«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Παμμακεδονική ΗΠΑ, Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία και Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου: Συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στο Σύνταγμα, στις 20 Ιανουαρίου 14:00

Συμμετοχή:  Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών
-----------------------------------

Αυτή τη φορά, το οχτάστιχο σύνθημα που θα έχουμε, πρέπει να είναι...
 «Αν δώσετε το όνομα 
σάς προειδοποιούμε: 
Στο επόμενο το ραντεβού 
που θα μάς ξαναδείτε, 
οι ανάσες μας θά 'ναι καυτές, 
οι πράξεις μας γενναίες, 
τα χέρια μας μά τον Μελά.. 
δέν θα κρατούν σημαίες!»                 ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

------------------------------------------------------
2ο σχόλιο Διόδοτου 13/1/19: ΠΡΟΣΟΧΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ.. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ! Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΕΠΙΣΗΣ: ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΜΕ ΕΥΣΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΑΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ.. ΕΑΝ ΤΑ "ΓΙΛΕΚΑ" ΔΕΝ "ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ"... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ.. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 🙂..


Σε ομόφωνη απόφαση για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στο Σύνταγμα, στις 20 Ιανουαρίου, έφτασαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, η Παμμακεδονική ΗΠΑ, ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, που ανασύστησαν την «Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία», τον φορέα που είχε διοργανώσει τις δύο ογκώδεις συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους, «τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία καθυστέρησαν την παράδοση του ονόματος. Η κυβέρνηση λέει ότι οι Έλληνες έχουν πειστεί για τα οφέλη της «συμφωνίας». 

Ας τους αποδείξουμε ότι κάνουν ΛΑΘΟΣ».

Έτσι, απευθύνουν «γενικό προσκλητήριο» προς όλους τους Έλληνες να βρεθούν «σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα».

«Είμαστε μυριάδες, είμαστε ενωμένοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε το αφεντικό της χώρας και εμείς θα δώσουμε την τελική λύση», καταλήγουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

…. Οι ογδόντα ένας βρέθηκαν. Τα Σκόπια έριξαν τίτλους τέλους.
Η τελευταία πράξη της «συμφωνίας» θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των «προθύμων».
Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα.

Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις.

Δηλώνουμε στους «πρόθυμους»:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 

Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες.

Ανασυστήνεται η «Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία».

Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία καθυστέρησαν την παράδοση του ονόματος. Η κυβέρνηση λέει ότι οι Έλληνες έχουν πειστεί για τα οφέλη της «συμφωνίας». Ας τους αποδείξουμε ότι κάνουν ΛΑΘΟΣ.

Απευθύνουμε ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς ΟΛΟΥΣ του Έλληνες να βρεθούν σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα.

Είναι ο μόνος δημοκρατικός τρόπος για να μη φέρουν το θέμα για ψήφιση στη Βουλή.

Αν το τολμήσουν όμως θα είμαστε και πάλι εκεί.

Είμαστε μυριάδες, είμαστε ενωμένοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε το αφεντικό της χώρας και εμείς θα δώσουμε την τελική λύση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ»

 veteranos.gr
 newsthessaloniki.gr

57 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Ιανουαρίου, 2019 01:51

    Δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Στρατηγού Ελ. Συναδινού για τη συμφωνία των Πρεσπών (09/01/2019)

    https://www.youtube.com/watch?v=3HNDiU2rks4

    Κυνικό ιστορικό ψέμα οι "τρεις Μακεδονίες"
    αναρτήθηκε από Ιωάννης Φιλίστωρ Νοεμβρίου 26, 2018
    γράφει ο ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Ρωμανός

    http://www.istorikathemata.com/2018/11/blog-post_26.html


    Ολόκληρη η Συνθήκη Βουκουρεστίου 1913 – πουθενά ο όρος «Μακεδονία»! ψεύδη τα ποσοστά…
    αναρτήθηκε από Ιωάννης Φιλίστωρ Δεκεμβρίου 02, 2018
    Γράφει ο Ανδρέας Σταλίδης.

    http://www.istorikathemata.com/2018/12/1913.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε Λ Ε Ο Σ.!! Όχι άλλα συλλαλητήρια, τα οποία καθοδηγούνται από τους ίδιους οι οποίοι φροντίζουν για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.Το συλλαλητήριο που έτσι κι αλλιώς θα αποτύχει, θα χρησιμεύσει μόνο, αφ' ενός μεν στο χτίσιμο πολιτικής καρριέρας για κάποιους μελλοντικούς Σαμαράδες, αφ' ετέρου δε στην εξουδετέρωση και το καναλιζάρισμα, της αυθόρμητης λαϊκής αντίδρασης, ενόψει της σχεδιαζόμενης προδοσίας.
    Τα κάθε λογής συλλαλητήρια, λειτουργούν ως ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ της ενίοτε ογκούμενης οργής στο πόπολο.Αν υπήρχε έστω και ένας δεξιός η ένας έστω εθνικιστής, σε οποιονδήποτε πολιτικό χώρο στην Ελλάδα, θα είχε κηρύξει Επανάσταση και θα είχε καλέσει το λαό να τον ακολουθήσει.Και είναι σίγουρο, ότι ο λαός θα τον ακολουθούσε.Αν υπήρχε έστω και ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ αρχηγός εθνικιστικού κόμματος θα είχε κάνει από επίκληση του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος, μέχρι κήρυξη επανάστασης, αυτοπυρπολήσεις, βομβιστικές επιθέσεις και κάθε τι άλλο.

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ....ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ.

    Το σύστημα θέλει να βλέπει τους εθνικιστές να δραστηριοποιούνται και να οργανώνονται σε ομάδες ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, διότι αυτό που το Σύστημα φοβάται και τρέμει είναι η Α Ν Ω Ν Υ Μ Ι Α. Το Σύστημα φοβάται και τρέμει αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει, που δεν μπορεί να ελέγξει και που δεν μπορεί να προβλέψει.
    Εδώ χρειάζεται άλλος τρόπος αντίδρασης ΟΧΙ ΦΑΝΕΡΟΣ ... κλεφτοπόλεμος που πρέπει να είναι κρυφός, στοχευμένος, αποσπασματικός και αποτελεσματικός, όχι για εντυπωσιασμό, αυτοπροβολή, εκδίκηση, μισαλλοδοξία και εμπάθεια.

    Άλλος πρέπει να είναι ο τρόπος...και όχι φανερά και δημόσια να λέμε στους εξουσιαστές τι θα κάνουμε...ώστε να τους δώσουμε χρόνο να προετοιμαστούν.!! Τον τόπο και τον χρόνο που θα δώσουμε την μάχη μας...δεν τον αποκαλύπτουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός! Για διαβάστε όλοι αυτό και πέστε σε εμάς τους κοινούς θνητούς την γνώμη σας γιατί κάτι δεν πάει καλά με το συλλαλητήριο της 20ης Γενάρη ή είναι δικός τους δάκτυλος για να μην έχει κόσμο; Θέλω αν γίνεται άμεση απάντηση γιατί θα πάμε πολλοί...ΔΠ
      https://www.triklopodia.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%ae-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%cf%85/

      Διαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ13 Ιανουαρίου, 2019 15:25

    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ.ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΧΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ-ΑΟΠΛΗΣ,ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ,ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ,ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝΕ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;ΠΟΛΕΜΟ.ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΖΥΓΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΖΟΥΣΑΝ ΚΙ'ΑΝΑΠΝΕΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ''ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ''.ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΙΜΑ.ΑΛΛΟΙΩΣ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ''ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ,''ΗΜΟΥΝ ΚΙ'ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ''.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΟΘ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΠΗΛΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ.ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.ΤΟΥΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΛΛΑ ''ΒΓΗΚΕ Τ'ΟΠΛΟ ΘΑ ΡΙΞΕΙ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ''.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΞΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ,ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΑΝ ΣΕΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ MY STYLE ROCKS ΚΑΙ POWER OF LOVE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ13 Ιανουαρίου, 2019 15:43

    ΠΑΝΤΩΣ,ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ.ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΨΑΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ,ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΙ'ΑΡΩΜΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΑΝΑ ΠΑΑΣ ΣΤΙΓΜΗ.ΓΙ'ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΦΑΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αγαπητέ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.
      Και να είσαι σίγουρος ότι ταυτίζομαι απόλυτα με τα λεγόμενα του φίλου ΛΥΚΑΣΤΡΟΥ. Μόνο που είναι τέτοια, ώστε φρονιμότερο είναι να κατατίθενται ως σχολιασμοί, παρά ως επίσημες θέσεις και προτρεπές σε κυρίως ανάρτηση, γιατί το χρειάζομαι ακόμα λίγο το μπλογκ, ως εργαλείο εθνεγερσίας, πριν "μού το στερήσουν μία κι έξω"...

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ13 Ιανουαρίου, 2019 17:02

      Το θέμα Κώστα είναι:τί θέλουμε,πατριώτες λογίους ή πατριώτες μαχητές πιστούς σε Χριστόν και Ελλάδα;Ή χώρα φλέγεται εσωτερικά,με πρώτη και προεξάρχουσα πληγή τον καρκίνο πού λέγεται ΚΚΕ,εξωτερικά κινδυνεύουμε με εδαφικό διαμελισμό,άρα ό δρόμος μας είναι ένας.Πόλεμος μέχρι εσχάτων.Μή,δεν,ίσως,μα,δεν υπάρχουν.ΠΡΕΠΕΙ,αυτός είναι ο σκοπός μας.Πρέπει να πολεμήσουμε,είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι,γιατί άν είναι να τρώμε σφαλιάρες και να λέμε"εντάξει,πάει κι'αυτό",άς κάτσουμε στο σπιτάκι μας στήν θαλπωρή μας τώρα που έχει και κρύο και να μιλάμε για γκόμενά.Ό πόλεμος θέλει αποφασισμένους ανθρώπους κι'όχι κλασομπανιέρες.Να λές"τώρα ζώ,τώρα πολεμάω,τώρα πεθαίνω".Ήδη ή ελευθερία μας κινδυνεύει από την στιγμή πού ταχθήκαμε"ΥΠΕΡ ΒΩΜΏΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΏΝ "οπότε αφού κάναμε το πρώτο βήμα έγινε,τα άλλα ακολουθούν ποιό εύκολα.Εξάλλου ο θάνατός για πίστη και πατρίδα οδηγεί στην αληθινή ζωή!

      Διαγραφή
  5. In our darkest hours the heroes are calling to deside for the light or dark for life or death then you will have to choose what hero you are going to be. Then you will fight with your mistakes with your courage and hate against everyone until your last breath beware the heroes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με λίγα πρέπει να αποφασίσουμε τη άντρες θα είμαστε όταν θα κάνουμε λάθη θα κοιτάζουμε πίσω η θα τα κάνουμε και θα πηγαίνουμε μπροστά διαλέξτε και κρατήστε αυτό που πρέπει και όταν έρθει η ώρα τότε θα μετρηθούμε να δούμε τα κουκιά εάν βγαίνουν και να ξέρετε ο καθένας μας είναι ένας καθημερινός ήρωας με την στάση ζωής που έχει επιλέξει με τα σωστα του τα λάθη του της αδυναμίες του και την ομολογία πίστεως που κάνουμε καθημερινά είμαστε ήρωες με θάρρος και τιμή και όταν μπαίνει στη μέση με οποιοδήποτε κόστος πρέπει να είμαστε έτοιμη για αυτό για της ζωές μας για τα σπίτια μας την θρησκεία μας και προπάντων για την ιστορία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ανώνυμοι που λέει ο μαύρος αετός δεν είναι καθόλου ανώνυμοι για το κράτος αλλά οι ευκολότεροι στόχοι διότι με ένα "ατύχημα" χάνονται για πάντα και το μόνο που ξέρουμε είναι ότι δεν ξαναγράφουν τίποτα. Χάνονται για πάντα. Ούτε διθύραμβους, ούτε μαζικά μνημόσυνα, ούτε τίποτα.

    Μερικοί πρώην πράκτορες συμβουλεύουν την όσο το δυνατό μεγαλύτερη δημοσιότητα ως αποτελεσματικότερο μέσο προστασίας για συναδέλφους τους που διαρρέουν στοιχεία.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θέλουμε ομιλητές,θέλουμε στρατιώτες για την Ελλάδα μας.


    Αγγελική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Ιανουαρίου, 2019 11:04

    http://ristorante-verona.blogspot.com/2019/01/blog-post_14.html.ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  10. Είναι ίσως ο μοναδικός ιστότοπος του οποίου οι αναγνώστες έχουν καταλάβει το στημένο παιχνίδι των συλλαλητηρίων.
    Λίαν ευχάριστο και εν πολλοίς αναμενόμενο.
    Από την αρχή της δημιουργίας τους έγραφα πως τα συλλαλητήρια είναι στημένα.
    Όταν βλέπεις να ηγούνται κομμουνιστές σε οποιαδήποτε κινητοποίηση , η προδοσία των γηγενών πολιτών , του έθνους είναι δεδομένη.
    Μόνον “επιστήμονες” ,γραμματιζούμενοι ΔΕΝ το έχουν καταλάβει. Το γιατί είναι άνευ σημασίας. Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για τον ρόλο της αριστεράς που όποιος ακόμα επιμένει να κάνει πως δεν καταλαβαίνει η να λέει πως είναι το ίδιο η δεξιά κοσμοθεώρηση με την αριστερά , είναι απλώς είτε αριστερός (το πιο πιθανό) είτε τυχοδιώκτης εγκάθετος του συστήματος , ανάξιος σχολιασμού.

    Να μην γίνουν καθόλου συλλαλητήρια;;;;;;
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!
    Από ΤΩΡΑ συγκέντρωση στο σύνταγμα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος – ει δυνατόν και όπου αλλού –
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
    Διότι αυτούς θα βάλουν για να διαλύσουν τους Έλληνες, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κλπ. κλπ.- οι οποίοι προϊόντος του χρόνου θα γίνονται όλο και περισσότεροι.
    Το παραπάνω πρέπει να τονιστεί σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ,
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!
    Και όποιος θέλει ας ακολουθήσει.
    Τότε είναι σίγουρο πως θα γίνει το έλα να δείς.
    Θα ειναι η ευκαιρεία του κομμουνιστικού (μπλε πρασινου κόκκινου) συστήματος να δείξει τον πραγματικό εαυτό του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ!
    ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ!
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ...

    Οι Έλληνες είμαστε αγανακτισμένοι με πολλά όχι μόνο με το Μακεδονικό.
    Είναι η Αλβανία είναι το Αιγαίο είναι ένα σωρό εθνικά θέματα που έχουν ξεπουληθεί. Ολόκληρη η εθνική περιουσία για 99 χρόνια. Η εγκληματικότητα που θεριεύει η λαθρομετανάστευση το προσωπικό οικονομικό πρόβλημα του καθενός μας και πολλά άλλα τα οποία είναι ικανά να ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΟΥΝ το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ σύστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Ιανουαρίου, 2019 14:58

    Πολύ σωστά αυτά που κές,αλλά να τα βάλουν στο πνευματικό τους πετσί πάρα πολλοί και όχι μόνο οί λίγοι.Είναι μεγάλη νίκη να πάρεις με το μέρος της Ελλάδας όσους είναι αντίθετοι,αλλιώς προχωράς με ότι έχεις.Πάντα θα λέω ότι νούμερο ένα κίνδυνος είναι το ΚΚΕ για την χώρα,αλλά όταν κινδυνεύουμε με αφανισμό λές"ή μαζί μας,ή εναντίον μας"και πολεμάς.Στο κακό που έρχεται,δεν θέλουμε μόνον πρόθυμους πολεμιστές,αλλά και ανθρώπους με ειδικές ικανότητες(γιατρούς,νοσηλευτές,στρατιωτικούς αγνούς,το ίδιο και αστυφύλακες,δασκάλους κλπ.)ΚΑΙ γενικά πρωτεργάτες "μυρμήγκια"για το χτίσιμο ξανά της χώρας,σε στέρεα βάση.Και πάνω απ'όλα πίστη στόν ΧΡΙΣΤΌΝ και στα ιδεώδη της χώρας.Και σίγουρα να αποφύγουμε φαινόμενα δολοφονικής μανίας ανθρώπων που με δικαιολογία τον αγώνα για Ελλάδα,θα βάλλουν κατά δικαίων και αδίκων.Το άδικο αίμα που χύνεται κρυφά από τον κόσμο το βλέπει ό παντοδύναμος Θεός.Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.Κάναμε τα πρώτα βήματα.Θα πάμε μέχρι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κουράστηκα ...κουράγιο αμίγκο φλαμίγκο θα'ρθει θα'ρθει............κουράστηκα
    όσο θα υπάρχουν χρήματα κάτω από το τραπέζι αμίγκο φλαμιγκο δεν θα'ρθει..... λευτεριά..........κουράγιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κουράγιο ΕΛΛΑΔΑ κουράγιο έλληνα ...όποιος και να φωνάξει αμίγκο φλαμίγκο το κρίμα στο λαιμό μας εμείς τους αξιώσαμε.....κουράστηκα αμίγκο στους αγώνες στους πολέμους και στα λάθη μου φλαμίγκο .....έδινα πάντα το αίμα μου και τελικά πάντα αυτοί ήταν στην αυλή μου οι ίδιοι αμίγκος φλαμίγκος οι γείτονες μου .......χρήματα,χρήματα,χρήματα ....κουράγιο αμίγκο φλαμίγκο θα'ρθει ΄θα'ρθει όταν καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. https://www.protothema.gr/greece/article/855010/pethane-o-filologos-sarados-kargakos/

    Καλό Ταξίδι-Μέγιστε Σαράντο Καργάκο-Ελαφρύ να είναι το Χώμα που θα σε σκεπάσει...απο τους τελευταίους γνωστούς (υπό την έννοια της Δημοσιότητας) Ιστορικούς-Αξιοπρεπής-Διακεκριμένους στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα ΟΧΙ με την "Επίσημη έννοια" την Καθεστωτική...μιας και ΔΕΝ ήταν Ενταγμένος "πουθενά"...ο οποίος είχε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ+ΨΥΧΗ για αυτό και ενοχλούσε..το Ανθελληνικό Καθεστώς.Φύγανε κοντά-κοντά Καργάκος+Άννα Τζιροπούλου κ οι 2 είχαν σαν βάση σκέψης την ΕΛΛΑΔΑ κ όχι κάποιο Κόμμα..όπως αρκετοί "Νεόκοποι-Νεωτεριστές"...Ιστορικοί της Νέας Εποχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ14 Ιανουαρίου, 2019 16:22

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ :

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !

    ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ..............

    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ .............

    ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΩΣΩ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ14 Ιανουαρίου, 2019 23:07


    ΕΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ,
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ,

    ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ,

    ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ …………….

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !
    ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ; ; ;
    ΚΑΜΜΙΑ !
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ,
    Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ………
    ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !
    ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ !
    ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ !
    ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ !
    .
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ !
    ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΑΘΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ……….
    .
    ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΗΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ; ; ;
    .
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤ΄ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ; ;
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ; ; ;

    ΞΥΠΝΑ !
    ΤΡΕΞΕ !
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !
    ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ !

    ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !
    ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΕ ΚΛΗΤΗΡΑ !
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ !
    .
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ……….
    .
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ !

    ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ! ! !
    .
    ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ,
    Ο ΔΗΘΕΝ ( ΚΥΡΙΟΣ ) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ …..
    .
    ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑΙ ( ΚΥΡΙΟΣ ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !
    .
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΄ΑΥΤΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ !
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΠΥΡΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ! ! !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ !
    .
    ΔΩΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ !
    .
    ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    .
    ΕΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ……………..
    .
    .
    Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ! !
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !
    .
    ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ !
    .
    ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ …………..
    .
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !
    ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΞΗ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! !
    .
    ΤΩΡΑ !
    ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !
    .
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όποιος ομιλητής δεν βγει να πει ξεκάθαρα δε διακηρύξει, ότι ο ελληνικός λαός θα ακυρώσει τη συμφωνία έστω και δια της βίας και δεν καλέσει το Κούλι και τη Φωφώκα, να δηλώσουν δημοσίως, ότι αν κυβερνήσουν θα αποχωρήσουν μονομερώς από αυτήν....τότε παιδιά περιμένω να τους πετάξετε αυγά.!!

    Επίσης σε όποιους πάνε....αν δεν ακουστεί το σύνθημα "δημοψήφισμα - κρεμάλα στους προδότες" και όχι το ευκταιοποθικό και χιλιαστικό "η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική"....τότε πάλι πετάξτε τους αυγά και γιαούρτια. Αφού δεν μπορείτε να κόψετε τα συλλαλητήρια..τουλάχιστον κάντε αυτό...ΑΥΓΑ και ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ στους ομιλητές αν δεν πουν τα συγκεκριμένα...αλλιώς ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΛΟΥΣ.
    Πετάξτε κανένα αυγουλάκι να δείτε πως θα στρώσουν.!!

    Αφού κανένας δεν μπουκάρει μέσα στην Βουλή με κανένα μπουρλότο...τουλάχιστον πετάξτε αυγά.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ15 Ιανουαρίου, 2019 16:24

      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΕΣΤΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΙΓΚΟΥΛΑΡ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ …

      ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ………..

      ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ……..
      ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ………….
      ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ …….

      ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ !

      ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
      ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
      ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ……………

      Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ , Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ή ΕΘΝΟΣ …………
      ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ
      ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΡΑΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ……….
      ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

      ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ………………
      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΑΣ :
      ΕΓΩ ΩΡΕ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
      ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ !
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ! !
      ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ :

      Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΣ ……………….
      ΚΑΛΗΝ ΑΝΤΑΜΩΣΗ !

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      .
      .

      Διαγραφή
    2. "και δεν καλέσει το Κούλι και τη Φωφώκα, να δηλώσουν δημοσίως, ότι αν κυβερνήσουν θα αποχωρήσουν μονομερώς από αυτήν....τότε παιδιά περιμένω να τους πετάξετε αυγά.!!"

      Η ΝΟΥΔΟΥ-ΠΑΣΟΚ είναι ικανή να τάξουν πως θα πάρουμε και την Κωνσταντινούπολη όταν βγούν!

      Μα εάν πεί αυτό τότε θέλει αυγά!!!

      Υπάρχουν πολλοί που ακόμα πιστεύουν τους πολιτικάντηδες.
      Είμαι σχεδόν βέβαιος πως εσείς ΔΕΝ τους πιστεύεται.
      Καλό θα είναι να παροτρύνουμε το δυνατόν περισσότερους Ελληνες προς αυτήν την κατεύθυνση.
      Αυγά θέλει όποιος ομιλητής τολμήσει και
      ΔΕΝ κατηγορήσει ΟΛΟ το προδοτικό κομμουνιστικό τόξο
      και βγεί και τάξει πως εάν βγεί η νουδου-πσοκο σοσιαληστές θα ακυρώσουν την συμφωνία!
      Οποιος ακόμα ΔΕΝ έχει καταλάβει πως ΟΛΟ το συνταγματικό (=κομμουνιστικό)τόξο ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ (μέθοδος σαλαμιού) ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ,
      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΡΙΟ
      ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (κατά μάρξ και Λένιν) ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!

      Διαγραφή
  17. Όντως ο ρόλος των Παμμακεδονικών Ενώσεων είναι "Περίεργος" υπό την έννοια ότι ήταν ΑΠΩΝ πολλούς Μήνες απο την Ενεργό Δράση (δεν ξέρω αν κάνανε κινήσεις στο Παρασκήνιο...γιατί στο Προσκήνιο..)η οποία σταμάτησε τον Περασμένο Ιούνιο του 2018 οπού γίνανε Παράλληλες Συγκεντρώσεις σε Διάφορες Πόλεις στην Ελλάδα.Αυτού του τύπου οι Εκδηλώσεις-Συγκεντρώσεις έπρεπε να ενταθούν-συνεχιστούν σε Μόνιμη βάση κ παράλληλα να ενσωματωθούν μαζί με τα Υπόλοιπα Κοινωνικά-Εθνικά Ζητήματα (Λαθρομετανάστευση+οι παραμετροί της/Προκλητικά Προνόμια-Παροχές Υπέρ των "Επενδυτών" έναντι των Ελλήνων Ανέργων-Κοινωνικά Κατατρεγμένων οι οποίοι για το Επίσημο Ελληνόφωνο Κράτος ΔΕΝ υπάρχουν παρά μόνο για ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ-ΑΦΑΙΜΑΞΗ-ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ διότι πολύ απλά επιδιώκουν μια Ελλάδα ΧΩΡΙΣ Έλληνες αντικαθιστώντας τους με Κατοίκους Ελληνόφωνους-Αλλόφυλους στους οποίους δίνουν Ελληνική Ιθαγένεια-Ελληνική Γη για να "ενταχθούν στην Κοινωνία" ώστε να μην νιώθουν "Μειονεκτικά"...Αλυτρωτισμός "γειτόνων" για Μεγάλη Αλβανία-τα Σκόπια-η Τουρκία-ο Εγχώριος Ελληνόφωνος-Ανθελληνικός Συρφετός ο οποίος έχει Ανθρώπους τοποθετημένους σε θέσεις-κλειδιά σε Πολιτισμό-Τέχνες-"Διανόηση-Ακαδημαϊκή Κοινότητα"..ΜΜΕ..κτλ.)Δεν Υποστήριξαν Έμπρακτα τον Αγνό-Άδολο Αγώνα των Μαθητών λίγες Εβδομάδες πριν αλλά ΔΕΝ φταίνε μόνο αυτοί..ΦΤΑΙΜΕ κ εμείς που ήμασταν+είμαστε Αδιάφοροι..δηλαδή έπρεπε να "καλέσουν" αυτές οι Συγκεκριμένες Ομάδες;;; ώστε να κατέβει ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί..για ένα Εθνικά Δίκαιο Αίτημα..μάλλον ναι-δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε εκπαιδευτεί να περιμένουμε απο κάποιον/κάποια ομάδα να περιμένουμε να μπει ΜΠΡΟΣΤΑ κ να ακολουθήσουμε εμείς ή όσοι ακολουθήσουν τέλος πάντων..Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί άλλες Ομάδες οι οποίες είναι "Άγνωστες" + ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ για το κακό σύστημα...ώστε να δώσουν αυτές τον ρυθμό ή το σύνθημα...εκτός αν ήδη Υπάρχουν απλά ακόμα ΔΕΝ είναι φανερές δια γυμνού οφθαλμού στην Μάζα...κ μάλλον θα αναδειχθούν μέσα απο τον Λαό-έτσι δείχνει η όλη κατάσταση Πολυεπίπεδης-Παρακμής που βιώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι Ενώσεις αυτές + τα άτομα που τις αποτελούν πιθανότατα έχουν κάποιο προσωπικό όφελος ή εξυπηρετούν Πολιτικές Σκοπιμότητες μαζί με την πιθανή Ματαιοδοξία/Εσωτερική τους κενότητα/Ανάγκη για Επίδειξη-μπορεί όμως κ μέσα στις ενώσεις αυτές να υπάρχουν Αντικρουόμενες Αντιλήψεις και Αγνότητα απο Άτομα που ΔΕΝ είναι Ελεγχόμενα κ έρχονται σε Σύγκρουση με την "άλλη πλευρά"...Όπως και να 'χει το Αίτημα για Δημοψήφισμα απο όποια πλευρά και να λέγεται είναι Τρελό-λάθος γιατί πολύ απλά ΔΕΝ γίνεται να Αμφισβητείς/διαπραγματεύεσαι εσύ ο ιδιος ως Έλληνας ένα σημαντικό
    κομμάτι της Πολιτισμικής σου Ταυτότητας-Ιστορικής σου Ύπαρξης..να το πω με άλλο τρόπο θα κάναμε Δημοψήφισμα για το αν θα έπρεπε να αλλάξουμε την Ελληνική Σημαία;; αντί για 9 Γραμμές να έχει 2 ή να βάζαμε την Μαύρη Πειρατική;; Τροφή για Σκέψη&Προβληματισμό..εξάλλου και Δημοψήφισμα να γινότανε με ένα ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ποιός μας εγγυάται ότι ΔΕΝ Θα το αλλάξει οεό-οέο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. https://www.athensvoice.gr/world/510823_kai-episima-voreia-makedonia-sto-fek-o-nomos-kyrosis-tis-symfonias-ton-prespon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο μυαλό μου είσαι Λύκαστρε. Αυτήν ακριβώς τη σκέψη με τα γιαούρτια και τα αυγά είχα. ;) Μερικές φορές όταν έχω μια εικόνα στο μυαλό μου έντονα και κάμποσες φορές, όλο και κάποιος βγαίνει στο διαδίκτυο και γράφει κάτι παρόμοιο.

    Άλλες ιδέες: Όταν οι πόροι της αστυνομίας θα είναι σε μεγάλο βαθμό κορεσμένοι λόγω της συγκέντρωσης, συμβολική κατάληψη δημοσίων κτιρίων. Ιδίως εφορίες. Βίντεο σε στυλ "είμαστε άοπλοι, είμαστε άοπλοι" μέσα σε εφορία, την ώρα που θα σπάνε την πόρτα οι SEEBRIG και λοιποί πραιτωριανοί. Εννοείται με κινητά να βιντεοσκοπούν από απέναντι πολυκατοικία.

    Τα λεφτά όλοι έξω από τις τράπεζες. Ούτε ευρώ μέσα. Bank run σχεδιάζουν και στη Γαλλία τα κίτρινα γιλέκα μαθαίνω. Ώστε να τρέξουν και οι άλλοι καταθέτες και να αναγκαστούν να κλείσουν οι τράπεζες.

    Μόνο θερμή παράκληση. Προσέξτε ποιον εμπιστεύεστε όταν κατεβείτε. Όλοι. Έχει γίνει απίστευτη διείσδυση. Μέχρι και στο παρόν μπλογκ. Δεν λέω ονόματα γιατί δεν αντέχεται η αλήθεια, ας την ανακαλύψει ο καθένας με τις δυνάμεις του. Μόνο μικρές ομάδες απόλυτα έμπιστων φίλων.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,
      περιέγραψε αυτή τη διείσδυση, αφού εγώ είμαι υπεύθυνος για την ανάρτηση των σχολίων..

      Διαγραφή
    2. Δώσε σε εμένα κάποιο όνομα, αν μού έχει ξεφύγει κάποιος που επηρεάζει αρνητικά, και δεν θα το αναρτήσω το σχόλιό σου.

      Διαγραφή
    3. Προς το παρόν μάλλον δεν επηρεάζει αρνητικά αυτός που σκέφτομαι. Για μελλοντική χρήση τον έχουνε. Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που δεν τους αντιλήφθηκα. Δεν σώζω τίποτα αν βγάλω έναν στη σέντρα και στενοχωρήσω όσους εκλεκτούς σχολιαστές και αναγνώστες τον έχουν εκτιμήσει, και οι οποίοι πρώτον δεν θα το πιστέψουν και δεύτερον θα πέσουν να με φάνε, και υπάρχει και μία στις εκατό περίπτωση να κάνω λάθος. Αντ' αυτού, ας το δούμε σαν ευκαιρία να χτίσουν όλοι τη διάκρισή τους. Άλλο τι κάνουμε στο μπλογκ όπου είμαστε πιο λάσκα... άλλο τι κάνουμε δια της ζώσης όπου μπορούν εύκολα να μας παρασύρουν σε κακουργήματα όπου μας την έχουν στημένη.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  21. Ηδη άρχισε ο διάλογος και η φαγωμάρα ανάμεσα στους "ειδικούς" οι περισσότεροι εκ των οποίων στα προηγούμενα συλλαλητήρια δεν έβλεπαν κανένα κακό στο να ηγείται για την Μακεδονία ο προδότης κομμουνιστής μικημαους και η κομμουνιστική σπιθοπαρέα του!
    Ολοι αυτοί να ξέρετε θα νοιώσουν ικανοποιημένοι ΚΑΙ ΑΚΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ , ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, εάν πάει και ο άλλος προδότης των Ελλήνων για ομιλητής. Ο κατασκευασμένος ψεύτικος ήρωας της μεταπολίτευσης που πέρασε από όλα τα κόμματα της βολής ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.


    ΤΟ ΣΟΟΥ συλαλλητήριο είναι κατασκευασμένο ΜΟΝΟ ...για ...ΑΝΑΜΟΝΗ!

    ΓΙΑ NA ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ και πιο ΠΟΛΥ από όλα τα άλλα
    να μην σκεφτούμε ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ για να αποτρέψουμε την συμφωνία που θα έρθει οπωσδήποτε στην βουλή ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
    Εστω και εάν χρειαστεί να ψηφίσουν οι εμπνευστές της προδοσίας της Μακεδονίας κουξκουέδες που τώρα τους έχουν στην απέξω για να τους προστατεύουν και να τους εμφανίζουν ως διαφορετικούς απο τους κομμουνιστές συριζαίους.


    ΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ
    ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΔΕΝ!

    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
    ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΟΓΔΟΝΤΑ!

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ,
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ

    ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ!

    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://attikanea.blogspot.com/2019/01/blog-post_405.html

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΥΡΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ "ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ".. (;)

    Ανακοινωσε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άλλες ιδέες:...

    Συγχαρητήρια Γιώργο.

    Αυτό χρειαζόμαστε!
    Αλλες ιδέες εφικτές και εφαρμόσιμες
    ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΩΝΤΑΙ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ!
    (ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑ , όχι πατριωτικά! Πατριωτικά ονομάζονται τα αριστερά. Για ποια πατρίδα το βλέπουμε ΟΛΟΙ!).

    "Βίντεο σε στυλ "είμαστε άοπλοι, είμαστε άοπλοι""

    Αριστο!
    Κάτι σαν το εδώ πολυτεχνείο που σαν σκηνοθεσία δεν ηταν κακή.
    Ισως πρέπει η αρχή του τέλους της κομμουνιστικής μεταπολίτευσης να αρχίσει από εκεί από όπου ξεκίνησε!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΝΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. “το Κούλι και τη Φωφώκα, να δηλώσουν δημοσίως, ότι αν κυβερνήσουν θα αποχωρήσουν μονομερώς από αυτήν....τότε παιδιά περιμένω να τους πετάξετε αυγά.!!”

    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!
    Αν και μάλλον το γράφεις ειρωνικά για αυτούς που ακόμα τους πιστεύουν , υπάρχει μια καλλίτερη πρόταση πρός τους δήθεν μακεδονομάχους της νουνου-πασοκ.

    Τμημα Σχολίου απο
    http://www.capital.gr/forum/thread/6438671?messageId=6438671


    “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

    !~!

    ,
    ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΡΕΦΕΡΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ
    NA ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ AYTO ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!

    ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ,,,MONO ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ,,, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

    Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ 86% ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ...
    ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΠΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑAAA !!
    ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!

    ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ,,, !!!
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕ !!!

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ,,, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !...”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οπότε σε απλά Ελληνικά Καθημερινά έξω απο το Κ(ΟΙ)νοβούλιο μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την όλη φάση..μήπως μετά την Κηδεία του Σαράντου Καργάκου σήμερα στις 14:00 στο Β'Νεκροταφείο πρέπει να ξεκινήσει Πομπή απο εκεί ως την Βουλή..;; ίσως-δεν ξέρω...και κάτι ακόμα ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΟΙ ΘΑ είναι οι Ομιλητές στο Συλλαλητήριο της Κυριακής;; έχουμε Προσωπικότητες που θα εμπνεύσουν;; και αν είναι κρυμμένες στο "Ανώνυμο πλήθος" νομίζω ότι έφτασε η ώρα να Εμφανιστούν..πριν γίνει το μπαμ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. https://www.protothema.gr/greece/article/855798/kai-deutero-sullalitirio-sto-sudagma-gia-ti-makedonia-tin-kuriaki-27-ianouariou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. https://www.protothema.gr/greece/article/855668/afises-gia-ti-makedonia-sunelavan-exi-atoma-se-grevena-kozani-kai-thessaloniki/

    https://www.protothema.gr/politics/article/855854/dragasakis-i-kuvernisi-tha-lavei-psifo-ebistosunis-oi-prespes-tha-perasoun-kai-i-hora-tha-vgei-stis-agores/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ Ανώνυμος16 Ιανουαρίου, 2019 10:22


    " ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!
    Αν και μάλλον το γράφεις ειρωνικά για αυτούς που ακόμα τους πιστεύουν , υπάρχει μια καλλίτερη πρόταση πρός τους δήθεν μακεδονομάχους της νουνου-πασοκ.

    Τμημα Σχολίου απο
    http://www.capital.gr/forum/thread/6438671?messageId=6438671 "

    ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;;; Μιλάς και λες " όχι άλλο κάρβουνο" και μας στέλνεις λινκ απο το capital που είναι πιο συστημικό πεθαίνεις....και σχολιασμό από άρθρο του Στούπα.!!!! χα χα χα χα χα θα κάνω καινούργιο συκώτι από το γέλιο.
    Πιο Ν.Δούλικο σάιτ δεν υπάρχει...

    Παλληκάρι αν δεν τό'χεις πάρει γραμμή, οποιοδήποτε κόμμα μπει στη Βουλή, είναι στο σύστημα.
    Αν δεν μπει στο σύστημα, απλώς δεν μπαίνει στη Βουλή.
    Οπότε, μην περιμένεις λύση μέσα από εκλογές.Δεν διαβάζω άρθρα του Τζήμερου και του Στούπα. Εκτός και έχουμε ξεμείνει από ταινίες του Βέγγου.Καλό ανθρωπάκι ο Στούπας, παλεύει να ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα. Στην κυριολεξία όμως, ούτε ο Κυριάκος δεν το πήρε τόσο ζεστά το θέμα. Δηλωμένος ΝΔούλης.

    Κολλητάρια πρέπει νά' ναι με τον Τζήμερο ο Στούπας. Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα του Τζήμερου.Σίγουρα παίρνουν γραμμή από το ίδιο κέντρο.!!
    Αλήθεια η γυναίκα του Στούπα είναι ακόμη συνδικαλίστρια στη ΔΕΗ;;;
    To capital που εργάζεται ακόμη παίρνει διαφημίσεις μόνο από κρατικές τράπεζες και ΔΕΚΟ;;;;;

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΡΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;;;
      Καθόλου φίλε μου.
      Αν πρόσεξες μετέφερα σχόλιο της στήλης και όχι το άρθρο.
      Σε πληροφορώ πως "ΚΑΝΕΙΣ" πια δεν διαβάζει καπιταλ για τα άρθρα του ΑΛΛΑ για τα σχόλια ορισμένων μελών του φόρουμ ως το σημερινό Που γράφει αλήθειες που δεν θα τις βρείς σχεδόν σε κανέναν από αυτούς που αρέσκονται να ονομάζονται πατριωτικοί ιστοτόπους ΚΑΙ θεωρούν ίδια την δεξιά κσομοθεώρηση και τον εθνικισμό με την αριστερά. Από τους πατριωτικούς ιστοτόπους που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ονομάζουν δεξιά την κομμουνιστική πολιτική της νουδου:

      "...
      Δεν υπάρχει ιστορική περίοδος που να μην έχουν επιχειρήσει οι αριστεροί να εφαρμόσουν τον «ιστορικό αναθεωρητισμό» τους παρουσιάζοντάς την μέσα από το δικό τους παραμορφωτικό φακό. Για την ελληνική Αριστερά η αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο επειδή τα θεμέλιά της χτίστηκαν από τους δούλους. Η αρχαία Σπάρτη ήταν ένα «φασιστικό» μόρφωμα. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένας «αιμοσταγής ιμπεριαλιστής σφαγέας» (άρα καλά κάνουμε και τον ξεφορτωνόμαστε τώρα κι αυτόν και τη Μακεδονία του και τη χαρίζουμε στους Σλάβους και τους Αλβανούς). Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν είχε καθόλου ελληνικά στοιχεία και ο χριστιανισμός την κατέτασσε στον σκοταδιστικό Μεσαίωνα, σε αντίθεση με το προοδευτικό Ισλάμ. Στη Τουρκοκρατία περνούσαμε μια χαρά με τους Οθωμανούς και η Ελληνική Επανάσταση ήταν ταξική και την αντιστρατευόταν η Εκκλησία. Η άλωση της Τριπολιτσάς ήταν γενοκτονία των κακόμοιρων των Τούρκων που παραβιάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Στον Μακεδονικό Αγώνα το ελληνικό κράτος καταπίεσε τους «πραγματικούς Μακεδόνες» οι οποίοι μιλούσαν ένα σλαβικό ιδίωμα και ήταν περισσότεροι από τους Έλληνες. Στην προκυμαία της Σμύρνης το 1922 έγινε «συνωστισμός» και όχι σφαγή. Το «ΟΧΙ» το 1940 το είπε ο ελληνικός λαός και όχι ο Μεταξάς, ο οποίος κατά βάθος ήθελε να πει «ΝΑΙ» αλλά δεν του βγήκε. Το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ δεν ήταν υποκινούμενο από τη Σοβιετική Ένωση αλλά αποτελούσε το γνήσιο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα που το κατέπνιξαν δυστυχώς οι «φασίστες» και δεν το άφησαν να κάνει την Ελλάδα κομμουνιστικό παράδεισο όπως συνέβη στο υπόλοιπο ανατολικό μπλοκ. Τέλος, η γενοκτονία των Ποντίων ήταν απλώς «εθνοκάθαρση».

      Αυτά πιστεύουν οι άνθρωποι που μας κυβερνούν σήμερα, και τα ομολογούν ανοιχτά. Πέρα από το ότι μισούν την ιστορική αλήθεια και ό,τι τη θυμίζει, επιχειρούν να τη σβήσουν και από τα σχολικά βιβλία. Γι' αυτό στο Άρθρο 8 της επονείδιστης συμφωνίας των Πρεσπών προβλέπεται να έρχονται κάθε 6 μήνες Σκοπιανοί «επιστήμονες» στη χώρα μας για να ελέγχουν τα ιστορικά βιβλία μας, τους χάρτες, τους άτλαντες και τα αρχαιολογικά ευρήματα και να απαλείφουν οτιδήποτε τους ενοχλεί - και μάλιστα αυτό θα γίνεται με αρμοδιότητα του υπουργείου Εξωτερικών το οποίο είναι εντελώς άσχετο με τον πολιτισμό και την Παιδεία. Αν περάσει από τη Βουλή τελικά η συμφωνία των Πρεσπών, αυτά που θα βιώσουμε στη συνέχεια θα είναι αδιανόητα...."

      http://www.capital.gr/forum/thread/6439383?messageId=6439383

      Υ.Γ.
      Εννοείται πως υποστηρίζουν τον φιλελεύθερο ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΩΦΑΚΑ!
      Εννοείται πως είναι υπέρ της κομμουνιστικής παγκσομιοποίησης κατηγορώντας τον σταλινισμό κομμουνισμό για τα μάτια των αφελών που λιγόστεψαν και λιγοστεύουν καθημερινά στο συγκεκριμμένο ιστότοπο και αυξάνονται στους αριστερούς που παρουσιάζονται πάντα ως πατριωτικοί και ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ!!!!!!

      Διαγραφή
  29. ΛΥΚΑΣΤΡΕ ΤΟ ΕΑΜ Β ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΕΤΩ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΑΣΤΡΟ ΑΝΑΓΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΛΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ , ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΟΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΡΙΕΡΩΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ ΛΥΚΑΣΤΡΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί θεσεις ειπατε οτι εχει ο Τραϊκλανού?

      Διαγραφή
    2. Τον θαυμαστή του σαδιστή παρανοϊκού δολοφόνου των Ελλήνων Βελουχιώτη λες πατριώτη;;;
      Τον εμπνευστή της θεωρίας πως ο Β.Π.Π. ήταν κατασκευασμένος από την Αμερική για να χάσει η Αγγλία την πρωτοκαθεδρία;;;
      Βγάζει λάδι την Αγγλία , την ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑ , αυτήν που διαχρονικά εχθρεύεται Ελληνισμό και ορθοδοξία στρέφοντας τα βλέμματα μας στην Αμερική ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!

      Από τις θεωρίες του ΕΑΜ Β έχουν παρασυρθεί "ΟΛΟΙ" οι πατριωτικοί ιστότοποι , οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι αριστερών πεποιθήσεων και αναπαραγάγουν την καραμέλα για τον κακό φασισμό και τον κάκιστο ναζισμό , πετώντας που και που και κανά αρθράκι για τον κακό κομμουνισμό ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΕΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ , ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ) ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ!

      Εχει κάνει με τα άρθρα του πολλές αποκαλύψεις
      ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
      Λίγο περισσότερη ανάλυση στα άρθρα του , ιδίως σε ότι έχει σχέση με την Χρισταινική ορθόδοξη θρησκεία μας , λύνει πολλές απορίες για την “σκληρότητα” των θέσεων του απέναντι στους Εβραίους ...χωρίς κανέναν ρατσιστικό η άλλο φόβο!
      Είναι φαίνεται ατρόμητος ως τον ήρωα του.

      Το αυτό και για άλλους ιστοτόπους που ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ
      ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ τους Εβραίους ΚΑΙ ταυτόχρονα για όλα τα κακά φταίει
      Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ!!!
      Ποτέ η αριστερά!
      Το ΚΚΕ - που δεν ενδιαφέρει κανέναν Ελληνα και το έχουν δημιουργήσει για σάκο του μποξ οι ισχυροί για να απορροφά τους κραδασμούς , τα βέλη που θα έπρεπε να απευθύνονται στην αριστερά εάν δεν ειχαν εφεύρει το σταλινικό αυτό μόρφωμα , το κατηγορούν!
      Αλλά μέχρι εκεί!
      Καλό είναι να βλέπουμε "το ολον"
      Μόλις σε αυτούς τους κρυπτοκομμουνιστικούς ιστοτόπους θίξει κανείς την αριστερά, βουή του μαύρη!
      Για τους κρυπτοκομουνιστικούς ιστοτόπους η αριστερά θα εμφανίζεται πάντα
      ως """αριστερά"""" φασιστερά η και σκέτο φασιστική ναζιστική!
      Βλέπουν οι αριστεροί ιστότοποι πως απεκαλύφθη πλέον ο ρόλος τους , η επισκεψιμότητα και τα σχόλια έχουν βαρέσει "κόκκινο" και δεν κρατούν πλεόν ούτε τα προσχήματα...

      Διαγραφή
    3. Μέχρι και ο πατριώτης Βελόπουλος χθές στην τουβ(λ)ού αανφερόμενος στον συριζα τους απεκάλεσε ΔΗΘΕΝ αριστερούς!!!
      Τι άλλο εκτός από αθώωση της αριστεράς σημαίνει το "ΔΗΘΕΝ" αριστεροί οι συριζαίοι;;;
      Και αυτός τα ίδια λέει, ότι λένε "ΟΛΟΙ" οι πατριωτικοί ιστότοποι και μη.
      Είμαστε Ελληνες ούτε δεξιά ούτε αριστερά!
      Το είμαστε εθνικόφρωνες, εθνικά φρονούμε , ποτέ δεν θα το ακούσεις από αριστερούς! ΠΟΤΕ! Εχουν αλλεργία με το Ελληνικό Χριστιανικό ορθόδοξο έθνος μας!
      Κατά τα άλλα εμφανίζεται και Χριστιανός...

      Εχει ακούσει ποτέ κανείς έναν αριστερό να λέει τους νουδου "ΔΗΘΕΝ" δεξιούς;;;
      Ποτέ! Ξέρουν όλοι αυτοί οι αριστεροί τι κάνουν!
      Ενας είναι ο εχθρός ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ φανερούς η κρυφους.
      Η δεξιά Βασιλική Χριστιανική ορθόδοξη Ελλάδα και αυτήν πολεμούν! Βασιλική με Ελληνα Χριστιανό ορθόδοξο Βασιλέα συνεχιστή των Ελλήνων Αυτοκρατόρων του Βυζαντίου!


      "Θάρσει. Λέγων τ' αληθές ου σφαλεί ποτε"

      Σοφοκλής 496-406 πχ Αρχαίος τραγικός

      ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

      Διαγραφή
  30. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Ένα κατάλληλο σύνθημα (αν καί ίσως λίγο ανέμπνευστο) είναι το:

    Τσίπρα προδότη
    Ιούδα Ισκαριώτη!

    Η λέξη "προδότης" όχι απλά πονάει, ΤΣΟΥΖΕΙ!!! Οπότε, πρέπει ν' ακουστεί πολλές φορές. (Άσε κι η μπηχτή γιά την καταγωγή του Αλεκσάκι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλημερα στον φιλο μου Εργοδοτη!

      Καθολου ανεμπνευστο. Το καλυτερο ειναι.
      Νομιζω θα αναρτηθει συντομα...

      Διαγραφή
    2. Άλλο προτεινόμενο θα μπορούσε να είναι Τσίπρα-Ιούδα-Κομιτατζή η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ + Καμίνη-Μπουτάρη του Sorros κολλητάρι/πουλητάρι...(σε γηπεδικό συνεχόμενο ρυθμό ας δούμε βίντεο απο Ελληνικά Γήπεδα Τούμπα-Καραϊσκάκη-Λεωφόρος κτλ.) ή με τον ρυθμό που λέγανε οι Αεκτζήδες το σύνθημα Ντούσαν-Προδότη-Ιούδα Ισκαριώτη όταν έφυγε απο την ΑΕΚ κ πήγε στο Λιμάνι.Υπάρχουν σκέψεις-αλλά θέλει ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!

      Διαγραφή

  31. Ενδιαφέρουσα Πρόταση έστω και εν μέρει να υλοποιηθεί.
    https://attikanea.blogspot.com/2019/01/blog-post_346.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. " ΛΥΚΑΣΤΡΕ ΤΟ ΕΑΜ Β ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚ "

    Δεν έχω ασχοληθεί με τον Τραιανού, οπότε δεν μπορώ να σου πω την γνώμη μου για αυτόν.Οπότε δεν ξέρω τις θέσεις του..ούτε αν είναι πατριωτικές η όχι.Επίσης θα ήθελα να τονίσω..ότι το τι είναι "πατριωτικό" διαφέρει απο άτομο σε άτομο.
    Ο κάθε ένας ανάλογα με αυτό που έχει μέσα στην μυαλοθήκη του δίνει και απο μια ερμηνεία του όρου. Ναι αλλά ο πατριωτισμός σαν έννοια έχει την τάση να διαστρεβλώνεται από τον κάθε ένα ανάλογα με το τι χρώμα "γυαλιά" φοράει στα μάτια του. Είναι όπως με τον ήλιο...όλα τα "γυαλιά" δεν έχουν τους ίδιους "φακούς" άλλοι έχουν μπλε χρώμα...άλλοι πράσινο..άλλοι μαύρο..άλλο κόκκινο κ.λ.π

    Λίγοι οι Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Ι.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. " Αν πρόσεξες μετέφερα σχόλιο της στήλης και όχι το άρθρο."
    " Σε πληροφορώ πως "ΚΑΝΕΙΣ" πια δεν διαβάζει καπιταλ για τα άρθρα του ΑΛΛΑ για τα σχόλια ορισμένων μελών του φόρουμ ως το σημερινό Που γράφει αλήθειες που δεν θα τις βρείς σχεδόν σε κανέναν από αυτούς που αρέσκονται να ονομάζονται πατριωτικοί ιστοτόπους ΚΑΙ θεωρούν ίδια την δεξιά κσομοθεώρηση και τον εθνικισμό με την αριστερά. Από τους πατριωτικούς ιστοτόπους που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ονομάζουν δεξιά την κομμουνιστική πολιτική της νουδου:"

    Το πρόσεξα.!! Αλλά αν πάρεις ένα ΚΑΘΑΡΟ "πουκάμισο" και το βάλεις σε ένα "καλάθι" με σκατωμένα "ρούχα"...όσο καθαρό και να είναι το πουκάμισο θα πάρει ΜΥΡΩΔΙΑ.!!

    Γράφεις..." δεξιά κσομοθεώρηση"..." εθνικισμό "...." δεξιά την κομμουνιστική πολιτική ".!!!!
    Βέβαια υπάρχει και η κουμουνιστική κοσμοθεώρηση, οι μπλέ, οι πράσινοι, οι ρόζ και λαμέ, φωσφοριζέ κόκκοι .....και άλλα τέτοια όμορφα και γραφικά.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ.

    Και ΔΕΝ έχουν καμμία απολύτως σχέση με την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ .Έχουμε γεμίσει απο Ν.Δούληδες, Πασόκους, Κκουέδες, Συριζόπουλα, Ποταμόπουλα, Χρυσαυγόπουλα, Ναζιστόπουλα , κομμουνιστόπουλα....και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς....αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.!!

    Όλοι οι προαναφερόμενοι πλην των Ελεύθερων....ανήκουν σε εκτροφείο ηλιθίων, το οποίο παίζει τον ρόλο του νεροκουβαλητή στον μύλο των ανθελλήνων και μη Ελλήνων.
    Όσο και να σας φαίνεται περίεργο...αυτό το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (προσέξτε είπα κράτος και όχι έθνος) πρέπει να ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ...να ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ....διότι η αυτό θα εξαφανιστεί , είτε οι Έλληνες.Κανένα κόμμα απο αυτά που είναι μέσα στην Βουλή και η Χ.Α ...ΔΕΝ θέλει να συμβεί αυτό το πράγμα..διότι το ΚΡΑΤΟΣ τους ΤΡΕΦΕΙ τους στηρίζει...τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ..με δικά σας λεφτά βεβαίως.

    Δηλαδή τα κόμματα και το ανθελληνικό κράτος λειτουργούν ως ΞΕΝΙΣΤΗΣ στο σώμα/έθνος των Ελλήνων...και τους ρουφά, απομυζεί την ενέργεια, την ψυχή, τα χρήματα....την ζωή τους.!!Έχετε ακούσει από κανένα κόμμα, ακόμα και από αυτά τουλάχιστον που λένε ότι είναι εθνικιστικά να λέει...ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;;
    Όχι φυσικά....

    Δεν έχω ψηφίσει φίλε μου παρά ΜΟΝΟ μια φορά στην ζωή μου..πριν κάποια χρόνια...όταν ήθελα να δω πως δουλεύει το σύστημα από μέσα. Εγώ δεν ψηφίζω κανέναν, γι' αυτό έχω την ευχέρεια, να δουλεύω όλα τα προσκυνημένα κομματόσκυλα.
    Είμαι...Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση μου αφορούσε το καπιταλ.
      Οποίος έχει χρόνο και θέλει διαβάζει και σήμερα τα τρία πρώτα σχόλια τουλάχιστον στον ίδιο ιστότοπο. Για εμένα ο εχθρός είναι η αριστερά ανθελληνική αντιχριστιανική υλιστική αριστερά που μας φόρτωσε η προτεσταντική Αγγλία και αργότερα μας επεβλήθη μέσω της λεγομένης Γαλλικής επανάστασης.

      Νομίζω πως είναι ουσιωδέστατο το θέμα που θίγεις περί μη ψήφισης κανενός κόμματος και ελευθερίας.
      Αυτό που εγώ υποστηρίζω είναι την δεξιά κοσμοθέαση έτσι τουλάχιστον όπως την ερμηνεύει την δεξιά και την αριστερά ο ιστότοπος του Θεόδοτου.
      Με κύριο χαρακτηριστικό που τις διαφοροποιεί , την δεξιά και την αριστερά, η μεταφυσική ερμηνεία του κόσμου και η μη αποδοχή του κοινοβουλευτικού συστήματος (δεξιά) αφενός και,
      η υλιστική ερμηνεία αυτού ,του κόσμου και αποδοχή του κοινοβουλευτικού συστήματος (αριστερά) αφετέρου.
      Του σημερινού κοινοβουλευτικού συστήματος που σήμερα ζούμε, με κόμματα και κομματίδια που κομματιάζουν τα έθνη, αυτός είναι και ο σκοπός της αριστεράς (για αυτό είναι και αντιβασιλικοί, αντιεθνικόφρωνες) ,αρκεί βεβαίως να είναι όλα ίδια αριστερής αντίληψης εννοείται , με λεκτικές διαφοροποιήσεις και διαφορετικά πρόσωπα στον ίδιο ρόλο προς τον παγκόσμιο κομμουνισμό ,αφετέρου.

      Γράφετε
      Εγώ δεν ψηφίζω κανέναν, γι' αυτό έχω την ευχέρεια, να δουλεύω όλα τα προσκυνημένα κομματόσκυλα.
      Είμαι...Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ.

      Ερώτηση.
      Το σύνολο των ανθρώπων που απαρτίζουν ένα έθνος όταν δεν ακολουθεί η συντριπτική πλειονότητα κανένα κόμμα , η πολιτική επιλογή τους αυτή , τους καθιστά και αυτούς όλους , ως σύνολο έθνους , ελεύθερους ;

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  34. Να πάμε στην διαδήλωση ενταξει. Να φάμε και χημικά ενταξει. Να πάρουμε και τα παιδια και τους παπούδες ενταξει. Μετά θα πάνε οι περισσοτεροι για σουβλάκι ή μπριζόλες γιατι εκτονώθηκαν και γιατι δήθεν έκαναν το καθήκον τους φωνάζοντας και κουνώντας τις σημαίες τους μπρόστά από την αδεια βουλή. Δηλαδή μπροστά σε ενα αδειο κτίριο? Εν το μεταξύ οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα παρακολουθούν στα σπίτια τους από τις τηλεοράσεις τους γελώντας με κανένα ουισκάκι στα χέρια τους. Μήπως ο λαός να τους έκανε μια επίσκεψη? Στα σπίτια τους? Ετσι και για το καλό του χρόνου δηλαδή.....

    Η συμφωνία είναι ακυρη εδώ και 18 ημέρες. Τα Σκόπια έπρεπε να είχαν τελειωσει όλες τις μεταρυθμίσεισ μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018 και δεν το έκαναν. Αρθρο 1, παραγραφος 4, υποπαράγραφος ε' της συμφωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μια απλή σκέψη γιατί θα πρέπει να μαζευτούμε ΞΑΝΑ μπροστά απο το Κ(Υ)νοβούλιο ώστε να διαμαρτυρηθούμε και ΟΧΙ σε κάποιο άλλο Κεντρικό Σημείο;; μπορεί οι επισκέψεις στα Σπίτια για Φοντανάκι-Λικέρ να είχε ένα αποτέλεσμα άραγε..;;; ποιός ξέρει..Επίσης αφού είναι να Μαζευτεί ο Κόσμος σε αυτή την Στερεότυπη Συνάθροιση γιατί πρέπει να γίνεται τέτοιος Ντόρος..;; δηλαδή ΔΕΝ;; μπορεί να γίνει ΞΑΦΝΙΚΑ-ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ απο ΜΜΕξαπάτησης-Παμμακεδονικές κτλ. να υπάρχει το Στοιχείο του ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΎ-ΑΘΟΡΥΒΑ Χωρίς Τυμπανοκρουσίες-Φιοριτούρες ώστε να υπάρχει πιθανόν ένα καλύτερο Αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Άλλο ένα σύνθημα. Δοκιμασμένο.

    Κρέμασε τον, τον γαμημένο
    δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εγώ όταν άκουγα "όπου να ναι θα σημάνουν οι καμπάνες" του πράκτορα μίκυ μάους θεοδωράκη, με τον ίδιο ταυτόχρονα να μας κοροϊδεύει στα μούτρα μας στην τελευταία συγκέντρωση, αισθανόμουν σαν να με φτύνουν. Μια διακοπή ρεύματος θα έσωζε την αξιοπρέπειά μας. Ένα βραχυκύκλωμα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ αντέδρασα πιο εποικοδομητικά Γιώργο. Το μετέτρεψα αμέσως κι άρχισα να το τραγουδάω δυνατά και ευθυμήσαμε με την παρέα:
      "Σώπα όπου νά'ναι θα στηθούνε οι κρεμάλες"! 🙂

      Διαγραφή

  38. O Δρόμος είναι ένας, μονόδρομος.
    Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, να πέσει αυτή η κυβέρνηση.
    Πασει θυσία.

    Μόνο έτσι όλα όσα έκαναν κρίνονται παράνομα και ακυρώνονται.

    Μόνο έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή