«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Είναι εικόνες αυτές; Ο Καμίνης μετέτρεψε την πλατεία Συντάγματος σε χαλιφάτο του Κατάρ.

Σχόλιο Διόδοτου: Εντάξει μωρέ... το παλεύουν τα παιδιά.. Αλλά να ξέρουν: Ότι στο τέλος.. μόνο ο κ@λος τους θα παραμείνει πολυπολιτισμικός, ξέρουν αυτοί...

Παραχώρησαν την πλατεία Συντάγματος για την εθνική γιορτή του Κατάρ

Σε... χαλιφάτο της Αραβίας μετατράπηκε χθες το μεσημέρι το κέντρο της Αθήνας, προκειμένου το μικροσκοπικό αλλά πάμπλουτο (και με... σκοτεινό ρόλο γεωπολιτικά) κράτος του Κατάρ να γιορτάσει την εθνική του ημέρα.



Στην πλατεία Συντάγματος λοιπόν επιτράπηκε από τον Δήμο Αθηναίων να στηθεί μια μεγάλη τέντα της ερήμου με χαλιά και μαξιλάρια, ενώ οι διοργανωτές προσκαλούσαν τους... επισκέπτες να καθίσουν, να πιουν τσάι ή καφέ με κάρδαμο και να δοκιμάσουν χουρμάδες, ακούγοντας την παραδοσιακή μουσική του Κατάρ!



Η βασική εκδήλωση για τον εθνικό εορτασμό των Καταρινών, που οργάνωσαν τα υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών και Πολιτισμού του αραβικού κράτους, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου παραβρέθηκε πλήθος πολιτικών, πρεσβευτών και διπλωματών.
Είναι αποδεκτό;
Ο δήμος παραχώρησε την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και αν κάποιος χθες έκανε βόλτα στην καρδιά της Αθήνας θα νόμιζε ότι βρίσκεται σε μουσουλμανική χώρα με κατοίκους που φορούν κελεμπίες.



Τι σκοπό άραγε εξυπηρετεί αυτή η κίνηση; Και αν υποθέσουμε ότι είναι αποδεκτό να μετατρέπουν κάποιοι την πλατεία Συντάγματος σε έρημο, τελικά ποιον σκοπό εξυπηρετεί αυτή η κίνηση... καλής θέλησης; Είναι γνωστό ότι η «πολυδιαφημισμένη» συνεργασία της χώρας μας με το Κατάρ προς το παρόν δεν έχει αποδώσει καρπούς. Την ίδια στιγμή το εμιράτο έχει εδώ και έναν χρόνο αποκλειστεί από ομάδα αραβικών χωρών, με επικεφαλής τη Σαουδική Αραβία.



Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο μόνος που... στάζει μέλι για το Κατάρ είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η σχέση του εμιράτου με την Τουρκία είναι στενότατη, ενώ το εμιράτο έχει αποδειχθεί «στήριγμα» της δοκιμαζόμενης το τελευταίο διάστημα γειτονικής χώρας. Μάλιστα, η Αγκυρα έχει δημιουργήσει στρατιωτική βάση στην αραβική χώρα και σταδιακά αυξάνει τις δυνάμεις της στην περιοχή. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις φήμες που προέρχονται από τις ίδιες τις αραβικές χώρες και «καρφώνουν» το Κατάρ ως τον βασικό χρηματοδότη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως το Ισλαμικό Κράτος.


19 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ13 Δεκεμβρίου, 2018 16:57

    ΚΑΤΑΡ;ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;ΚΑΙ Ό ΛΙΑΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ;ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Δεκεμβρίου, 2018 17:50

    .
    .

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
    .
    ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    .
    Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ
    .
    ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…………..
    .
    Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    .
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ
    .
    ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ :
    Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    .
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo
    .
    ---------------
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ……….
    .
    ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ , ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΛΟΓΟ :
    .
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,
    .
    ΚΑΘ΄ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ - ΜΟΝΟ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ …..
    .
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ - ΝΟΜΟΣ - …………..
    .
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
    .
    ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙ - ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ - ΩΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΠΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ,
    .
    ΚΑΘΕ Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ - ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
    -------------------
    ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΔΥΚΤΙΑ .
    .
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΨΗΛΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ
    .
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ - ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ !
    ---------------------------
    ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΥΚΤΙΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ,
    .
    ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , - ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ,
    .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΟΙ ΝΕΟΘΩΜΑΝΟΙ , ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘ΄ΕΞΗΣ ……….
    .
    ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ , Ή ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΩΣ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ………….
    --------------------------
    ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ , ΤΟ ΜΑΛΜΕ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 100% !
    .
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ………..
    .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ - NO GO AREAS - ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !
    .
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΑΠΡΟΠΥΡΓΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ……………
    .
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ - ΛΟΝΔΟΝΙΣΤΑΝ -
    .
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !
    .
    ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΤΥΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ , ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !
    .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ …………..
    .
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΜΦΑΣΗ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Δεκεμβρίου, 2018 17:52

    .
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ ΜΕΝΤΑΛΙΤΕ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΥΠΑΧΘΕΙ :
    .
    ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ - ΑΣ ΝΤΑΡΙ ΙΣΛΑΜ - ΔΗΛΑΔΗ ( ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ) ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ! ! !
    .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΠΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 120 - 130 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ , Κ.Τ.Λ ………..
    .
    .
    .
    .
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΙΜΑΜΗΣ ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2006 ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ .
    .
    .
    ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ Η ΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ !
    .
    .
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ,
    .
    .
    ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΙΣΡΡΟΗ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ !
    .
    .
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ , ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ .
    .
    .
    ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1970 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡ΄ΟΜΟΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤ΄ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ .
    .
    .
    ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ , ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ή ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
    .
    .
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΑΠΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ! ! !
    .
    .
    ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ - ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ – ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΛΚΟΟΛ , ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ , ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ,
    .
    .
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΊΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΑΤΑΙ !
    .
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Δεκεμβρίου, 2018 17:54

    .
    .
    ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΘΝΕΣ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ , ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΜΕΣΟΥΣ Ή ΑΜΕΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ,
    .
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ ………..
    .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΥΠΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,
    --------------------------
    ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝΟΙΚΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,
    .
    .
    ΚΑΙ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ Ή ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ .
    ---------------------
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΡΙΣΗ , ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ , ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ,
    .
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΕΥΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ Ι
    .
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΞΥΤΑΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ
    .
    ΜΙΑ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ , ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ …………
    .
    ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΟΜΠΙΝΓΚ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ Ή ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ,
    .
    .
    .
    .
    ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ Ή ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ,
    .
    .
    ΚΡΑΤΙΚΑ ΦΑΝ ΑΠ΄ΤΟ ΚΑΤΑΡ , ΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ , ΣΕΪΧΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ .
    .
    .
    ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΣΤ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΤΩΝ …..
    .
    .
    ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Δεκεμβρίου, 2018 17:55

    .
    .
    ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ , Ο ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ……….
    .
    .
    ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ , ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , 25.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ,
    .
    .
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ,
    .
    .
    ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    .
    .
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ .
    .
    .
    ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ .
    .
    .
    ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ,
    .
    .
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ , ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘ΄ΕΞΗΣ …………
    .
    .
    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ - ΕΠΙΡΡΟΗ - ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ,
    .
    .
    ΜΟΝΟ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΡΑΜΓΚΟ , ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ , 1,5.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ………..
    .
    .
    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 800.000.000.000 ΜΕ 900.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟ .
    .
    .
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 5.000 ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 5.000 ΑΤΟΜΑ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ………………..
    .
    .
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΕΤΑΙ !
    .
    .
    ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ,
    .
    .
    ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ - ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ !
    .
    .
    .
    .
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ
    .
    .
    - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ - ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ , ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ - ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ - ………………………
    --------------------
    .
    .
    - ΝΕΩΝ - ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ , ΚΑΙ
    .
    .
    ΕΝΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΗΡΑΣΚΕΙ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ .
    ------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Δεκεμβρίου, 2018 18:01

    .
    .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ , ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ,
    --------------------
    .
    .
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΗΓΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΓΗΡΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΛΑΣΗ .
    .
    .
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΗ ΛΟΓΩ - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ -
    .
    .
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Ν΄ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ΄ΧΕΙΣ
    .
    .
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ,
    .
    .
    .
    .
    ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ,
    .
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
    .
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
    .
    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ .
    .
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ !
    .
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ,
    .
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ,
    .
    ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ .
    -------------------------
    .
    ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , ΣΤΑ ΜΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
    .
    ΣΤΗΝ ΔΕ ΠΟΛΗ ΜΑΛΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΤΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ,
    .
    ΤΟ 50% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ,
    .
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΛΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ,
    .
    ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΡΟΖ ΓΚΑΡΝΤΕΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΓΚΕΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ Ή ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ,
    .
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !
    .
    ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ .
    .
    ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ 2011 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ
    .
    ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΛΜΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ
    .
    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΡΟΖ ΚΑΡΝΤΕΝ !
    .
    ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ .
    .
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΨΑΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ .
    .
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 70 ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΕΠ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΕΖ , ΕΙΧΑΝ 70.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ,
    .
    ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΙΤΑΛΙΑ , ΙΣΠΑΝΙΑ , ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΧΑΝ 160.000.000 .
    .
    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΚΡΕΠ ΖΟΥΝΕ 155.000.00 ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ,
    .
    ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΕΣΟΓΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ 180.000.000 ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ .
    .
    ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΟ 2050 Η ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ 250.000.000 , ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ 150.000.000 .
    .
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟΙ ,
    .
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΡΕΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΡΗΜΟΣ
    .
    ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΕΦΟΡΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΓΕΡΙ , ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ,
    .
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΙΚΑ
    .
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ , ΝΕΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ,
    .
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ,
    .
    ΟΧΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΥΠΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ .
    .
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ - ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ,
    ------------------------------
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Δεκεμβρίου, 2018 18:02

    .
    ΗΠΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ,
    .
    ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ,
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΣ , ΡΩΣΙΑΣ , ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ , ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ………
    .
    ΟΠΟΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ !
    .
    ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ---------------------------------
    .
    .
    .
    .
    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΛΙΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ .
    .
    .
    ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ .
    .
    .
    ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 1948 ΤΟ 7Ο% ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ,
    .
    .
    30% ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ , ΤΟ 1975 ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ 50 - 50
    .
    .
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 25% - 75% ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ .
    .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ,
    .
    .
    ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ,
    .
    .
    ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ,
    .
    .

    ------------------------
    .
    .
    ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
    .
    Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΡΟΛΟ ,
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Δεκεμβρίου, 2018 18:02

    .

    ------------------
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΗΔΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ
    .
    ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΚΑΙ 2008 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    .
    ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ , ΑΠ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ , ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΥΨΙΛΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ,
    .
    Η ΧΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Ή ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ , ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ,
    .
    .
    .
    .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ …………….
    .
    .
    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ,
    .
    .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,
    .
    .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ - Β Ι Ο Λ Ο Γ Ι Κ Ο - Ή ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΥΠΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ή - Ο Χ Ι - ……………
    .
    .
    .
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ !
    .
    .
    ΑΠΟ΄ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΧΤΟΥΝ - Ο Λ Ο Ι - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΧΡΑΙΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ,
    .
    .
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ……….
    .
    .
    ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ ,
    .
    .
    .
    .
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ !
    .
    .
    ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ……………….
    .
    .
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !
    .
    .
    ΟΠΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ………….
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Δεκεμβρίου, 2018 18:03

    .
    .
    ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΟΙ ,
    .
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ Ή ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ .
    .
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ – ΔΥΝΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ,
    .
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ,
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,
    .
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ .
    .
    ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ .
    .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
    .
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Δεκεμβρίου, 2018 18:04

    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    .
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    .
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
    .
    ΑΠΟ ΤΟ
    ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ
    .
    Και τα Ελληνικά σχολεία δημιουργήθηκαν στους χώρους των Ελλήνων προς αναπαραγωγή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Ελληνικού Έθνους ,
    Ότι θέλουν να μάθουν γράμματα ;
    .
    μπορούν να πάνε σε ιδιωτικά σχολεία ,
    στα Δημόσια δεν έχουν θέση ,
    .
    Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ! ! ! ! …………………….
    .
    Διότι οι Γονείς και οι Κηδεμόνες δεν ρώτησαν πως γίνεται στο Δημόσιο σχολείο
    .
    ξαφνικά να υπάρχουνε ο Χασάν δίπλα στη Μαιρούλα ,
    .
    όπου ο Χασάν δεν έχει χαρτιά , είναι ως γνωστόν ,
    .
    ότι πρέπει από τον Έλληνα να υπάρχουν τα ανάλογα δικαιολογητικά για να γράψει το παιδί του στο σχολείο ,
    .
    θα έπρεπε λοιπόν ίσως να είχαν φροντίσει τον Διευθυντή αυτού του σχολείου
    .
    που έβαλε μέσα τον Χασαν χωρίς χαρτιά , να τον Ενάγουν ……….. Αυτό δεν το έκαναν !
    .
    Γιατί δεν το έκαναν ;
    .
    Και αυτό για να μην μας πουν ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ……………………………..
    .
    Άρα το καλό σου όνομα , σου είναι ποιό πολύτιμο από το παιδί σου !
    να γίνει ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ …………………………
    .
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΚΧΩΡΕΙΣ ! ! ! !
    .

    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    .
    Η Πρώτη Γενιά έρχεται , προσπαθεί να σταθεί , είναι κάπως μουδιασμένη και ποιό συντηρητική τα παιδιά τους όμως , τα οποία έχουνε μάθει τα μέσα και τα έξω στην Κοινωνία Υποδοχής , και βλέπουνε πολύ καλά τι έχουνε οι ΑΛΛΟΙ ,
    .
    και τι θέλουν ΑΥΤΟΙ να αποκτήσουν ,
    .
    ΑΥΤΑ πάνε προς τα μπρός και κάνουν ΕΠΙΘΕΣΗ μετά .
    .
    Για να πάρουνε από τον ΝΟΜΙΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ το Κομμάτι της Πίτας , που θεωρούν ότι τους ΑΝΟΙΚΕΙ ! ! !
    .

    .
    Δεν πρόκειται επομένως περί πολέμου
    .
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ , όπως το παρουσιάζουν οι Φιλόσοφοι του Πολυπολυτισμικού !
    .
    Ότι συγκρούονται οι διαφορετικές ταυτότητες . Ο ένας φορεί φερετζέ ο άλλος δεν φορεί και εκεί δεν υπάρχει ΑΝΟΧΗ .
    .
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ
    ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ……………………
    .
    .
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ;
    .
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !
    .
    ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ………..
    .
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ! ! !
    .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ …………
    .
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ;
    .
    ΑΡΧΙΖΟΥΜΑΙ ,
    .
    ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ,
    .
    ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ;
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ .
    .
    Ή ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;
    ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣ’ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ , ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ! ! !
    .
    ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ ΜΕΣ’ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ……………………
    .
    ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ;
    .
    ΑΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ;
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ;
    .
    .
    ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
    .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    .
    ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

    .
    http://arxaiaithomi.gr/2016/01/23/18462/
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Δεκεμβρίου, 2018 18:59

      Διεθνές σύμφωνο μετανάστευσης - το ολοκαύτωμα της Ευρώπης

      28 / 11 / 2018
      https://1.bp.blogspot.com/-OVElJlEdiC0/W_1tnDd6ZHI/AAAAAAAAU44/R8BJgimRfZA2IsZpfhOvnPD8TJD0ev3dwCLcBGAs/s1600/%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2583%25CE%25B71.jpg
      .
      ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ
      .
      ikonsgr29 Νοεμβρίου 2018 - 12:12 μ.μ.
      .
      Καλά,όλη η συλλογιστική περί "αυθόρμητης μετανάστευσης των υπερπληθών φτωχών και κατατρεγμένων του πλανήτη" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ για τον π..., όμως αυτό:
      - θα επιτρέπουν το πολύπλοκο θέμα της κοινωνικής ενσωματώσεως να υπάγεται στην βούληση των μεταναστών και όχι στους νόμους και στις αποφάσεις των χωρών υποδοχής,
      ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ!

      Δηλαδή οι κύριοι μας λένε ότι ΟΙ ΟΡΔΕΣ, ΒΑΡΒΡΑΡΩΝ, ΑΜΜΟΡΦΩΤΩΝ, ΑΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΚΟΠΡΙΤΩΝ, ΔΕΝ χρειάζεται να... "ενσωματωθούν"- εκπολιτιστούν, αν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ το θέλουν!!!! Αλλά θα είναι "δικαίωμα", του κάθε 3 κοσμικού κατσαπαλιά και τυχοδιώκτη, άμα γουστάρει, να παραμένει στην κτηνώδη κατάσταση που βρίσκεται ,και να συμπεριφέρεται αναλόγως...

      Η όλη ιστορία πάντως ειδικά με την έκρηξη πληθυσμού στην Αφρική, είναι κλασσική περίπτωση εβραϊκής συλλογιστικής:
      "πρώτα δημιουργούμε το πρόβλημα, μετά σας "προσφέρουμε" την λύση!"
      Τι εννοώ;
      Εχετε σκεφτεί ποτέ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΕΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10ΕΤΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΡΗΞΗ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ; Και αυτό βεβαίως ΔΕΝ συνέβαινε παλαιότερα! Τι άλλαξε λοιπόν;
      Αυτό που άλλαξε,είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ "ανθρωπιστική" βοήθεια των "φιλάνθρωπων" του δυτικού κόσμου, όπου ο συνδυασμός ακατάσχετης παροχής τροφίμων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (γιατροί του κόσμου, γιατροι χωρίς ζαρτιέρες κτλ, btw, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ χρηματοδοτούνται όλοι αυτοι οεο;), ΜΕΙΩΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΞΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ= ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ!!

      Αφού λοιπόν με ωμη παρέμβαση οι "φιλάνθρωποι" ,ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ που υπήρχαν και λειτουργούσαν απο πάντα στην Αφρική, δημιούργησαν ένα ΚΑΘΑΡΑ ΤΕΧΝΗΤΟ πρόβλημα υπερπληθυσμού στην Αφρική!
      Και να που τώρα, λίγες 10ετίες μετά, έρχονται να δώσουν την λύση:
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ "ΚΑΚΙΑ" ΕΥΡΩΠΗ!

      Και γράφω "σας τους μετακομίσουμε", γιατί φοβάμαι ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους αγαπησιάριδες φιλάνθρωπους ΔΕΝ σκέφτεται, ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ άνθρωπος,είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορέσει από μόνος του, να βρει την δύναμη, τα λεφτά και τα μέσα, για να έρθει ως "προσφυγο-μετανάστης" στην ευρώπη! Για μία ακόμα φορά λοιπόν,η "ανθρώπινη παρέμβαση" δηλαδή η
      ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ , είναι αυτή που επιτρέπει την μαζική μετανάστευση, χωρίς αυτήν, ΟΥΔΕΙΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
      Βλέπουμε λοιπόν, ότι το σχέδιο ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ του λευκού, Χριστιανού πολιτισμένου ανθρώπου, είναι ΣΑΤΑΝΙΚΑ οργανωμένο και δομημένο,(π.χ. το πως χρησιμοποιούν την ανθρωπιστική βοήθεια, ΟΧΙ από... "αγάπη και φιλανθρωπία" αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνον για την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού=δημιουργία τους "στρατού εισβολής" για την ευρώπη) όπου επιπλέον, μέσω της ανελέητης προπαγάνδας των "φτωχών καϋμενων προσφυγομεταναστών με τα παιδάκια", προκαλούν το θυμικό και το συναίσθημα του μέσου ευρωπαίου, ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!
      .
      Ο Θεός να βάλει το χέρι του...
      .
      https://panusis.blogspot.com/2018/11/blog-post_28.html
      .
      .

      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Δεκεμβρίου, 2018 22:52

      Πρωτοφανές για την ελληνική Βουλή: Ο πρώτος Αλβανός βουλευτής υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ – Πανηγυρίζουν τα Τίρανα
      13 Δεκεμβρίου 2018
      https://3.bp.blogspot.com/-5fboT_IKAOY/XBKekJxZABI/AAAAAAAK2DY/4KxVYewF3R4bMtuZP-pYrAp4qYRefWgKgCLcBGAs/s640/auto_fatos-e1428081411993_1544634846-39176651544636201.jpg

      Στο σύνολο του ο σημερινός αλβανικός τύπος και ηλεκτρονικές εφημερίδες εκθειάζουν τον Fatos Malaj, ο οποίος προορίζεται να γίνει, εφόσον ψηφισθεί στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση στην χώρα μας, ο πρώτος Αλβανικής καταγωγής βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι υπεύθυνος στον τομέα μετανάστευσης του κόμματος ΚΙΝΑΛ.



      Ο συγκεκριμένος είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στην αλβανική κοινότητα στην χώρα μας, ιδιαίτερα στην Αθήνα, και θα ριχθεί στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, σύμφωνα με την εφημερίδα Bota Sot, η οποία μάλιστα θεωρεί σχεδόν σίγουρη την εκλογή του στο ελληνικό κοινοβούλιο στις εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν το 2019.

      Ο Φάτος Μαλάι με τα «Χρώματα” του Κινήματος για την Αλλαγή – ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ) κατεβαίνει στην πρώτη εκλογική περιφέρεια της Αθήνας (Α ‘Αθηνών).

      Η υποψηφιότητα ήταν το κλειδί στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, καθώς όλα τα ονόματα των υποψηφίων έχουν δημοσιευθεί.

      Ο τύπος της Αλβανίας θεωρεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που οι πιθανότητες είναι τόσο ευνοϊκές για την αλβανική κοινότητα να εκλέξει ένα βουλευτή ως εκπρόσωπο στο κοινοβούλιο, αναφέροντας επί λέξη «ένας Αλβανός ανάμεσα στους 300 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

      Το ίδιο το άρθρο τονίζει ότι η ηγεσία του κόμματος εκτιμά το γεγονός ότι ο Μαλάι θα λάβει πολλούς ψήφους από τους Αλβανούς πολίτες που έχουν λάβει τον τελευταίο καιρό την ελληνική ιθαγένεια (και μαζί με αυτήν το δικαίωμα ψήφου), αλλά και μετανάστες από άλλες χώρες που έχουν επίσης την ιθαγένεια.

      Και αυτό συμβαίνει επειδή το έργο του Φάτος Μαλάι ως διαπολιτισμικού μεσολαβητή στη Διεύθυνση Αλλοδαπών του έδωσε την ευκαιρία να γνωριστεί με εκατοντάδες μεταναστών.

      Επίσης η μεγάλη μάζα των Αλβανών μεταναστών εκτιμά τη συμβολή του Φάτος Μαλάι όλα αυτά τα χρόνια, διότι βοήθησε στην επίλυση πολλών προβλημάτων, η λύση των οποίων θα τους δημιουργούσε πολλά εμπόδια, κυρίως στην απόκτηση αδειών διαμονής, τονίζει ο Αλβανός αρθρογράφος.

      Υπενθυμίζουμε ότι στο ελληνικό κοινοβούλιο υπάρχουν επίσης μέσω των προηγούμενων εκλογών 4 βουλευτές από την μουσουλμανική μειονότητα στην Δυτική Θράκη.


      https://www.stoxos.gr/2018/12/blog-post_107.html

      Διαγραφή
  11. ΝΤΙΜΠΙ ΝΤΙΜΠΙ ΝΤΑΙ...ΝΤΙΜΠΙ ΝΤΙΜΠΙ ΝΤΑΙ...

    ΥΓ. ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΠΛΕΟΝ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΆΛΛΟΣ:
      ΠΟΥΜ ΠΑΜ ΠΟΥΜ ΠΑΜ..ΠΑΡΑΡΑΜ..ΠΟΥΜ ΠΑΜ ΠΟΥΜ ΠΑΜ ΠΑΡΑΡΑΡΑΡΑΜ!

      Διαγραφή
    2. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...

      https://www.youtube.com/watch?v=FHA4nK-xGIU
      ΑΚΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΤΑ...ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ... ΣΕ ΗΧΕΙΑ JAMO D-870 ...KI ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ 110 ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ ΦΙΛΕ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. Το Ριτάκι το είχα γνωρίσει από κοντά. Ζωντάνια!
      Την θεωρώ αθάνατη.

      Διαγραφή
  12. https://www.youtube.com/watch?v=k5OdT94T9PA&ab_channel=vpkart1969

    Το Ριτακι αφησε εποχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο αφιερώνω, ξέρω ότι είναι από τα αγαπημένα σου:
      https://www.youtube.com/watch?v=EXZ4T9XSu5Y

      Διαγραφή