«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

«Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» - Η καμπάνια με αφίσες βουλευτών σε πόλεις της Β. Ελλάδας

Aς το πούμε "σταμπάρισμα", "δημόσια έκθεση" με υπονοούμενα για την τύχη τους...🙂



Δράση ανέλαβαν οι πολίτες σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας για το ζήτημα της Μακεδονίας και τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Χθες το βράδυ ομάδες διαμαρτυρομένων κατά της Συμφωνίας κόλλησαν αφίσες με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικά σημεία πόλεων της Βόρειας Ελλάδας. Οι αφίσες έχουν τα πρόσωπα των βουλευτών και το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».
Οι εμπνευστές αυτής της καμπάνιας τονίζουν ότι η δράση τους θα συνεχιστεί και σήμερα το βράδυ.

Δείτε αφίσες από την Πέλλα, την Ιερισσό και την Κατερίνη:




πηγή



2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ εν Έλλησιν οικοδεσπότα!...

    Θ' απογοητεύσω τους εμπνευστές της "καμπάνιας" με τις αφίσες, διότι η απάντηση είναι ένα σαφέστατο "- Ναί!"

    Εδώ ο Χριστός προδόθηκε γιά τα γαμωλεφτά (τριάκοντα αργύρια - κάπου ένα δεκαχίλιαρο σημερινά ευρά), τί είναι μιά Μακεδονία, τώρα;

    Υγ: Φήμες έλεγαν πως κάθε ψήφος υπέρ Μνημονίου είχε τρισήμιση μύρια ευρά ως "δωράκι" - "μαύρα", φυσικά. Γι' αυτό βλέπαμε στην τηλεόραση τη Τζάκρη (τη "Μακεντόνσκα" - ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) να χτυπάει φιλικά καί ενθαρρυντικά στον ώμο τον καθέναν, που στην ονομαστική ψηφοφορία ψήφιζε "ναί".
    Φανταστήτε, τώρα, τί παραδάκι έπεσε γιά το "ναί" στην Παραφωνία των Πρεσπών! Μιλάμε γιά εξαγορά ολόκληρης της πιθανής πολιτικής καριέρας του κάθε σκουπιδιού... συν "πανωπροίκι". Πόσα θα βγάζανε από πχ πέντε τετραετίες; Έ! Τόσα θα πάρουν ***μαζεμένα*** (συν "δωράκι"), καί -με το συμπάθειο- χέστηκαν αν ξαναεκλεγούν.

    Άλλως τε, μην ξεχνάτε ότι το χρήμα σήμερα είναι λογιστικό - παράγεται με πάτημα πλήκτρων σ' έναν υπολογιστή, παναπεί. Άρα, δεν κοστίζει τίποτε στις "Μεγάλες Δυνάμεις" η πληκτρολόγηση μερικών πλήκτρων παραπάνω.

    Υγ 2: Κάποτε, ο Πλεύρης (ο πατήρ), ερωτηθείς πονηρά υπό τηλεγκόμενας "παρουσιάστριας" αν επιθυμεί δημόσιο αξίωμα (δηλ. να βγεί βουλευτής), απάντησε ότι το μόνο δημόσιο αξίωμα που τον ενδιαφέρει, είναι να γίνει αρχηγός εκτελεστικού αποσπάσματος!

    ...Νομίζω πως -τώρα τελευταία- έχω την ίδια φιλοδοξία με τον κ. Πλεύρη! Lol!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα.. εγω αγαπητε εχω δηλωσει εδω και χρόνια, και το ξερεις, εθελοντης δημιος. Μαλιστα, οτι εχω συνταξει εργασια του πώς μπορει να συσταθει και να λειτουργησει μια τετοια δημοσια υπηρεσια, 'Εθνικης Εκκαθαρισης', μεχρι και το πρωτοκολλο της.🙂

      Διαγραφή