«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Αρχικά νόμιζα ότι πρόκειται για μοντάζ, αλλά μπαίνοντας στο site του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπεις αυτή την αφίσα, που όπως είναι δομημένη, διαβάζεις "Δημοκρατία της Μακεδονίας"... ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΣΚΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ!



Δείτε την προβοκατόρικη αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη


Οι μπ@σταρδοι μας εμπαίζουνε με κρυφοπουτ@νίστικες αφίσες μπροστά στα μάτια μας!

Έτσι όπως είναι δομημένη, διαβάζεις "Δημοκρατία της Μακεδονίας".


Μεγάλε, τα όμορφα λογάκια δεν περνάνε πλέον


Στα λογάκια και ο Χίτλερ τα έλεγε καλά και ο Στάλιν και ο Κεμάλ. Τα κλισεδιάρικα συνθηματάκια για "Δημοκρατία" (πού είναι το δημοψήφισμα ρε;), "αλληλεγγύη" , η στοχοποίηση ως εχθρών όσων διαφωνούν με την προδοσία σου ή έστω το λάθος σου, δεν περνάνε πλέον. Εθνικιστές υπάρχουν μόνο...
στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτοί που ενισχύουν τον εθνικισμό των άλλων και μίσος υπάρχει μόνο στις καρδιές των Συριζαίων. Μίσος για κάθε τι ελληνικό.

Δεν είναι μίσος να αξιώνεις να σέβονται την ιστορία σου, δεν είναι μίσος να κινείσαι με βάση τη συλλογική μνήμη, την πατρίδα, την οικογένεια (το κάνουν ΟΛΟΙ οι Ισραηλινοί ας πούμε που ΕΣΥ προσκυνάς), δεν είναι μίσος να αγαπάς το έθνος σου ή τη θρησκεία σου (το κάνουν ΟΛΟΙ οι Εβραίοι ας πούμε. Θα μας εξηγήσεις Αλέξη, γιατί είναι κακό όταν το κάνουν οι Έλληνες;).

ΣΥΡΙΖΑ = Μίσος

Μίσος, εθνικισμός και άλλες μπαρούφες, δεν υπάρχουν στη Μακεδονία. Υπάρχουν μόνο στα άρρωστα υποκριτικά μυαλά σας.
Οι Μακεδόνες δεν μισούν κανέναν. Μίσος υπάρχει ΜΟΝΟ στους βολεμένους του ΣΥΡΙΖΑ. Μισείτε όσους δεν ασπάζονται τις "ιδέες" σας, που καταλήγουν πάντα σε βάρος της ελληνικής ιστορίας.
Το μίσος είναι συνώνυμο του ΣΥΡΙΖΑίου. Πάει πολύ, εσείς που ανακαλύψατε τη λέξη "ψόφος", να κατηγορείτε το 82% των Μακεδόνων που είναι εναντίον της ατιμωτικής "συμφωνίας" σας, για μίσος.

Μίσος , είναι ένα συναίσθημα, ταυτόσημο με τον Συριζαίο.
Συριζαίος = μίσος.

Δεν ξεκαρφώνεστε με αφίσες, είστε το κόμμα του μίσους.

http://makpress.blogspot.com/2018/12/blog-post_71.html




Αρχικά νόμιζα ότι πρόκειται για μοντάζ, αλλά μπαίνοντας στο site του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπεις αυτό:





ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΣΚΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ




πηγή: krasodad

2 σχόλια:

  1. "Μίσος, εθνικισμός και άλλες μπαρούφες, δεν υπάρχουν στη Μακεδονία"

    Εμμεσα ο αριστερός την πετάει την προπαγάνδα του.
    Αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι από κάθε κυβερνητικό αριστερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί;;; μας φαίνεται Παράξενο-αφού η Ανθελληνική/Ελληνοφοβική Προπαγάνδα πάει Σύννεφο Χρόνια τώρα...Καθεστωτικά ΜΜΕξαπάτησης (Ραδιόφωνα/Κανάλια)-Εκπόρνευσης Ψυχών-Διαστρέβλωσης της Πραγματικότητας-έχουν τσακωθεί άσχημα με την Αλήθεια...Μεγαλο-δημοσιοκάφροι οι γνωστοί...τα ΜΚΟ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ..-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ/ΕΣ...ΣΦΥΡΙΖΑ-ΞΥΡΙΖΑ-ΔΙΟΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ..CIA..ΑΝΤΙΦΑ...η Στρατευμένη ιδεολογικά ΤΕΧΝΗ...με τους εκπροσώπους της (Ηθοποιοί-Τραγουδιστές-Εναλλακτικοί κτλ.οι οποίοι ειδικά οι Καθεστωτικοί λαμβάνουν Καταπληκτικές!!! Κρατικές Επιχορηγήσεις ώστε να μας παρουσιάζουν κατά καιρούς τα Εκφυλιστικά-Ανθελληνικά-Εθνομηδενιστικά τους Καλλιτεχνικά Προγράμματα...Παραστάσεις..κτλ. για αυτό και έχουν ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ τα Στοματά τους...)Έχουμε την λεγόμενη Ιδεολογική Ηγεμονία της Προοδευτικό-θολοκουλτούρας-Αριστεράς σε τομείς της Πολιτικής/Κοινωνικής Ζωής εδώ και κάμποσα Χρόνια..αλλά όπως δείχνει η Κατάσταση υπάρχει δυναμικό Ξύπνημα απο τον Λήθαργο πολλών Ετών ελέω μιας πλαστής Κοινωνικοοικονομικής Ευμάρειας όσον αφορά την ΥΛΗ...και αφετέρου μια Παγερή Αδιαφορία-Απάθεια για Σημαντικά Εθνικά Ζητήματα..Ουδέν κακό αμιγές καλού λέγανε οι Αρχαίοι ημών Πρόγονοι!! Επίσης κάτι άλλο Κυριακή 22/7 πέθανε ο Αξιόλογος Στιχουργός Μάνος Ελευθερίου,στις 23/7 είχαμε τις γνωστές Καταστροφικές Πυρκαγιές σε Κινέττα-Αν.Αττική με τα γνωστά Αποτελέσματα,ενώ την πρώτη Παρασκευή 27/7 μετά απο αυτά τα Γεγονότα είχαμε την λεγόμενη ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ή ΦΕΓΓΑΡΙ...Ερώτημα Τυχαία-Συμπτωματικά-γνώριζαν ότι θα έχει τόσο ισχυρούς Ανέμους..τους προκάλεσαν;; ήταν Τελετή...τι ακριβώς...;;; Όποιος μπορεί να δώσει μια Σοβαρή Απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή