«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Είναι φανερό...




Είναι φανερό πλέον πως υπάρχει μία άτυπη συμμαχία Τραμπ-Πούτιν να πατηθεί κάτω αλύπητα, με όσο το δυνατόν προσεκτικές και έξυπνες κινήσεις, το σιωνιστικό θηρίο.

Είδαμε τον Καμμένο να συζητά με τον Μάττις πριν από τρεις μήνες για βάση στην Κάρπαθο.. και τώρα να προχωράει σε μια συμμαχία "Ατλάντων", όπως λέει και ο αγαπητός ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ εδώ, δηλαδή Ισραήλ-Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος με βάση τον αγωγό EASTMED, που βγάζει "στην απέξω" την Τουρκία, πράγμα που την έχει εξοργίσει και φέρνει στο νου τη φράση του Ιωσήφ του Βατοπεδινού "Οι Εβραίοι θα ερεθίσουν τους Τούρκους". Φαντάσου δηλαδή να μην γινόταν και αυτό με την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συρία, το οποίο αφήνει περισσότερο εκτεθειμένους τους Κούρδους στην επιθετικότητα της Τουρκίας. Η Τουρκία το εκλαμβάνει τώρα ως δώρο παρηγοριάς.

Είστε σίγουρος ότι δουλεύετε για την Ελλάδα κε Καμμένε, όταν επίσης λαμβάνατε και τα συγχαρητήρια του κου Μάττις για τον περιορισμό των "κακοήθων ρωσικών δραστηριοτήτων" στην Ελλάδα;

Είστε σίγουρος ότι ο κος Μάττις δούλευε πραγματικά για τα συμφέροντα του Αμερικανικού Έθνους, όταν του ξίνιζε το τείχος που θέλει να φτιάξει ο Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό, ή που αντίθετα με τον Τραμπ, δεν ενοχλούνταν για τα τραβεστί στον αμερικανικό στρατό;

Ιερουσαλήμ ξεϊερουσαλήμ, του έχει ξινίσει του Νετανιάχου όμως τώρα, αλλά και των Σαουδαράβων, για την σταδιακή αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από την Συρία, αλλά και από το Αφγανιστάν, που κάποιοι στο Πεντάγωνο, όσον αφορά το Αφγανιστάν, θεωρούν ότι μπορεί να αποφέρει μια νέα 11η Σεπτεμβρίου. Ισχυρισμός "τρίχες", αν σκεφτείς ότι ξέρουμε ποιοι ήταν από πίσω, για να προκαλέσουν την επέμβαση των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.
Και πες ότι ξανασυμβαίνει αυτό πραγματικά. Νομίζουν ότι θα επέμβουν πάλι οι ΗΠΑ εκστρατεύοντας στην Ασία και δημιουργώντας νέα κύματα προσφύγων προς τη Δύση;.. Δεν νομίζω. Μάλλον ένας μαζικός διωγμός του σουνιτικού ισλάμ από Αμερική και Ευρώπη θα ξεκινήσει. Κι εννοείται πως ο ΟΗΕ θα καταργηθεί ως εργαλείο αντεθνικών δραστηριοτήτων. 



Η αλήθεια είναι πως εμπλοκές της Ελλάδος με την Τουρκία στο Αιγαίο, δεν τις θέλουν αυτή τη στιγμή, ούτε ο Πούτιν ούτε ο Τραμπ. Και το λουκουμάκι που έλαβε μόλις τώρα ο Ερντογάν από τον Τραμπ.. σιγά που δεν έχει κρυμμένη και λίγη στριχνίνη στη συνταγή.

Ο Πούτιν σίγουρα θα εξοπλίσει όπου νά'ναι τους Κούρδους, πράγμα το οποίο καλύτερα  που δεν το κάνει η υποτίθεται σύμμαχος Αμερική αλλά η Ρωσία η οποία έχει με την Τουρκία απλώς σχέση "πωλητή-αγοραστή" κι όχι "φίλου" (διαχρονικό ανέκδοτο). Και ο εφιάλτης διαμελισμού της Τουρκίας θα επιστρέψει πάλι, αλλά με λιγότερες πιθανότητες να συντελεστεί παράλληλα με διαμελισμό της Ελλάδος, που ονειρεύονται κάτι σιωνάκια σαν τον Μάττις και τον Πάιατ.. (αλήθεια..πού είναι αυτός;... ποιος κακός εθνικιστής Τραμπ τού έφαγε την γλωσσίτσα εδώ και ενάμισι μήνα και δεν ξαναπόζαρε σε κανένα γκαλά με ανακοινωσούλες από αυτές που εξοργίζουν τους Έλληνες πατριώτες;).

Είναι φανερό πως η σκακιέρα έχει ανατραπεί. Καινούρια παρτίδα έχει ξεκινήσει. Aλλά Πούτιν, Τραμπ, Τζινπίνγκ, ξέρουν καλά πως κινούνται σε γεωπολιτικούς και οικονομικούς δρόμους ασφαλτοστρωμένους από τους Νεοταξίτες εδώ και πολλές δεκαετίες. Η "απατλαντοποίηση" και η "αποδολαριοποίηση" θα δώσουν σκληρές μάχες σύντομα και κανείς δεν είναι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν οι δυνάμεις του "καλού", αν σκεφτείς και ότι αυτή τη φορά οι σατανιστές της Σιών, στη θέση του αλόγου αυτής της παρτίδας έχουν όχι έναν Ναζισμό που εφορμά από την Ευρώπη, αλλά έναν Σουνιτισμό που εφορμά από παντού.  

Ο Θεός να βοηθήσει τον όποιο ικανό και καλοπροαίρετο θέλει να βοηθήσει την χώρα του και την ανθρωπότητα.

Καλές Γιορτές,
Καλά Χριστούγεννα!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

11 σχόλια:

  1. " Είναι φανερό πλέον πως υπάρχει μία άτυπη συμμαχία Τραμπ-Πούτιν να πατηθεί κάτω αλύπητα, με όσο το δυνατόν προσεκτικές και έξυπνες κινήσεις, το σιωνιστικό θηρίο."

    Ναι είναι αλήθεια ότι Τράμπ και Πουτίγκας βρίσκονται στην ίδια πλευρά του λόφου. και υπηρετούν το ίδιο παγκόσμιο κέντρο εξουσίας...αλλά ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ στην ίδια ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΞΙΑ.!! Μέσα στο Κοινόβιο της Σιών...έει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στις δύο φράξιες....δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς Εβραίος για να ανήκει στην Σιών. Οπωσδήποτε αυτές οι 2 τάξεις-πόλοι ήταν που ανέδειξαν σε υπερδύναμη τις Η.Π.Α. οι αγγλοσάξονες πολιτικά και οι τραπεζίτες ιουδαιοχάζαροι οικονομικά, συγκρούονται… και αυτή η σύγκρουση, αφορά την ελίτ μέσα στον πυρήνα του Κοινόβιου της Σιών. Αυτή η σύγκρουση έχει τον πυρήνα της στον Α΄Π.Π. διότι τις Η.Π.Α. παγκόσμια δύναμη την ήθελαν οι ιουδαιοχάζαροι τραπεζίτες, ήταν το όχημα τους… όχι οι αγγλοσάξονες… και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που στήθηκε ο Β΄Π.Π.

    Υ.Γ Ο γράφων θέλει σύγκρουση μέχρις εσχάτων ανάμεσα σε αυτές τις δύο τάξεις....για να μπορέσει να επιβιώσει ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.!! Αν κερδίσει είτε η μία ....είτε η άλλη παράταξη, την έχουμε πουτσίσει κανονικά.!! Ουδείς θέλει ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ματίς δούλευε για τους διεθνιστές εβραιοχαζάρους...επόμενο ήταν ο Τράμπ να τον πετάξει ο οποίος δουλεύει για τους εθνικιστές Αγγλοσάξωνες...τόσο οι μεν όσο και οι δε είναι οι δύο εκφάνσεις της Σιών.
    Τόσο οι μεν όσο και οι δε είναι οι δύο όψεις του...ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ-ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ του Πολιτεύματος του Σετ-Τυφώνα η Σατανά κατά τους Χριστιανούς.

    Ο Πλούταρχος στο έργο του Περί Ίσιδος και Οσίριδος, αναφέρει τα συμπτώματα όσων υπόκεινται στο πολίτευμα του Σετ... είναι όμοια με τα σημερινά! Το χάραγμα που είναι το €... το σφράγισμα που είναι αρχικά η κάρτα του πολίτη κ.λ.π. ο βιασμός της προσωπικότητας, της θέλησης... ο απόλυτος έλεγχος των λίγων απέναντι των πολλών, η πουσταρχία και η ανανδρία είναι μερικά από τα συμπτώματα και τα χαρακτηριστικά του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΈΣΤΩ ΌΤΙ ΤΑ ΒΛΈΠΩ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΆ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΕΤΕ,

      θΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΙΟΥΔΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ.
      ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ.
      ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΩ, ΕΣΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ, ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΤΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΤΟ "ΑΔΥΝΑΤΟΝ" ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
      κΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΑΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.

      Διαγραφή
  3. Φίλε Κώστα δεν διαφωνώ σε ότι είπες, απλά ο δικός μου τρόπος σκέψης δεν είναι γραμμικός, σκέφτομαι πιο πολύπλοκα και ίσως όχι κατανοητά για τους περισσότερους.
    Στην πολιτική δεν υπάρχουν δόγματα αλλά μόνο επιτυχίες ή αποτυχίες και στρατηγικοί στόχοι.Αυτό που έχει αξία γι αυτό και εμπνέει όλα τα έθνη της λευκής φυλής, είναι η πιο υγιής, ηθική και ιερά γι αυτό και υπερτάτη ηθική αξία....δηλαδή ΤΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.Μιλώ για την Λευκή Φυλή διότι κατά πρώτον σε αυτήν ανήκουμε οι Έλληνες, και όχι μόνο...είμαστε οι Γεννήτορες της Λευκής Φυλής πάνω στον πλανήτη, και κατά δεύτερον διότι είναι η μόνη φυλή που απειλείται, βιάζεται και γενοκτονείται έμμεσα και άμεσα .
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ...ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.!! Ανήκω στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ που πάει να πει δεν γουστάρω, ούτε αφεντικά....ούτε και δμώες (δούλους).

    Ο καθείς από εμάς θα πολεμήσει από το δικό του "μετερίζι" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι καταλαβαίνω φίλε μου, απλώς το παλεύω σε ρεαλιστικά πλαίσια.
      Το ότι το καλό κ κακό είναι πεδία εκ της ίδιας αρχής που δεν σκέφτεται και δραστηριοποιείται απλώς κυκλικά, αλλά είναι άχρονη, το έχω υποψιαστεί.
      Κι η πτώση μετά τον τελευταίο Ενιαυτό είναι απλά ο περιορισμός στα στενά πλαίσια της ύλης.. (τουλάχιστον στο αστρικό μας σύστημα) και αυτό το κατανοώ. Ακόμα και τα φωτεινά τούνελ και τα φιλικά χέρια που απλώνονται για να καθοδηγήσουν την ψυχή, πάλι μέρος του μάτριξ είναι.
      Και δεν διψούν -αυτοί που μάς στερούν την γνώση- ούτε για αίμα, ούτε για την ψυχή, ούτε για για την νόηση που μπορούμε να αναπτύξουμε..
      αλλά για τις κατά βάθος προδιαγραφές μας να γίνουμε υπερφωτεινά πνευματικά όντα, ο Λογος καθ'αυτός του οποίου ομοιάζουμε, δημιουργοί συμπάντων.

      Καλά Χριστούγεννα Φίλε μου!

      Διαγραφή
    2. "Ακόμα και τα φωτεινά τούνελ και τα φιλικά χέρια που απλώνονται για να καθοδηγήσουν την ψυχή, πάλι μέρος του μάτριξ είναι."

      Ποτέ δεν σταματάς να με εκπλήσσεις Κώστα. Εννοείς ότι οι αποβιώσαντες συνεχίζουν να βρίσκονται στον εικονικό κόσμο και απλά αλλάζει η πίστα μέχρι να επανενσαρκωθούν και αυτό γίνεται με τη θέλησή τους και συνεπώς επιλέγουν σε τι σώμα θα επανενσαρκωθούν; Ή το πας παραπέρα, ότι το τούνελ ή ακριβέστερα το φως στο τέλος του τούνελ είναι παγίδα και μηχανή ανακύκλωσης;

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Nα επανενσαρκωθούμε σίγουρα θέλουν "κάποιοι", για τους δικούς τους λόγους. Εμείς όμως πρέπει ο καθένας μας να ανακαλύψει τη γνώση -και δεν εννοώ μόρφωση- του πώς θα γίνει καθαρό πνευματικό ον, ανυπέρβλητο στη στιγμή που ένας νέος χαοτικός στροβιλισμός θα παράξει νέα περιοριστικά συμπυκνώματα ύλης (γαλαξίες, αστρικά συστήματα κλπ).
      Γιατί με συμμάχους αυτά τα περιοδικά κοσμολογικά συμβάντα, "εκείνοι" βάζουν τους αδόνητους-άψυχους υπηρέτες τους να πειραματίζονται με Σερν κλπ για να ανακαλύψουν ξέρεις τί κατά βάθος;..
      ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.. ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Τον υπέρτατο συμπαντικό απαγορευμένο καρπό που θα μπορούσε να καταρρεύσει και γαλαξίες ακόμα.

      ΤΟ ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ.. ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗΤΙΚΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ.. ΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2018 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.

      ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ.

      ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ.. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.. ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΧΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΎΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ.

      Διαγραφή
  4. Καλά Χριστούγεννα και σε σένα φίλε μου με ένα τραγουδάκι....

    https://tinyurl.com/y87szayp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δω πότε θα πιούμε εκείνες τις μπύρες με τέτοια μουσική...

      https://www.youtube.com/watch?v=gNXPXKpPZjk

      Διαγραφή
  5. ..."ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΑΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ" Δεν θα μπορουσε να ειπωθη καλυτερα Κωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.