«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Φιάσκο η υπόθεση Ριχάρδου - Έρχεται άμεσα αποφυλάκιση του ενεχυροδανειστή. [ΑΝΑΝΕΩΣΗ 4/12/18, 19:00]

Σχόλιο Διόδοτου: Δεν είχαμε δημοσιεύσει ως τώρα τίποτα γι αυτή την υπόθεση, γιατί ξέραμε πως θα αποδειχτεί ότι η δραστηριότητα αυτή λειτούργησε με κάποια δικλείδα ασφαλείας, τουτέστιν νομότυπα, και ότι θα εκτεθεί το πολιτικό σύστημα, όπως κι έγινε..


Δεν προκύπτει το αδίκημα της λαθρεμπορίας-Απολύτως εκτεθειμένος ο πρωθυπουργός που το βήμα της Βουλής πανηγύρισε την «επιτυχία» της Ελληνικής Αστυνομίας
Σε φούσκα εξελίσσεται η υπόθεση Ριχάρδου καθώς καταρρέει η βασική κατηγορία της λαθρεμπορίας πάνω στην οποία στηρίζεται η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και οι κατηγορίες που απομένουν είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.


ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ-ΠΛΗΡΗΣ ΑΘΩΩΣΗ-ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές χθες 3 Δεκεμβρίου έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση απάντηση σε ερώτημα που είχε υποβάλλει στο Υπουργείο Οικονομικών από το οποίο προκύπτει η εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία δεν υπόκειται σε φόρους και δασμούς και μόνη υποχρέωση του εξαγωγέα είναι να αποδείξει τη νομιμότητα της κατοχής.
Έτσι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι χθες αφέθηκαν 23 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν στην ανακρίτρια διαφθοράς μεταξύ των οποίων και ο φερόμενος ο αρχηγός της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης. Σήμερα το πρωί οι δικηγόροι των οκτώ προφυλακισμένων αναμένεται να υποβάλλουν αίτημα αποφυλάκισης καθώς έχει καταρρεύσει το κατηγορητήριο και το αίτημα να γίνει αποδεκτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαρχής οι συνήγοροι των κατηγορουμένων έθεταν θέματα σαθρότητας της κατηγορίας λαθρεμπορίας λόγω της συμφωνίας τελειωνειακής ένωσης της ΕΕ με την Τουρκία αλλά και του άρθρου 157 ν. 2960/2001 για τη λαθρεμπορία που ορίζει ότι η πράξη της λαθρεμπορίας προϋποθέτει απώλεια δασμών, φόρων και επιβαρύνσεων είτε για το ελληνικό δημόσιο είτε για την Ευρωπαϊκή Ένωση που στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχουν.
Υπό αυτές τις συνθήκες η υπόθεση Ριχάρδου κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο για τις διωκτικές και δικαστικές αρχές με πολιτικές προεκτάσεις δεδομένων των δηλώσεων του πρωθυπουργού όπου από το βήμα της Βουλής μίλησε για μεγάλη εποτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας προσθέτοντας πως αναφέρεται «σε ένα δίκτυο ενεχυροδανειστηρίων σε όλη την Ελλάδα, το γνωστό δίκτυο “Ριχάρδος”, που είχε ξεζουμίσει, τα πρώτα χρόνια της κρίσης κυρίως, δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που είδαν εν μία νυκτί τα εισοδήματά τους να καταρρακώνονται, να μένουν άνεργοι, να βρίσκονται στην ανέχεια, στην απελπισία, και μέσα στην απελπισία τους προσπαθήσανε πολλοί εξ αυτών να βρουν τη δυνατότητα έστω ενός πρόσκαιρου βοηθήματος, ξεπουλώντας τα τιμαλφή τους σε τιμή ευκαιρίας».

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr


πηγή

6 σχόλια:

  1. ΦΙΑΣΚΟ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;;;;
    ΦΙΑΣΚΟ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΓΟΙ;;;
    ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ;;;
    ΦΙΑΣΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ;;;;

    ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΡΙΧΑΡΔΟΣ!!!
    ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!!!!!!!!!!

    ΕΥΓΕ !!!! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

    ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΧΥΡΟΔΑΜΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ

    ΕΥΤΧΩΣ ΠΟΥΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ
    ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΙΑ ΡΙΧΑΡΡΔΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φιάσκο ολοκληρώνεται:
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/732127_o-rihardos-zitei-na-afethei-eleytheros-kathos-den-yparhei

      Εντωμεταξύ στο εισαγωγικό μας σημείωμα αναφέραμε την λέξη "νομότυπα". Άλλο νομότυπα και άλλο νόμιμα.
      Πληροφορία από δικές μας πηγές: Η αστυνομία, και μετά την αποφυλάκιση, συνεχίζει διακριτικά να παρακολουθεί το κύκλωμα Ριχάρδου.

      Διαγραφή
    2. ΑΧ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΡΗΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ "ΓΚΑΦΑ" Ή ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
      ΑΠΟ ΤΑ Μ Μ Ε (ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΜΕΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΝΕ ΤΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΣΑΓΟΝΙΑ .. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

      Διαγραφή
  2. σκατα παντου
    ακομα και στα σκατα σκατα υπαρχουν πφφφφφ βρωμισε ο τοπος


















    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Μιά (ιντερνετική) ματιά στην ειδησεογραφία έδειξε πως έχουν γραφεί κι άλλα (καί σημαντικά) γιά την ιστορία αυτή. Πχ ότι υφίσταται ειδική συμφωνία με Τουρκία γιά συναλλαγές χωρίς δασμούς, μεταξύ των οποίων καί αγοραπωλησίες χρυσού... κι ότι ο Ριχάρδος τάϊζε καί πωλητικούς.
    Όθεν, (βλακωδώς) σκηνοθετημένη η σύλληψη εξ αρχής - καί ουδόλως δικαιολογείται το γκουβέρνο, που παρίστανε την παρθένα. (Μεταξύ μας, εμένα μου μοιάζει με συναλλαγή μεταξύ κακοποιών, όπου ένας τους πάει να ρίξει τους άλλους στη μοιρασιά, κι αρχίζουν οι απειλητικές κινήσεις.)

    Μπερδεγουέη, θυμάστε οικοδεσπότα εκείνη την ιστορία με το ίδρυμα "Παναγίας Τήνου", που έκανε την ίδια δουλειά με τον Ριχάρδο με τα τάματα των πιστών; Έ, λοιπόν, αφεντικά στο εν λόγωι ίδρυμα είναι εδώ καί πάνω από αιώνα η οικογένεια Αλαβάνου. Μήπως θυμάστε ποιός προώθησε το Αλεκσάκι στην ηγεσία του (τότε) Συνασπισμού, κι από τότε είναι "εξαφανισμένος";
    Γιάααα κάντε τίποτις λογικές συνδέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός Εργοδότα!
      Έεετσι, δώσε κι άλλο πόνο!

      Και πολύ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ επίσης!

      Διαγραφή