«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Κρις Σπύρου σε Γ.Τράγκα: «Θα τσακίσουμε την ψευτομακεδονία του Ζάεφ»!



Θα τσακίσουμε το «μαϊμού» κράτος του Ζόραν Ζάεφ για μια ακόμη φορά εμείς οι Ελληνοαμερικανοί, δήλωσε ξεκάθαρα ο διακεκριμένος ομογενής και πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ Κρίς Σπύρου μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και την ραδιοφωνική του εκπομπή «Εν Αθήναις», στα Παραπολιτικά fm 90,1.

 
«Εμείς οι Έλληνες ομογενείς εάν και όταν ο Μάθιου Νίμιτς, φέρει πρόταση στα Ηνωμένα Έθνη, για αναγνώριση της μαϊμού ονομασίας «Βόρεια Μακεδονία» θα την τσακίσουμε όπως κάναμε και στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρου και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει Μακεδονία εκτός ελληνικού εδάφους.

Υπογράμμισε δε ότι σε όποια συμφωνία έχουν κάνει τα Σκόπια με τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρονται ως «ανεξάρτητο κράτος χωρίς όνομα». «Αυτοί κρατάνε μαϊμού κι εσείς νομίζετε ότι έχουν ελέφαντα» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στους κυβερνώντες της χώρας μας.

Ταυτόχρονα ο πρώην Γερουσιαστής και πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημοκρατικών του Νιού Χάμσαιρ υπογράμμισε ότι μιλάμε για ένα μαϊμού κράτος το οποίο ουδέποτε αναγνωρίστηκε ούτε καν ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, FYROM, παρά τα όσα είπαν στο παρελθόν ο Γκλιγκόροφ αλλά και οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ότι «ο Ζαεφ γνωρίζει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία να δώσει κρατική οντότητα σε αυτό το κράτος και εθνότητα σε αυτούς που δεν ήταν ποτέ Μακεδόνες».

Ερωτηθείς για την κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας ήταν ξεκάθαρος: «Ούτε να κοιτάξει προς την Ελλάδα ο Ερντογάν δεν μπορεί γιατί το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο στον κόσμο λέγεται Κρήτη και να για να φτάσει εκεί η Άγκυρα, θα πρέπει πρώτα να περάσει πρώτα από το Τελ Αβίβ και μετά από την Ουάσιγκτον».

Αυτό δήλωσε όπως είπε και στον Υπουργό Άμυνας κ. Π. Καμμένο αλλά και στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ με τους οποίους είχε συνάντηση και υπογράμμισε ότι η συμμαχία Ελλάδας, ΗΠΑ αλλά και Ισραήλ είναι ισχυρή.

Τέλος αναφέρθηκε και στις δραστηριότητες του Τζόρτζ Σόρος στα Βαλκάνια υπογραμμίζοντας ότι: «Ο Τζόρτζ Σόρος είναι ένας οικονομικός γύπας παγκόσμιας εμβέλειας, ο οποίος προσπαθεί σε αδύνατες κυβερνήσεις να πουλήσει το χρήμα του για να κάνει κέρδη.»


πηγή

7 σχόλια:

  1. Για όποιον θέλει να μάθει αλήθειες καλά κεκρυμμένες.
    Βεβαίως και έχει σχέση και με την Μακεδονία μας, μιάς και από το 1800 οι Αγγλοι ΔΕΝ μας ήθελαν ελεύθερους η μας ήθελαν μέν αλλά ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
    Αλλά ακόμη και μέχρι εκεί ελεγχόμενους από τους ίδιους τους προτεστάντες Αγγλους.
    Το ότι καταφέραμε να φτιάξουμε αυτό το Ελληνικό κράτος σε πείσμα των Αγγλων ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΏΡΗΣΑΝ ΠΟΤΈ!

    ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ
    ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΝΤ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ!

    Εάν δεν ξυπνήσουμε θα μας φταίνε οι Γερμανοί αλλά οι υπεύθυνοι θα είναι οι ...σύμμαχοι μας από τα παλιά.
    Ηρθε και επίσημε επίσκεψη στην Ελλάδα μας , πρίγκπψ, να ελέγξει εάν όλα βαίνουν καλώς στο Αγγλικό προτεκτοράτο στο οποίο διακαώς επιθυμούσαν να έχει κομμουνιστική αντίχριστη ανθελληνική κυβέρνηση!
    Ότι δεν κατάφεραν με τα όπλα και τις λίρες μετά τον Β.Π.Π. το κατάφεραν με την προπαγάνδα. Με τους σπερμολόγους.
    Τημ Μακεδονία εποφθαλμιούσαν μέσω των κομμουνσιτών από τότε.
    Τώρα η προδοτική αριστερά ξεπληρώνει τις λίρες που τους είχαν δώσει οι Αγγλοι και πόσα ακόμα ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!



