«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Ευχάριστο διάλειμμα...


Ασπίδα προστασίας ενάντια στή λαϊκή θέληση







💩


👎





πηγή: https://twitter.com/aftolykos1


IMAGINOS - Στη Χώρα Του Τσίπρα (A Casa D'Irene Cover)

 

3 σχόλια:

  1. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΘΙΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ,
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ!

    Συγχαρητήρια στον Βουλευτή Αρβανίτη,
    Τόσον δια την ουσία του κειμένου όσο και δια την γλώσσα που χρησιμοποιεί.
    Μακάρι και άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ επιστήμονες να τον μιμηθούν , ούτως ώστε να μην χαθεί η συνέχεια του Ελληνισμού που αποδεικνύεται ΚΑΙ μέσω της γλώσσας!

    Παραθέτω τμήμα του κειμένου το οποίο θεωρώ λίαν αντιπροσωπευτικό του ήθους του ανδρός.

    “Οι «συνταγματικοί» τοξόται και το Σύνταγμα της Ελλάδος
    Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018 - 11:03

    «Αγαθόν ού το μη αδικείν, αλλά το μηδέ εθέλειν»
    Δημόκριτος

    Οι ολετήρες και δυνάσται του Λαού και του Έθνους συνεχίζουν ακάθεκτοι, άνευ εμποδίων και με ιδιαίτεραν σπουδήν, την ολοκλήρωσιν του ολεθρίου έργου της εκθεμελιώσεως όσων συνεκτικών δεσμών απέμεινον, δια την διατήρησιν της κοινωνικής συνοχής των Ελλήνων, ού μην αλλά και παντός στοιχείου συγκροτούντος την ημετέραν Εθνικήν υπόστασιν και διασφαλίζοντος άμα την βιολογικήν και πνευματικήν ύπαρξιν και συνέχειαν του Ελληνικού Γένους.
    Εκμεταλλευόμενοι αδιστάκτως και μετά περισσής θρασύτητος την υπό τούτων δολίως υφαρπαγείσαν – ασυστόλως ψευδόμενοι ως κοινοί απατεώνες – εντολήν του – συνεπεία αποχής – εναπομείναντος ημίσεως του εκλογικού σώματος, εσχημάτισαν κυβέρνησιν, με την εμβαλωματικήν στήριξιν μωροφιλοδόξων πατριδοκαπήλων και τινων τιποτοφρόνων, δικαιολογηθέντες εκ των υστέρων, επικαλούμενοι… αυταπάτην, ενώ ετέλουν εν γνώσει της επιμελώς προμελετηθείσης και έξωθεν υπαγορευθείσης ατιμίας.
    Συγκεκριμένας εντολάς εξετέλουν (!) και συνεχίζουν να εκτελούν εν ψυχρώ οι δόλιοι, υπό την …στοργικήν αιγίδα του απαθούς Ανωτάτου Άρχοντος, του στερουμένου στοιχειώδους αισχύνης και αυτοκαλυπτομένου υπό τον πέπλον της ανευθυνότητος, αδυνατούντος να επιλέξη την οδό της Τιμής, παραιτούμενος.
    Τούτων δε συντελεσθέντων και συντελουμένων, οι «συνταγματικοί» τοξόται συντάσσουν προτάσεις αναθεωρήσεως Συνταγματικών τινων διατάξεων, επί τω αυτώ εν αρχή διαληφθέντι τέλει, μολονότι έχουν ήδη έργω «αναθεωρήσει» και παραβιάσει βαναύσως ουσιώδεις συνταγματικάς και ποινικάς διατάξεις, ως και Αρχάς του Δικαίου.”
    ...

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-suntagmatikoi-tojotai-kai-to-suntagma-ths-ellados#ixzz5Yi51B7qh

    Υ.Γ.
    Απο ποίους και πότε περιμένουμε να δημιουργηθεί μια κίνηση για επαναφορά της Ελληνικής γλώσσης και του πολυτονικού;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείχνουν φωτογραφία του απεβιώσαντα πατέρα του σε ένα μωρό και κοιτάξτε τι κάνει.

    https://twitter.com/i/web/status/1068109042298556418

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή