«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ [βίντεο]




από το κανάλι ΥouTube Bίντεο Ορθοδοξίας

27 σχόλια:

  1. θα παμε για πολεμο η θα κουναμε παλι σημαιακια μαζι με παιδακια και γιαγιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή, Ανώνυμε 23 Ιανουαρίου, 2019 23:30, είναι η πιο σωστή ερώτηση εδώ και μήνες...
      Ξανά εδώ:
      https://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/01/blog-post_464.html
      και βάλτε τα μυαλά σας να δουλέψουν.
      Τα μυαλά σας. Όχι τα βρακιά σας...

      Διαγραφή
    2. Δλδ εσύ θα πάρεις την καραμπίνα και θα πας ;

      Διαγραφή
    3. Όχι φιλαράκο. Δεν είμαι μαλάκας.
      Εγώ, χτυπάω εκεί που ΔΕΝ με περιμένουν.
      Κατάλαβες;

      Διαγραφή
    4. Ο 00:24 νομίζω πως απευθύνθηκε στον 23:30

      Διαγραφή
    5. θα απαντηση ο 23 Ιανουαριου ωρα 23.30

      οχι δεν θα παρω καραμπινα τωρα αλλα δεν θα πω βεβαια τι θα εχω και θα κανω γιατι η ερωτηση μπορει να ειναι απο πρακτορα του εχθρου καταλαβες?

      Διαγραφή
    6. Αδερφές και παλληκάρια, γίνανε μαλλιά - κουβάρια...

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Και πού ξέρουμε ότι δεν το κάνανε οι ίδιοι για να δικαιολογήσουν την αστυνομοκρατία και να την ενισχύσουν σαν να είμαστε σοβιετική ένωση;

      Αν όμως είναι από πατριώτες, δεν θα κάτσω να κρίνω τώρα αν είναι ή όχι λάθος τακτική. Δυο τρία τέτοια και σε σπίτια βουλευτών της Αθήνας πάντως, μέχρι αύριο, ίσως τους φοβήσει όλους μαζί και πέσουν οι προδοτικοί ψήφοι κάτω από τους 150, να πάει στον αγύριστο η συμφωνία τους.

      Έτσι.. το σκατό να τούς φύγει στο όρθιο...

      Διαγραφή
    2. Αν ψηφιστεί η συμφωνία.. να δω πού θα μπορούν να πάνε μετά όλοι τους χωρίς μια διμοιρία ΜΑΤ ο καθένας σε κάθε του βήμα...
      Ωραία ζωή!... για πάντα μέσα στο φόβο θα έχουν..
      εκτός κι αν με τα εκατομμυριάκια ευρώ της προδοσίας.. φύγουν για το εξωτερικό.

      Διαγραφή
    3. Έχουν παιδιά. Έχουν αδέρφια. Έχουν εγγόνια. Έχουν ανήψια. Όλοι θα φύγουν;

      Διαγραφή
  3. Η βία φέρνει βία και με το στρατό, την αστυνομία, τα κόμματα εχθρικά ή αδιαφορα απεναντι στστον λαό εαν συγκρουστούμε κατω από αυτές τις συνθήκες θα χύσουμε πολυτιμο ελληνικό αιμα αδικα. Μονο μια είναι η επιλογή, ολοι μαζί βροντοφωναζουμαι ρυθμικά και συντονισμένα ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ γυρω από τη Βουλή να το ακουσει ολος ο κοσμος και όλα θα οδηγηθούν εκει που πρέπει να πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοψήφισμα για το αυτονόητο; ΕΛΕΟΣ!!! ΔΠ

      Διαγραφή
    2. Δημοψήφισμα για να ψηφίσουν και τα εκατομμύρια λαθραίων που έχουν νομιμοποιηθεί εδώ και χρόνια?

      Διαγραφή
  4. Το να πάμε στην βουλή δεν πρόκειται να φέρει αποτέλεσμα.
    Το να γίνει δημοψήφισμα θα κάνουν το οχι, ναι.
    Το να κάνουμε εμφύλιο δηλ ενάντια σε αστυνομία και στρατό γίνεται αυτό που έχουν σχεδιάσει αυτοί.
    Αλλο τρόπο, σκεφτείτε.

    Παντως το ψήφισμα δεν πρέπει καν να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To γραμματιο που υπεγραψε ο Καπεταν Μαρκος στους μπολσεβικους θα περαση απο χιλια τερμινα και δεν θα ξεπληρωθη. Ο κ. Νιμιτς επεξε κι' εχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''εκτός κι αν με τα εκατομμυριάκια ευρώ της προδοσίας.. φύγουν για το εξωτερικό.''

    Κώστα μην ξεχνάς ότι οι Ελληνες βρίσκονται παντού σε όλες τις χώρες ακομα και στα ποιο απόμακρα μέρη. Ούτε στο εξωτερικό θα είναι ασφαλείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://twitter.com/Jaydevinci/status/1088281646426554368

    Εχει αρχισει η αντεπιθεση και σε Ελλαδα και Αμερικη. Η στυγνη κατοχη επι των δυο λαων της Χαζαροεβραικης Αυτοκρατοριας των Ροθτσιλντ πλησιαζει στο τελος της.

    Οι δημοκραταροι αιμοποτες δεν μπορουν να σβησουν τον Πυρσο που αναψαν οι Καποδιστριας και Τζεφερσον. Τα γελοια ανθρωπακια που κυβερνουν σημερα απαρτιζουν την τελευταια πραξη μιας θλιβερης και αποτυχημενης παραστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσέξτε έχουν στρατηγικό σχέδιο απόκρουσης του λαού. Αυτή η στρατηγική είναι στρατιωτική - νατοική μάλλον - σιγουρα ο Αποστολάκης έβαλε το χέρι του στον σχεδιασμό. Διαβάστε το σχέδιο εδω
    https://attikanea.blogspot.com/2019/01/blog-post_618.html

    Οπως στις Πρέσπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να μην ξεχνάμε πως έδρασε η Κρυπτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κάτι εξαιρετικά σημαντικό-οι γνωστές ομάδες-Συλλογικότητες των ΑΝΤΙ...ΑΝΤΙΦΑ&ΣΙΑ..όλως περιέργως...ΔΕΝ θα κάνουν Αντι-συγκέντρωση στο προσφιλές τους σημείο Προπύλαια-Πανεπιστημίου κτλ...μου μυρίζει προβοκάτσια-μάλλον θα θελήσουν να τους "βάλουν" μέσα στο πλήθος αυτό Υποψιάζομαι...με ότι αυτό συνεπάγεται...Προσοχή-Προσοχή,καθώς επίσης την Περασμένη Κυριακή Εθέαθησαν "Άτομα"...με Φωτογραφικές μηχανές κ όχι Απαραίτητα Επαγγελματίες Φωτογράφοι απο ΜΜΕ...+ το γεγονός ότι το ΚΚΕ Θα κάνει "Δικιά του" Συγκέντρωση σε άλλο σημείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To ένα κομμάτι ΝΑΙ είναι τα Χρήματα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σίγουρα,το άλλο είναι η Ιδεολογική Αγκύλωση-Προσκόλληση στις Εθνοπροδοτικές Αντιλήψεις των Ιδεολογικών/Βιολογικών τους Προγόνων οι οποίοι τότε (1946-1949) επιχείρησαν να Καταλάβουν δια της Βίας την Εξουσία εγκαθιδρύωντας Λαϊκή Δημοκρατία προπομπός της Δικτατορίας του Προλεταριάτου=Σταλινοφασισμό,οπότε αφού τότε έχασαν τώρα δια της "Νομίμου οδού"...ως Κυβέρνηση παίρνουν ΕΚΔΙΚΗΣΗ για την ήττα των Παππούδων τους..και για αυτό νιώθουν μια Εκμαυλισμένη Ηδονική Χαρά.Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το μέρος που πήγε ο Αλέξης με τον ΖΑΕΦ τον περασμένο Ιούνιο (ΠΡΕΣΠΕΣ) ήταν το σημείο που για πρώτη φορά ο τότε ΓΓ Νίκος Ζαχαριάδης μίλησε για "¨Αναφαίρετο δικαίωμα στην Αυτοδιάθεση του Μακεδονικού λαού" ώστε να σταματήσει η Καταπίεση" απο το Ελληνικό Κράτος...Τίποτα ΔΕΝ είναι τυχαίο-όλα έχουν την Σημασία +τον Συμβολισμό τους..Ελεεινοί Ανθέλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά! ..αν σκεφτείς μάλιστα ότι βγήκε σήμερα στη Βουλή, αυτό το πράγμα ονόματι Σία Αναγνωστοπούλου και είπε «Ψηφίζουμε την Συμφωνία των Πρεσπών, επειδή είμαστε οι συνεχιστές του ΕΑΜ»...
      Μόνο που.. ξέχασε να τραβήξει και το καζανάκι αφού αφόδευσε..

      Διαγραφή
  12. H έννοια της συγκέντρωσης είναι η ειρηνική διαμαρτυρία/προειδοποίηση, δεν έχει τακτικά ελπίδα να μπει στο μπουρδέλο με τα ρόπαλα και τις κλωτσιές. Mόνο μιλημένα με άτομα από μέσα γίνονται τέτοια σόου, σε χώρες όπου έγιναν.

    Tι ελπίζουμε λοιπόν; Oτι θα πυροβολήσουν τον κόσμο και θα γίνει αυτό η αφορμή του εμφυλίου πολέμου; Δεν είναι βλάκες. Σίγουρα κάνουν αακήσεις που περιλαμβάνουν και νεκρό αστυνομικό και η απάντηση πιθανότερα είναι η επικοινωνιακή εκμετάλλευση αρχικά και η σκληρότερη χούντα αργότερα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή