«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η - Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ hellenicns.gr, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ: Στις 20 Ιανουαρίου ΔΕΝ θα υπάρχουν προδότες βουλευτές μέσα στη Βουλή να ψηφίζουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Δευτέρα και Τρίτη όμως.. πιθανότατα θα βρίσκονται εκεί μέσα να διαπράξουν το έγκλημα, την εσχάτη προδοσία. ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.. ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΜΕ, ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ.. ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΗΜΕΡΑ. ΟΨΟΜΕΘΑ.

περισσότερα ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. "H μητέρα των μαχών" ήταν μόλις τώρα στο νου μου καθώς άκουγα το παρακάτω μουσικό κομμάτι και ετοιμαζόμουν να στο ρίξω.

    https://www.youtube.com/watch?v=XFSAuVZ1EQ0

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποιος ειπε "Εαν δεν πολεμησης γι' αυτα που θελεις, μη κλαις γι' αυτα που εχασες"

    Ο Τζακσον μας θυμισε τον αεναο αγωνα των Ελληνων. "Το δενδρο της Ελευθεριας πρεπει απο καρου εισ καιρον να ποτιζεται απο το αιμα των ηρωων και των τυραννων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χωρις νεκρους η λευτερια ζαλο ομπρος δεν κανει
    γιαντα απο παντα βρισκεται στου τουφεκιου την κανη


    https://www.youtube.com/watch?v=BtS8fsfR0g8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=OVW814MV7W4


    καλυτερα νεκροι ρε με τιμη παρα ζωνατνοι ξεφτιλες
    εμπρος ολοι για πολεμο μεχρις ενος σηκωθειτε να τιμησουμε τους προπατορες μας σηκωθειτε να πολεμησουμε Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή