«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΠΡΑΚΤΕΟΥ

γράφει ο Bougas



Στην Ελλάδα έχουν ετοιμάσει τάφο κανονικό, με σκοπό να μας ρίξουν όλους μέσα. Απώτερος στόχος και ο βιολογικός αφανισμός των Ελλήνων αφού ξεμπερδέψουν πρώτα με τον πολιτισμό μας, από τον οποίο θα εξαφανίσουν πολλά πνευματικά στοιχεία που δεν τους συμφέρουν· όπως, ας πούμε, η αναρχία. Θα κρατήσουν όμως αυτά που τους συμφέρουν, κυρίως σε τεχνολογικές και τεχνοκρατικές κατευθύνσεις.
Για την ακρίβεια, στην Δύση κυριαρχεί η άποψη ότι αυτοί είναι οι συνεχιστές των αρχαίων Ελλήνων σε θέματα επιστήμης, τέχνης, πολιτισμού κτλ, και μεις εδώ είμαστε μια μπασταρδεμένη φυλή απ όλα τα Βαλκάνια και Τούρκους και Άραβες, που και γενετικά και πολιτιστικά καμιά σχέση δεν έχουμε με τους αρχαίους. Αν πάει κάποιος ας πούμε σε ένα σοβαρό γερμανικό πανεπιστήμιο, αυτό θα του πουν. Άρα, το ότι θέλουν να μας ξεπαστρέψουν κυριολεκτικά και να πάρουν αυτοί τη θέση μας ως άρχουσα τάξη σε πιο θερμά κλίματα, είναι λογικότατο και δεδομένο.
Απ’ την εποχή της επαναστάσης του 1821, σύσσωμη η Δύση (με μόνη εξαίρεση ίσως την Αμερική του τότε) έδειξε την απέχθειά της και μίλησε για εθνογένεση στα Βαλκάνια. Η δυτική πρακτική απέναντι μας δεν αλλάζει από την Πρώτη Σταυροφορία και μετά… είναι απόλυτα εχθρική και απαξιωτική. Με την πρώτη ευκαιρία, μας λεηλατούν. Κατά βάθος, μας θεωρούν αντιπάλους σοβαρούς (οι μυημένοι της Εσπερίας σίγουρα), γι αυτό και θέλουν τον αφανισμό μας.

Εμείς, από την άλλη, ξέρουμε ότι είμαστε οι φύσει και πνεύματι απόγονοι των αρχαίων και προϊστορικών Ελλήνων. Άρα, έχουμε όλα τα δικαιώματα σε αυτό που λέμε «ελληνικό φαινόμενο». Όταν λέμε «όλα τα δικαιώματα», εννοούμε ακόμα και καταστρέψουμε και να αφανίσουμε πλήρως το ελληνικό φαινόμενο και την ελληνική ιδιαιτερότητα, αν αυτό μείνει ως τελική λύση.
Πνιγμένοι στα χρέη, κουρασμένοι και σοκαρισμένοι από το «δόγμα του σοκ», υποθηκευμένοι για 100 χρόνια, με όλες τις γενιές από τη Μεταπολίτευση και μετά αλλοτριωμένες, ουσιαστικώς φτωχοί από δω και πέρα, με τεράστιο πρόβλημα αλλοτρίωσης -από την Παγκοσμιοποίηση- στις νέες γενιές (μετά από 40 χρόνια πολιτιστικού ιμπεριαλισμού εις βάρος μας), με την κρίση-οικονομική επίθεση από τη Νέα Τάξη να έχει ως επί το πλείστον αναδείξει όλα τα αρνητικά της φυλής, με σοβαρότατο πρόβλημα υπογεννητικότητας, με αλλόφυλους να έρχονται ανεξέλεγκτα και να γεννοβολάνε σωρηδόν, με μια εθνική ταυτότητα αλλοτριωμένη και αυτή από την συμμετοχή στην Ευρώπη-ευρωπαϊκή κουλτούρα κτλ… κυριολεκτικώς παραπαίουμε. Έχουμε χάσει εντελώς τον μπούσουλα, δεν ξέρουμε πού πατάμε και πού βαδίζουμε. Αν σήμερα πιάσει κάποιος τις «κορυφές» του κράτους, πρωθυπουργό, ΠτΔ, αρχιεπίσκοπο, και τους ρωτήσει: «- Πού βαδίζει η Ελλάς;», το μόνο που θα μπορέσουν να απαντήσουν είναι: «- Στην Ευρώπη!».

Παγκοσμίως, όλη η ανθρωπότητα έχει υποταχθεί πλήρως στο χρήμα και στην τεχνολογία. Οι ιδεολογίες καταρρέουν η μία μετά την άλλη, και ο καταναλώτισμός και ο ευδαιμονισμός είναι πια παντού η κυριαρχούσα «ιδεολογία». Όπου κατ’ εξαίρεση υπάρχουν ιδεολογίες, έστω και απολιθωμένες (πχ Βόρεια Κορέα), αυτές κρατιούνται με εκτελεστικά αποσπάσματα. Η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη μέσω των ΜΜΕ και της τεχνολογίας φτάνουν μέχρι και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του πλανήτη, και επιβάλλουν στο κοινό που τους ενδιαφέρει (στη νεολαία, δηλαδή) την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής τους. Θεοκρατικές κοινωνίες, όπως οι μουσουλμανικές, κι αυτές κρατάνε άμυνες με αγχόνες και απάνθρωπες ποινές. Πχ μίλησες στο twitter…10 χρόνια κάθειρξη.
Όλος ο κόσμος έχει γίνει ένα μπάχαλο, στο οποίο κερδισμένοι είναι αυτοί που διακινούν το χρήμα (τράπεζες-αγορές), και αυτοί που αναπτύσσουν υψηλές τεχνολογίες – κυρίως ηλεκτρονικές προς το παρόν και βιοτεχνολογικές προς το μέλλον. Τα κράτη του ανεπτυγμένου κόσμου είναι όλα χρεωμένα, και η εξουσία έχει φύγει προ πολλού από τις μάζες (εάν ήταν και ποτέ)· και μέσω των πολιτικών (που είναι υπάλληλοι της «Ελίτ») έχει πάει στην λεγόμενη «Ελίτ», δηλαδή στους ισχυρούς του χρήματος και της τεχνολογίας. Σήμερα, χωρίς τράπεζα από πίσω, όχι κανάλι δεν μπορείς ν’ ανοίξεις, αλλά ούτε περίπτερο. Τα κράτη του αναπτυσσόμενου κόσμου περιμένουν κι αυτά στην ουρά να χρεωθούν και να αλλοτριωθούν από την νεοταξική ελίτ.

Εν τέλει, κανείς δεν θα γλιτώσει την παγκοσμιοποίηση, και είναι τέτοια η ροή της εξέλιξης παγκόσμια, που τα εθνικά κράτη (πλην ελαχίστων σκληροπυρηνικών) δεν θα αντέξουν και θα συγχωνευθούν σε μεγαλύτερα κρατικά μορφώματα-ομοσπονδίες, που ήδη ετοιμάζονται (πχ Ευρωπαϊκή Ενωση). Την Ελλάδα την έχουν δέσει στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένδειξη και μόνο απ’ αυτό ότι πάει για κατάργηση – σε σημείο, όποιος μιλήσει για άλλο δρόμο, να θεωρείται ως γραφικός, ή παρανοϊκός. Η ευρωπαϊκή διάσταση της Ελλάδας είναι ένα θέμα-ταμπού· απόδειξη πόσο χρήμα έπεσε 40 χρόνια σε υμέτερους-προδότες, και τί πλύση εγκεφάλου έχει υποστεί ο λαός.


ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ; ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Με ό,τι συνεπάγεται αυτή η λέξη. Το κοινοβουλευτικό πολίτευμα ήδη από από την εποχή της Μάγκνα Κάρτα στην Αγγλία ήταν ένα μέσον, ώστε μια τάξη (η τότε αστική) να κυριαρχήσει εις βάρος των άλλων. Σήμερα, που βρισκόμαστε και σε κατάργηση των τάξεων (καθώς θα υπάρχουν μόνο πολύ πλούσιοι και πολύ φτωχοί – και τίποτα ενδιάμεσα), το κοινοβουλευτικό πολίτευμα είναι ένα ανέκδοτο ότι μπορεί να εκπροσωπεί τον λαό. Οι πολιτικοί είναι υπάλληλοι της πλουτοκρατίας-παγκόσμιας Ελίτ· και αν αυτή τους κόψει την τροφοδοσία σε χρήμα, δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα. Το ξέρουν καλά, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γεμίσουν τις τσέπες τους με παχυλούς μισθούς και προνόμια εις βάρος όλων των άλλων. Δίνουν παραστάσεις αντιπαράθεσης στη Βουλή, ενώ έξω απ τα έδρανα είναι όλοι μια παρέα που ζει εις βάρος του λαού. Κοινώς, είναι εντελώς άχρηστοι σαν σώμα και δουλεύουν τον κόσμο.

Συνεπώς οποιαδήποτε προσπάθεια ανατροπής και ρήξης εντός του κοινοβουλευτικού συστήματος, είναι καταδικασμένη να αποτύχει· γιατί το κοινοβουλευτικό σύστημα έχει μια δομή εξουσίας συγκεκριμένη, όπου ο ένας πόλος καλύπτει τον άλλο. Εκτελεστική εξουσία (από τον τελευταίο αστυφύλακα), νομοθετική και δικαστική αλληλοκαλύπτονται και αλληλοϋποστηρίζονται – και πάνω απ όλους υπάρχει η εξουσία του χρήματος και του μεγάλου κεφαλαίου, που τους τροφοδοτεί και τους συντηρεί στην κοινή γνώμη με τα δικά της ΜΜΕ.

Αυτό το πλέγμα εξουσίας δεν μπορεί να σπάσει εκ των έσω. Όχι απλώς γιατί έχει πολύ ισχυρές δομές και διακρατικές πλέον διαστάσεις (πχ Βρυξέλλες-ΝΑΤΟ), αλλά και γιατί πολύ εύκολα μπορεί να αλλοτριώσει την όποια συμπαγή ομάδα μεταρρυθμιστών-κοινοβουλευτικών επαναστατών. Με κάποια παροχή σε χρήμα (ή που θα μεταφράζεται σε χρήμα), μπορεί πολύ εύκολα ο πεινασμένος επαναστάτης (ή έστω μεταρρυθμιστής) να γίνει χορτασμένος ανθυποεξουσιαστής. Όχι απλώς εντός κοινοβουλίου δεν μπορεί να ευδοκιμήσει τίποτα, αλλά και αν ευδοκιμήσει κάτι εκτός, πρέπει αυτό το κοινοβουλευτικό σύστημα να καταργηθεί γιατί είναι σάπιο και παρασιτικό εις βάρος της κοινωνίας.


Μόνο επανάσταση, λοιπόν!

Τί «επανάσταση», αν μιλάμε για καταστάσεις εκτός Βουλής; Συνωμοτική επανάσταση. Δηλαδή επανάσταση, επί της οποίας τίποτα δεν μπορεί να αναφερθεί δημόσια, πόσο μάλλον στο Ίντερνετ. Και σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί, ή πρέπει να γίνει απ’ το Ίντερνετ. Αλλά πρέπει να είναι σίγουρα μια επανάσταση, στην οποία θα συμμετέχουν συντονισμένα μέρος του στρατού και μέρος του λαού και του κλήρου. Μοιραία μιλάμε για δομή νέας Φιλικής Εταιρείας! Δεν γίνεται αλλιώς, εδώ που φτάσαμε…

Εξεγέρσεις τύπου να μπουκάρουν κάποια άτομα στη Βουλή, ίσως συμβούν σε πολύ μεγάλη λαϊκή αγανάκτηση, αν και με μικρές πιθανότητες (εδώ δεν συνέβη για την Μακεδονία). Αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα επί της ουσίας – αφού, και να μπουν οι εξεγερμένοι στη Βουλή, σε κάποια φάση θα πρέπει και να βγουν. Ξέρουμε επίσης ότι όλες οι μαζικές-«αυθόρμητες» καταστάσεις ελέγχονται απ’ την αρχή από ανθρώπους του συστήματος. Άρα, χρειάζεται κανονική επανάσταση με σχέδιο και σκοπό, και μια απλή εξέγερση δεν θα βοηθήσει ουσιαστικά πουθενά.
ΑΦΟΥ πετύχει αυτή η επανάσταση, πρέπει κατά τη γνώμη μου να προβεί σε άμεσες κινήσεις και σε σχεδιασμό εθνικής αποκατάστασης εις βάθος 20ετίας. Σε αυτή την 20ετία πρέπει να λειτουργήσει ως Αισυμνητεία. Μετά το πέρας της 20ετίας, και αφού εκπαιδεύσει κατάλληλα τους πολίτες, μπορεί να δώσει την σκυτάλη σε ένα βελτιωμένο πολίτευμα (πχ άμεσης δημοκρατίας, ή άλλης μορφής – μπορούν να γίνουν πολλές συζητήσεις επ αυτού).


ΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΜΕ ΒΑΘΟΣ, ΟΜΩΣ, 20ΕΤΙΑΣ)

  1. Έξοδος από ΕΕ. Κανένα καλό δεν μπορεί να προκύψει απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση του κορπορατισμού, των σιωνιστών και των τοκογλύφων. Αν μείνουμε εντός, θα καταστραφούμε απόλυτα.
  2. Έξοδος από ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης, εκτός απ’ το να δένει τα αδύναμα κράτη στο άρμα της Αμερικής (και της Δύσης γενικότερα). Σε επίπεδο εξωτερικής ή στρατιωτικής πολιτικής, μπορούμε να κρατήσουμε καλές σχέσεις με Αμερική, ακόμα και τις βάσεις τους.
  3. Ακύρωση συμφώνου Πρεσπών.
  4. Καλή σχέση με Τουρκία. Δημιουργείται έτσι μια ενδιάμεση περιοχή μεταξύ Ευρώπης και Ανατολής πολύ ισχυρή, την οποία θα ελέγχουμε μόνο εμείς με τους Τούρκους – και κανένας άλλος. Θέλουμε μια Τουρκία όσο πιο ισχυρή γίνεται σε αυτό το ενδεχόμενο. Μας συμφέρει η Τουρκία να αποκτήσει πυρηνικά, για να έχουμε άλλοθι ν’ αποκτήσουμε και μείς. Με την Τουρκία και την Ελλάδα πυρηνικές δυνάμεις, καμιά χώρα δεν θα μπορέσει να παίξει τα παιχνίδια της στην περιοχή μας. (Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι θα γίνουμε ενδοτικοί απέναντι στους Τούρκους.)
  5. Καλή σχέση με Ρωσία-δημιουργία ορθόδοξου τόξου. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει για τη Ρωσία, ό,τι είναι το Ισραήλ για την Αμερική.
  6. 100% Σεισάχθεια σε όλα τα χρέη εσωτερικά, και εξωτερικά αναγνώριση μόνο 40δις χρέους. Πλήρης επανεκκίνηση της οικονομίας από μηδενική βάση. Διεκδίκηση γερμανικών αποζημιώσεων.
  7. Νέο νόμισμα δικό μας.
  8. Διατροφική-ενεργειακή-αμυντική αυτάρκεια.
  9. Μεγάλα έργα υποδομών και νέα εργοστάσια-δημιουργία βαριάς βιομηχανίας.
  10. Ρυθμούς ανάπτυξης του ΑΕΠ περίπου 10% το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμα και ‘κεί που δεν χρειάζονται έργα, εμείς θα τα κάνουμε για να κινείται η οικονομία.
  11. Εκδίωξη όλων των λάθρο από την Ελλάδα. Θα δεχόμαστε με διακρατικές συμφωνίες και ελέγχους μόνο αυτούς που έχει ανάγκη η χώρα – και για όσο τους έχει ανάγκη.
  12. Αυτοματοποίηση-ρομποτοποίηση της παραγωγής.
  13. Δημιουργία ερευνητικών κέντρων και προγραμμάτων σε όλες τις επιστήμες, με σκοπό την καινοτομία και την πρωτοπορία.
  14. Οικονομία με βάση την πρωτογενή παραγωγή και την υψηλή τεχνολογία.
  15. Δημιουργία αυτόνομης αμυντικής βιομηχανίας με νέα δόγματα. Αν δεν παράγεις μόνος σου τα όπλα σου για τον πόλεμο, θα είσαι πάντα εξαρτώμενος απ’ αυτούς που σου τα δίνουν. Αν, δέ, συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε, με αυτούς τους προϋπολογισμούς και τις αγορές και μηδενική εγχώρια παραγωγή, σε μια δεκαετία από τώρα η διαφορά με την Τουρκία θα είναι απόλυτα και μη αναστρέψιμα εις βάρος μας. (Δες εδώ.)
  16. Κατασκευή πυρηνικών όπλων στρατηγικής αποτροπής από νέας μορφής υλικό, που δεν χρειάζεται εμπλουτισμό.
  17. Κατασκευή μικρών πυρηνικών εργοστασίων νέας μορφής από νέα ορυκτά για σχάση έτσι ώστε να έχουμε πλήρη ενεργειακή αυτάρκεια και να κάνουμε και εξαγωγές.
  18. Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όλες τις βαθμίδες – με βάση την αρχαία Ελλάδα, τον Όμηρο, το Βυζάντιο, και τον νεότερο Ελληνισμό.
  19. Αύξηση της στρατιωτικής θητείας στα 2.5 χρόνια.
  20. Δημιουργία πολιτοφυλακής, τουλάχιστον 500 χιλ. ατόμων.


πηγή


Σχολιασμοί από την πηγή: 

Γιάννης301
Φεβ. 01, 2019 @ 19:16:28

@Bougas

Λοιπόν αγαπητέ Μπουγά καλή αρχή με το άρθρο σου. Σαν ιδέα είναι κάτι κάλο άλλα έχει πολλές αντιφάσεις και για αυτό η εφαρμογή της δεν πρόκειται να προχωρήσει καθόλου. Γιατί μέσα σε αυτή έχει τα εξής λάθη, που απορώ γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε τίποτα;; Πάμε με την σειρά όμως:
1) Λες: θα συμμετέχουν συντονισμένα μέρος του στρατού και μέρος του λαού και του κλήρου. Ποιο είναι το μέρος του στρατού που θα συμμετέχει; οπλίτες τ/φ ή αξιωματικοί;; διότι αν κρίνω από τους σημερινούς άχρηστους αξιωματικούς που διοικούν τον στρατό αυτοί δεν είναι ικανοί ούτε ένα κοτέτσι να ελέγξουν. Έχουν μπει μέσα στο δημόσιο και μασάνε από 10 μεριές. Για τους ανώτερους αξιωματικούς τι να πεις ; που έχουν ο καθένας από 100 παράσημα ένα καιρό ειρήνης… Επίσης βολεμένοι σε ποδίτσες κόμματα κτλ.
Τον κλήρο; δηλαδή το Γαμώ-ιερατείο θα βάλεις μέσα στο κόλπο; Τους διαχρονικούς προδότες ; αυτούς που από την αρχή μέχρι τώρα πολεμάνε τον Έλληνα; Πας καλά ρε Μπουγά; για το χάσες; 2 ήταν και είναι τα μοιραία λάθη των Ελλήνων οι επιμιξίες με άλλους και τα Ιερατεία πάσης φύσεως. και εσύ θες να βάλεις τον κλήρο μέσα;;;
Μην πας να μου διαχωρίσεις των ανώτερο κλήρο από τον απλό πάπα όπως λανθασμένα κάνει ο εργοδότης, γιατί όλοι μέσα σε ένα βόθρο βρωμάνε και είναι όλοι σάπιοι. Από την στιγμή που παίρνεις άλλη ταυτότητα εκτός από αυτή που έχουμε όλοι , ανήκεις άλλου. Έχεις το Τακε για την σύνταξη και όχι το Ικα που έχουμε οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί.
Βάλε λοιπόν μέσα όλους τους προδότες, ότι ακριβώς έπαθε και ο Καζάκης με το Επαμ, Τον Σαπίσανε από μέσα και δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα. Ωραίο ε;
2) Καλή σχέση με Τουρκία. Δημιουργείται έτσι μια ενδιάμεση περιοχή μεταξύ Ευρώπης και Ανατολής πολύ ισχυρή, την οποία θα ελέγχουμε μόνο εμείς με τους Τούρκους – και κανένας άλλος.
Δεν μου λες ρε Μπουγά τι δουλειά έχουν οι χαζαρομογγόλοι στο Αιγαίο; ΘΑ τους κάνουμε και ιδιοκτήτες τους κατακτητές;;; Ξέχασες Ποιανού ήταν τα παράλια;; Ξέχασες τι έκαναν στους εκεί Ελληνικούς πληθυσμούς; ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;
Αντί να πεις να εφαρμόσουμε το δικαίωμα της υφαλοκρηπίδας στα 12 ναυτικά μιλιά που τόσα χρονιά δεν το έχουμε κάνει και καθόμαστε σαν ηλίθιοι με αυτούς τους σιχαμερούς ταγούς, να τους λιβανίζουν αντί να τους βάλουν στην θέση τους;;;
Άκου Μπουγά όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχαμε ένα πρόσφυγα εδώ Τον κυρ Ευάγγελο από το Αϊβαλί ένας γεράκος 80 χρόνων, και αυτός μου είπε το εξής: Όταν φύγαμε από εκεί μας είπαν ότι θα γυρνάγαμε πίσω σε μερικές ήμερες Περάσαν 70 χρονιά και ακόμα δεν γυρίσαμε…
Δεν ντρέπεσαι τους προγονούς μας και το αίμα που χύσανε όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Όταν πας να κάνεις τον Νο 1 εχθρό της πατρίδας μας συνιδιοκτήτη στο Αιγαίο για καλή γειτονιά και έλεγχο της θάλασσας Μας;;;
Ποιος σου είπε ότι αν οι Τούρκοι αποκτήσουν Πυρηνικά θα ακολουθήσουν και οι δικοί μας ανάπηροι; εδώ δεν ακολουθούν σε αγορές πολεμικού υλικοί και έχουμε μείνει πολύ πίσω σε εξοπλισμούς. Με την δικαιολογία ότι έχουμε κρίση και δεν έχουμε λεφτά. Εδώ ρε διαλύσανε την Πυρκάλ και δεν φτιάχνουμε ούτε σφαίρες!!!. Και εσύ λες για πανάκριβα πυρηνικά; Ήμαρτον….
3) Καλή σχέση με Ρωσία-δημιουργία ορθόδοξου τόξου. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει για τη Ρωσία, ό,τι είναι το Ισραήλ για την Αμερική. Να γελάσω τώρα ή μετά; Ιστορία δεν διαβάζεις; Ξέχασες στα Ορλοφικά τι κάνανε οι φίλοι Ρώσοι;; Αυτοί κοιτάνε την πάρτι τους και τα συμφέροντα τους. Όπου μόνο τους εξυπηρετεί και μετά σε πουλάνε στο λεπτό. Και επειδή μας συμπαθούν θα μας βοηθήσουν ε;
Ορθόδοξο… αντε να μην πω τι… Εσύ κάντω και με τους Βουλγάρους κομιτατζήδες ρε και αυτοί ορθόδοξοι είναι, γιατί δεν κάνεις συμμαχία και με αυτούς;;. Θα τα διάβαζε ο Παύλος Μελάς και θα έψηνε ζωντανό…
4)Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όλες τις βαθμίδες – με βάση την αρχαία Ελλάδα, τον Όμηρο, το Βυζάντιο, και τον νεότερο Ελληνισμό.
Ναι ωραία να μάθουνε ελληνικά τα παιδιά μας με τι όμως;; Ποιον Όμηρο; αυτόν που έχουμε σήμερα χαλκευμένο και ξεσκισμένο με τις 5000 χιλιάδες αντιφάσεις;; Με ένα σωρό λογικές πλάνες;;; 10 χρονιά ήταν μαζεμένοι και περιμένανε τον αέρα να φυσήξει;; Ναι ε;
Από την άλλη η Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ή αλλιώς Βυζάντιο τι σκατά δουλειά έχει με τον Ελληνισμό ε; Έχει ο μέγας Θεοδόσιος; ο σφαγέας; Έχει η Σκυθόπολη με τα 19.000.000 σκοτωμένων Ελλήνων εκεί; Η το Φανάρι που αργότερα για να μην χάσει τα προνομία του συμμάχησε με τους σουλτάνους;;;
Τι σκατά Ελληνικό βλέπεις εσύ στο Βυζάντιο; Που όλοι οι αυτοκράτορες είναι Σλαβόφωνες σαύρες και πολέμιοι του Έλληνα; Πχ Ιουστινιανός που επέβαλε τον νηπιοβαπτισμό και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ στους Έλληνες να βαπτίζουν τα παιδιά τους με ελληνικά ονόματα. Αυτά θα διδάξεις εσύ στους Έλληνες;
Με συγχωρείς που είμαι αψύς άλλα εδώ μιλάμε για την πατρίδα και δεν υπάρχουν περιθώρια Μ@λ.. Δεν γίνεται σε κάτι καινούργιο , καθαρό αγνό να βάλεις όλη την σαπίλα , τα λάθη και τις βλακείες που μας έστειλαν στο Διάολο.
Θεωρώ ότι αγαπάς την χωρά μας αλλά έτσι θα πάμε στον πάτο γιατί δεν έχεις πετάξει από πάνω όλες τις αλυσίδες του παρελθόντος, Σπαστές σε κρατάνε δέσμιο με τα Ολέθρια λάθη μας.Πάντοτε με φιλική διάθεση προς εσένα ότι έγραψα παραπάνω.
Υγ Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα…


  1. Bougas
    Φεβ. 01, 2019 @ 20:59:31

    Γιάννη…

    -ο κλήρος χρειάζεται για ευλογήσει την επανάσταση. Όχι για μας, για το λαό που έχει το θρησκευτικό συναίσθημα.
    -Η Ρωσία είναι κατάλληλη για σύμμαχος μας απ όλες τις απόψεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα της δώσουμε τα κλειδιά του σπιτιού.
    -Η Ορθοδοξία είναι ένα δυνατό χαρτί που έχουμε για να παίξουμε στην εξωτερική πολιτική και είναι βλακεία να το χαραμίσουμε λόγω Σκυθόπολης ας πούμε.
    -Οι καλές ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι αυτό που φοβάται η Δύση. Θέλουν να μας έχουν αντιπάλους και να κουρντίζουν τη μια τον ένα εναντίον του άλλου. Το να έχουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία το τόνισα ότι δεν σημαίνει ενδοτικότητα.
    -Τα πυρηνικά θα τα φτιάξει η επαναστατική κυβέρνηση υποτίθεται. Δεν είναι τόσο δύσκολο αλλά ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες.
    Τώρα αν εσύ θες να εξαπολύσεις πογκρομ εναντίον του Χριστιανισμού, να αγνοήσεις τους Ρώσους επειδή είναι ορθόδοξοι, να βομβαρδίσεις την Τουρκία επειδή σούβλισαν τον Αθανάσιο Διάκο, να είσαι εχθρικός στην Βουλγαρία επειδή οι κομιτατζήδες σκότωσαν τον Παύλο Μελά….μάλλον δεν κάνεις για πολιτικός.
    Αρέσει σε εσάς
  2. Bougas
    Φεβ. 01, 2019 @ 21:25:26
    ξέχασα να σου απαντήσω για το Βυζάντιο…η ιστορική συνέχεια μιας φυλής είναι το μόνο αυταπόδεικτο αξίωμα που ισχύει στην ιστορική επιστήμη και είτε μας αρέσει είτε όχι η ιστορική συνέχεια των Ελλήνων περνάει από το Βυζάντιο.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    Σου απαντώ με σχετικές ρήσεις του Περικλή Γιαννόπουλου…
    «Ἡ ἵδρυσις τοῦ Χριστιανικοῦ μας Κράτους εἶνε ὄχι μόνον Πραγμάτωσις καὶ Κορύφωσις τοῦ φυσικοῦ Ἀλεξανδρινοῦ Ἔργου, ἀλλὰ καὶ ἡ βροντώδης Ἀπόδειξις δι᾿ αὐτῆς ταύτης τῆς Νέας Θρησκείας, δι᾿ ἀνεξαιρέτως ὅλων της τῶν ἐκδηλώσεων, τῆς ἐντελοῦς ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ καὶ ΕΛΛΗΝΟΣ καὶ ΕΛΛ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.”
    «Ἡ Βυζαντινή μας Περίοδος δὲν ἔφερεν εἰς πέρας οὔτε τὸ Πνευματικόν, οὔτε τὸ Πραγματικόν της Ἔργον. Ἄγνωστον ἐντελῶς εἰς ποῖον Τύπον θὰ κατέληγε»
    «Ἡ ἐποχὴ τοῦ Ἀλεξάνδρου, καὶ ἡ Βυζαντινὴ ἐν συνεχείᾳ, ὄχι μόνον δὲν εἶναι κατώτερες ἀπὸ τὴν κλασσική, ἀλλὰ συνιστοῦν τὴν «ἀνδρικὴ» πλέον ἐποχὴ τῶν Ἑλλήνων, ὅπου ὁ Ἑλληνισμὸς ἀγωνίζεται νὰ πραγματοποιήσῃ τὸν ὕψιστο προορισμό του: τὸν «Ἐξανθρωπισμό τῆς Οἰκουμένης». Ὑπ᾿ αὐτὴν τὴν ἔννοια, «Ὁ Ἀλέξανδρος ἀρχίζει τὴν πραγματικὴ Ἑλληνικὴ Ἱστορία»»
    » Τὸ ἑλληνικὸν Βυζάντιον, ὑψίστη δόξα τῶν Ἑλλήνων, ἐξελληνίζει τὴν νέα θρησκεία, κυριαρχεῖ στὸν κόσμο καὶ ἐξανθρωπίζει, ἔστω καὶ μερικῶς, τὴν οἰκουμένη.».
    » Μὲ τὴν ἅλωσι τῆς Πόλεως χάνεται ὁ πολιτικὸς πυλώνας τοῦ Ἑλληνισμοῦ, ἀπομένει μόνον ὁ θρησκευτικός, καὶ ἐξ αὐτῆς τῆς ἀνισορροπίας, ἐπικρατεῖ τὸ ξένον καὶ δουλικὸν στοιχεῖον τοῦ χριστιανισμοῦ, ὁ «καλογερισμός». Αὐτὴ εἶναι βασικὴ αἰτία γιὰ τὴν καθυστέρησι τῆς ἀπελευθερώσεως ἐπὶ τέσσερις αἰῶνες, ἀλλὰ καὶ ἐν μέρει γιὰ τὴν σημερινὴ κακοδαιμονία. (Παρ᾿ ὅλο ποὺ ἀπὸ τὴν ἄλλη, παραδέχεται ὁ Γιαννόπουλος, ὁ χριστιανισμὸς ὑπῆρξε «ἄγκυρα σωτηρίας» τῆς Φυλῆς κατὰ τὴν διάρκεια τῆς δουλείας.)»
    «Ὁ χριστιανισμός, ἀρχικῶς ξένη θρησκεία καὶ ἀσύμβατη μὲ τὸν ἑλληνισμό, υἱοθετεῖται σκοπίμως γιὰ πολιτικοὺς λόγους ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες (τὴν δημιουργία αὐτοκρατορίας, τὴν κυριαρχία ἐπὶ τῶν ξένων, ὑπανάπτυκτων πνευματικῶς λαῶν καὶ τὸν ἐξανθρωπισμό τους), ἀφοῦ ὅμως, μετὰ ἀπὸ σκληροὺς ἀγῶνες, ἐξελληνίζεται καὶ δημιουργεῖται νέα, ἑλληνικὴ θρησκεία, ἡ ὁρθοδοξία»
    Για τον Όμηρο αν έχει αξία ή όχι δεν μπαίνω σε τέτοια συζήτηση…όποιος θέλει να αμφισβητήσει την αξία του Ομήρου ας το κάνει και ας προτείνει κάτι καλύτερο να διδάσκεται.


4 σχόλια:

  1. Εικονα της εσωτερικης και διεθνους καταστασεως με καμερα υψηλης ευκρινειας. Συγχαρητηρια.

    Οι αμεσες κινησεις σε βαθος εικοσαετιας αποπνεουν σοφιαν. Η υπ΄ αριθμον 5 αμεσου προτεραιοτητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -> Όσοι Έλληνες έχουν καθαρή καρδιά, καθαρό νου και καθαρό μέτωπο, να διαβάσουν την "Νέα Εθνική Θέση για τη Μακεδονία" και να λάβουν τις αποφάσεις τους
    ->> Μας καλεί η Ιστορία
    >> Η πραγματικά εθνική θέση για τη Μακεδονία

    Η πραγματικά εθνική θέση για το θέμα της Μακεδονίας, εκφράστηκε πρώτα στην Έκτακτη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ο.Κ., τις 16 Δεκεμβρίου του 1991, οπότε λαμβάνεται απόφαση να αναγνωρισθεί το δικαίωμα ανεξαρτητοποίησης των επιμέρους ομόσπονδων Δημοκρατιών της Γιουγκοσλαβίας, μεταξύ των οποίων και η μέχρι τότε «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας», υπό τους εξής όρους: Η κάθε μια ομόσπονδη δημοκρατία «να δεσμευθεί ότι θα υιοθετήσει συνταγματικές και πολιτικές εγγυήσεις που εξασφαλίζουν ότι δεν έχει εδαφικές διεκδικήσεις κατά γειτονικού κράτους-μέλους της Κοινότητας και ότι δεν θα διεξάγει εχθρική προπαγάνδα εναντίον γειτονικού κράτους-μέλους, συμπεριλαμβανόμενης και της χρήσης ονομασίας που συνεπάγεται εδαφικές διεκδικήσεις».
    Στις 18 Φεβρουαρίου 1992 και ενώ στους κόλπους της Ε.Ο.Κ. αναπτύσσονται δυναμικές ανατροπής της απόφασης του Δεκεμβρίου, συγκαλείται σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή, στην οποία συμμετέχουν Μητσοτάκης, Παπανδρέου, Παπαρήγα και Δαμανάκη, και ο τότε υπουργός Εξωτερικών Αντώνης Σαμαράς. Στη σύσκεψη οι πολιτικοί αρχηγοί, με εξαίρεση την κ. Παπαρήγα, συμφωνούν για κοινή γραμμή πλεύσης, σε μια ονομασία που δεν θα περιέχει τη λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγά της.
    Μετά από την έκφραση της εθνικής αυτής θέσης μέσω του Συμβουλίου Αρχηγών και παρά τις τάσεις που υπήρχαν στην Ε.Ο.Κ., στη Διάσκεψη Κορυφής που έγινε στη Λισαβόνα, τις 25 Ιουνίου 1992, οι ηγέτες των χωρών της Ευρώπης αποφασίζουν να μην αναγνωρίσει η Ε.Ο.Κ. τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, αποδεχόμενη τις ελληνικές θέσεις - προτάσεις.
    Αυτά είναι τα επιτεύγματα μιας πολιτικής που στηρίζεται σε εθνικό μέτωπο και σε μια εθνική θέση.

    Γιατί στη συνέχεια ..> https://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/02/blog-post_49.html


    >> Να ενωθούμε γύρω από αυτήν τη θέση οι Έλληνες, όλοι οι Έλληνες, να απομονώσουμε τους εξωνημένους πολιτικούς που περί άλλων τυρβάζουν, να γίνουμε μια γροθιά και θα νικήσουμε.
    Να είστε σίγουροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακουσε τον αειμνηστο σαρρη οσον αφορα τουρκους και τουρκια


    https://youtu.be/iELXnfucLEA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μιλάμε και θα γράφουμε
    ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή