«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Από το βιβλίο Θρησκευτικών της Δ' τάξης Δημοτικού...

Αστοιχείωτα κυβερνητικά λαμόγια, πάρτε εδώ την απάντηση που σάς πρέπει..

13 σχόλια:

  1. Φίλε Διηνέκη,

    σε τόσο κρίσιμη περίοδο που περνάει η Ελλάδα δεν θα έπρεπε όλες αυτές οι πληροφορίες να αποκτούν όλο και περισσότερους αποδέκτες;
    Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Όλο το ίδιο ποσοστό νομίζω ότι ανταποκρίνεται τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον. Είναι ιδέα μου; Πέφτω έξω;Τί γίνεται τέλος πάντων; Γιατί δεν μπορούμε να καταρρίψουμε τη δύναμη της τηλεόρασης; Έπρεπε ήδη να τις έχουνε σπάσει και να βγουν στους δρόμους να κατευθύνονται προς τα σπίτια των πολιτικών να τους τα κάψουν.
    Ζητάω πολλά; Είναι νωρίς ακόμα; Ή έχουμε αποτύχει; Τί άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί εμένα να μού ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με όλο αυτό το θράσος των προδοτών και γύρω μου όλοι να είναι ψύχραιμοι;

      Διαγραφή
    2. Μην απογοητεύεσαι αγαπητέ Κώστα. Ό,τι διαβάζουν οι αναγνώστες μας, είναι σπουδαία παρακαταθήκη.

      Τις πληροφορίες, τις αποκτούν μόνον εκείνοι οι οποίοι τις αναζητούν. Οι άλλοι, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. Εκείνοι που αναζητούν είναι οι ψυχωμένοι. Οι άλλοι, απλώς, θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή.

      Καθήκον μας είναι να ενημερώνουμε εκείνους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που έχουν την φλόγα εκ γενετής. Οι άλλοι, έτσι κι αλλιώς, είναι χλιαροί. Δεν μάς απασχολούν οι χλιαροί.

      Μάς ενδιαφέρει η μαγιά. Η μαγιά κάνει τη ζύμωση.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ boy!
      Η απάντησή σου ήταν ό,τι χρειαζόμουν να ακούσω.

      ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,
      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

      Διαγραφή
    5. https://www.youtube.com/watch?v=eg0-ZFYLY_8

      ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ

      Διαγραφή
    6. Καλός είναι μόνο που μάς τα έκανε σκ@τ@ στο τέλος με την αλληλεγγύη στα λαθρό, που κανένας δεν μάς θαύμασε αλλά μάς είπαν και μαλάκες -εκτός του ότι μας βρήκαν μαλάκες.

      Διαγραφή
  2. προσφυγες προσφυγες
    προσφυγες παντουουου
    και τα μυαλα στα καγκελα
    του Σιωνιστικου εχθρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε Κωστα, ζουμε την εποχη της σπορας. Θα ερθη και ο θερισμος. Ολοι εσεις οι ΔΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ θα παρετε χαραν μεγαλη. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ κε Ahoy!!!
      ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..

      Διαγραφή
  4. “Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.” Έλληνες μην χάνετε την πίστη σας στους Έλληνες και στους Θεούς τους όπως και αν λέγονται αυτοί. Το θεριό κάνει την τελική επίθεση, αφήστε την να εκδηλωθεί, το ζητούμενο για τους βρωμιάρηδες είναι να μας αποδυναμώσουν. Είναι ο ψυχολογικός και πνευματικός πόλεμος!
    Είδατε τα άρθρα που έχουν βγάλει σήμερα; Επίθεση παντού από τα τσιράκια τους, άρθρα ηττοπαθή, πολεμικά, μίζερα και καταστροφολογικά. Κώστα σκέψου, αυτή τη στιγμή μας πολεμούν σε άλλα επίπεδα και αυτά δεν είναι τα φανερά και γνωστά. Έχουν θορυβηθεί με την αντίσταση των Ελλήνων σε αυτά τα άλλα επίπεδα. Ψηλά το κεφάλι και τα μάτια Έλληνες! Δεν είμαστε μόνοι μας. Και επιτέλους επιτρέψτε να τελειώσει αυτό το ανθελληνικό Κράτος που δεν μας ανήκει ούτε μας ανήκε ποτέ. Μαζί του θα πεθάνουν και όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες που το συντηρούν. Δεν είναι ήττα είναι στρατηγική!
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας! Το να είσαι Ελλην είναι τίτλος και κανείς δεν μπορεί να μας τον πάρει ούτε να τον χαρίσει στον κάθε βρωμιάρη που φέρνει εδώ μέσα, το φως στο τέλος πάντα νικά το σκοτάδι. Έχουν διαπράξει ύβριν προσπαθώντας και ξεπερνώντας αυτή τη φορά τα συμπαντικά όρια που τους επιτρέπονται θέτοντας εαυτούς ανώτερους του Θεού. Θέλανε την συγκατάθεση μας για να συνεχίσουν την γενοκτονία, δεν την δώσαμε ΑΛΛΑ συνεχίζουν. Αρα; Σε ποιό στάδιο είμαστε τώρα; ΥΒΡΙΣ, ΑΤΗ, ΝΕΜΕΣΙΣ, ΤΙΣΙΣ.
    Οι Έλληνες τα έχουμε πει ΟΛΑ. Ενθυμηθείτε!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!
      Με συγκίνησες.
      Το ανάρτησα.

      ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
      ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχήμα ύβρις-άτη-νέμεσις-τίσις με συγκινεί σχεδόν μέχρι δακρύων μερικές φορές. Νόμος ανώτερος. Σαν την ειμαρμένη. Ίσως απορρέει από την ειμαρμένη σαν πόρισμα/ειδική περίπτωση.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.