«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ



Υπάρχουν πολλές άλλες, σχετικές αλλά και διάφορες αιτιολογήσεις για την απόφαση αυτή του Τραμπ και των Η.Π.Α, τις οποίες μπορείτε να αναζητήσετε σε δεκάδες ιστοτόπους. Εγώ θέλω να σταθώ σε  παράμετρους που δεν είδα να σχολιάζονται.

- Η απόσυσρη των Η.Π.Α καταρχάς δεν είναι ολική. Στρατιωτικοί "σύμβουλοι" (στην ουσία ειδικές επιχειρησιακές μονάδες) θα συνεχίσουν να δραστηριοποιύνται στην περιοχή.

- Κατά δεύτερον δεν διαπίστωσα ιδιαίτερες κουρδικές διαμαρτυρίες για την απόφαση αποχώρησης των Η.Π.Α. Αυτό υποβάλλει την ιδέα πως ήδη έχει συμφωνηθεί η συνεχιζόμενη υποστήριξη των κουρδικών δυνάμεων, όχι βέβαια πλέον στο πεδίο, ανοιχτά, αλλά πάλι αυτό, η ανοιχτή άμεση υποστήριξη, είτε με βολές πυροβολικού, είτε με αεροπορική κάλυψη, συνέβει μέχρι τώρα ελάχιστες φορές. Οι εβραίοι επίσης είναι σχεδόν σίγουρο πως θα συνεχίσουν να βοηθούν άμεσα τους κούρδους, υπό προυποθέσεις όμως.

Τρίτον. Η εμμονή των τούρκων για αυξημένο έλεγχο στην περιοχή προβλέπω να τους φέρει ευθεία αντιμέτωπους με συριακές κυβερνητικές μονάδες και τους ρώσσους που στηρίζουν τον Άσσαντ. Υπάρχει βέβαια κοινό συμφέρον στην εμπόδιση του ελέγχου από τους κούρδους περιοχών στην συρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι σύριοι θα χαρούν ή επιδιωκούν αυτές οι περιοχές να περάσουν στον έλεγχο των τούρκων. Μεταξύ των δύο, τουρκους-κούρδους, οι σύριοι του Άσσαντ σίγουρα δεν θέλουν το τουρκικό τετελεσμένο.

Τέταρτον. Οι πέρσες επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούν τουρκικό έλεγχο σε περιοχές τόσο κοντά σε αυτούς. Δεν έχουν πρόβλημα να χτυπούν τους κούρδους, όσο αυτοί επιδιώκουν την δημιουργία κουρδικού κράτους αφαιρώντας και περιοχές του Ιράν, αλλά αυτό επ'ουδενι σημαίνει πως θέλουν, οι τούρκοι να ελέγχουν αυτές τις περιοχές.

Συνοψίζοντας, η απόσυρση των Η.Π.Α, ενώ δεν κάνει την ζωή των κούρδων καλλίτερη, δεν την επιβαρύνει και τόσο ώστε να  ανάγεται σε μέγιστο θέμα. Μπορεί μάλιστα δυνητικά να αποβεί μοιραία στην ρωσσο-τουρκο-ιρανική σύμπραξη, βγάζοντας στην επιφάνεια υποβόσκουσες έρριδες και τα αντικρουόμενα συμφέροντα αυτών στην περιοχή.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ


πηγή

11 σχόλια:

  1. Έχω μια θεωρία γιατί δεν αντιδρούμε βίαια οι Έλληνες. Κάποτε έπεσα σε μια πορεία μουσουλμάνων που ούρλιαζαν και ήταν στο τσακ να αρχίσουν να σπάνε μαγαζιά. Τι είχε συμβεί; Ο ιμάμης είχε συνδυάσει την εβδομαδαία προσευχή στο τζαμί με διαχείριση όχλου. Τους είχε κάνει όλους τούρμπο, έξω φρενών όλοι. Έχουν κι ένα θέμα με τα αμόκ τα πάκια, σπαρτοί κι έτσι ή για φυλετικούς λόγους. Αλλά κάποιοι είχαν κάνει ζημιές σε παράνομο τζαμί.

    Πιστεύω και οι αγνοί πατριώτες θα είχαμε περισσότερη δράση αν γινόνταν συχνές συναρθροίσεις δια της ζώσης και είχαμε ιερείς και άλλους ομιλητές να μας εμψυχώνουν μετά από τη Θεία Λειτουργία ή ομιλητές σε άλλες συναρθροίσεις όπως συνέδρια και εκδρομές και γενικά όπου πάει ο κόσμος για μη-πολιτικούς λόγους. Υπάρχει και ένα παλιό βίντεο από επιχειρηματίες που είχαν γεμίσει ένα σινεμά στην Αθήνα γύρω στο 1984 κοντά στις εκλογές, όπου ήταν όλοι έξω φρενών. Είχαν τρελλαθεί με αυτά που τους έκανε το μεταπολιτευτικό κράτος και τα έλεγαν οι ομιλητές. Γενική αποβιομηχάνιση της Ελλάδας να μην παράγει τίποτα ήταν σε ταχύτατη εξέλιξη. Είχαν ήδη κλείσει πολλές μεγάλες επιχειρήσεις. Οι υπόλοιποι ήταν με το ένα πόδι στον τάφο. Αλλά τότε δεν υπήρχε το διαδίκτυο να ξεθυμαίνουν από το πληκτρολόγιο και τα έβγαλαν όλα στην συνάρθροιση.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O AΠΠ αφησε πισω του μια κατασκευη που δεν την αντεχει κανεις με τιποτα.Την Τουρκια. Αντιθετως ολοι βολευοντε με ενα διαχειρησιμο Κουρδισταν. Απο τη στιγμη που ο Ερτογανης εδειξε οτι θελει να γινη ο Χαλιφης των Σουνιτων εξαγριωσε τον Σιαμαιο αδελφο του Ισραηλ την Σ.Αραβια. Βαλτε και τη δηλωση του Τραμπ εχθες "Δινουμε 5 δις. δολαρια το χρονο στο Ισραηλ. Μπορει ν' αμυνθη μονο του", ως αλλατοπιπερο και η σουπα εδεσε.

    Στη Ρωσσια επεσε ο ρολος του babysitter της Τουρκιας ωστε με λιγο Τσαικοφσκυ η Ριμσκυ Κορσακωφ να υπαρχη σχετικη ηρεμια στην περιρεουσα ατμοσφαιρα.

    Εγω παντως βλεπω οτι ο Ερντογανης ειναι προγραμματισμενος να κανη το τουρ των πεντε θαλασσων οπως ακριβως και ο δικος μας ο Λευτερακης. Ειναι ιδιον των "Εθναρχων" οι οποιοι κατσiκωνοντε στους λαους που πρεπει απο κατι τυπους σε μεγαλες πολυθρονες με μεγαλα πουρα και πινοντας Macallan.

    Παρτε και μια εικονα απο την αλλη οχθη της λιμνης, οπου και εκει οι απλοι ανθρωποι ψαχνουν να δουν τι συμβαινει στη Μ.Α.

    https://twitter.com/egokiller/status/1077203945326604288

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε Κώστα είπα να μην σχολιάσω...αλλά δεν τρώμε όλοι σανό.Το σχόλιο μου δεν αφορά εσένα και το αξιόλογο ιστολόγιο μου...αλλά τον συγκεκριμένο ιστόποτοπο που έκανες την ανάρτηση, και τον μπουρδολόγο σχολιαστή του ιστολογίου, ο οποίος σε ότι έχει πει και σχολιάσει ΔΕΝ έχει πέσει ποτέ μέσα, και ότι λέει το λέει δίχως βιβλιογραφία η έστω κάποιες αποδείξεις.Όπως ότι ..." Ο ΘΗΣΕΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.60."

    Ο Θησέας ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει αναφερθεί ως κοντός μέσα στην αρχαιοελληνική γραμματεία...αυτά είναι "σοφιστίες" και μάλιστα κάκιστου είδους.Ο Πλούταρχος
    ((Plutarch, Theseus, XXXVI, 1f.; cf. Schnapp 1996: 51f.),μας λέει για τον τάφο του Θησέα και για τα ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ ότι όταν οι Αθηναίοι πήγαν στην Σκύρο και άνοιξαν τον τάφο του, βρήκαν μέσα έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΕΛΕΤΟ με ένα χάλκινο δόρυ και ένα σπαθί να βρίσκονται ακουμπισμένα πλάι του....

    Απόλυτο φυσικό και λογικό αφού ήταν γιος ΓΙΓΑΝΤΑ.!! Ο Αιγέας (βλ.Απολλόδωρο 3.15.7-16.1 και ο Πλούταρχος στο Θησέας 3.4-5 και 6.2-3) ονομάζουν τον Αιγέα Γίγαντα διότι κρατάει από την γενιά του γηγενούς Ερεχθέα.
    Ο Παυσανίας στα Αττικά αναφέρει :
    " Για το μέγεθος του Αίαντα μου είπε κάποιος άνδρας από τη Μυσία. Η πλευρά
    του τάφου προς τη μεριά της ακτής έπεσε από τη θάλασσα και η είσοδος στο
    μνήμα είναι εύκολη και για το μέγεθος του νεκρού έλεγε ότι τα κόκαλα στα
    γόνατα που οι γιατροί τα ονομάζουν μύλες είναι ίσα με το δίσκο που
    χρησιμοποιούν οι νέοι στο πένταθλο."

    "Υπάρχει μπροστά από τη πόλη Μίλητο το νησί Λάδη από το οποίο αποκόπηκαν
    νησάκια. Ένα από αυτά το ονομάζουν του Αστερίου επειδή εκεί θάφτηκε ο
    Αστέριος του Άνακτα, ο Άνακτας ο γιος της Γης. Ο νεκρός, λοιπόν, δεν είναι
    μικρότερος από δέκα πήχεις"

    Όλα όσα λέει η σχολιάζει ο συγκεκριμένος είναι σαν τις γνωστές παλαιές αγγλικές εκδόσεις βιβλίων τσέπης " S.A.S " ΤΟΥ Ζεράρ Ντε Βιλλιέ.!
    Δεν έχει πέσει μέσα ούτε καν στο πιο φανερό...στην έξοδο της Αγγλίας από την Ε.Ε το γνωστό σε όλους μας ΒREXIT . Είναι δε λυπηρό το γεγονός ότι εκεί μέσα είναι άντρο υπερασπιστών ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ και ναζιστοτρολλακων.Έχει παραδεχτεί ΔΗΜΟΣΙΑ ότι είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ (με την κακή έννοια του όρου) και όχι Εθνικιστής ...όσοι αγνοί και ακομμάτιστοι Έλληνες κάναμε το λάθος να σχολιάσουμε εκεί μέσα...ακούσαμε ουκ ολίγες ύβρεις, λασπολογίες και κατηγορίες αστήριχτες τόσο για εμάς όσο και για την οικογένεια μας....έφτασε δε κάποιο έκθετο του Χίτλερ να μου πει μέσα από σχολιασμό ,ότι η λέξη "ΕΛ" είναι σημιτική...και ότι οι Έλληνες Μακεδόνες ΔΕΝ υπάρχουμε σήμερα διότι μας ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ.!!

    Δεν έχουν μόνο απόψεις ηλίθιου, αλλά και της διατηρούν στο ακέραιο (όπως και ότι ο Τρωικός ήταν εμφύλιος μεταξύ Ελλήνων και Τρώων).Σπάνιο προτέρημα αυτό.Για όλα αυτά και άλλα τόσα χαριτωμένα και κουλά που γράφουν εκεί έχω να πω το εξής.

    Ακροβατώ και κλάνω
    όλους τους από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αετέ,

      πρώτα απ'όλα να πω, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων από τους αναγνώστες, ότι το δεύτερο "μου" στο σχόλιό σου το έγραψες κατά λάθος, κι αντί αυτού ήθελες να γράψεις "σου".

      Όσον αφορά το ιστολόγιο Ισχύς, στενοχωρήθηκα διαβάζοντας το σχόλιό σου, γιατί μού ήταν εμπιστοσύνης ως τώρα κι έχω αναρτήσει αρκετές φορές θέματά του και γνώμες του. Προσφέρεις σημαντική βοήθεια προειδοποιώντας για τις αδυναμίες του.

      Δεν έχω υβριστεί όποτε σχολίασα, μάλιστα μαζί με αρκετούς άλλους είχαμε δείξει την αμέριστη συμπαράστασή μας όταν είχε σκεφτεί να το σταματήσει το μπλογκ λόγω απογοήτευσης που οι Κρητικοί δεν έδειξαν καμία αντίσταση στην πρώτη μαζική τοποθέτηση λαθροεποίκων στην Κρήτη.

      Την γνώμη μου περί ναζιστικής μηχανής ως έναν ακόμα φερετζέ των σιωνιστών.. την γνωρίζεις. Την θέση του περί Ελλήνων Μακεδόνων δεν την γνώριζα. Το ΕΛ σαφώς και είναι ελληνικό. Οι Τρώες σαφώς και δεν ήταν Έλληνες (οπότε μπουρδολόγημα ήταν ανέκαθεν, των διαστρεβλωτών των επών, ο "εμφύλιος"), εκφυλισμένους πελασγούς, ατλαντοκρόνιους υξώς..πιο εύκολα τούς λες.

      Ευχαριστώ για την παρέμβασή σου.

      Διαγραφή
    2. Να σημειώσω βέβαια πως τις πληροφορίες που δίνει στις δύο πρώτες (από τις 4) σημειώσεις του σχολίου του.. τις είχα διαβάσει κι εγώ σε άλλες ιστοσελίδες αρκετά έγκυρης ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, για μόνιμα εποπτικά αμερικανικά φυλάκια και όσον αφορά το κύριο αμερικανικό στράτευμα.. για σταδιακή αποχώρηση σε βάθος 90 ημερών, το οποίο βέβαια αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι 80.

      Διαγραφή
  4. Φίλε Κώστα ότι έγραψα επαναλμβάνω ΔΕΝ το έγραψα για σένα και το αξιόλογο ιστολόγιο σου...αλλά για το ιστολόγιο απο το οποίο έκανες την ανάρτηση.Το ξεκαθαρίζω....για να είμαι σωστός...απο εσένα και το ιστολόγιο σου δεν έχω κανένα παράπονο, πάντα σωστός στα λόγια σου τόσο εσύ όσο και οι υπόλοιποι σχολιαστές σου.Απο εκεί και μετά...όπως και εγώ έτσι και εσύ έχεις τα σχόλια κλειδωμένα...και ανεβάζεις αυτά που θεωρείς εσύ σωστά.ΟΥΔΕΠΟΤΕ όμως ανέβασες υβριστικά σχόλια για κάποιον σχολιαστή σου, άσχετα αν δεν συμφωνούσες με αυτά που έγραφε...η δεν ανήκε στην δική σου ομάδα. Το λέω αυτό γιατί εσύ μπορεί να μην υβρίστηκες και να μην σε λασπολόγησαν με διάφορα κοσμητικά επίθετα...ο γράφων όμως ΒΡΙΣΤΗΚΕ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ όσο κανείς άλλος εκεί μέσα. Και αν ήταν για το πρόσωπο μου...χέστηκα μετά συγχωρήσεως,αλλά έπιασαν στο βρωμόστομα τους ακόμα και τους πεθαμένους γονείς μου.Δεν είναι δυνατόν σχόλια...που αφορούν δικά του άτομα και δεν περιέχουν ουδεμία βρισιά, απλώς μια μομφή...να μην τα ανεβάζει, και να ανεβάζει χριστοπαναγίες και αιδοία για άλλον σχολιαστή (εμένα) επειδή έλεγα την άποψη μου και μάλιστα με αποδείξεις. Όπως παράδειγμα είχα ξανασχολιάσει πολύ παλαιότερα αυτήν εδώ την μπούρδα....ότι ο Τρωικός ήταν εμφύλιος, και έπεσαν να με "φάνε" με τις "εξυπνάδες" του...αυτό είναι το επίπεδο τους.!!

    @ Α.Α.

    ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ...Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ= Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ = Η ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΧΑΙΟΙ,ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ''ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ'',ΔΛΔ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.ΠΑΡΑΒΛΕΨΑΝ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ ΚΑΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-
    19/8/18 16:14

    Τότε σχολίαζα ως "ΧΧΧΧ" εκεί μέσα, σε αυτόν τον βόθρο φανατικών φασιστών και υπερασπιστές των Ναζί....δες τι έπαιρνα ως απάντηση:

    " "Προς ΧΧΧΧδες και τον που...ο τον εκλαίγανε.." ΕΔΩ :
    https://isxys.blogspot.com/2017/08/40.html

    Το σχόλιο του ανώνυμου στις 1/9/17 01:12 εσύ θα το ανέβαζες για έναν σχολιαστή σου;; Εγώ ουδέποτε...αλλά αυτή είναι η σεξιστική ρητορική των "εθνικιστών" από τα lidl. Αυτή είναι η γλώσσα των απογόνων αυτών που οι προγονοί τους φορούσαν κουκούλες και έδειχναν τους Έλληνες στον εχθρό (Γερμανούς)....αλλά δεν σου κάνει εντύπωση...ότι κοντός ο Θησέας...κοντός ο Μ.Αλέξανδρος (ποιος άλλος το έλεγε μέσα στον Εργοδότη) κάνε τους συνειρμούς σου...και σκέψου τον κοινό ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δες τα γλυκόλογα τους προς εμένα και εδώ :


    " Προφανώς σαν απόγονος σλαβοβλαχοσπορων που είσαι δεν καταλαβαίνεις και τι γραφω και λόγω της μη ελληνικής ψυχολογίας κρασεως που έχεις ερμηνευεις όπως θέλεις η αδυνατεις και να διαβάσεις αυτά που έγραψα."

    " Να διευκρινίσω ότι το σχόλιο μου δεν πήγαινε προς το αγαπητό ιστολόγιο που διαβάζω πολύ καιρό, και λέμε ακριβώς τα ίδια, όπως και συμφωνω 1000% με ότι γράφεις από πάνω, αλλά στις μπουρδολογιες του ΧΧΧ που συνεχίζει τις γνωστές ασυναρτησίες στα σχόλια του, ο οποίος προφανώς νομιζει ότι είναι ΕΛ, απόγονος των αρχαίων Μακεδόνων(τον οποίο να πληροφορήσω ότι ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ μαζικά από τους Ρωμαίους και δεν υπάρχει ούτε δείγμα). "

    Φυσικά για αυτό το ναζιστοτρολίδι και εβραιοτρολίδι ΔΕΝ υπάρχουν Μακεδόνες ούτε για δείγμα, διότι έτσι τους βολεύει, μιας και οι Ναζί φίλοι του ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ.!! Στην Μακεδονία είχαμε ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ και Γερμανούς και Βούλγαρους....πλακάκια τα είχαν κάνει σαν ΣΥΜΜΑΧΟΙ μεταξύ τους.Η απαντησή μου στο ναζιστοτρολίδι ήταν αυτή:

    "ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΙΤΟΣ ΛΙΒΙΟΣ,Aburbecondita, XLV ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ.

    "Πρώτα από όλα, η σύγκλητος αποφάσισε ότι έπρεπε ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για να γίνει φανερό σε όλα τα έθνη ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις του ρωμαϊκού λαού έφεραν όχι δουλεία σε ελεύθερους ανθρώπους αλλά ελευθερία σε υποδουλωμένους… Ψηφίστηκε ακόμη να ανασταλεί η εκμίσθωση των μακεδονικών ορυχείων, πηγή τεραστίων εσόδων και της έγγειας (βασιλικής) περιουσίας. O λόγος ήταν ότι τούτα δεν μπορούσαν να εκμισθωθούν χωρίς κάποιο (Pωμαίο) δημοσιώνη και ότι όπου γινόταν τέτοιου είδους εκμισθώσεις, είτε καταλυόταν η δημόσια ιδιοκτησία είτε εξαφανιζόταν η ελευθερία των συμμάχων. Όμως η σύγκλητος θεώρησε ότι ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ήταν δυνατό να τα εκμεταλλεύονται: όπου υπήρχε αξιόλογη λεία στη διάθεση των διαχειριστών, εκεί ουδέποτε θα εξέλιπαν αιτίες για συνωμοσίες και κοινωνικές συγκρούσεις. Tέλος, από τον φόβο μήπως, αν υπήρχε μία κοινή συνέλευση (concilium) ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!, κάποιος αδίστακτος δημαγωγός θα μετέτρεπε κάποτε την παραχωρηθείσα με υγιή μετριοπάθεια ελευθερία σε ολέθρια ασυδοσία, η σύγκλητος ψήφισε τη διαίρεση της Μακεδονίας σε τέσσερα τμήματα (regiones), εις τρόπον ώστε κάθε ένα από αυτά να έχει τη δική του συνέλευση. Aποφασίστηκε επίσης ότι η Mακεδονία έπρεπε να πληρώνει στο ρωμαϊκό λαό το ήμισυ των φόρων που κατέβαλλε συνήθως στους βασιλείς. Tις λεπτομέρειες τις άφησαν στους στρατηγούς και την επιτροπή των δέκα πρέσβεων, για τους οποίους η συζήτηση στη σύγκλητο θα αποτελούσε μια σταθερή βάση σχεδιασμού (18).

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΝΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ....ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΚΑΣΜΟΤΡΟΛΛΙΔΙ;;; ΑΛΛΑ Η ΜΑΝΙΑ ΣΟΥ Η ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ ΟΡΜΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΥΒΡΗ,ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΨΥΧΙΚΗ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ.

    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΧΩΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΛΟΓΟ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ.!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΩΓΗ...ΟΤΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

    ΧΧΧΧ.


    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σίγουρα όλοι μας συμφωνούμε η διαφωνούμε κατά καιρούς με κάποιους οι οποίοι σχολιάζουν μέσα στα ιστολόγια μας...ουδέποτε όμως αφήσαμε έναν ΝΑΖΙΣΤΗ σχολιαστή και δικό μας άτομο να βρίζει έναν άλλον σχολιαστή..επειδή αυτά που έλεγε και μάλιστα με ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ δεν άρεσαν σε κάποια έκθετα του Χίτλερ.
    Δεν είναι να απορεί κανείς με τα χάλια που έχουμε σαν χώρα και σαν λαός σήμερα...διότι ακόμα μας έχουν και ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ και ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ μεταξύ μας.
    Προσωπικά για μένα ΔΕΝ μπορεί να θέλει να λέγεται κανείς ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και να είναι υπέρ του εθνικισμού ενός άλλου κράτους.
    ΔΕΝ γίνεται να είναι ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ κάποιος ο οποίος είναι γερμανόψυχος απόγονος των ηττημένων, δηλαδή των καταδοτών, των κουκουλοφόρων, των μαυραγοριτών και των συνεργατών των Γερμανών.

    Απο αυτούς περίμενε βοήθεια στο θέμα της μεταφοράς λαθροεποίκων μουσουλμάνων στην Κρήτη ο ιδιοκτήτης στου συγκεκριμένου ιστολογίου και έφαγε ΦΟΛΑ..ουδείς από αυτούς τον ΒΟΗΘΗΣΕ όταν τους γύρεψε βοήθεια.Διότι ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι εθνικισμό η Χ.Α. άρχισε να πουλάει μετά τη 2η δεκαετία από τη σύστασή της.Μέχρι το '95-96 ήταν δεδηλωμένοι Ναζιστές και απεκήρυτταν τον εθνικισμό.!!Όσοι έχουν διαβάσει τα περιοδικά που εξέδιδαν τότε και όποιος έχει νταραβεριστεί μαζί τους, ξέρει και τι πρέσβευαν.Ο Χίτλερ ηταν ενα πιονι της χαζαρικης βιομηχανικης γερμανικής ελιτ για
    την οικονομική της κυριαρχία στην Ευρώπη και οχι μονο ..οι ίδια χαζαρική ελίτ που φέρνει τώρα στην Ελλάδα και στην Κρήτη τους λαθροεισβολείς σουνίτες μουσουλμάνους.

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ που έπρεπε να πούνε και δεν την είπανε εκεί μέσα (για την λαθροεισβολή και δεν θα την ακούσετε απο την Χ.Α) για μείωση των εποικιστικών ορδών, είναι η έξοδος από τη Σένγκεν και η αποχώρηση από τη σύμβαση της Γενεύης, με επίκληση λόγων εθνικής ασφαλείας. Και φυσικά η τροποποίηση της εθνικής νομοθεσίας. Μπας και αρχίσουν να τους στέλνουν από αλλού. Αλλά αυτό δεν το λέει κανένας στην Ελλάδα. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχαχα
    ΝΑΙ! ..έχω υπόψιν μου τον "κοινό παρονομαστή" άσπονδο εχθρό μου! χαχαχαχαχαχα

    Υπερχρήσιμη η τελευταία σου παράγραφος! Ευχαριστούμε ΠΟΛΥ!

    Όσο για το "Χίτλερ ηταν ενα πιονι της χαζαρικης βιομηχανικης γερμανικής ελιτ για την οικονομική της κυριαρχία στην Ευρώπη και οχι μονο"
    έχω πει κι εγώ κάποια πράγματα εδώ:
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/10/blog-post_30.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Κώστα είσαι γατόνι...το βρήκες, τώρα μπορείς να φανταστείς ότι καθίσανε στο ίδιο το "θρανίο" όταν πηγαίνανε μαζί στο ίδιο το "σχολείο" που λέει και το τραγούδι.!!
    Ναι στο θέμα του Χίτλερ τα έχεις πει και συμφωνούμε....αλλά και να μην συμφωνούσαμε εμείς οι δύο δεν θα χαλούσαμε τις καρδιές μας για ξένα "φρούτα". Είπαμε εσύ είσαι καλό παιδί..εγώ είμαι παλιόπαιδο.!

    Καλό Σ/Κ και σε σένα...καλά να περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή