«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Τσίπρας: « Δεν θα χαρίσουμε τα νιάτα της πατρίδας μας στους βάνδαλους της ιστορίας αυτού του τόπου. Ήρθε η ώρα να περάσουμε στην πολιτική αντεπίθεση »


Σχόλιο Διόδοτου: Εντωμεταξύ άχρηστοι.. σάς πήραν χαμπάρι και τα παιδιά, οι μαθητές των σχολείων, με τις μακακίες που έκαναν τα τσιράκια σας, οι ανεγκέφαλοι συμμοριτο-καθηγητές σας. Και τώρα τα παιδάκια δεν θα σταματήσουν ποτέ, γιατί δεν είναι πενηντάρηδες+  σαν κι εμάς, που πήγαμε σε δυο συλλαλητήρια και κουραστήκαμε σαν να πήγαμε στον πόλεμο... Θα αναδιπλωθούν ίσως λίγο, αφού πολύ έξυπνα προλάβουν κι άλλες διαστρεβλώσεις σας, όπως αυτή στη φωτο. Στη συνέχεια, θα σάς δώσουν τα βιβλία της Ιστορίας, που τους δώσατε, να τα βάλετε στο απευθυσμένο. Κι αν σάς αφήσουν να αναθαρρήσετε μέχρι το Φεβρουάριο που θέλετε να περάσετε στην βουλή την αισχρή σας σκοπιανο-συμφωνία.. τότε γράψτε μου.. ελπίζω από τη φυλακή!


https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhmEn3tG_N12Kea8VlgZp6JFywTbW2l6_veKOE8bGKz3vosQCFhwΤσίπρας: Δεν θα χαρίσουμε τα νιάτα της πατρίδας μας στους βάνδαλους της ιστορίας αυτού του τόπου.

 

4 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΔΛΔ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΜΑΥΡΟΥΣ, ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ,ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ , ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ,ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΣΛΑΒΟΥΣ,ΑΡΑΒΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΑΔΕΡΦΕΣ,ΛΕΣΒΙΕΣ,ΤΡΑΒΕΣΤΙ,ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ,ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ,ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ,ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ,ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ. ΠΡΕΖΑΚΙΑ,ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ. ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΡΕ ΚΩΣΤΑ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσιπρακο εχω φυλαγμενα κατι βολια ντουμ ντουμ για ρινοκερους ανυπομονω να τα δοκιμασω σε σενα γιατι Αφρικη δεν με βλεπω να πηγαινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τη νεολαια του ΣΥΡΙΖΑ με την καραφλα του πενηνταρη. Ακουστε αγριοι νεοι του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτουνος εδω εκτοξευθη απο αυτον το πλανητη και πηρε και την ΝΤΠ μαζι υου.

    https://twitter.com/Ascension_Guide/status/1068734654709157888

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να π'αρεις φορα χιτλερισκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή