«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ταράκουλο πάθανε στην ιστοσελίδα του αριστερού ραδιοσταθμού "105.5 Στο Κόκκινο". Χάκερ «χτύπησε» την ιστοσελίδα!



Προσπάθειες για να επαναλειτουργήσει το συντομότερο. «Δεν υπολογίζουμε απειλές και εκβιασμούς» λένε από τον ραδιοσταθμό.


Αυτή ήταν η εικόνα που είχε σήμερα το πρωί το stokokkino.gr, μετά την επίθεση που δέχθηκε από χάκερ, ο οποίος κρυπτογράφησε τα αρχεία του site και ανάρτησε κείμενο για την «Πάντοτε Ελληνική Μακεδονία», που συνοδεύτηκε από απειλές και διάφορους χαρακτηρισμούς κατά του 105.5 Στο Κόκκινο και των εργαζομένων του. Μια μόνο μέρα πριν το συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών στο Σύνταγμα.


Σε ανακοίνωσή του ο 105.5 Στο Κόκκινο δηλώνει πως οι απειλές και οι ανοιχτές επιθέσεις εναντίον του υφίστανται εδώ και μήνες, και πως «η ευθύνη βαραίνει ξεκάθαρα όσους δεν λαμβάνουν ξεκάθαρη θέση ενάντια στα κηρύγματα μίσους και τις απειλές κατά της ζωής συμπολιτών μας».
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σήμερα το πρωί, Σάββατο 19 Ιανουαρίου, η ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού μας δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από άγνωστη μέχρι στιγμής πηγή.
Στη θέση της αναρτήθηκε ένα κείμενο γεμάτο απειλές και χαρακτηρισμούς, με χαρακτηριστικότερη φράση την περί «προδοτών» που η ιστορία τους επιφυλάσσει «αιωνία μνήμη».

Οι τεχνικοί μας εργάζονται ώστε να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ζημιά που προκλήθηκε από την επίθεση, η οποία έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς αντίστοιχων επιθέσεων και απειλών που υφιστάμεθα εδώ και μήνες. Παράλληλα η διοίκηση του «105,5 Στο Κόκκινο» θα κινηθεί αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που παρέχει η Πολιτεία για την προστασία του.

Δεν μας εξέπληξε η επίθεση αυτή, καθώς συμπληρώνει το παζλ των απειλών που εκτοξεύονται κατά όσων πολιτικών και μη προσώπων υπερασπίζονται με επιχειρήματα την προοπτική επίλυσης της διαφοράς της Ελλάδας με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Δεν έχουν περάσει, άλλωστε, παρά λίγες ημέρες από όταν βουλευτές και υπουργοί έχουν καταγγείλει αντίστοιχες απειλές εναντίον τους.
Η ευθύνη βαραίνει ξεκάθαρα όσους υποδαυλίζουν τη μισαλλοδοξία, όσους παρακινούν και υποκινούν σκοτεινές δυνάμεις να δράσουν ενάντια σε όσους υπερασπίζονται την φιλία των λαών στα Βαλκάνια, όσους δεν λαμβάνουν ξεκάθαρη θέση ενάντια στα κηρύγματα μίσους και τις απειλές κατά της ζωής συμπολιτών μας.

Ο «105,5 Στο Κόκκινο» πιστός στη δημοσιογραφική δεοντολογία θα συνεχίσει χωρίς αμφιταλαντεύσεις να ενημερώνει την κοινωνία χωρίς να υπολογίζει απειλές και εκβιασμούς.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου