«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (ΜΕΚΕΑ)


 

"Η κυβέρνηση των «αριστερών» απατεώνων, χάρη στην ανοχή της παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς», μετατρέπεται σε κοινοβουλευτική Χούντα"

 


1. Αφού η Κυβέρνηση των «αριστερών» απατεώνων κατάφερε να σχηματίσει μια πλειοψηφία που στηρίζουν οι χειρότεροι τυχοδιώκτες από τους επαγγελματίες πολιτικούς, στη συνέχεια έπρεπε να περάσει τον μεγαλύτερο σκόπελο για να εκτελέσει πιστά την εντολή που είχε πάρει από τα αφεντικά της, τα οποία ουσιαστικά τη διόρισαν: δηλαδή τη Χούντα του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών και το ΝΑΤΟ. Ο σκόπελος ήταν η μαζική λαϊκή αντίδραση στη μετονομασία της FYROM σε Βόρεια Μακεδονία. Όμως η εντολή δεν δεχόταν καμία εξαίρεση και ήταν ο όρος για να στηρίξει η Υπερεθνική Ελίτ των πολυεθνικών, που ελέγχει την Ευρωχούντα και το ΝΑΤΟ, την Κατοχική Κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές, από τις οποίες κρίνεται όχι μόνο η πολιτική, αλλά ίσως και προσωπική τύχη πολλών από τα μέλη της. Ο βασικός στόχος των Κατοχικών δυνάμεων είναι η αναδιάταξη των Βαλκανίων, για την οποία είχαν αναγκαστεί να καταφύγουν και σε πόλεμο και η προσχώρηση όλων των Βαλκανικών κρατών και κρατιδίων στους θεσμούς της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε), δηλαδή το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

2. Η παγκοσμιοποιητική «Αριστερά», καλυπτόμενη πίσω από έναν ψευτο-διεθνισμό που δεν έχει σχέση με τον πραγματικό διεθνισμό της παλιάς αντισυστημικής Αριστεράς, αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο δεκανίκι της Υ/Ε στηρίζοντας το άνοιγμα των συνόρων, όχι για δήθεν ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά για καθαρά οικονομικούς λόγους που βολεύουν τις πολυεθνικές, οι οποίες άλλωστε έχουν καθιερωθεί και στο «Σύνταγμα» της ΕΕ με το όνομα «4 ελευθερίες» και εκφράζουν βέβαια την πεμπτουσία της παγκοσμιοποίησης…

3. Με δεδομένο επομένως ότι η λαϊκή αντίδραση ήταν βέβαιο ότι θα εκδηλωνόταν πανηγυρικά μόλις δίνονταν η παραμικρή ευκαιρία, όπως και πράγματι δόθηκε με την οργάνωση παλλαϊκού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, τι άλλη διέξοδο είχε η Κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων τόσο για να εκπληρώσει την αποστολή που φορτικά τής επαναλάμβαναν οι εκπρόσωποι των αφεντικών που επισκεπτόντουσαν συχνά-πυκνά τους υποτακτικούς τους στο Μαξίμου, από το να προσπαθήσει με κάθε μέσο να αμαυρώσει το συλλαλητήριο ότι δήθεν οργανωνόταν και πλαισιωνόταν από «ακροδεξιούς» της Χρυσής Αυγής (ΧΑ) κλπ; Όταν όμως η απόπειρα αυτή, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των καναλιών και ιδιαίτερα των κρατικών που στελεχώνονται από «ανθρώπους» της, απέτυχε παταγωδώς, αφού την υποστήριξή τους στο συλλαλητήριο προσέφεραν και κάποιοι από τους σημαντικότερους ανθρώπους των Γραμμάτων και Τεχνών στη χώρα, τι άλλο απέμενε στους κυβερνητικούς απατεώνες από το να αμαυρώσουν τον ίδιο τον λαό που μετείχε κατά εκατοντάδες χιλιάδες –παρά την Γκεμπελική προπαγάνδα των απατεώνων και των οργάνων τους στον Κρατικό μηχανισμό που μιλούν για… 60.000; Μα φυσικά η παλιά δοκιμασμένη τεχνική της προβοκάτσιας.

4.Έτσι ξαφνικά, από τη μια μεριά όποιος αυθόρμητα στο συλλαλητήριο ήθελε να διαμαρτυρηθεί για την αστυνομοκρατία και ήρθε σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ, αυτόματα βαφτίζονταν «Ακροδεξιός», ΧΑτης κλπ. Από την άλλη, ήταν πολύ εύκολο να οργανώσουν όχι πια «αντιδιαδηλωτές» –την παλιά συστημική μέθοδο που είχε πια εξευτελιστεί– αλλά απλά να αφήσουν κάποιους από τους αντιδιαδηλωτές τύπου Σόρος (του γνωστού δηλαδή ‘ευεργέτη’ που ειδικεύεται σε ροζ επαναστάσεις και κάθε συναφή δραστηριότητα), που υποστηρίζουν την παγκοσμιοποιητική ιδεολογία, χωρίς συνήθως να το συνειδητοποιούν, να έρθουν στο Σύνταγμα και να επιτεθούν στα ΜΑΤ. Φυσικά , η κοινοβουλευτική Χούντα μας δεν έχει κανένα πρόβλημα, μέσω των πιο άθλιων οργάνων της στον Τύπο, όπως η Εφημερίδα των Συντακτών (των «γνωστών» Ιών) να τους χρησιμοποιεί σαν «στυμμένα λεμόνια» και να μιλά για «τάγματα Εφόδου»!. Ο τρόπος αντίδρασης των ΜΑΤ, που έστειλαν δεκάδες πολίτες στα νοσοκομεία, κάνει βέβαιο ότι την περίμεναν την επίθεση αυτή και είχαν εφοδιαστεί με υπεραρκετές ποσότητες χημικών για να επιτεθούν όχι σε μια μερικές δεκάδες διαδηλωτές, όπως ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στα ΜΑΤ, αλλά σε μια διαδήλωση εκατοντάδων χιλιάδων –κάτι που καμία άλλη Αστυνομία στον κόσμο δεν κάνει, εκτός αν έχει στόχο την πολιτική ανωμαλία (ούτε καν ο Μακρόν στη Γαλλία δεν το έχει τολμήσει μετά από μαχητικές διαδηλώσεις χιλιάδων που συνεχίζονται για 10 εβδομάδες!).

5. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Ο αρχηγός της κυβέρνησης των εγκληματιών απατεώνων, σαν νέος Μπους μετά τη «νίκη» στο Ιράκ, μπορεί τώρα να πει στα αφεντικά του : Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ. Οι τυχοδιώκτες στη Βουλή, τους οποίους ο λαός κατηγορεί σήμερα για εθνική προδοσία, θα ψηφίσουν μεθαύριο άφοβα τη συμφωνία. Όμως η Κυβέρνηση αυτή των τυχοδιωκτών της παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς», αποτελεί σήμερα στην ουσία μια κοινοβουλευτική Χούντα, η οποία όχι μόνο δεν επέτρεψε στον λαό να εκφράσει τη βούλησή του σε ένα θέμα υψίστης εθνικής σημασίας—κάτι που ακόμη ούτε οι Σκοπιανοί δεν τόλμησαν!— αλλά και με καθαρά φασιστικές μεθόδους καταπνίγει τη φωνή του Λαού. Συγχρόνως, το ΝΑΤΟ και η Ευρωχούντα (που κατά σύστημα ανατρέπει κάθε αποτέλεσμα δημοψηφίσματος που δεν τη βολεύει) θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και πολύ πιθανό να κάνουν το παν ώστε η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων να συνεχίσει το Κατοχικό έργο της για δεύτερη 4ετία.

6. Φυσικά, όλα αυτά είναι σχέδια χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Λαός. Σε περίπτωση που αναπτυχθεί και στην Ελλάδα κίνημα για την εθνική και οικονομική κυριαρχία, με βασικό αίτημα την άμεση έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και την μονομερή διαγραφή του Χρέους, σαν προϋπόθεση για την κοινωνική απελευθέρωση, όπως το ΜΕΚΕΑ ζητά επί χρόνια και τώρα ήδη γίνεται πραγματικότητα σε όλη σχεδόν την Ευρώπη (Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία κλπ) –εκτός από την Ελλάδα όπου η παγκοσμιοποιητική «Αριστερά» ακόμη κυριαρχεί!– τότε όλα αυτά τα σχέδια των αφεντικών μας θα μείνουν σχέδια επί χάρτου…


πηγή

 

13 σχόλια:

  1. κομουνιστικο παραληρημα!
    πολλοι φασιστεροι τωρα τελευταια το παιζουν πατριωτες
    μην τοτς πιστευετε!
    αριστερος και πατριωτης δεν γινεται!
    βαζει και την αριστερα σε εισαγωγικα για να μας πει οτι δεν ειναι πραγματικη αριστερα γιατι η αληθινη αρισρερα ειναι καλη...
    μην τους πιστευτε πατριωτες!
    η αριστερα ειναι ο καρκινος που καταστρεφει την πατριδα μας απο το 74
    και πιο πριν την αιματοκυλησε και την προδωσε παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ,

      Γνωρίζω το ρεύμα αυτό των "ψευτοπατριωτών αριστερών που χτυπάνε το τωρινό καθεστώς γιατί περιμένουν την σειρά τους". Τα έχουμε πει πολλές φορές, υπάρχουν και άλλοι σχολιαστές που το επισημαίνουν.
      Τον κο Τάκη Φωτόπουλο, όπως και τον κο Θοδωρή Αθανασιάδη (http://teddygr.blogspot.com/) όμως, των οποίων άρθρα δημοσιεύουμε από την αρχή του ιστολογίου μας.. ουδέποτε τους κατατάξαμε σε αυτό το ρεύμα, γιατί πολύ απλά δεν ανήκουν σε αυτό. Εκτός τους τόνους γνώσεων που κατέχουν (1 άτομο στα 5000 διακρίνεται για αυτό), την ενεργό τους δράση επί μιάμιση δεκαετία τουλάχιστον, κατά της παγκοσμιοποιητικής διεθνούς αριστεράς των σιωνιστών και κατά του πολιτισμικού μαρξισμού.. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟΙ. πρέπει να τους ευχαριστούμε κιόλας για αυτή τους την διαφώτηση και τον αγώνα.

      Διαγραφή
    2. Εχουν τόννους γνώσεις και ακόμη υποστηρ΄ζιουν την αντίχριστη ανθελληνική αριστερή ιδεολογία;
      Τον προβάλλει και το ιντιμιντια , αντισυστημικό και αυτό;
      "Σχόλιο Τάκη Φωτόπουλου για την ιδεολογία των “δικαιωμάτων” και τα gay κινήματα
      ...
      https://athens.indymedia.org/post/1574426/

      Αυτός ο Φωτόπουλος με τους τόννους των γνώσεων δεν ήταν που περίπου στην αρχή των μνημονίων καλούσε το ΚΚΕ να δράσει;
      Εάν θέλεις ψάχνω να το βρώ.

      Συγγνώμη Κύριε Κώστα αλλα απο αυτούς τους αριστερούς φωστήρες μπουχτήσαμε.
      Είναι οι φωστήρες αυτοί οι κυρίως υπεύθυνοι που παρασύσρουν τις αμμόρφωτες μάζες στην αριστερά!
      Ασε που αναφέρεται κατά της παγκσομιοποίησης αλλά εάν κοιτάξεις καλλίτερα τον ιστότοπο του παραπέμπει σε μια παγκόσμια κοινωνία!
      Διεθνιστική μεν αλλά όχι όπως τώρα που είναι κακή αλλά όπως την θέλει αυτός΄! Ο κάθε αριστερός στο μυαλό του έχει το...όπως το νομίζει αυτός!
      Ετσι καταλήγεις ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΜΑΡΞ ΛΕΝΙΝ ) ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!

      ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ...

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ Διόδοτε, όπως σωστά επισημαίνεις, οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ είναι "μανούλες" στην ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ακολουθώντας πιστά το ΑΠΟΚΡΥΨΗ και ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ..Η δολοφονικότερη "ιδεολογία" (του Μαρδοχαίου -Μάρξ και λοιπών ομοφύλων του) που πέρασε ποτέ απο τον πλανήτη με χίλιες δυο διπλολαλιές πάντα καταφέρνει να πείθει κάποιους αφελείς-ηλίθιους..το τελευταίο εφεύρημα διαφόρων επιτήδειων (σκληρών μπολσεβίκων) είναι ότι ο συριζα (δλδ. ο ψευτοφερετζές του ΚΚΕ) είναι "Αριστερά"...ενώ η πραγματική ..Αριστερά είναι κάτι... άλλο.."άγιο" και "αμόλυντο"...Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι μία και ενιαία.. ΟΡΙΖΟΜΕΝΗ και ΔΙΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ απο την περιούσια φυλή των κατασκευαστών της..100 και πλέον χρόνια και ο Αθάνατος Μέγιστος Στρατής Μυριβήλης πάντα επίκαιρος μας λέει : "Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας.... "Η κομμουνιστική φυλή, ζει μια ζωή τερατώδη, αληθινά, πραγματικά μεταφυσική. Ο κομμουνιστής, ο διαφοροποιημένος πια κομμουνιστής, δεν βλέπει όπως βλέπουν όλοι οι άνθρωποι, δεν ακούει όπως ακούν οι άλλοι, δεν διαβάζει όπως διαβάζουν οι άλλοι. Εκατόν είκοσι χιλιάδες υπολογίζονται οι άοπλοι και αθώοι άνθρωποι που σφάχτηκαν από τους κομμουνιστές της Ελλάδος, από τα χρόνια της Κατοχής ως το 1948. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, κοριτσάκια, βρέφη. Μόνο γιατί επέμειναν να είναι Έλληνες αδιαφοροποίητοι..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21 Ιανουαρίου, 2019 23:43

      Ανώνυμος23 Ιανουαρίου, 2019 02:53

      Συγχαρητήρια στους παραπάνω σχολιαστές!
      Η παγκόσμια κομμουνιστική προπαγάνδα φτάνει στο τέλος της.
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΕΙ!
      ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ!
      ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ
      ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ “ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ” ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!!!

      Κυβερνούν την Ευρώπη η σταλινική μέρκελ και οι διεθνιστές κομμουνιστές δούλοι αυτών , μακρον και λοιποί* , υπό τις διαταγές του
      ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ
      ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
      Αλλά η αριστερά δεν κυβέρνησε ...

      Πολύ διαβασμένοι μορφωμένοι και εξυπνότατοι
      όσοι την απλή αυτή παιδαριώδη μέθοδο του σαλαμιού ,
      - με βάση την οποία έβαλαν τους αμόρφωτους συνανθρώπους μας
      να κυνηγούν την ουρά τους, την καλή αριστερά , που θα τους κάνει αφεντικά στα εργοστάσια (ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - δεν την αντιλαμβάνονται!
      Πώς κυνηγούν την ουρά τους;
      Εμπιστευόμενοι όσους πολλούς πάρα πολλούς αριστερούς “σοφούς” έχει εξαπολύσει το παγκόσμιο κομμουνιστικό σύστημα για να προπαγανδίζουν τις κομμουνιστικές ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!

      ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ

      ΠΟΤΕ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!
      ΠΟΤΕ!
      Ο εργάτης το μόνο που μπορεί να κάνει είναι:

      1) Να φτιάξει μια δική του μικρή επιχείρηση . είτε αγροτική είτε άλλη.
      2) να γίνει ένας καλός υπάλληλος που , εάν η επιχείρηση του αφεντικού του πάει καλά ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ανάλογα!

      ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!

      Ρώτησε πραγματικά κανείς από όλους αυτούς τους περισπούδαστους σοφούς , τους εργάτες εάν έχουν – άσε τις ικανότητες ΑΥΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ απλώς τους παραμυθιάζουν οι έξυπνοι πως τις έχουν – την διάθεση να παρατούν τις οικογένειες τους και τις “ταβέρνες τους με το κρασάκι και τα αρχοντορεμπέτικα τους” και να ασχολούνται με τις ...παγκόσμιες υποθέσεις και την διοίκηση των μεγάλων εθνικών επιχειρήσεων που στην πορεία προς τον παγκόσμιο κομμουνισμό θα γίνουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ και θα επικοινωνούν οι προλετάριοι εργάτες μεταξύ τους με συνελεύσεις για να καθορίζουν την απαιτούμενη παραγωγή..... ;;;;
      Χρειάζεται και άλλα να γράψουμε για τις ηλιθιότητες του παρανοϊκού υπαλλήλου των τραπεζιτών μαρδοχαίου, τα οποία οι πάνσοφοι “δεν τα αντιλαμβάνονται”;

      Συνεχίζεται

      Διαγραφή
  3. συνέχεια

    Η μήπως τα αντιλαμβάνονται αλλά εμείς ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ η ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ;;;;

    Διαβάστε λοιπόν τι πρωτείνει στο οικονομικό και όχι μόνο πρόγραμμα του και όσοι είναι ειλικρινείς ας μας πουν εάν όλα αυτά δεν έχουν δοκιμαστεί και γίνει πράξη ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ από την εποχή των Καραμναλή , του Παπανδρέα και δεν συνεχίζονται ακόμα και σήμερα.
    Δείτε απλά τι έγινε με την Ελληνική βιομηχανία ζάχαρης, τα 30 εκατομ. ευρώ που έδωσε ο λαφαζάνης στους εργάτες χωρίς αφεντικά που τώρα τα πληρώνουμε όλοι γιατί χρεοκόπησε για άλλη μια φορά και αποφασίστε για το ποιός είναι ο σοφός λαός!
    Αυτός που θέλει να γίνει αφεντικό η αυτός που ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ και απολαμβάνει την ζωή του χωρίς σκοτούρες και
    ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ
    ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ


    http://www.mekea.org/%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%89%cf%80%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba/#_7


    Υ.Γ.
    Ψηφίστε Ελληνες τους καλούς αριστερούς!
    Ως ήταν ο τσίπας (οι κακοί ήταν οι παπανδρέου κουρελης κλπ.)!
    Τώρα έγινε κακός και ο τσίπας , καλός ...όλο και κάποιος άλλος θα βρεθεί!
    Από καλούςκαι σοφούς αριστερούς ...άλλο τίποτα.

    ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    Υ.Γ.2
    Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως δεν λέω πως μας στρέφεις εσύ Κύριε Κώστα
    στην καλή αριστερά!
    Αλλά εάν πραγματικά θέλουμε να απελευθερωθούμε πρέπει
    ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ
    (ΑΓΝΟΥΣ η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ)
    ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
    Οι αγνοί είναι πιο επικίνδυνοι διότι είναι και αφελείς και παρασύρουν πολλούς άλλους αμόρφωτους με τις παιδιαριώδεις αριστερές-κομμουνιστικές ηλιθιότητες των υπαλλήλων των τραπεζιτών και του παγκόσμιου διεθνιστικού κεφαλαίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως δεν λέω πως μας στρέφεις εσύ Κύριε Κώστα
      στην καλή αριστερά!"

      Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω κάτι τέτοιο. Και όχι, έχω καταλάβει πως το αντιλαμβάνεστε. Το ωραίο είναι που οι λοιποί αναγνώστες, που δεν σχολιάζουν, αλλά διαβάζουν.. διαβάζουν και τις δικές σας πολύ χρήσιμες απόψεις. Είναι σαν να ανάρτησα έως τώρα τέτοιες περιπτώσεις.. για να υπάρξει και ο δικός σας λόγος περί του θέματος.

      ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΗΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

      Διαγραφή
  4. αγαπητοι σχολιαστες, ειπαμε να μιλαμε σοβαρα κ οχι να λεμε οτι μας κατεβει επειδη δεν γουσταρουμε τον κομουνισμο. Το ΜΕΚΕΑ επιδιωκει να δημιουργηθει παλλαικο μετωπο στην Ελλαδα για να αποτιναξουμε την Ευρωκατοχη που κατεστρεψε τον λαό μας. Ο τακης φωτοπουλος με συνεπεια εδειξε με τα βιβλια του ήδη απο την δεκαετια του 80 οτι η Πατριδα μας μεσα στις ανοικτες κ απελευθερωμενες αγορες της ΕΕ θα οδηγουταν στην καταστροφη της παραγωγικης της βασης οπως κ εγινε. επειτα διατυπωσε την νεα πολιτικη προταση της Περιεκτικης Δημοκρατιας που δεν εχει σχεση με τον κομουνισμο, αλλα φυσικα αναφερεται στην οικονομικοπολιτικη ισοτητα των ανθρωπων κ στην πραγματικη αμεση δημοκρατια. Με αυτη την ευρεια εννοια ναι ειμαστε αριστεροι. Οταν ξεκίνησε η ΕΥΡΩΚΑΤΟΧΗ στην Ελλαδα με αφορμη τα Μνημονια, ο τακης φωτοπουλος ειπε ξεκαθαρα οτι ολοι οι Ελληνες πρεπει να ενωθουν ανεξαρτητως ιδεολογιας για την αποτιναξη της Κατοχης κ την ανακτηση της ΕΘΝΙΚΗΣ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, αλλα κ πολιτιστικης μας κυριαρχιας. Καλεσαμε κ το ΚΚΕ, να προχωρησει στο ΝΕΟ ΕΑΜ, αλλα δυστυχως δεν το επραξε. Το ΜΕΚΕΑ που συγκροτησαμε επειτα ειναι το μονο συνεπες ΑΝΤΙΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ λαικο μετωπο κ καταφερεται με πρωτοφανη σκληροτητα απεναντι στην παγκοσμιοποιητικη αριστερα που ειναι σημερα δεκανικι της Κατοχης. Εαν δειτε τα κειμενα μας θα το διαπιστωσετε. Τελος η ουσια βρισκεται στο ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΚΑΤΟΧΗ Κ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ Κ ΟΙΚΝΟΜΙΚΗ κυριαρχια. κ εδω το ΜΕΚΕΑ δεν λεει παραμυθια αλλα την αληθεια: εαν δεν βγουμε αμεσα απο την ΕΕ, δεν διαγραψουμε το χρεος μονομερως κ δεν γινεται τιποτα. ΔΕΝ μπορουμε να γινουμε ουτε εθνικα ανεξαρτητη χωρα ουτε να συναψουμε νεες γεωπολιτικες συμμαχιες ουτε να κτισουμε αυτοδυναμη οικονομια , μια ολοκληρωμενη παραγωγικη βαση που θα καλυπτει τις αναγκες του εθνους κ αποτελει την βαση της εθνικης μας κυριαρχιας..Τα μετρα λοιπον που προτεινει το μεκεα για εθνικοποιησεις , ελεγχο των συνορων κλπ δεν ειναι "κομουνιστικα" αλλα η αναγκαια προυποθεση για να ελεγξεις την χωρα σου κ να κτισεις με ενα πανεθνικο σχεδιο μια Αυτοδυναμη οικονομια που ειναι κ το βασικο ζητουμο. Ας μας πουνε λοιπον οι διαφοροι εθνοπατριωτες που βριζουν εκ των προτερων, ποια ειναι η πολιτικη κ οικονομικη τους προταση για να γινουμε εθνικα κυριαρχη χωρα ή εαν λενε παχια λογια ενω δεν μπορουν να αμφισβητησουν τους εγκληματιες της ΕΕ κ του ΝΑΤΟ που μας καταστρεψανε κ ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίαν ενδιαφέροντα τα στοιχεία που μάς καταθέσατε κε Μαμέα,
      Σας ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
  5. "ΗΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ."

    Για να το λέτε εσείς σίγουρα κάτι ξέρετε.
    Είιτε έτσι είτε αλλιώς, από το στόμα σου και Στου Θεού τ'αυτί.

    Πάντως εύχομαι να είναι πραγματικά χρήσιμες οι επισημάνσεις μου.
    Και αυτό όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά για να αποφεύγαμε
    τον μεταξύ μας αλληλοσπαραγμό.
    Και αυτό διότι θα βρεθούν αρκετοί πραγματικοί Ελληνες , που ουσιαστικά θα φρονούν εθνικά
    ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ,
    δεξιοί με όλην την σημασία της λέξης ήτοι πατρίδα θρησκεία οικογένεια και υπερ της ατομικής τους ιδιοκτησίας ,
    αλλά από τα πολλά παραμύθια με τα οποία τους έχει παραγεμίσει το κεφάλι τους το σύστημα , περί της καλής αριστεράς

    1) (για κοινοκτημοσύνη (ούτε καν ξέρουν οι εργάτες –υπάλληλοι πως αυτό σημαίνει πως θα χάσουν την ιδιοκτησία τους) ,

    2) για εργάτες χωρίς αφεντικά που θα γίνουν Ωνάσηδες στην θέση του Ωνάση.
    Που θα απολαμβάνουν τα αστακουδάκια , που θα τα ψαρεύει ποίος;;;
    Ο (κάθε) σοφός παραμυθατζής πάντως ΟΧΙ.
    Για τον εαυτό του έχει προγραμματίσει να ψαρεύει χρήσιμους ηλιθίους. Επαναλαμβάνω πως ο όρος είναι του σφαγέα εκατομμυρίων αθώων συνανθρώπων μας βλαδιμηρ ιλιανοβιτς )

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ
    (οι σοφοί αριστεροί με τα παλλαϊκά μέτωπα)
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

    ΕΝΩ ΕΑΝ ΗΞΕΡΑΝ

    ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
    ΕΡΓΑΤΕΣ “ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ”

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ
    ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΘΙΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΝΙΜΗΤΣ
    ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΔΕΙΝΑ...
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗ;
    ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΙΜΗΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;;;;;

    Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΚΝΑΤ!

    https://ethnikismos.net/2019/01/22/%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84-2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία του συνδέσμου που βάλατε στο τέλος.
      Ενδιαφέρον θα σάς φανεί μάλλον και αυτό:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/01/blog-post_39.html
      Εντωμεταξύ για τα σκουπίδια είναι οι απειλές του Νίμιτς. Σχετική απάντηση έδωσα εδώ: https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/01/blog-post_95.html?showComment=1548243454502#c5789736939881185949

      Διαγραφή
  6. Η ιδεολογικη κυριαρχια της Αριστερας στα Μεταπολεμικα χρονια και ιδιως στα χρονια της Μεταπολιτευσης ειχε κατα την γνωμη μου ως βασικη ως κυρια αιτια την θεμιτη αλλα και ιδιως αθεμιτη προσδοκια 'νομης' της εξουσιας απο μεγαλες πληθυσμιακες ομαδες του λαου. Απο τις ομαδες του λαου εκεινες που λογω του εμφυλιου πολεμου εμειναν στο περιθωριο του πολιτικου γιγνεσθαι.Πολλες φορες (αλλα οχι παντα) απολυτα δικαιολογημενα.Αυτη ειναι μια αληθεια που δεν αρεσει στην αριστερα που μετα την στρατιωτικη της συντριβη ειχε για δεκαετιες και κατα δηλωση της τα οπλα παρα ποδα!!.Η προσδοκια λαφυραγωγησης του κρατους και της οικονομιας ηταν αυτη που θεριεψε την ιδεολογικη της κυριαρχια οπως επισης και η επιθυμια εκδικησης για την ηττα.Ουτως η αλλως τα ηθικα προταγματα της Αριστερας και ιδιως αυτα του Μαρξισμου ηταν και ειναι εντελως ξενα με την Ελληνικη ιδιοσυγκρασια. Και κατωτερα απο καθε αποψη ακομα και απο τα κλασσικα αντιστοιχα της δυτικης κοινοβουλευτικης δημοκρατιας που ευαγγελιζονταν και ευαγγελιζεται ακομα ανεπιτυχως η αστικη πολιτικη ταξη της δεξιας και του κεντρου(ας την πουμε ετσι).Η προσδοκια κουρσευσης του κρατους διασφαλιζε στο θυμικο των περισσοτερων μαρξιστων- αριστερων (πλην εξαιρεσεων) τον γρηγορο και απροσκοπτο πλουτισμο μεσω των μαζικων,ανεδαφικων, αναιτιων και ακρως προσοδοφορων διορισμων αρχικα και πιο περιπλοκων μεθοδευσεων και χειρισμων μετεπειτα.Παντα δια μεσου του προσφιλους για την Αριστερα κρατους.Του κρατους πατερουλη!! Ουτε για μια στιγμη η μεγαλη αυτη μεριδα του πληθυσμου δεν προσμετρησε και δεν υπολογισε τις Δυτικες και Ευρωπαικες αξιες της ισονομιας της ισομερους αναπτυξης του κρατους δικαιου και της επιχειρηματικοτητας. Καμμια ιδεολογια της δεξιας (επιχειρηματικοτητα,εναλλαγη κομματων, φιλελευθερισμος, κρατος δικαιου κλπ) δεν θα μπορουσε να συγκρατησει την αναριθμητη στρατευμενη αδηφαγια που επελαυανε σαν οδοστρωτηρας.Το κινητρο ηταν η λυσσα για ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και ολα τα αλλα ηταν πομφολυγες!!! Η δεξια-αστικη-κοινοβουλευτικη δημοκρατια μπορουσε να συγκρατησει ιδεολογικα πληθυσμους με πιο νηφαλιες και ισορροπημενες προσδοκιες αναπτυξης και ατομικης εξελιξης.Πληθυσμους με καλυτερη παιδεια (δεν εννοω πτυχια) και πιο ηθικη και εθνικη συνειδηση.Η Αριστερη Ιδεολογικη Κυριαρχια ελαμψε δια των αριστερων ταγων της Τεχνης ιδιως(Θεοδωρακης, Ριτσος, Φαραντουρη, Νταλαρας κλπ κλπ κλπ) αλλα και πολιτικων, πανεπιστημιακων καθε ειδους και αριστερης ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ αποχρωσης. Φτασαμε ως κοινωνια ΤΙΠΟΤΑ να μην επιβεβαιωνεται ΤΙΠΟΤΑ να μην πιστοποιοειται ως αληθες ως εμπιστο η ως αξιολογο αν δεν φερνει επανω του την οποια πιστοποιηση της Αριστερης Ιντελγκεντζιας..... ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ!!!! Πρεπει να σταματησει η αρλουμπολογια και οι ιδεοληψιες της Αριστερας και πρεπει η δημοκρατικη αστικη παραταξη να ξεφυγει απο την ραστωνη το βλακωδες λαιφ σταιλ και την αποστασιοποιηση που την εχει σαπισει κυριολεκτικα. Και να αρθρωσει ΛΟΓΟ!!!!Ο κοιμωμενος γιγαντας θα πρεπει επιτελους να ξυπνησει!!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίαν ενδιαφέρουσα ανάπτυξη του φαινομένου. Σας ευχαριστοϋμε πολύ. Και επιτρέψτε μου, και χάριν αστεϊσμού, να πω πως οι παρατηρήσεις σας αυτές θα μπορούσαν να τιτλοφορηθούν.."Ας μιλήσουμε για κόκκινα λιγούρια" 🙂

      Διαγραφή