτω.

Οι σημερινοί κάτοικοι της χώρας μας διαιρούνται στις εξής πέντε κατηγορίες – ανεβαίνοντας (από την αρχή προς το τέλος) ιεραρχικώς πως, όσον αφορά τον πατριωτισμό:
  • Τους αλλοδαπούς.
  • Τους προδότες.
  • Τους ευκαιριακούς παύλα εθνολαμόγια. (Σας άρεσε ο νεολογισμός;  🙂  )
  • Τους κοιμισμένους. (Τα «ζά», κατά Παλαιόν.)
  • Καί τους συνειδητούς πατριώτες Έλληνες.
Απ’ αυτούς, η πρώτη κατηγορία είτε είναι εχθρική, είτε -με το συμπάθειο- εχέσθη γιά Ελλάδα, Έλληνες, Ελληνισμό, καί τα ρέστα. Η δεύτερη είναι σαφώς εχθρική. Η τρίτη είναι θέσει εχθρική, αλλά προς το παρόν δεν μας ενοχλεί. («- Γιατί, ρέ Εργοδότη;» Διότι πρέπει να υπάρξουν καί μερικοί, που θα τους βάλουμε να περπατάνε μπροστά, ώστε ν’ ανοίξουν δρόμο ανάμεσα στα ναρκοπέδια, να περάσουμε εμείς. Γι’ αυτό. Όπως ακριβώς οι άχρηστοι φαντάροι -βλάκες, «αντιρρησίες συνείδησης», καί λοιποί παρεμφερείς- εν καιρώι πολέμου.)
Η πέμπτη κατηγορία δεν χρειάζεται επεξήγηση, αλλά η τέταρτη…
Η τέταρτη, πανάθεμάτηνε, απαρτίζει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων, το οποίο αυτή τη στιγμή τραβάει πρόσω ολοταχώς προς τον γκρεμό καί συμπαρασύρει τους πάντες.
Γιατί το κάνει αυτό; Μιά που σαφώς δεν το κάνει από έλλειψη πατριωτισμού, ή εχθρότητα προς την Ελλάδα, το κάνει όχι τόσο από σύμφυτη βλακεία, όσο από αλλοτρίωση – η οποία οδηγεί σε αποβλάκωση. Τα συγκεκριμένα άτομα είναι θύματα μακρόχρονης προπαγάνδας!
Τώρα, θα με ρωτήσεις αν το μπλά-μπλά ενός εχθρού (καί χωρίς εξαναγκασμό με το πιστόλι, ή άλλως), όσο έντονο κι αν είναι, οδηγεί σε αποβλάκωση… Θ’ απαντήσω πως δυστυχώς, ναί. Καί πως δυστυχώς (δίς), οι ξένοι προπαγανδιστές είναι γατόνια στη δουλειά τους – καί πιάσαν τα ημέτερα ξυπνοπούλια απ’ τη μύτη. Μόνο που δεν θα τα αναλύσω αυτά, διότι πρέπει να γράψω ολόκληρο εγχειρίδιο, απτόμενο πολλών επιστημών. (Μεταξύ των οποίων η Ψυχολογία καί η Ιστορία.)
Από την τέταρτη κατηγορία, λοιπόν, ακούς κάτι «επιχειρήματα» που αμολάει ο στόμας της… να σου φεύγουν τα μαλλιά, καί να μή σε γλυτώνει ούτε η μεταφύτευση τριχών με λέηζερ.
«- Έλα μωρέ, καί τί έγινε, που έρχονται τόσοι ‘πρόσφυγες’ ;»
«- Καλοί άνθρωποι είναι οι κακομοίρηδες οι μετανάστες, να τους υποδεχθούμε καί να τους βοηθήσουμε! Δεν μπορούμε να είμαστε απολίτιστοι!»
Καί διάφορα άλλα τέτοια – σαφέστατο δείγμα ότι ο λαλών μπορεί μέν να έχει καμιά δεκαριά πτυχία, αλλά στον συγκεκριμένον τομέα τό ‘καψε τελείως το εγκεφαλικό υποσύστημα.
Όθεν, το σημερινό αρθράκι έχει μοναδική χρησιμότητα το ν’ αποτελέσει ένα σύντομο «εγχειρίδιο λειτουργίας», μπας κι ανοίξετε κανενός τα μάτια στις παρέες σας.
Τώρα, αδελφέ μου αναγνώστα μου, θα με ρωτήσεις κάμποσα λογικά πράγματα: Τί τα θέλω καί τα ενοχλώ απ’ τον ύπνο τους τα ζά, καί χασομεράω; Γιατί δεν κοιτάω τη δουλειά μου; Σάμπως θα ξυπνήσουν; Κι αν ήταν ν’ ακούσουν τη φωνή της λογικής, δεν θα την είχαν ακούσει ήδη; (Άσε καί την Εργοδότειο θεωρία περί των αγγουριών στο απευθυσμένον.)
Έλα ντέ;! Τί να σου πω!… Ειλικρινά, δεν ξέρω τί ν’ απαντήσω. Μονάχα από εσωτερική παρόρμηση το κάνω. Κι αν πιάστηκα κορόϊδο καί χάνω κάμποσες ώρες απ’ τη ζωή μου, έστω έτσι.

Το κείμενο μας αποκαλύπτει αρκετά πράγματα… εννοείται, άμα κάτσουμε καί το σκαλίσουμε υπό την καθοδήγηση της λογικής. Πάντως, τα πιό χοντρά είναι τα εξής:

(α) Τα σημαντικά ήδη ειπωθέντα
Έχει βουΐξει το Διαδίκτυο με δαύτα! Σχέδιο Κουντενχόβε-Καλλέργη, εξαφάνιση της λευκής φυλής, εξαφάνιση της Ελλάδας, δήθεν εργασιακές ανάγκες που δεν καλύπτονται με το εντόπιο δυναμικό, καί τα λοιπά, καί …Ταλιμπάν (που έλεγε κι ο Μιμάκος)! Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι σ’ αυτά. Μονάχα ότι δεν έχουν κάψει (ακόμα) εγκεφαλικές φλάντζες όλοι οι λαοί, σαν ετούτον εδώ. Άρα, υπάρχει μιά ελπίδα γιά παγκόσμια αντίδραση στο ζοφερό μέλλον που μας ετοιμάζουν κάποια καθήκια.
(Αντίδραση, που ίσως συμπαρασύρει κι εμάς. Κι ό,τι βγεί. Στο κάτω-κάτω, η μόνη σίγουρα χαμένη μάχη, είναι αυτή που δεν έδωσες ποτέ.)
Επομένως, θα σχολιάσω μονάχα όσα σκοτεινά του κωλόχαρτου δεν ακούμπησε κανένας άλλος αρθρογράφος.

(β) Η Λερναία Ύδρα
Στο κείμενο αναφέρονται αρκετοί άλλοι υπο-οργανισμοί του Ο»Η»Ε, καί οι υποοργανισμοί έχουν με τη σειρά τους άλλους υποοργανισμούς (καί ούτω καθ’ εξής)… μέσα στους οποίους πότε-πότε τσούπ! ξεπετάγονται κάτι «Διεθνείς Τράπεζες» (στον οργανισμό γιά την αγροτική χρηματοδότηση, λέω), καί λοιπά ευαγή ιδρύματα. Βαρυέμαι να βάζω συνδέσμους, μπορείτε πολύ εύκολα να βρήτε τα σχετικά στο μεταφρασμένο κείμενο καί στο Διαδίκτυο.
Μ’ άλλα λόγια, υφίσταται ένα τρομερό πλέγμα οργανισμών καί ανθρώπων αρκετά «αόρατο», το οποίο δεν αφήνει καμμία πλευρά του βίου αμαγάριστη. Συνεπώς, είναι μέγιστη βλακεία (καί μέχρι πρό τινος καί του γράφοντος – το ομολογώ) το να θεωρούμε τον Ο»Η»Ε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, που ενδιαφέρεται γιά την παγκόσμια ειρήνη, στέλνει ειρηνευτικές καί ανακουφιστικές αποστολές σε πάσχοντες, καί τα ρέστα. Η δομή του καί μόνον, που μοιάζει καθαρά με δομή τραπεζικών καταθέσεων κακοποιών (καί …πωλητικών) που ξεπλένουν χρήμα (παναπεί, τρέχα γύρευε ποιός έχει ποιόν λογαριασμό -υπεράκτιες εταιρείες, εταιρείες «χόλντινγκ», καί λοιπές οβραίϊκες απατεωνιές-, αφού πρόσωπο δεν φαίνεται), δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με μιά άκρως επικίνδυνη πολυκέφαλη μασωνία…  προφανέστατα, πλέον, τρίς-χειρότερη γιά την Ελλάδα από τα άλλα δύο αδελφά της τέρατα, το ΝΑΤΟ καί την «Ε»Ε.
Καί -γιά παράδειγμα- τί σόϊ «ειρηνευτικός» είναι ένας οργανισμός, που στέλνει πχ στην Κύπρο κυανόκρανους πχ Πακιστανούς υπό Καναδική ηγεσία; Αφού οι Καναδοί είναι τα σκυλάκια των ηπαπαραίων (καλά τά ‘χωσε στον Καναδά το 1982 ο Άντριου Γιάνγκ, αν καί μετά τα μάσησε), τα δέ Πάκια είναι κολλητά φιλαράκια των Τουρκαλάδων! «Ειρηνευτικός», καί σκατά! Καί μετά απορούμε, γιατί οι κυανόκρανοι έκαναν πλάτες των Τούρκων στους «Αττίλες» – καί όχι μόνον. Θέλουμε καί τα λέμε κι εμείς κάτι τέτοια (με τις «απορίες»), ή μας ξεφεύγουν;
Λοιπόν, ας είναι καλά ο Παλαιός, που μας άνοιξε τα μάτια!

Πακέτο με την παραπάνω λερναία δομή πάει καί η υπερπαραγωγή εγγράφων του Ο»Η»Ε. Μετέφρασα μεν ένα από δαύτα, αλλά περιμένουν μερικές δεκάδες χιλιάδες ακόμη! Δηλαδή, αισθάνομαι κάπως σα να έκανα μιά τρύπα στο νερό! Ευχαριστώ τα φιλαράκια γιά τις ευχαριστίες (γιά τον κόπο μου), αλλά παραμένουν ζωντανά καί δρώντα άπειρα άλλα κεφάλια του τέρατος, που πρέπει να τα κόψουμε.
Το χειρότερο είναι πως όλ’ αυτά τα έγγραφα είναι δεσμευτικά γιά τη χώρα μας (άσχετο αν διατυμπανίζουν το αντίθετο), διότι εντάσσονται στις «διεθνείς υποχρεώσεις» μας. (Κι άμα θέλουμε, ας κάνουμε κι αλλοιώς!) Μπερδεγουέη, από τα τρία τέρατα, ο Ο»Η»Ε είναι το μόνο, που έχει δικαίωμα να επιβάλει αποβολή κράτους-μέλους, ή αναστολή της ιδιότητας του κράτους-μέλους. (Ωστόσο, οι υποχρεώσεις του κράτους-μέλους στην αναστολή εξακολουθούν να τρέχουν.) Τα άλλα δύο, όχι. Αυτά τα γράφω γιά κάτι ζώα δημοσιοκάφρους καί πωλητικούς, που δεν ξέρουν ούτε βασικά πράγματα – αλλά κραυγάζουν στις τηλεοράσεις: «- Θα μας πετάξουν έξω απ’ την Ευρώπη!», καί διάφορα τέτοια. (Ποιός θα μας πετάξει έξω, ρέ μαλάκα, αφού δεν προβλέπεται σε καμμία συνθήκη αυτό; Αλλά γιατί δεν ρωτάς το γιατί δεν ασκήσαμε ποτέ βέτο στις Βρυξέλλες – θηρίον 666; Έ; )

Δεύτερο πακέτο στα παραπάνω «Υδρικά» (ως απολύτως λογικό συνεπαγόμενο – ακόμη κι αν δεν το έχουμε πιστοποιήσει εμείς οι ίδιοι) είναι το πλέγμα κοπρόσκυλων υπαλλήλων «παρά τωί Οργανισμώι». Αυτοί, αφ’ ενός σπαταλούν τα χρήματα των φορολογουμένων γιά τη μισθοδοσία τους, αφ’ ετέρου δεν φαίνονται ποτέ (τα βρισίδια τα τρώνε οι «μπροστινοί»). Παναπεί, ασκούν αόρατη εξουσία (ελέγχοντας τους «μπροστινούς», ή καί άλλως πως), καί συναποτελούν ένα δεύτερο, αόρατο πλέγμα, το οποίο πρέπει ΕΠΙΣΗΣ να κρεμαστεί παύλα παλουκωθεί, αν θέλει η ανθρωπότητα να γλυτώσει. Αν αυτό το …Υδρολόϊ τη σκαπουλάρει στα επερχόμενα γεγονότα καί θανατωθούν μονάχα οι «Γάπες», ουδέν εποιήσαμεν (…κύριε Μάρκο ντέΣάντ).
Αλήθεια, ας πούμε αυτός ο «κύριος» Ρόντος, που τον είχαν πιάσει οι (με το αζημίωτο) «ευαισθησίες» γιά τους λάθρο, που έπεφταν πάνω στα ναρκοπέδια του Έβρου κι άφηναν επί τόπου χέρια καί ποδάρια, τί ακριβώς δουλειά κάνει; Τί δηλώνει στην εφορία; Καί στην εφορία ποιανού κράτους; Κι όταν δεν βρίσκεται στην εξουσία ο Γάπας να τον χαρτζηλικώνει, τότε πού δουλεύει; Πώς πορίζεται τα προς το ζήν; (Διότι, απ’ όσα ξέρω, καί οι μασώνοι είναι παραδόπιστοι -εβραιόφιλοι γάρ-, καί δεν ζούν κανέναν αργόσχολον με τις δωρεές τους. Άσε, δέ, οι τζιούζ από …χουβαρνταλίκια! Lol!!!)
Κάτι απορίες που έχω κι εγώ, όμως!… Μόνος μου τα λέω εδώ παραπάνω γιά κάτι τέτοια άτομα, μόνος μου κάνω πως δεν τα βλέπω! Ράν-Τάν-Πλάν σκέτος! Lol!!! Μου φαίνεται, πάντως, ότι θα πάω να γραφτώ σε κανένα γυμναστήριο, διότι η καλή φυσική κατάσταση θα μου χρειαστεί. Ως φαίνεται, θα δουλεύουμε το παλούκωμα καί τις κρεμάλες υπερωριακώς. (Καί θα μας πιάσ’ η μέση μας.)

Περιττό να προσθέσουμε ότι αυτή η δομή με τις («αόρατες») πολλαπλές υποδομές καί τα ρέστα υφίσταται καί σε τοπικό επίπεδο. (Όπως πχ υπάρχει το Διαδίκτυο, υπάρχουν καί τα τοπικά δίκτυα!  🙂  ) Σε επίπεδο χώρας, σε επίπεδο Ελλαδιστάν. Κάτι Ελιαμέπ από ‘δώ, κάτι «ινστιτούτα» από ‘κεί… Καί δεν είναι μονάχα γιά να βολεύονται μερικά κοπρόσκυλα με αργομισθίες, εις βάρος του φορολογούμενου πολίτη.
Εξουσία ασκούν, καταλάβετέ το.

(γ) Το πονηρό «ζμπρώξιμο» της …διασποράς
Κι ενώ το έγγραφο ξεσκίζεται γιά τα ντικηόματα το γκύφτο κί το μιτανάστο, τσούπ! σκάει μύτη κι η λέξη «διασπορά»! Με μικρό δέλτα, μπας καί δεν αυτοκαρφωθεί. (Ναί, πώς;!)
Όλοι ξέρουμε πως με τη συγκεκριμένη λέξη καθορίζονται οι ανά τον κόσμο παροικίες των τζιούζ, καί μόνον αυτές. Δεν υφίσταται ουδέ κάν «Διασπορά» Κινέζων, που πλέον κάθε γειτονιά έχει κι από ‘να κινεζομάγαζο! (Αυτοί είναι τόσοι πολλοί, που θα γεμίσουν τον κόσμο με μαγαζιά, καί πάλι θα περισσεύουν αρκετοί! Lol!!!)
Αλλά οι τζιούζ δεν τυγχάνουν μιτανάστο. Μιά χαρά κονομημένοι καί βολεμένοι είναι παντού. Εντάξει, έχουν μιά μέντα να το παίζουν «καταδιωκόμενοι», γι’ αυτό σκούζουν πότε-πότε στα …καταδικά τους ΜΜΕ γιά έχθρα εναντίον τους, που κρατάει …από το 1933… – κουβέντα να γίνεται, δηλαδής. Καί οκέϋ, έχουν την τάση να χώνουν παντού τις μυτόγκες τους, αλλά δεν είναι ούτ’ αυτός ο λόγος. Επομένως, τί στην ευχή πρόβλεψη γιά δαύτους πρέπει να συμπεριληφθεί σ’ ένα έγγραφο γιά λαθρομετανάστες;
Τίποτε το ιδιαίτερο, ώ ‘γαθοί. Απλά, το έγγραφο προβλέπει το να μην πληρώνουν οι «διασπορές» φόρους καί διάφορα τέλη! Ή, τουλάχιστον, να μην πληρώνουν τόσο πολύ. Αυτό είναι το ζουμί, κι αυτό λέει επακριβώς το κωλόχαρτο.
(Τί υπινίσσισι, ρέ χαζοβιόλη Εργοδότη; Ότι οι συντάκτες του κωλόχαρτου είχαν καί …σπόνσορες; Άειντε σύνελθε! Lol!!!)
Νά, ας πούμε, ο Ρότσιλντ να φάει την εκκλησιαστική περιουσία (σε συνεργασία με τον Δυσώνυμο), μή πληρώνοντας φόρους καί χαρτόσημα. Μπερδεγουέη, την «αξιοποίηση» της εκκλησιαστικής περιουσίας του ενθάδε Ψευτορωμαίϊκου την πρότεινε …ο ίδιος ο Ρότσιλντ, ήδη από τη δεκαετία του 1970!
Αυτά, γιά να μαθαίνετε μερικοί-μερικοί, που «εκπλήσσεστε» μονάχα την τελευταία στιγμή, όταν τρώτε τις φάπες.

(δ) Η παμπόνηρη απόκρυψη του ποινικού μητρώου των λάθρο
Εντάξει, το έγγραφο λέει στα ίσα καί ξαναλέει (καί ξαναλέει, καί… καί…) να ΜΗΝ θεωρούνται πλέον ποινικοί παραβάτες οι λάθρο! Έ, κι άμα έκαναν καί τίποτε επιλήψιμο, ν’ αντιμετωπίζονται με …κατανόηση! (Δηλαδής, ό,τι ακριβώς ήδη γίνεται ανεπισήμως στην Ελλάδα. Ακόμη κι αν σκοτώσουν καί κανέναν Έλληνα, δεν τρέχει μία – δεν θα μπουν φυλακή, διότι οι φυλακές πρέπει ν’ …αποσυμφορηθούν.)
Εκείνο, όμως, που ΔΕΝ λέει, είναι το τί είδους μπουμπούκια είναι όλοι αυτοί ΕΞ ΑΡΧΗΣ.
Βλέπετε, τα περισσότερα κράτη (αν όχι όλα) τηρούν συστηματικώς κάτι, που λέγεται «ποινικό μητρώο». Αλλά το κωλόχαρτο του Ο»Η»Ε απαξιοί ν’ ασχοληθεί με τέτοιες …λεπτομέρειες!!! Μ’ άλλα λόγια, αν αποφασίσει ο κάθε τριτοκοσμικός βόθρος ν’ «αποσυμφορήσει» τις φυλακές του, καταλαβαίνετε τί είδους τριαντάφυλλα θα μας στείλει εδωπέρα! (Αυτή η υπόθεση ουδόλως κινείται στα όρια του φανταστικού, διότι έχουμε ήδη πείραν από τη χαλβανίτσα.) Κι εφ’ όσον όλ’ αυτά τα άνθη (του Κακού) δεν προβλέπεται να ελέγχονται, καταλαβαίνετε τις συνέπειες…
Αυτό κι αν είναι επιχείρημα, να το πήτε σε παρέες!
Αυτό ακριβώς το επιχείρημα να κοπανάτε στα μούτρα του κάθε μαλάκα, που θα σας μιλήσει γιά «φιλανθρωπία» καί «πολιτισμό» απέναντι στους «ξένους».
Η ανοχή στην άνευ συνεπειών ηλιθιότητα του καθενός, μας τελείωσε. Οι «φιλάνθρωποι» να τους πάρουν στα σπίτια τους τους αδειούχους των φυλακών του κάθε Πορδιστάν, καί να μή μας λένε τί να κάνουμε καί πώς πρέπει να σκεφτόμαστε.
Τέλος, καί σκασμός.

Κατά τα υπόλοιπα (καί μένοντας στο ίδιο θέμα), το κωλόχαρτο θέλει να μας κάνει κάτι σαν …νηπιαγωγούς των λάθρο – να προλαβαίνουμε κάθε ανάγκη τους, παναπεί. Να μην κλαίνε τα …νήπια! Καρα-lol!!!
Δεν καταλάβατε… Δεν εννοώ αυτό που είπε ο γίγας της διανοήσεως Τόσκας, ήτοι να κάνουμε πως κοιμόμαστε, ακόμη κι αν μας πηδάει ο λάθρο. Εννοώ ότι, σύμφωνα με το κωλόχαρτο, πρέπει ΕΜΕΙΣ να παρακαλάμε τον λάθρο να μας πηδήξει καί να μας σφάξει!!! (Δεν το λέει έτσι ακριβώς, αλλά το εννοεί έτσι ακριβώς.) Παναπεί, δεν πρέπει να τον κουράζουμε τον λάθρο, αναγκάζοντάς τον να σκέφτεται καί να παίρνει τέτοιες …πρωτοβουλίες, αλλά πρέπει αυτά να τα φροντίσουμε εμείς!
Ήτοι, ήγουν καί τουτέστιν, άμα έχετε την ακατάσχετη επιθυμία ν’ …αγιάσετε (να γίνετε «κρέας χαλάλ», που λένε), τώρα μπορείτε να το πράξετε καί με πιστοποίηση του Ο»Η»Ε!  🙂
Δεν πάνε να χεστούν οι οηέδες, λέω ‘γώ!…

(ε) Το παραδάκι
Φυσικά, όπως γίνεται πάντα με τέτοιες Λερναίες Ύδρες, το τερπνόν πάει με το ωφέλιμον.
Τα παραμύθια που υπαινίσσεται το έγγραφο, ότι δήθεν τάχαμ (με τη νομιμοποίηση) θα εξαλειφθή η εκμετάλλευση των λάθρο από κυκλώματα, δεν κάνουν ούτε γιά νήπια. Αφού είναι πασίγνωστο ότι το πολύ κέρδος το αφήνει η παρανομία! Μόνον οι ηλίθιοι επιμένουν να το αγνοούν αυτό.

Θέλετε παράδειγμα; Η κοκαΐνη!
Η κόκα είναι ένα φυτό, το οποίο στα υψίπεδα του βόρειου μέρους της Νότιας Αμερικής είναι αυτοφυές· άρα, τζάμπα. Τη χρησιμοποιούν οι αυτόχθονες γιά σαλάτες, αλλά καί ναί, πότε-πότε (σε παραδοσιακές γιορτές τους με σαμάνους κτλ) καί γιά υπερβατικές εμπειρίες του νού. Όμως, αν τα παράνομα κυκλώματα τη δίνανε τζάμπα (ή, έστω, μπίρ παρά) στους «μπολιτισμένους»… απλούστατα, δεν θα ήσαν παράνομα κυκλώματα!!! Εξ ού καί ο «επίσημος» παγκόσμιος κρατικός χαρακτηρισμός του φυτού αυτού (καί των προϊόντων του) ως «παρανόμου», καί η -συνεπαγόμενη- παράνομη διακίνηση με τα τρομερά κέρδη ενός φυτού, που το πολύ-πολύ να το φάς γιά σαλάτα καί να πας γιά χέσιμο. (Άντε, καί να δείς με δαύτο τίποτε περίεργα όνειρα, πχ το γελαδογλειμμένο στην κρεμάλα. Καμμία σχέση με την πραγματικότητα, δηλαδή.  🙂  )
(Τώρα που το σκέφτομαι… Δεν προξενούν υπερβατικές εμπειρίες μέν, αλλά δεν κηρύσσουμε «παράνομα» καί τα μήλα καί τα πορτοκάλια; Lol!!!)
Τούτου ξεκαθαρισθέντος, είναι φανερό πως η παρανομία στη διακίνηση των λάθρο δεν πρόκειται να εκλείψει ποτέ (υπό φυσιολογικές συνθήκες)… διότι δεν πρόκειται να εκλείψουν ποτέ τα τρομερά (αν καί παράνομα) υπερκέρδη απ’ αυτήν. Υπερκέρδη, που επαρκούν γιά να μισθοδοτούνται στρατιές ολόκληρες αλητο-«Μ»ΚΟ «φιλανθρώπων» (διάβαζε: δουλεμπόρων), καί να ταΐζονται παχυλώς πωλητικοί καί «αι Αρχαί», γιά να κάνουν τα στραβά μάτια.
Φυσικά, κάτι λαθρεμπόρια ανθρωπίνων οργάνων, κάτι κυκλώματα πορνών καί παιδεραστίας, καί κάτι άλλα τέτοια «φιλανθρωπικά» (καί άκρως κερδοφόρα) καμώματα, επίσης δεν πρόκειται να εκλείψουν ποτέ.
Αλλού, λοιπόν, τα παραμύθια των «κυρίων» που «συνέταξαν» το κωλοέγγραφο, περί πατάξεως της παρανομίας στη διακίνηση των λάθρο.

Έτσι, λοιπόν, οι οηέδες με τις μεγαλόστομες διακηρύξεις τους θα συντηρήσουν μιά χαρά το δουλεμπόριο του 21ου μΧ αιώνα· υποθέτω, όμως, ότι γιά τα προσχήματα θα συστήσουν καί τίποτις (κρατικές, ήτοι «επίσημες») υπερεσίες «εναντίον» του δουλεμπορίου… διότι τα κράτη δεν μπορούν ν’ αναλάβουν τα ίδια το θεάρεστο αυτό έργο, διότι θα ξεβρακωθούν εντελώς. Άρα, θα το αναλάβουν δικοί τους άνθρωποι, που απλώς δεν θα φαίνονται.
Οι οποίες υπερεσίες, φυσικά, θα έχουν καί επιτυχίες· θα πιάνουν καί καμπόσους απεχθείς δουλεμπόρους. Αμέ;! Τί νομίσατε;!
Το θέμα είναι, ποιούς θα πιάνουν. Αυτό είναι εύκολο ν’ απαντηθεί: θα πιάνουν τους μοναχοφάηδες. Τους Σκρούτζ! Όσους, δηλαδή, κρίνουν πως τα παράνομα υπερκέρδη τους ανήκουν εξ ολοκλήρου, καί πως δεν πρέπει να ταΐζουν «τας Αρχάς» σε τακτική βάση, γιά ν’ αποκτήσουν οι τελευταίες …μυωπία μεγάλου βαθμού. (Δυστυχώς, όμως, όταν δεν βρέχει παραδάκι τακτικώς, αι Αρχαί γίνονται ανοιχτομάτες με αετίσια όραση! Lol!!!)
Η όλη φάση μου θυμίζει αυτό που άκουσα από παλιότερους γιά μιά δημόσια υπηρεσία – ότι, όταν πήγαινες απέξω στο περίπτερο γιά χαρτόσημα κι αιτήσεις, ο περιπτεράς σου έκλεινε το μάτι πονηρά, καί σε παρέπεμπε σ’ έναν χοντρό που σουλατσάριζε στα σκαλιά, γιά …γρηγορόσημο! (Έ, όχι καί «- Τ’ είν’ αυτό;» Αύριο με τον κηδεμόνα σας! Lol!!!) Προφανώς όλοι αυτοί μαζί, από τον τμηματάρχη της υπηρεσίας μέχρι τον περιπτερά (καλο)τρώγανε απ’ τον φορολογούμενο πολίτη, εξ ού καί το πάχος του χοντρού!  🙂

(στ) Το κορυφαίου επιπέδου χαφιεδηλίκι
Πιό κορυφαίο, δέν γίνεται!
Ίσως το πιό ανησυχητικό συμπέρασμα από την ανάγνωση του κωλόχαρτου να είναι η διαρκής μνεία γιά ταυτοποίηση καί καταγραφή των λάθρο… στην οποία, μάλιστα, πρέπει να συμμετέχουν αγρίως οι τοπικές κοινωνίες πατόκορφες (από νηπίου έως γέροντος). Μιλάμε, δηλαδή, γιά ένα απίστευτης εκτάσεως διακρατικό (έως παγκόσμιο) χαφιεδηλίκι, υπηρετούμενο από ανθρώπους τε καί γκουμπιούτερζ, το οποίο είναι υπερ-απαραίτητο, ώστε να λειτουργήσουν εμπράκτως οι «ανθρωπιστικές διακηρύξεις» του εγγράφου.
Φυσικά, αφού οι λαθροδιακινητές δουλέμποροι φροντίζουν ώστε οι λάθρο να μην έχουν ουδέ κάν διαβατήρια (αφού τους δασκαλεύουν να τα καταστρέφουν, όταν πχ μπαίνουν παρανόμως στην Ελλάδα), τί έρχεται μετά, ώστε να τηρείται η …νομιμότης; Έεεεεεεε;;;
Μά, φυσικά, η απαίτηση γιά άφθαρτη καί μή αλλοιώσιμη ταυτότητα! Ήτοι, ήγουν, καί τουτέστιν, γιά ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ!!!
Κι εννοείται, ας μήν είναι κανένας τόσο αφελής, που να νομίζει ότι αυτά είναι μονάχα γιά τα νομιστεράκια… έεεε… γιά τα μιτανάστο. Θα τα φορέσουμε καπέλλο άπαντες, γιά να …ξεχωρίζουμε ποιός είναι ποιός! (Είπαμε, αι Αρχαί έχουν επιλεκτική όραση! Χωνέψτε το αυτό!)
Θα σου λένε πχ αι Αρχαί: «- Κύριε, έχετε σκατουλί χρώμα επιδερμίδας! Επομένως είστε Βρωμά, καί πρέπει να τσιπαριστήτε, εφ’ όσον ήδη τσιπαρίστηκαν οι λοιποί ομόχρωμοί σας!»
Θ’ απαντάς εσύ: «- Ρέ λεβέντες, Έλληνας είμαι! Απλούστατα, είμαι γυμνιστής καί μαύρισα πατόκορφα! Νά, ορίστε, να σας δείξω καί τη μαλαπέρδα μου, άμα θέλετε, που έχει ανοιχτότερη απόχρωση!»
Καί μετά θα σου λένε: «- Αλλού αυτά! Φέρτε το χέρι σας γιά να σας τσιπάρουμε, γιά να μήν αναγκαστούμε να εφαρμόσουμε βία επάνω σας!»
Καί μετά…

Επίλογος – συμπεράσματα – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Όλα τα παραπάνω είναι όσα ανέδειξα με πρόχειρη αξιολόγηση· πιθανώτατα να υπάρχουν κι άλλα, εξ ίσου σημαντικά, που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Το γενικό συμπέρασμα είναι πως ο επερχόμενος παγκόσμιος τυφώνας (το γνωστό θηρίο Τυφών, γιά να εξηγούμαστε – δεν υπάρχουν, δά, κι άλλοι …ομότεχνοί του!) επανέρχεται από τα βάθη των αιώνων, καί βγάζει κι άλλα δηλητηριώδη κεφάλια, που απειλούν να μας σκοτώσουν άπαντες… ενώι ο ίδιος γιγαντώνεται  με κάθε τρόπο (λεφτά, άτομα στη δούλεψή του, κτλ κτλ).
Οπότε, τί δεί πράξαι μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση;
Μονάχα ένα:
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, κι εγκαίρως. Τώρα! Όχι αργότερα.
Πώς;
Με Αντιτυφώνα, ίσης καί μεγαλύτερης δύναμης!
Πώς;
Εξαπολύοντας Παγκόσμιο Πόλεμο (τον Γ’, ζωή νά ‘χει το χρυσό μου), καί μόνον έτσι! Μόνο που δεν θα είναι πόλεμος προσχεδιασμένος καί (άρα) ελεγχόμενος απ’ «αυτούς», αλλά ασχεδίαστος καί ανεξέλεγκτος. Το πανάρχαιο Χάος, κι όποιον πάρ’ ο Χάρος!!!
Πώς;

…Ρέ σείς!!! Μπορεί ο Οδυσσέας να ήταν πονηρός, εφευρετικός, δεν-ξέρω-τί, αλλά κι ο (μεγαλύτερος στην ηλικία) πρώτος του ξάδερφος δεν πήγαινε πίσω! Παρέλυσε το χέρι μου να γράφω γιά τον Ιάσονα καί την πέτρα του!

…Ποιός να τό ‘λεγε, πως ο ιππότης, που θα ξυπνήσει την Ωραία Κοιμωμένη Ελλάδα, μπορεί καί νά ‘ναι Πόντιος απ’ το χωριό Ριζούντα!…
«- Ρέ Εργοδότη, λες βλακείες!»
Δεν αντιλέγω. Όμως, αν έχετε κάτι άλλο καλύτερο, περιμένω!

Υγ: ΤΩΡΑ, λέμε! Σήμερα! Χθές! Όχι «αύριο», «θα δούμε», καί λοιπά παρόμοια.
«Αύριο» θα δήτε μονάχα αν έμεινε βαζελίνη στα φαρμακεία.
Υγ 2: Βιασύνης ένεκα… Το ξέχασα, αλλά το θυμήθηκα μετά, καθ’ ό σημαντικό.
Πρίν αρκετά χρόνια (περίπου 20), όταν πρωτοαπόκτησα συνδρομή στο Διαδίκτυο, είχα πετύχει κάτι «συνωμοσιολογικές» ιστοσελίδες Αμερικάνικες, που μιλούσαν γιά την τότε πρωτοεμφανιζόμενη Φέμα («υπερεσία» αντιμετωπίσεως εκτάκτων αναγκών – υποτίθεται), καί είχαν βρεί καί κάτι έγγραφα σχετικά, που τα ξεμπρόστιασαν φόρα-παρτίδα. Έλεγαν, λοιπόν, τα έγγραφα ότι, όταν (σε φυσική, ή άλλη καταστροφή) σκάσουν μύτη τα αυτοκίνητα καί οι πράκτορες της Φέμα, η διοίκηση θα είναι του Ο»Η»Ε… καί οι κάτοικοι θα πρέπει να κλειστούν στα σπίτια τους, καί να περιμένουν εντολές με επιστολές από το συμβατικό ταχυδρομείο!
Συνωμοσιολογία; Καθόλου. Υπάρχουν αναφορές ότι, στον τυφώνα «Κατρίνα» του 2005 (που έπληξε καί διέλυσε τη Νέα Ορλεάνη), οι Φεμα-τζήδες απείλησαν με πιστόλι μέχρι καί αστυνομικούς, «να μήν ανακατεύονται». Οι δέ ίδιοι απλώς κοιτούσαν κι έφυγαν, χωρίς να κάνουν τίποτε προς ανακούφιση του πληθυσμού.
Παρεμπιπτόντως, το κωλόχαρτο μιλάει εκτενώς γιά (βραδείες, ή απότομες) φυσικές καταστροφές…


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Το 18.5% των Ελλαδιτών που έστειλαν DNA για εξέταση δεν έχουν κανένα απολύτως ίχνος Ελληνικότητας. Όχι κι άσχημα.

    https://www.myheritage.gr/ethnicities/greece/country-ethnicity-distribution

    Στην Κύπρο πάνω από 40% δεν έχουν καμία σχέση με Έλληνες όπως τους ορίζει το myheritage (μάλλον από αρχαία και μεσαιωνικά λείψανα κατοίκων της Ελλάδας, ίσως και από τις Μυκήνες και τον Μινωικό πολιτισμό).

    https://www.myheritage.gr/ethnicities/cyprus/country-ethnicity-distribution

    Εδώ να κρατάμε μια επιφύλαξη γιατί οι διάφορες υπηρεσίες που τεστάρουν DNA έχουν διαφορετικά αποτελέσματα. Επίσης κάποιος μπορεί να αισθάνεται Έλληνας και να αγαπά την Ελλάδα κι ας μην έχει καμία σχέση γενετική. Μόνο στην καρδιά να το έχει. Ίσως και στην ψυχή.

    Και μια και είπα για ψυχή... δηλαδή το κομμάτι που συνεχίζει μετά το θάνατο. Αν πιστέψουμε τον Edgar Cayce και τις αναγνώσεις του, η Ωραία Ελένη και ο Αχιλλέας είχαν μετενσαρκώσεις στις ΗΠΑ στον 20ο αιώνα. Και μάλιστα ήταν σύζυγοι: η Adeline Blumenthal, νοικοκυρά, και ο Morton Blumenthal, χρηματιστής στη Νέα Υόρκη. Η Ωραία Ελένη δεν πήγε με τη θέλησή της στην Τροία αλλά απήχθη. Ο Αχιλλέας δεν πολεμούσε για την προσωπική του δόξα και υστεροφημία ούτε με εμμονή για την αθανασία μέσω της δόξας όπως τον παρουσίαζε η Ιλιάδα, αλλά κινητροδοτείτο σε μεγάλο βαθμό από την αναζήτηση της αλήθειας. Ώπα! Και πολεμούσε για τους απλούς ανθρώπους, που τον τιμούσαν με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση. Βρήκε και τον Έκτορα σε ένα επιχειρηματία στο Οχάιο ονόματι Arthur Lammers. Ο Έκτορας σε αντίθεση με το ποίημα ήταν βάναυσος και αντιπαθής σε πολλούς από το λαό του που τον έλεγαν άκαρδο, ήταν σφετεριστής του θρόνου και τύραννος. Όταν ο Αχιλλέας τον τράβηξε με το άρμα ήταν ακόμα ζωντανός. Περισσότερα εδώ:

    https://examily.com/article/trojan-wars-edgar-cayce-s-reincarnational-history-of-ancient-greece-7430

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή