«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!"



Μικρή ομάδα ατόμων περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα, λίγο πριν από την άφιξη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
Οι συγκεντρωμένοι έκαναν διαμαρτυρία για τη Μακεδονία και η αστυνομία τους κράτησε μακριά από την είσοδο του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, προκειμένου να μην εμποδιστεί η άφιξη του κ. Τσίπρα.
Μία από τους συγκεντρωμένους φώναζε πως ο πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος στη Μακεδονία, κατηγορώντας τον για προδοσία.




Ο κ. Τσίπρας έφτασε τελικά χωρίς προβλήματα στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει συνάντηση με πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και τους αντιπροέδρους του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Αντιδράσεις αστυνομικών της Θεσσαλονίκης λόγω Αλέξη Τσίπρα

Την έντονη αντίδραση τους εκφράζουν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως τονίζουν ανακοίνωση τους ''κόβονται'' τα ρεπό τους λόγω της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για να εγκαινιάσει το ανύπαρκτο μετρό!
Άλλη μια φιέστα στήνει σήμερα ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εγκαινιάσει τον σταθμό του Μετρό «Συντριβάνι». Βέβαια το Μετρό θα λειτουργήσει στο τέλος του 2020, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει για τον πρωθυπουργό που θα εκφωνήσει και χαιρετισμό, προφανώς για να πανηγυρίσει για το έργο που... ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών, τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της πως, ''έχουμε δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα συναδέλφων που εκφράζουν την αγανάκτηση τους για το ότι διοικητές τους κόβουν τις αυριανές ημερήσιες αναπαύσεις λόγω μέτρων  των εγκαινίων ενός σταθμού μετρό.Τι και αν οι συνάδελφοι μας γιορτινές ημέρες είχαν κανονίσει να περάσουν στιγμές με τις οικογένειες τους, η ΓΑΔΘ φρόντισε να τους υπενθυμίσει ότι κανείς δεν τους υπολογίζει και δεν τους σέβεται''.

Όπως αναφέρουν στην ίδια ανακοίνωση, ''η επίσκεψη και συμμετοχή του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια δεν αποτελεί δικαιολογία για την παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων εκατοντάδων αστυνομικών. Είμαστε σίγουροι ότι τα μέτρα θα μπορούσαν να βγουν και χωρίς κομμένα ρεπό, αρκεί κάποιοι να σκέφτονταν το προσωπικό και όχι τις κρίσεις του Ιανουαρίου.
Να σημειωθεί πως, ο Αλέξης Τσίπρας στις 14:00 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον σταθμό του μετρό στο Συντριβάνι, και μετά από επιθεώρηση του έργου θα απευθύνει χαιρετισμό.


Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Και όμως γίνεται.Από το μεσημέρι έχουμε δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα συναδέλφων που εκφράζουν την αγανάκτηση τους για το ότι διοικητές τους κόβουν τις αυριανές ημερήσιες αναπαύσεις λόγω μέτρων  των εγκαινίων ενός σταθμού μετρό.Τι και αν οι συνάδελφοι μας γιορτινές ημέρες είχαν κανονίσει να περάσουν στιγμές με τις οικογένειες τους, η ΓΑΔΘ φρόντισε να τους υπενθυμίσει ότι κανείς δεν τους υπολογίζει και δεν τους σέβεται.

Επίσης, υπάρχουν υπηρεσίες που ακόμα και αυτήν την ώρα δεν έχουν ενημερώσει το προσωπικό τι ώρα και που θα εκτελέσουν υπηρεσία, ενώ σε όσες δεν υπάρχουν κομμένες οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις οφείλεται στο ότι οι διοικητές δεν εκδίδουν εβδομαδιαία υπηρεσία.

Από τα παραπάνω είναι εύκολα αντιληπτό ότι παρά τις αμέτρητες έγγραφες διαταγές του κ.Αρχηγού για σεβασμό στα δικαιώματα των αστυνομικών, δεν ισχύουν στο βασίλειο της Θεσσαλονίκης όπου κάποιοι νομίζουν ότι η υπηρεσία είναι τσιφλίκι τους και οι Αστυνομικοί που υπηρετούν δεν έχουν προσωπική ζωή, οικογένειες, υποχρεώσεις. Αυτά βέβαια συμβαίνουν όταν οι έγγραφες διαταγές βγαίνουν αλλά κανείς δεν ελέγχει αν εφαρμόζονται, ενώ βασιλεύει η ατιμωρησία γι'αυτούς που τις παραβιάζουν.

Υ.Γ.Η επίσκεψη και συμμετοχή του Πρωθυπουργού στα αυριανά εγκαίνια δεν αποτελεί δικαιολογία για την παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων εκατοντάδων αστυνομικών.
Είμαστε σίγουροι ότι τα μέτρα θα μπορούσαν να βγουν και χωρίς κομμένα ρεπό, αρκεί κάποιοι να σκέφτονταν το προσωπικό και όχι τις κρίσεις του Ιανουαρίου.

ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης


πηγή

5 σχόλια:

  1. οποιπς δεν ξερει αυτο δεν ξερει τιποτα στη ζωη του
    διαδωστε το παντου!!!!!!!!!!!!!!!

    Η αποσιώπησις των Αριστερών τερατωδων ανείπωτων εγκλημάτων και απίστευτων εθνοπρδοσιών εις βάρος της Ελλάδος και του ελληνικού λαού, δεν έγινε διά να επιτευχθή συμφιλίωσις. Έγινε κατόπιν εντολών από το εξωτερικό, ώστε τα εργαλεία των Σιωνιστών, να συνεχίσουν το εθνοκτόνο έργον τους μέχρι σήμερα.

    Αποτέλεσμα αυτής της «πολιτικής», ήταν η καταστροφή της Ελληνικής παραγωγής και ο εξαριστερισμός του μεγαλυτέρου μέρους των Ελλήνων.

    Όλοι οι πρωθυπουργοί από το 1945 μέχρι σήμερα (με εξαίρεσιν την περίοδον της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου), ήταν καθοδηγούμενοι, προς αυτήν την κατεύθυνσιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα και η 21η Απριλιου ηταν made in Stoa ωστε μετα να ερθει η μεταπολιτευσις και να εχουν λαβη να ξεφτυλισουν καθε τι εθνικο και Ελληνικο οπως και εγινε,προσεχτε ζουμε σε ναρκοπεδιο ψεμματων,κανεναν μην δικαιωνεται ολοι ειναι το ιδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η 21η Απριλιου ηταν Τριανδρια. Παπαδοπουλος-Πατακος-Τσιπρας(πατηρ). ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ α.ε. εφερε τους πρωτους Αφρικανους στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΪΛ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑΚΡΩΣ ΥΠΕΡ – ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ


    Ι ΜΑΖΗΣ : ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ - ΕΠΙΣΗΜΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=perfF5jKB2w

    Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκ 2018

    Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΥΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΝΟΥ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ! ! !
    ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ - Τ Ω Ρ Α - ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,
    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗ - Τ Ω Ρ Α - Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
    ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΙΩΝ
    - Τ Ω Ρ Α - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ
    - Τ Ω Ρ Α - ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΗΕ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ , ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ , - Τ Ω Ρ Α - ΠΑΝΤΟΥ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η - Ε Ρ Μ Η Ν Ε Ι Α - ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
    ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ …………………

    - SOS - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .

    - Τ Ω Ρ Α -

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ,
    ΡΑΪΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

    ΥΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ,

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ……..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κατα ΣΚΑΙ ευαγγελιον συμφωνια των Πρεσπων

    https://twitter.com/TammieDavis/status/1076326414843084803

    ΑπάντησηΔιαγραφή