    "Φωνή ορθόδοξος και σπουδαία εις ανακάλυψιν της κατά των Ορθοδόξων επιβουλής εις ορθόφρονα συμβουλήν διά την εκ του επικειμένου κινδύνου ασφάλειαν και κοινήν σωτηρίαν. Και περί της μελλούσης καταστάσεως των καθ' ημάς πραγμάτων."

    https://anemi.lib.uoc.gr/metadata/d/8/8/metadata-70-0000136.tkl?dtab=m&search_type=simple&search_help=&display_mode=&wf_step=init&show_hidden=0&number=10&keep_number=&cclterm1=&cclterm2=&cclterm3=&cclterm4=&cclterm5=&cclterm6=&cclterm7=&cclterm8=&cclfield1=&cclfield2=&cclfield3=&cclfield4=&cclfield5=&cclfield6=&cclfield7=&cclfield8=&cclop1=&cclop2=&cclop3=&cclop4=&cclop5=&cclop6=&cclop7=&isp=&search_coll%5Bmetadata%5D=1&&stored_cclquery=&skin=&rss=0&lang=el&ioffset=1&offset=1


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βιβλίο είναι "ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ".
      Γραμμένο το 1849!
      ΧΙΛΙΑ ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΝΝΕΑ!!!

      Τότε που η Ελληνική επανάσταση ήταν νωπή.
      Τότε που η δολοφονία του Εθνικού κυβερνήτη ήταν νωπή
      ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

      ΓΝΏΡΙΖΑΝ ΠΟΙΟΙ ΠΡΌΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ (ΤΟΥ 1821) ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΎΔΩΝ ΜΑΣ
      ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ
      ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ!

      Και τι μας λένε “στο γράμμα που μας άφησαν ως παρακαταθήκη”
      για να ΜΗΝ εκπληρωθεί ο στόχος της επιβουλής , δηλαδή , για να μην εξαφανιστεί το Ελληνικό γένος ;


      “Α. Ποίος ο ποιητής της επιβουλής, πόθεν εκινήθη εις αυτήν, οποίους ολεθρίους σκοπούς υποκρύπτει και ποίους συναγωνιστάς εις αυτήν έχει.

      Β. Οποίους δολίους τρόπους και ραδιουργίας μετέρχεται εις αυτήν.

      Γ. Ποία τα αίτια δια τα οποία προοδεύει και ευστοχεί.

      Δ. Πόθεν και εκ ποίων ανομοιών προήλθεν ούτος ο απαισιότατος και φρικτός
      πειρασμός εις τους ορθοδόξους.

      Ε Οποία έργα απαιτούνται περί της κοινής σωτηρίας προόδου και ευδαιμονίας των ορθοδόξων.

      ΣΤ. Οποίον ελπίζεται οτι έσται το τέλος!...”


      Εάν ήξεραν οι παππούδες μας γραφή και διάβαζαν


      “Γράμματα σπουδάματα, του Θεού (;) τα πράγματα…” ;;;
      (από το ιστολόγιο:“Οικογένεια- μια γωνιά του Παραδείσου”)

      Μέρες τώρα, καθώς αρχίζει μια νέα σχολική χρονιά, μια αγωνία και μια σκέψη διακατέχει και πάλι το μυαλό και την ψυχή μου:

      Ποια “γράμματα” μαθαίνουν τα παιδιά μας στα σχολεία;… (και εννοώ τα όσα προωθούνται από τα σχολικά βιβλία…).Είναι, άραγε, “γράμματα του Θεού”;;;

      Μια απλή σύγκριση με τα παλιά αναγνωστικά αρκεί να καταλάβουμε την μεγάλη αλλαγή… Τι κρίμα, γιατί όλα εκείνα να θεωρούνται οπισθοδρομικά, παλιά, ξεπερασμένα και κάθε τι “νέο”,αμφιβόλου αξίας και ηθικής, να προσπαθούν να το επιβάλουν στις αθώες ψυχούλες… "

      Και εμείς που ξέρουμε ...

      Υ.Γ.
      Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
      Καμία σχέση ο Ιωάννης.

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

      Διαγραφή
  2. Δεν περίμενα (και δεν περιμένω) τίποτε το αξιόλογο από την νεοελληνική ψευτοδιανόηση των λούμπεν καθηγητάδων και λοιπών ανερμάτιστων κουφιοκέφαλων! Το παρακάτω άρθρο έρχεται να με επιβεβαιώση στην απαξία και τη σιχαμάρα που νοιώθω γιαυτή την κατηγορία ανθρώπων. Εδώ που τα λέμε εάν είχαμε πραγματική, βαρβάτη και δυναμική διανόηση σ'αυτόν τον τόπο - και όχι ψοφοδεείς εγκάθετους διανοουμενίσκους - τα πράγματα θα ήταν ολιγότερο χάλια...(τουλάχιστον)

    https://www.elromio.gr/o-alvanos-lioymponia-kai-o-ellinas-grammatikakis-gia-ton-katsifa/


    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθέσω ότι είναι δικό σας και το προηγούμενο σχόλιο;..
      Γιατί δένουν πολύ! Επί δεκαετία σχεδόν, νομίζω πως δεν ήταν απλώς διδάκτορας, αλλά διευθύνων σύμβουλος ο Γραμματικάκης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Όσο για τα δύο αυτά βιβλία του, από θυμό, πήγαν στον σκουπιδοτενεκέ της κουζίνας μου, το βράδυ που ο κύριος αυτός μάς ενέπαιζε με χασκόγελα, μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, όσον αφορά τους αεροψεκασμούς.

      Διαγραφή
    2. Κώστα, προς απάντηση στην απορία σου και προς αποφυγή παρεξηγήσεως, να σου δηλώσω ότι το δικό μου σχόλιο είναι αυτό που υπογράφω με το όνομά μου, και στο οποίο έχω συμπεριλάβει τον σύνδεσμό του elromio. Επειδή κατά το παρελθόν διαπίστωσα ότι υπάρχει και άλλος που υπογράφει με το ίδιο όνομα, σκοπεύω να αλλάξω το δικό μου σε "ΙωάννηςAQ(= aquarius)", γιά να αποφύγουμε το μπέρδεμα...

      Καλό υπόλοιπο ημέρας - Φιλικά

      ΙωάννηςAQ

      Διαγραφή
  3. ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ;;;
    ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΙΡΖΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ;

    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ: ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    04/12/2018



    Οι κομμουνιστές, είναι τόσο πωρωμένοι προδότες και ούτε θέλουν ούτε μπορούν να το κρύψουν! Προχθές, λοιπόν, μιλώντας σε κουκουέδικη εκδήλωση που έγινε στον Γοργοπόταμο, ο κουκουές Παφίλης αναφέρθηκε στην στάση του ΚΚΕ σε περίπτωση ελληνικής εμπλοκής σε πόλεμο. Και ξεκαθάρισε, πως είτε πρόκειται για πόλεμο αμυντικό (δεχθεί επίθεση η Ελλάδα), είτε για πόλεμο επιθετικό, το ΚΚΕ θα στρέψει τα όπλα κατά της Πατρίδας και θα επιχειρήσει να καταλάβει βιαίως την εξουσία, στο κομμάτι εκείνο που θα της αφήσουν οι εχθροί!

    Και βέβαια, δεν πρόκειται για… έκπληξη. Αυτά είναι γραμμένα στο επίσημο πρόγραμμα και στο καταστατικό του κόμματος της προδοσίας και του εγκλήματος.

    Διαβάστε και φρίξτε με τους προδότες, στο κεφάλαιο «Ειδικότερα για την επαναστατική κατάσταση» του προγράμματός τους:

    «Δεν είναι δυνατό να προβλεφθούν οι παράγοντες που θα οδηγήσουν στην επαναστατική κατάσταση. Το βάθεμα της οικονομικής κρίσης, η όξυνση των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων, που φτάνουν έως τις πολεμικές αναμετρήσεις, είναι δυνατό να δημιουργήσουν τέτοιες συνθήκες στην Ελλάδα. Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης και έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας. Με την πρωτοβουλία και καθοδήγηση του Κόμματος να συγκροτηθεί εργατικό – λαϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης, με σύνθημα: Ο λαός θα δώσει την ελευθερία και τη διέξοδο από το καπιταλιστικό σύστημα που, όσο κυριαρχεί, φέρνει τον πόλεμο και την «ειρήνη» με το πιστόλι στον κρόταφο».

    https://ethnikismos.net/2018/12/04/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-2/

    Υ.Γ.
    Με τίνος πλάτες εκφράζονται έτσι απροκάλυπτα ενάντια στους Ελληνες πολίτες;
    Καλά οι ελάχιστοι χρήσιμοι ηλίθιοι που ακόμα τους υποστηρίζουν ως αντισυστημικούς , δεν καταλαβαίνουν πως εάν πράγματι ήταν ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ τώρα δεν θα έβρισκαν τρύπα να κρυφτούν, διότι τα κανάλια των εφοπλιστών """δεξιών""" θα τους είχαν κρεμάσει κουδούνια με αυτές τις αθλιότητες που τολμούν και ξεστομίζουν ενάντια στους Ελληνες;


    Ας αφήσουμε τα σταλινικά κανάλια που σιωπούν.
    Οι Ελληνικοί ιστότοποι δεν θα έπρεπε να έχουν ξεσηκώσει την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη ολόκληρη με αυτές τις προδοσίες των κομμουνιστών,
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΤΗΣ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗΣ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 18.57

    Η καταληψη των Πανεπιστήμιων απο λουμπεν καθηγηταδες, οπως πολυ σωστα λες, ειναι το νεο οπλο διασπορας ψευδων/οδηγιων για την επικρατηση της ΝΤΠ. Το καποτε κραταιον Χαρβαρντ εχει καταντησει χαβαλες εβραικης χαβρας.

    Θαυμαστε απαγαυσμα ακαδημαικης σκεψης.
    "Τα προβληματα της κοινωνιας σημερα μπορουν να λυθουν μονο με την εξαλειψη της λευκης φυλης".
    Noel Ignatiev, Kαθηγητης Χαρβαρντ.

    ΥΓ. Αυτος ο κυριος δεν εχει αποκτησει ουτε το πρωτο τετραετες διπλωμα. Ειδες η ΔΕΗ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή