«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Πλούσιες μουσουλμανικές χώρες ζήτησαν «βοήθεια» από γνωστό ραβίνο, να πείσει τους ευαγγελικούς ότι οι Εβραίοι μπορούν να γίνουν γέφυρα μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων. (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: ΠανΠόνηρο θέμα που αναδημοσιεύουμε από τον 'Κόκκινο Ουρανό', μαζί με τα σχόλια που ακολούθησαν, τα οποία θεωρούμε εκρηκτικά!


Η Σαουδική Αραβία και το Μπαχρέιν πιστεύουν ότι ο δρόμος προς τους Ευαγγελικούς των ΗΠΑ περνάει μέσα από τους Εβραίους.

Αυτό τουλάχιστον είναι ένα από τα μαθήματα που προέρχονται από μια συνομιλία με τον ραβίνο Marc Schneier, τον ραβίνο της πλούσιας Συναγωγής Hampton στη Νέα Υόρκη, ο οποίος περνάει πολύ χρόνο στις χώρες του Περσικού Κόλπου ως επικεφαλής του Ιδρύματος για την Εθνική Κατανόηση (Foundation for Ethnic Understanding), μια οργάνωση που προωθεί τους εβραιο-ισλαμικούς δεσμούς.
"Μου ζητήθηκε από Σαουδάραβες και Μπαχρεϊνούς να βοηθήσω στη δημιουργία μιας σχέσης μεταξύ αυτών και της ευαγγελικής κοινότητας στις ΗΠΑ", δήλωσε σε συνέντευξή του στην Ιερουσαλήμ για μια μακρά στάση προς και από τις χώρες του Κόλπου, προσθέτοντας ότι αυτό είναι μια αναγνώριση εκ μέρους τους του πόσο ισχυρή είναι η ευαγγελική κοινότητα στις ΗΠΑ".

Ο - παντρεμένος 6 φορές και ένας από τους πιο διάσημους ραβίνους των ΗΠΑ Schneier, που συμμετέχει στα συμβούλια διάφορων διαθρησκειακών ινστιτούτων που δημιουργήθηκαν την περασμένη δεκαετία από πέντε από τα έξι εμιράτα του Περσικού Κόλπου, δήλωσε ότι το ενδιαφέρον για την κοινότητα των ευαγγελικών είναι ένα νέο φαινόμενο "τους τελευταίους μήνες, μετά τον Ντόναλντ Τραμπ. Δεν μπορείτε να αγνοήσετε τις εκτιμήσεις ότι υπάρχουν μεταξύ 80 και 100 εκατομμυρίων χριστιανών ευαγγελικών στις ΗΠΑ. Είναι η βάση στήριξης του Trump".

Ο Schneier δήλωσε ότι τον Μάρτιο θα ηγηθεί ομάδας κορυφαίων Ευαγγελικών ποιμένων από τις ΗΠΑ στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Ακριβώς όπως οι Ευαγγελικοί είναι υπέρ του Ισραήλ, είπε ο Schneier, το Αζερμπαϊτζάν είναι ένα φιλο-ισραηλινό μουσουλμανικό κράτος. "Έτσι, αν πρόκειται να ξεκινήσετε μια διαδικασία συμφιλίωσης μεταξύ Ευαγγελικών και Μουσουλμάνων, η καλύτερη χώρα για να ξεκινήσετε είναι το Αζερμπαϊτζάν".

Ο Schneier, ο οποίος έχει συμμετάσχει εδώ και χρόνια σε διαθρησκειακούς διαλόγους, δήλωσε ότι "μια αυξανόμενη σύγκρουση στον κόσμο των θρησκειών είναι το χάσμα μεταξύ Ευαγγελικών Χριστιανών και Μουσουλμάνων, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες".



ΚΟ / από εδώ


Σχόλια από τον 'Κόκκινο Ουρανό' : 

DIMOKLITOS Da Constelação De Andromeda είπε...
Εὐαγγελιστές δηλαδὴ οἱ Σίωνες μὲ ἄλλο ὄνομα, κάτι σὰν τὸ ΚΚΕ μὲ τὸν ΣΥΡΙΖΑ. Ἡ δημιουργία τῆς παγκόσμιας θρησκείας ἀκολουθεῖ ὁρισμένα μονοπάτια, πρέπει κατ᾽ ἀρχὴν νὰ ξεπεραστοῦν ὁρισμένες διαφωνίες ποὺ εἶναι τροχοπέδη γιὰ τοὺς λαούς. Οἱ κυβερνῶντες τὰ ἔχουν βρεῖ πολὺ καιρὸ πρίν. Ὁρισμένοι ξεροκέφαλοι, παραδοσιακοί ἢ τέλος πάντων ἀρνητὲς τοῦ συστήματος δὲν εἶναι πρόβλημα γιὰ τὸ σύστημα, ὑπάρχουν τρόποι νὰ παρακαμφθοῦν. Ὅλα εἶναι θέμα χρόνου νὰ γίνουν, ἐφόσον οἱ γενεὲς ποὺ ἔρχονται δὲν ἔχουν τὸ πνευματικὸ/ἱστορικὸ/ἐθιμικὸ ὑπόβαθρο νὰ ἀντιταχθοῦν. Εἶναι κάτι σὰν τὸν ἰὸ ποὺ μπαίνει στὸ σῶμα, ἂν δεν ἔχῃς ἀντισώματα τότες σὲ καταστρέφει καὶ οἱ καινούργιες γενεὲς δὲν ἔχουν ἀντισώματα, οὔτε καὶ τὸ σύστημα ποὺ μεγαλώνουν εἶναι διαθέσιμο νὰ προσφέρῃ κάτι τέτοιο. Ἡ οἰκογένεια εἶναι ἕνα πολὺ καλὸ ὅπλο μὰ δὲν ἔχουν πολλὲς αὐτὸ τὸ προτέρημα, νὰ μεταδίδουν δηλαδὴ στοὺς ἀπογόνους του ἀντισώματα. Ζοῦμε σὲ ἕναν παράξενο κόσμο ποὺ μεταλάσσεται ταχύτατα καὶ μαεστρικὰ διότι τὸ σύστημα ἔχει τὸ χρῆμα νὰ ἀγοράζῃ τὶς συνειδήσεις αὐτῶν ποὺ οἱ ψυχὲς τους εἶναι πουλημένες στὸν ἀντίχριστο, μὲ τὴ ἔννοια τῆς ἄρνησης τοῦ θείου, τὴν νομοτέλεια τῆς φύσης, ἀπὸ τὴν ἡμέρα τῆς σύλληψής τους. Φτιάχνεται ἕνας πλανήτης ποὺ τὴν ἡμέρα τῆς σύγκρουσης θὰ εἶναι πολὺ καταστροφικὸ νὰ ἐπιβιώσῃ κάποιος ποὺ δὲν εἶναι προετοιμασμένος γιὰ αὐτό.
Ανώνυμος είπε...
Και οχι μονο αυτο αλλα το αζερμπαιτζαν ειναι κοσμικο σιιτικο μουσουλμανικο κρατος κατα 95%. Δηλαδη μια αλλαγη καθεστωτος στο Ιραν, μπορει να το κανει τον Νο1 φιλο του Ισραηλ.Αν και στο Ιραν υπαρχει η πολυπληθεστερη εβραικη κοινοτητα στη Μ.Α.
hellenictech είπε...

27 σχόλια:

  1. Τρομοκατάσταση το άρθρο του 'Κουρδιστού', Διηνέκη,
    δεν παύει βέβαια να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί.. για να το πιάσω και "προφητιολογικά", πόσο δηλαδή παραπάνω θα πρέπει να "ερεθίσουν" οι Εβραίοι τους Τούρκους..

      Διαγραφή
    2. «Ενδοοικογενειακοί τσακωμοί» μεταξύ τουρκοχαζάρων είναι όλα. Το 95% των εβραίων σήμερα, είναι χάζαροι. Οι χάζαροι, είναι τουρκομογγολικό φύλο. Άρα...
      Την μια... «μαλωμένοι», την άλλη «αγαπημένοι». Κάτι σαν τα σόγια ένα πράγμα βρε αδερφέ... Γιατί, τι ήταν ο Κεμάλ; Ο Νταβούτογλου / Δαυΐδογλου, τι είναι; Οι περισσότεροι ανώτατοι στρατιωτικοί και δικαστές, τι είναι στην τουρκιά; Άντε μπράβο...

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς!
      Ένα θεατράκι, που στο φινάλε.. θα πεταχτεί πίσω από την κουρτίνα μια π@@τσα νά, αν δεν ξυπνήσουν οι Έλληνες..

      Διαγραφή
    4. Συνεννοηθήκαμε εμείς οι δύο Κώστα. Να δούμε το πότε θα συνεννοηθούμε και με τους φιλοαμερικανούς / αντιρώσσους, τους τουρκόφιλους / «αντι-ισραηλινούς» και τους φιλο-ισραηλινούς / «αντι-τούρκους»... «μπατριωταράδες» / ραγιάδες...

      Διαγραφή
    5. Άσε.. βρώμα η δουλειά...

      https://www.youtube.com/watch?v=thXXRkwTOmg

      Διαγραφή
    6. A, επίσης, υπάρχουν και... «μπατριωταράδες», που είναι ΚΑΙ φιλοαμερικανοί / αντιρώσσοι ΚΑΙ φιλότουρκοι ΚΑΙ φιλοσιωνιστές. Για να μην ξεχνιώμαστε...

      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    7. 🤣🤣🤣🤣

      Ρίχτο λίγο έξω κι άσ' τους να κουρεύονται..

      Δεν ξέρω αν ταιριάζει το χιούμορ μας, πάντως χτυπήθηκα στο γέλιο:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/01/she-rocks.html

      Διαγραφή
    8. Ξαναδιάβασε εδώ ρε Κώστα, το τι γράφει ο καθηγητής Μιχαλόπουλος, περί... ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΑΣ.

      Διαγραφή
    9. Ε ναι. Μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος. Μιλάμε για πραγματική δικτατορία των βαμπίρ, που σε δείχνουν με το δάκτυλο και δεν είναι απλώς ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΕΣ, αλλά μπορεί να σού τη σβουρίξουν στα σκοτεινά και να σε στείλουν από εκεί που ήρθες, εάν σε χαρακτηρίσουν ως απειλή για αυτούς.

      Διαμορφώνουν και γνώμη στο αδαές πόπολο και το κάνουν κι αυτό θρασύ και ασεβές απέναντι στο συμπολίτη. ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΑ!

      Η Βαβυλωνία βασιλεύει. Όλοι αυτοί είναι ικανοί να μάς τραβήξουν μαζί τους στον πάτο του βυθού.
      Από βλάκες και κακοήθεις πρέπει να φυλαγόμαστε.

      Διαγραφή
    10. Και από πρακτόρια των αφεντικών του εξωτερικού, προδότες.

      Διαγραφή
    11. Διάβασε τί φοβερό προσπαθεί αυτός εδώ ο άνθρωπος:

      http://aristerospatriotis.blogspot.com/2018/12/blog-post_26.html

      Να αποσοβήσει έναν Εμφύλιο. Να εμφυσήσει πατριωτικά ιδανικά στον χώρο των αριστερών. Όπως κάνουν και άλλοι σαν αυτόν παράλληλα. και κάποιοι αρθρογράφοι πρώην αριστεροί, των οποίων άρθρα έχω διαλέξει και για τον Διόδοτο.
      Επιτελεί ιερό έργο θα έλεγα. Επιτυχές που τον συνάντησα τότε στα δακρυγόνα και κοιταχτήκαμε και χαιρετηθήκαμε σαν αδέλφια, σαν αχρωμάτιστοι πατριώτες

      Διαγραφή
    12. Έτσι ακριβώς! Κι από κάτι Ραχωβίτσες και ανθύπες τής Τροχαίας...
      Τον θυμάσαι τον ανθύπα που μού έκανε ανάκριση επί 10 (!!!) ημέρες μέσα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο το 1987;
      Τον άλλον, τής Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, που έστειλε από την Λεωφόρο Μαραθώνος τους οδηγούς μέσα στο Μάτι, πέρυσι το καλοκαίρι, για να καούν ζωντανοί, αυτοί και τα παιδιά τους, τον θυμάσαι; Βγήκε και στην τηλεόραση ο τύπος, σαν να μην συνέβη τίποτα. ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ. Έστειλε δεκάδες ανθρώπους να βρουν φρικτό θάνατο και ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗ... Ούτε παραιτήθηκε... Ούτε μια συγγνώμη...

      Διαταγές εκτελούσα, σού λέει, ο κάθε Ραχωβίτσας... Κατάλαβες Κώστα;

      Κατάλαβες. Κατάλαβες. Πολύ καλά μάλιστα.

      Διαγραφή
    13. Όπως διαπιστώνεις.. υπάρχουν νησίδες ελπίδας να ανατραπούν τα τετελεσμένα τους. Από τον Έλληνα θα το βρουν. Γι αυτό και συνηθίζουμε να λέμε "Ο Θεός έχει άλλα σχέδια, όσο κι αν νομίζουν "αυτοί" ότι την έχουν στο τσεπάκι την νίκη.

      Διαγραφή
    14. χαχαχαχα
      θα τους λέμε"ραχωβίτσες" τώρα, αυτήν την κατηγορία. "beware"! Μακρυά κι αλάργα!

      Διαγραφή
    15. Ο ρα-χω-βί-τσας βγήκε παγανιάαα!
      μέσ’ την δική-ή μου γειτονιάαα..
      ΜΠΡΡ...!

      Διαγραφή
    16. Στην δική μου γειτονιά πάντως, 4 τουρκαλβαναριά έστειλε (μαζί με έναν αναρχικό - ρουφιανάκο τής ανθ-ΕΛ.ΑΣ.). 5 αλητάμπουρες...

      Διαγραφή
    17. Δεν σού ξεφεύγει τίποτα ρε μπαγάσα...

      Διαγραφή
    18. Κοίτα πόσο "ωραία" και συνωμοτικά έχουν οργανωθεί και προετοιμαστεί για να καθαρίσουν το παιδί μας..
      (Κοίταξε και την τελευταία φωτο)

      https://www.youtube.com/watch?v=kFPwnBp2xjs

      Διαγραφή
    19. Δεν νομίζω ότι είναι αλβανά στην τελευταία φωτογραφία. Μάλλον από τις ελληνικές ειδικές δυνάμεις είναι. Ίσως ο πρώτος δεξιά, να είναι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας,κατά τη διάρκεια τής θητείας του.

      Διαγραφή
    20. Την ξανακοίταξα όπως είπες. Έχεις δίκιο.
      Τους είδες πάντως πώς κινούνταν και πώς φαίνεται ότι το προετοίμαζαν το θέμα.
      Η ιστορία Κατσίφα δεν έχει κλείσει για κανέναν μας.
      Θ φαν καλά την ώρα που πρέπει.

      Εύχομαι καλό ξημέρωμα. Νύσταξα. Είμαι σε άδεια..
      Τα λέμε φίλε Διηνέκη..

      Διαγραφή
    21. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ07 Ιανουαρίου, 2019 11:56

      https://www.youtube.com/watch?v=X1w4sH_HNeM.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΗΝΕΚΗ.ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ.https://www.youtube.com/watch?v=HRMomUC9cTE.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΤΑΝ ''ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ''.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΖΟΦΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ,Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

      Διαγραφή
    22. Ευχαριστώ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ. Καλή Χρονιά νά 'χουμε αδερφέ.

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ07 Ιανουαρίου, 2019 21:13

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Ό ΑΝΑΣΤΑΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ,ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή