«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Να και το μαχαίρι σου Αχμέτ μου, για να μας σφάξεις!

του Λευτέρη Πανούση
Μιλάμε για πολύ γέλιο!!! 

Η δημοσίευση που θα διαβάσετε παρακάτου, έγινε λίαν προσφάτως, από τον διαδικτυακό φίλο Chris Dougkas, σε μυστική ομάδα του φ/β, η οποία δημιουργήθηκε προκειμένου να δοθεί βοήθεια σε φίλους/ες εθνικιστές, που διώκονται από το αριστερό ρουφιανότσουρμο.

Αν και πρόκειται στην ουσία για κείμενο μυθοπλασίας, στο ύφος της σάτιρας που συνηθίζεται στο διαδίκτυο και σε χώρες στις οποίες δεν έχει επικρατήσει ακόμα ο τρόμος των αντιρατσιστικών νόμων και των πολυπολιτισμικών ρουφιάνων, είναι τόσο απολαυστικό και αποδίδει με τόση ενάργεια τις σημερινές καταστάσεις της ισλαμοκαυλίας και της πολυπολιτισμικής αλληλεγγύης, ώστε με τρώει ο κώλος μου να το αναδημοσιεύσω και εδώ.
Για να γελάσουμε [ή να κλάψουμε] όλοι/ες μαζί, με τον ακραίο παραλογισμό στον οποίο έχει οδηγήσει η νεοταξίτικη προπαγάνδα τον λευκό άνθρωπο! 

Καταρχήν λοιπόν, απολαύστε το...





Από τη μυστική μας ομάδα του φ/β 
[δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομα της, για ευνόητους λόγους]
 
"...Αλληλέγγυα Καναδή κυρία, έγραψε πολλές επιστολές προς την Καναδική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση των αιχμάλωτων ανταρτών (τρομοκρατών) που κρατούνται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος στο Αφγανιστάν. Απαίτησε δε μια απάντηση στις επιστολές της και τελικά έλαβε την ακόλουθη απάντηση από τον ίδιο Υπουργό Άμυνας του Καναδά:

National Defence Headquarters
M Gen George R. Pearkes Bldg., 15 NT
101 Colonel By Drive
Ottawa, ON K1A 0K2
Canada

Αγαπητή ενδιαφερόμενη συμπολίτισσα,
Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη επιστολή σας, στην οποία εκφράζετε την έντονη ανησυχία σας για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα που συλλαμβάνονται από τις Καναδικές δυνάμεις, και στη συνέχεια παραδίδονται στην Κυβέρνηση του Αφγανιστάν και σήμερα κρατούνται από Αφγανούς υπαλλήλους στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος του Αφγανιστάν.

Η Διοίκηση μας λαμβάνει σοβαρά υπ όψιν αυτά τα θέματα και οι απόψεις σας έχουν ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα εδώ στην Οττάουα. Θα ικανοποιηθείτε όταν πληροφορηθείτε, ότι χάρη στις ανησυχίες πολιτών, όπως εσείς, δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα, εδώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο ονομάζεται πρόγραμμα «Προοδευτικών Αποδεχόμενων την Ευθύνη για Δολοφόνους», ή ΠΑΕΔ για συντομία.
[* Σημείωσις δική μου - στα Αγγλικά αυτό το πρόγραμμα ονομάζεται:  'Liberals Accept Responsibility for Killers' program, or L.A.R.K. [συντομογραφία]
Προσέξτε αυτό το σημείο, διότι όπως θα δείτε μετά, έχει καίρια σημασία...]

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του νέου αυτού προγράμματος,έχουμε αποφασίσει να μεταφέρουμε έναν τρομοκράτη και να τον θέσουμε υπό την προσωπική σας φροντίδα. Ο προσωπικός σας κρατούμενος έχει επιλεγεί και έχει προγραμματιστεί για μεταφορά, υπό την συνοδεία βαριά οπλισμένου φρουρού στην κατοικία σας στο Τορόντο την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud (μπορείτε απλά να τον φωνάζετε Ahmed) πρέπει να τύχει φροντίδας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτείτε στην προσωπική σας επιστολή διαμαρτυρίας!
Είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσλάβετε κάποιους βοηθούς επιβλέποντες.
Εμείς θα διενεργούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα πρότυπα φροντίδας σας για τον Ahmed είναι ανάλογα με αυτά που τόσο έντονα συνιστάτε στην επιστολή σας.

Αν και ο Ahmed είναι αντικοινωνική προσωπικότητα και εξαιρετικά βίαιος, ελπίζουμε ότι η ευαισθησία σας σε αυτό που περιγράφεται ως"πρόβλημα συμπεριφοράς" θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτά τα ελαττώματα του χαρακτήρα του. Ίσως έχετε δίκιο στην περιγραφή των προβλημάτων αυτών ως "απλές πολιτιστικές διαφορές".

Αντιλαμβανόμαστε ότι σχεδιάζετε να του προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση στο σπίτι. Ο τρομοκράτης που υιοθετήσατε είναι εξαιρετικά ικανός στην μάχη σώμα με σώμα και μπορεί να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή με τόσο απλά αντικείμενα όπως ένα μολύβι ή ένας νυχοκόπτης. Σας συμβουλεύουμε να μην του ζητήσετε να επιδείξει αυτές τις δεξιότητες στην επόμενη συνεδρίαση της ομάδας σας γιόγκα. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τυχόν φίλους, γείτονες ή συγγενείς για τον φιλοξενούμενό σας, εφόσον θα μπορούσε να ταραχθεί ή ακόμα και να καταστεί βίαιος.
Αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον κατανοήσετε. Είναι επίσης ειδικός στο να κατασκευάζει μια ευρεία ποικιλία εκρηκτικών μηχανισμών από κοινά προϊόντα οικιακής χρήσης, οπότε μπορείτε, αν θέλετε, να διατηρήσετε τα στοιχεία αυτά κλειδωμένα, εκτός αν (κατά τη γνώμη σας) αυτό μπορεί να προσβάλει την προσωπικότητά του.

Ο Ahmed δεν θα επιθυμούσε πολλά πάρε-δώσε με εσάς ή τις κόρες σας (εκτός από τη σεξουαλική εκμετάλλευση) από τη στιγμή που βλέπει τις γυναίκες ως υπανθρώπους, μορφή ιδιοκτησίας που ως εκ τούτου δεν έχουν δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης στις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα για τον ίδιο και έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα να δείχνει βίαιες τάσεις γύρω από τις γυναίκες που αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με το νέο ενδυματολογικό κώδικα που θα "συστήσει" ως πιο κατάλληλη ενδυμασία.
Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτή την συγκυρία και με την πάροδο του χρόνου θα απολαύσετε την ανωνυμία που προσφέρει η μπούρκα.

Απλά θυμηθείτε ότι όλα είναι μέρος της «κουλτούρας του σεβασμού των θρησκευτικών του πεποιθήσεων», όπως περιγράφεται στην επιστολή σας.

Εκτιμούμε πραγματικά όταν οι πολίτες μας ενημερώνουν με τον κατάλληλο τρόπο για να κάνουμε τη δουλειά μας και να παρέχουμε φροντίδα για τους συνανθρώπους μας. Παρακαλούμε να προσέχετε τον Ahmed και να θυμάστε ότι θα σας παρακολουθούμε.

Καλή τύχη.

Φιλικά,
Gordon O'Connor,
Υπουργός Εθνικής Άμυνας..."



 Όχι, η βία του Αραβα ή του Μογγόλου μουσουλμάνου, δεν είναι η εξαίρεση στον ισλαμικό κόσμο

Είναι ο κανόνας.

Και έχει διπλά αίτια...

Τόσο θρησκευτικά, όσο και φυλετικά...
Κι ίσως μάλιστα να έχετε ακουστά, ότι οι μαχητές του Δ΄ χαλιφάτου, ήσαν στην πλειοψηφία τους

αραβικής ή μογγολικής καταγωγής πολίτες διάφορων χωρών και μάλιστα πολλών Ευρωπαϊκών!

Οι οποίοι εγκατέλειψαν την ασφάλεια και την άνεση μιας ζωής στην Ευρώπη, 

για να γευτούν αίμα, στα σφαγεία της Συρίας.

Δεν ήταν συνεπώς διόλου οι ακραίες συνθήκες φτώχειας ή οι βομβαρδισμοί, 

που τους οδήγησαν σ' αυτό το κρεσέντο θανάτου.

Ήταν η φυλετική ροπή προς την ακραία βία που σημαδεύει όλη την ιστορία 

των αραβικών και των μογγολικών φυλών, εν συνδυασμώ με την προτροπή προς την Ιερή βία, 

που χαρακτηρίζει το Κοράνι...   

Αυτά λοιπόν για την αλληλέγγυα κυρία, που ανησυχούσε περί της τύχης του Αχμέντ και του κάθε Αχμέντ.
Μην ψάχνετε όμως για τη συνέχεια της ιστορίας και το τι έπαθε η κυρία που ανέλαβε να "βγάλει" από έναν άραβα μουσουλμάνο το "κακό" από μέσα του και να τον μετατρέψει σε έναν φιλήσυχο άνθρωπο, προσαρμοσμένον μια χαρά στα ήθη της δύσης.

Και μην το ψάχνετε, καταρχήν διότι δεν υπάρχει και ούτε θα μπορουσε να υπαρξει ποτέ μία τέτοια κυρία, για τον απλούστατο λόγο ότι και η πιο καυλωμένη ισλαμολάγνα αλληλέγγυα, δεν υπάρχει περιπτωση να δεχτεί να κάμει πράξη τις φαντασιώσεις της και να πάρει στο σπίτι της έναν ορκισμένο γαζή του Προφήτη.

Όλα αυτά τα οποία οι αλληλέγγυες και οι ισλαμοκαυλες κυρίες πλασάρουν στους αφελείς, περί φιλειρηνικού ισλάμ και των ελαχίστων "κακών" εξαιρέσεων του, που αμαυρώνουν την καλή φήμη των πολεμιστών της Πιστης [μία είναι η Πϊστη για τον μωαμεθανό] είναι καλά, μοναχά όταν εφαρμόζονται στις ζωές των άλλων.
Ή, όπως το λέγουν οι σοφοί μάγοι της φυλής των Βουσμάνων: "μακριά από τον κώλο μας κι όπο θέλει ας είναι..."

Ωστόσο υπάρχει και άλλος ένας λόγος, για τον οποίο είναι μάταιο να ψάχνετε τι συνέβη στην πραγματικότητα, μεταξύ του Αχμεντ και της εν λόγω μεταναστολάγνας κυρίας.
Το γεγονός ότι το συγκεκρικέμνο κείμενο δεν αφορά την πραγματικότητα.
Απλώς τη σατιρίζει, όπως ένα καλογραμμένο, απολαυστικό σατιρικό κείμενο, που δεν είναι μεν αφήγηση συγκεκριμένων πραγματικών περιστατικών [υπό μορφήν ημερολογίου ή χρονολογίου] ωστόσο αποδίδει την πραγματικότητα, μέσω της αφηγηματικής του δεινότητας.

Διότι ξέρετε στη λογοτεχνία, είτε διαδικτυακή, είτε προφορική, είτε στο χαρτί, υπάρχουν οι λεγόμενες μυθοπλασίες. Δημιουργήματα δηλαδή του συγγραφέα και όχι πραγματικά περιστατικά, που ωστόσο στοχεύουν να περιγράψουν, να αναλύσουν ή να αποδώσουν τις αληθινές διαστάσεις της Πραγματικότητας, αφού αυτές σπανίως γίνονται αντιληπτές την ώρα που τη βιώνουμε.
Ενα τέτοιο είδος μυθοπλασίας είναι και το παρόν κείμενο.
Δεν ανήκει στην πραγματικότητα, αλλά την περιγράφει, τη νοηματοδοτεί και την ερμηνεύει...   

Το συγκεκριμένο κείμενο λοιπον που εδώ και χρόνια κάνει τον γυρο του διαδικτύου, με την ιδια επιτυχία, πρωτοεμφανίστηκε κάπου στο 2006, όταν πραγματι ηταν υπουργος ο υπογραφων  Gordon O' Connor, ο οποίος όμως αρνηθηκε ότι το είχε ποτέ συντάξει.
Εκτός αυτού, δεν υπήρξε ποτέ στον Καναδά ένα πρόγραμμα:  "Προοδευτικών Αποδεχόμενων την Ευθύνη για Δολοφόνους», ή ΠΑΕΔ για συντομία.
[* Σημείωσις δική μου - στα Αγγλικά αυτό το πρόγραμμα ονομάζεται:  'Liberals Accept Responsibility for Killers' program, or L.A.R.K. ως συντομογραφία]

Είναι άλλωστε πασιφανής η σκωπτική διάθεση του συγγραφέα και μόνο από τον τιτλο του προγράμματος!

Για περισσότερες λεπτομέρειες πάντως μπορείτε να διαβάσετε εδώ, στο συνδεσμούλι που σας δίδω...
"Adopt a Terrorist

Ωστόσο αν και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για σατιρικό και όχι για ειδησεογραφικό κείμενο, τίποτα δεν αλλάζει στον καίριο και απολαυστικό τρόπο, με τον οποίο αποκαλύπτει τη βιοφυλετική παρακμή του λευκού ανθρώπου και τον ακραίο παραλογισμό των βαθύτατα άρρωστων ευρωαμερικάνικων κοινωνιών....

Και όπως λέγουν οι σοφοί φύλαρχοι των Μπορορό: "μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι"

Κι απ' ότι φαίνεται οι κοινωνίες μας έχουν "γεράσει" και παρακμάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε μας αξίζει να αντικατασταθούμε από αφροασιατικές μάζες.
Η μωρία μας είναι απλώς ο προάγγελος του χαμού μας.


Τρεις φωτογραφίες [από τις χιλιαδες που υπαρχουν] γυναικών/σκλάβων των ισλαμιστων 

Μία από τις πιο ερωτογόνες φαντασιώσεις των κυριών της δύσης, από την εποχή του οριενταλισμού,

ήταν η φαντασίωση της ερωτικής σκλάβας.

Το αρσενικό/αφέντης επιβάλλει επιτέλους τη δύναμη του επί του θηλυκού/σκλαβας,

πράγμα που φαίνεται έχει λείψει τραγικά στις ταλαιπωρημένες, απο τον φεμινισμό, κυρίες της δύσεως  


Κι έτσι λοιπόν... 
- Να και το μαχαίρι σου Αχμέτ μου, για να μας σφάξεις... Προφυλακτικά θα βρεις στο συρτάρι...

2 σχόλια:

  1. Ευχομαι μια χρονια γεματη υγεια, αρμονια και μεγαλες επιτυχίες, στον φιλο διαχειριστη του καλου μπλογκ Διοδοτος και στους εκλεκτους αναγνωστες του...

    Α, και προπαντός Λευτεριά στην Πατρίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ μου!!!
      Το 2019 να είναι η χρονιά των ικριωμάτων!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.