«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΛΕΚΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ, ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ - ΓΙ ΑΥΤΟ... "ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΑΙ.. ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ.. ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΓΙΛΕΚΑ.. ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ.. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ!"


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Yellow Vests: Illuminati Staged Revolution for World Chaos" ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.. ΠΟύ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ;;... ΕΛΑ ΝΤΕ!..
[και η ιστοσελίδα και το κανάλι στο youtube μάς κάνει κάτι από "συνωμοσιολογία από τα Λίντλ"]

Ένα ακόμα σχόλιο του ιστολογίου μας, μια απλή σκέψη: Αν ήθελαν να φέρουν χάος για να επισπεύσουν την κυριαρχία τους, δεν θα άφηναν τον Μακρόν να δώσει κι αυτά τα ψίχουλα που έδωσε. Και ο πανικός του δεν φαινόταν καθόλου ψεύτικος... Επίσης: Ο πανικός που τούς έφεραν τα γιλέκα.. τους οδήγησε στο να δολοφονήσουν 4 ανθρώπους με τρομοκρατικό χτύπημα, δηλαδή προβοκάτσια τους, ώστε να μετριαστούν οι κινητοποιήσεις.

 

  -----------------------------------------------------

 

Κίτρινο φεστιβάλ: Σχέδιο των Ιλουμινάτι για παγκόσμιο χάος και τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο. (επείγον). 

 

Το Κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων δεν είναι μια αυθόρμητη κίνηση αλλά στην πραγματικότητα ενορχηστρώνεται από τους Παγκόσμιους Ελιτιστές. 

Αυτό το κίνημα δεν περιορίζεται μόνο στη Γαλλία, αλλά προορίζεται να είναι το σημείο απογοήτευσης για μια παγκόσμια επανάσταση των λαών κατά της παγκοσμιοποίησης, των φόρων, των διεθνών εμπορικών συμφωνιών, των παγκόσμιων θεσμών, κατά των ελίτ γενικότερα ...
Στην πραγματικότητα, εκείνοι που βρίσκονται πίσω από αυτό το κίνημα, από την αρχή, είναι οι ελίτ των Ιλουμινάτι, οι ίδιες οι ελίτ που τώρα κυβερνούν τον κόσμο,η ίδια ελίτ που κάποτε ενορχήστρωνε τη Γαλλική Επανάσταση του 1789 και την εξαπλώσε σε όλο το κόσμο, αντικαθιστώντας τη Μοναρχία και τη Θρησκεία με τη Δημοκρατία, τον Φιλελευθερισμό και τις φιλόδοξες φιλοσοφίες.
Οι πεφωτισμένοι υπηρετούν τον Διάβολο και εφαρμόζουν την ατζέντα του για να φέρουν την Βασιλεία του στη Γη: τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Οι Ιλουμινάτι δεν είναι τίποτα περισσότερο από εκείνους που παρουσιάζονται σαν οι ειδήμονες των Ιλουμινίστικων φιλοσοφιών, οι Ελευθερομασόνοι, οι Ναΐτες, οι Ιησουίτες, οι Σιωνιστές, οι Δαιμονιστές, οι Ανθρωπιστές .... αυτά είναι διαφορετικά ονόματα που δείχνουν σε μια ίδια ομάδα ανθρώπων που σχηματίζουν έναν παράλληλο κόσμο στον ορατό κόσμο μας, αυτοί είναι οι άνθρωποι που τραβούν τις χορδές στη σκιά για να ενορχηστρώσουν όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στον ορατό κόσμο μας. Οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου αυτού του μυστικού κόσμου που αποτελείται από πιστούς του Διαβόλου: Οι Ιλουμινάτι.
Ο πραγματικός στόχος του Κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων είναι να εξαπλωθούν αυτές οι παγκόσμιες διαμαρτυρίες σε όλο τον κόσμο, το κίνημα αυτό αποσκοπεί στην παραγωγή παγκόσμιου χάους, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τον Πυρηνικό 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, απαραίτητο βήμα για την εδραίωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, Ο βασιλιάς- Αντίχριστος. Παραγγελία από το χάος, αυτό είναι το σύνθημα των Ιλουμινάτι, από το χάος που θα φέρει "τάξη", η δικτατορία του Νέου Κόσμου ... γι 'αυτό οι Ιλουμινάτι εργάζονται τόσο σκληρά για να ενορχηστρώσουν το χάος σε όλο τον κόσμο. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη απαιτεί αιματοχυσία και παγκόσμιο χάος: θρησκευτικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό ... το χάος πρέπει να είναι πλήρες ώστε ο λαός να αποδεχτεί φυσικά τι θα πρέπει να προσφέρει ο Αντίχριστος.

Οι κινήσεις των Κίτρινων Γιλέκων είναι το σημείο απομάκρυνσης μιας διαδικασίας που έχει σχεδιαστεί για να οδηγήσει σε παγκόσμιο χάος, που θα φέρει το βασίλειο του Αντίχριστου.
Σας συστήνω αυτό το σύντομο βίντεο το οποίο αναφέρει όλες τις αποδείξεις που δείχνουν ότι οι Ιλουμινάτι βρίσκονται πίσω από αυτό το κίνημα:



  πηγή

μετάφραση: 
Corfiatiko.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. Δυστυχώς κοιμάσαι όρθιος! Όταν θα αποδειχθεί ότι άλλοι είχαν καταλάβει το κόλπο του σιωνισμού ελπίζω να μην εξαφανίσεις την ανάρτηση αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν εξαφανιζω αναρτησεις λογω κομπλεξ και αποτυχιας. Θα γραψω δευτερο μερος στο οποιο θα παραδεχτω το λαθος μου, αν αποδειχτω εσφαλμενος.
      Να δω ομως εσεις πώς θα δικαιολογουσατε την αγένειά σας ("κοιμασαι ορθιος") στην περιπτωση που αποδειχτω εξυπνοτερος, αν ειχατε σχολιασει επωνυμως, οπως η φιλη μου Ευαγγελια πιο κατω, η οποια σθμφωνει μαχι σας στην υαρξη του σιωνοστικου δακτυλου ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ('καρπουζι και μαχαιρι').

      Χρονια Πολλα.

      Διαγραφή
    2. Τα λαθος γραμματα ειναι λογω κινητου.

      Διαγραφή
    3. συμφωνει
      μαζι
      υπαρξη
      σιωνιστικου

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Κώστα καί Χρόνια Πολλά ! Ἔχεις σκεφθῆ ποιά εἶναι ἡ διαφορά ἀπό ἕναν λαϊκό ξεσηκωμό πού ἔχει ὡς ἀφετηρία του οἰκονομικά κριτήρια καί ἐκείνου πού ἔχει ἕναν ἰδικό σκοπό (ἰδέες,ἀξίες,ἰδανικά); Αὐτή εἶναι ἡ διαφορά τοῦ ξεσηκωμοῦ ἑνός λαοῦ πού διακατέχεται ἀπό Παιδεία μέ ἐκείνον τόν ξεσηκωμό τῆς μᾶζας.Καί αὐτό εἶναι πού φοβοῦντα οἱ τῆς ΝΤΠ,καί προσπαθοῦν μέ κάθε τρόπον νά μήν ὑπάρξει ὁ ξεσηκωμός τοῦ εἰδικοῦ σκοποῦ...

    Πιστεύεις,τώρα,πώς ὑπάρχει λαός πού νά βρίσκεται στό ἐπίπεδον ἑνός ἰδιαιτέρου τέτοιου ξεσηκωμοῦ;Καλά,γιά τούς κατοίκους τῆς ἑλλαδικῆς,οὔτε λόγος νά γίνεται...

    Τά κατασκευασμένα κινήματα-διαμαρτυρίες ἔχουν ἕναν καί μόνον σκοπό : Τήν χειραγώγησιν τῆς μᾶζας πρός τήν κατεύθυνσιν πού θέλουν ...ἐκεῖνοι.Πάντα ὑπάρχει ἕνα σχέδιο,πίσω ἀπό κάθε τέτοιο κίνημα-λαϊκή διαμαρτυρία.Βρώμικο σχέδιο καί ἄκρως ὕποπτον...

    Τό μαθητικό κίνημα πού ξεκίνησαν τά παιδιά,πρό μηνός,τά δεκαπεντάχρονα παιδιά,εἶχε τά χαρακτηριστικά τοῦ ξεσηκωμοῦ τοῦ εἰδικοῦ σκοποῦ.Ποιό τό ἀποτέλεσμα;Οὐδεμία συμπαράστασις ἀπό ἐκείνους πού ἔπρεπε,σχεδόν πλήρης υἰοθέτησις,τοῦ βρώμικου στιγματισμοῦ πού τοῦ ἔγινε,ἀπό τήν συντριπτική πλειοψηφία τοῦ λαοῦ καί τελικῶς ἐκφυλισμός τοῦ κινήματος.

    Τώρα,πιστεύω πώς μπορεῖς νά ἀντιληφθῆς τί εἶναι ἀληθινό καί δυνατό καί τί κατασκευασμένο καί ἄκρως ἐλεγχόμενον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευαγγελια μου δεν ξερω ποσο φρονημο ειναι να γενικευσουμε την περιπτωση των παιδιων. Δηλαδη οτι οδηγηθηκε σε αποτυχια επειδη ηταν αυθεντικη κινηση, αρα αυτη την τυχη εχουν ολες οι αυθεντικες προσπαθειες.
    Κατ'εμε.. τα επιχειρηματα που χρησιμοποιησα περι Μακρον, τρομοκρατικου χτυπηματος, δρασης Μπανον κ κανα δυο άλλα που ειπα σε άλλες αναρτησεις, ..μπορει να φαινονται λιγα.. εχω ομως μια σιγουρια πως θα παρουσιαστουν κ άλλα συντομα.
    Κι εξ άλλου.. μην αγχωνομαστε.. το 2019 θα ριξει πολλες μασκες.

    Ζητω συγνωμη για την ελλειψη τονισμου, αλλά το κινητό κουραζει αφάνταστα στην τοποθετηση τονου.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ως ανώνυμος βέβαια κάτι που δε μου δίνει ιδιαίτερα πειστήρια, θα πω πως οποιοδήποτε κίνημα αν δεν είναι εθνικό πατριωτικό, τότε είναι σίγουρα σχεδιασμένο και κατευθυνόμενο. Όταν δεν βγαίνεις ως Ελληνας πατριώτης τοτε ευκολα μια κινητοποίηση μαγαριζεται και διαστρεβλωνεται και επιπλέον μπορει να οικειοποιηθεί απο οποιοδήποτε κομμα_ οργάνωση.. Τα είδαμε και με τους αγανακτισμένους, εγω με αυτο τα παρομοιαζω τα γιλέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.