«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΤΣΙΠΡΑΪΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΑΝ...

33 σχόλια:

  1. > Κασιμάτης: Νομικά άκυρη η Συμφωνία των Πρεσπών – Δείτε αναλυτικά τους λόγους

    > https://odysseiatv.blogspot.com/2019/01/blog-post_341.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες&Ελληνίδες που βρεθήκαν στο εν λόγω Συλλαλητήριο απο κάθε γωνιά της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης της Πρωτεύουσας.Κατα δεύτερον οι Ηλικιακές Ομάδες που Παρατήρησα να υπάρχουν ήταν ποικίλες με σαφώς Μεγαλύτερο Ποσοστό σε ηλικίες άνω των 40 έως και 80 κτλ...Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι είδα ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με βρέφη-παιδιά απο μηνών έως 6-8 ετών περίπου,Επίσης πολλοί Έφηβοι ΕΛΛΗΝΕΣ παρέστησαν.Κατα τρίτον την ώρα που ανέβαινα απο Λ.Συγγρού στο Υψος με την Αθανασίου Διάκου στο ρεύμα καθόδου-γωνία ήταν μαζεμένα 8 με 10 Άτομα περίπου (ΜΥΣΤΙΚΟΙ..) ένας εκ των οποίων μίλαγε για λίγο με τον Τροχονόμο επί της ΑΘ.Διάκου και ύστερα μπήκε στο μπουλούκι..με τους άλλους και αρχίσαν να Ανηφορίζουν την Λ.Αμαλίας...Επίσης στο Ύψος της Λ.Αμαλίας με την Βασ.Όλγας ήταν 2 Συμβατικά ΙΧ(το 1 τζιπ-Μαύρο,το άλλο Κανονικό με Φάρο κ βγήκαν απο μέσα κάποιοι κρατώντας στα χέρια τους Φωτογραφικές μηχανές...ΟΧΙ ΟΛΟΙ) όλα αυτά γύρω στις 13:00 με 13:15.Επίσης παρατήρησα ότι όταν ξεκίνησε το Καλαμπούρι με τα "Βαρελότα" ναι μεν φεύγανε κάποιοι δια μέσου της Λ.Αμαλίας ΑΛΛΑ παράλληλα Ερχόντουσαν απο τα ίδια Μονοπάτια περισσότεροι-ο Κόσμος σε γενικές γραμμές ΔΕΝ έσπασε με τα πρώτα-ούτε με τα Δεύτερα(φύγανε αρκετοί)+παρά την Βροχή μείναμε εκεί όσο άντεχε ο καθένας(ΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ)-μέχρι που γίνανε ΕΝΤΟΝΑ τα "Νέφη" και ξεκίνησε Μαζική Αποχώρηση...άλλο κουσούρι-συνήθεια που μου έδωσε στα νεύρα ήταν το γεγονός ότι Πολλοί (και όχι μόνο νέοι-έφηβοι Ηλικιακά) αλλά και άνω των 65 αφού καταγράφανε με βίντεο γύρω απο τον ΑΞΟΝΑ τους 360Μοίρες...βγάζανε +Φωτό σαν "Ανάμνηση" απο την Επίσκεψη στο Μουσείο-Αξιοθέατο ή Εκδρομή στο Βουνό-Εξοχή...=Κενοδοξία-Ματαιοδοξία-Νεοταξική βλακεία που έχει περαστεί σαν IN(βαρβαριστί..)συνήθεια και την έχουν Υιοθετήσει σαν Στάση Ζωής Δυστυχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εν συγκρίση με το αντίστοιχο περσυνό που ήταν παιδική Χαρά-Νηπιαγωγείο(υπό την έννοια της Ηρεμίας..)σαφώς ανέβηκε επίπεδο σε Συνειδητότητα-Επιμονή-Μαχητικότητα.Ένα άλλο θέμα έχει να κάνει με τα γνωστά νταβαντούρια...λοιπόν καθόμασταν επί της Λ.Αμαλίας-Στάση ΤΡΑΜ=όπισθεν ΚΕΠ κ βλέπαμε το "έργο" μαζί με τους "καπνούς"..ακούγαμε τα Μπαμ-μπουμ...άλλοι βρίζανε τους Πραιτωρ..οι υπόλοιποι τους "Προβοκάτορες"...άλλοι κ τους 2 γιατί "Χάλασε" την Ειρηνική Διαμαρτυρία..ο κόσμος σε μια Σύγχυση--με ένα φίλο αναρωτιόμασταν ΑΝ ήταν Κατευθυνόμενοι...ή απλά πιο ΘΑΡΑΛΛΕΟΙ-ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που μπήκαν Μπροστά για να κάνουν την Δουλειά του Υπόλοιπου Πλήθους που ήταν πιο σκεπτικό-μετριοπαθές-δειλό...;; το βράδυ είδα στο RT=RUSSIA TODAY ότι όντως το παραμύθι ξεκίνησε απο μικρή ομάδα Ατόμων οι οποίες βρισκόντουσαν στον επάνω Χώρο πέριξ του Αγνώστου Στρατιώτη-κοντά στις Σκάλες με Ελληνικές Σημαίες-της Βεργίνας-Πολεμικές Σημαίες του Βυζαντίου κ προκύπτει το Εύλογο Ερώτημα ΠΩΣ γίνεται να είναι "Αντιεξουσιαστές-ΑΝΤΙΦΑ-Ελληνόφωνοι"...κ να ΜΗΝ έχουν κάψει όλα αυτά τα Σύμβολα τα οποία ΜΙΣΟΥΝ;; ήταν μέρος του "έργου"..;; να τα σεβαστούν..ώστε να ρίξουν στάχτη στα Μάτια + να κατηγορήσουν τους άλλους ως "Κακούς"..;; ή μήπως είχε κ κάποιους "Μυστικούς-'Ελληνες"...ή το ακόμα πιο περίεργο είναι ΜΑΥΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ με Ελληνική Σημαία...που είδα ο οποίος ίσως έχει Ελληνικό Ψυχισμό-Συνείδηση..;; π.χ Αιγύπτιος-Αφρικανός που Αγαπάει την Ελλάδα/ξέρει απο Ιστορία;; εν αντιθέσει με γηγενείς Ελληνόφωνους οι οποίοι Γεννήθηκαν/Μεγάλωσαν στην Ελλάδα αλλά είναι Εθνομηδενιστές-Παγερά Αδιάφοροι-Ωχ αδερφιστές για "τέτοια Ζητήματα"...άλλο στην Ταράτσα του Κτιρίου που βρίσκεται στην Συμβολή της Πανεπιστημίου&Λ.Βασ.Σοφίας ήταν κάποιοι τύποι κ παρατηρούσαν...το πέλαγος..το σίγουρο είναι ότι πλέον μετά τα χθεσινά μπήκαμε σε άλλες διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πανε χαλασαν και οι μαυροι γινανε φασιστες!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα πολυ καραγκιοζιλικι ρε αδερφακι μου,αυτο παντως πρεπει ολα τα μπλογκς να το κανουν πρωτο θεμα γιατι βγαζει ματια απο το να ηταν ενας λευκος στον οποιο κολλας οποια εθνικοτητα θελεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση Γλέζος και Θεοδωράκης

    Βρίσκονται αυτή την ώρα στο ιατρείο της Βουλής


    ΕΛΛΑΔΑ

    18:19

    Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση Γλέζος και Θεοδωράκης

    Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση βρίσκονται αυτή την ώρα στο ιατρείο της Βουλής ο Μανώλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης. Στην προσπάθεια τους να εκφωνήσουν ομιλία στην Όθωνος, δέχτηκαν επίθεση με χημικά και ένιωσαν δύσπνοια με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από το σημείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

    https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/302400/se-imilipothumi-katastasi-glezos-kai-theodorakis

    Θύματα δακρυγόνων και οι Γλέζος-Θεοδωράκης ενώ εισέρχονταν στη Βουλή
    Θύματα της ευρείας χρήσης χημικών και δακρυγόνων από την αστυνομία που σημειώνεται την τελευταία ώρα στην πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους, έπεσαν και οι Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος, που την ώρα εκείνη προσπαθούσαν να εισέλθουν στην Βουλή. Ο Μ.Θεοδωράκης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, ενώ ο Μ.Γλέζος που αντιμετώπισε επίσης αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής. Παρέμβαση για το θέμα έκανε στη Βουλή ο Π.Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ διακόπτοντας τη συζήτηση, κάνοντας έκκληση στην κυβέρνηση «να μαζέψει τα ΜΑΤ».

    Αργότερα ο Μ.Θεοδωράκης επέστρεψε στη Βουλή δηλώνοντας: «Πάω στη Βουλή για τους κοιτάξω στα μάτια, γιατί μερικοί ετοιμάζονται να ψηφίσουν το θάνατο της Ελλάδας».

    https://www.in.gr/2012/02/12/greece/thymata-dakrygonwn-kai-oi-glezos-theodwrakis-enw-eiserxontan-sti-boyli/

    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θύματα της χρήσης χημικών και δακρυγόνων που έγινε νωρίτερα από την αστυνομία στην πλατεία Συντάγματος και μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, έπεσαν ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος, οι οποίοι εκείνη την ώρα προσπαθούσαν να εισέλθουν στην Βουλή.
    Ο κ. Θεοδωράκης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, ενώ στον κ. Γλέζο, που αντιμετώπισε επίσης αναπνευστικά προβλήματα, δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με πληροφορίες, στο ιατρείο της Βουλής. Πλέον αισθάνεται καλύτερα και είναι καλά στην υγεία του.

    Μ.Γλέζος: «Τα μέτρα αφανισμού του ελληνικού λαού δεν θα περάσουν»
    Ο Μανώλης Γλέζος, φθάνοντας έξω από τη Βουλή με έντονη δύσπνοια εξαιτίας της ρίψης χημικών, ...είναι εναντίον του ελληνικού λαού και, επιπλέον, καταλύει κάθε έννοια συνταγματικής και δημοκρατικής νομιμότητας.
    Στη συνέχεια, ο κ. Γλέζος έθεσε το ερώτημα γιατί δεν προκηρύχθηκαν εκλογές προκειμένου ό,τι αποφασιστεί να έχει την έγκριση του ελληνικού λαού ενώ κατέληξε λέγοντας «δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει εξέγερση του ελληνικού λαού και ο ελληνικός λαός είναι εξεγερμένος».
    «Τα μέτρα αφανισμού του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να περάσουν» κατέληξε.

    Μ.Θεοδωράκης: «Μερικοί ετοιμάζονται να ψηφίσουν το θάνατο της Ελλάδας»
    Ο Μίκης Θεοδωράκης, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι θα μπει μέσα στη Βουλή «να κοιτάξει στα μάτια» τους Έλληνες βουλευτές και να ζητήσει να σταματήσει αυτό το έγκλημα εναντίον του ελληνικού λαού που πάει να γίνει.
    «Πάω στη Βουλή για τους κοιτάξω στα μάτια, γιατί μερικοί ετοιμάζονται να ψηφίσουν το θάνατο της Ελλάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
    «Στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας. Παλέψαμε, αγωνιστήκαμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε και αυτή τη φορά», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.
    Οι κκ. Γλέζος και Θεοδωράκης, όταν πλέον συνήλθαν από τα χημικά και τα δακρυγόνα, εισήλθαν στη Βουλή και παρακολούθησαν τη συνεδρίαση της Ολομέλειας.
    Σύγκρουση στη Βουλή για τη χρήση χημικών στις διαδηλώσεις
    Την εκτεταμένη χρήση χημικών που έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας σε πολλούς διαδηλωτές κατέκρινε στη Βουλή και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Λαφαζάνης, απευθύνοντας έκκληση στην κυβέρνηση «να μαζέψει τα ΜΑΤ».
    https://tvxs.gr/news/ellada/thymata-dakrygonon-o-mglezos-kai-o-mtheodorakis-kathos-eiserxontan-sti-boyli

    ΜΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΑΛΡΙ
    ΡΕΖΙΛΕΨΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΥΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
    ΔΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. “Από τη πλευρά της η ΛΑΕ και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν χαρακτηρίζει «φασίστες» όλους τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια και αναγνωρίζει ανάγκη της ύπαρξής τους.

    Όμως θεωρεί πως αυτά πρέπει να γίνονται προς τη κατεύθυνση της αντίδρασης απέναντι στα μνημόνια, τη λιτότητα, τη «Νατοϊκή κηδεμονία» και τη νέα «αποικιοκρατία». Για τη δε ονομασία τονίζουν την ανάγκη να λυθεί πρώτο το αλυτρωτικό ζήτημα από τη πλευρά των γειτόνων.”

    http://newpost.gr/politiki/652446/pws-blepoyn-ta-kommata-ths-aristeras-to-syllalhthrio-ths-kyriakhs-oi-diafwnies-gia-to-skopiano-kai-h-adynamia-sygklhsewn

    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ
    ΟΛΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ!
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ
    ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
    ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ
    ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ
    ΟΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

    "Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019
    Λαφαζάνης - Στρατούλης - Ρωμανιάς με τον Μίκη. Ευχές και παλιές ιστορίες

    Τον Μίκη Θεοδωράκη επισκέφτηκαν την Δευτέρα το απόγευμα στο σπίτι του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Στρατουλης και ο Γιώργος Ρωμανιάς.

    Λαφαζάνης, Στρατούλης και Ρωμανιάς ευχήθηκαν στον Μίκη καλή χρονιά με υγεία και δύναμη.

    Ο Μικης, παρά τα 94 χρόνια του, ήταν ακμαίος, ιδιαίτερα δραστήριος και ομιλητικότατος.
    Επί δυο ώρες, περίπου, μαγνήτισε τους επισκέπτες του με ανέκδοτες ιστορίες και άγνωστα γεγονότα από την Αντίσταση, τα Δεκεμβιανά, τον Εμφύλιο, την Μακρόνησο και τους μαρτυρικούς τόπους, τους Λαμπράκηδες, την αντιδικτατορική πάλη.

    “Ο Μίκης, πέρα από όποιες ιδιαίτερες απόψεις του καθένα μας, μένει πάντα στα μάτια του λαού μας ο αιώνιος έφηβος, ένας άφθαστος δημιουργός και μια ζωντανή πολιτική και πολιτισμική ιστορία αυτού του τόπου”, είπε στην Iskra ο Παν. Λαφαζάνης.

    Πηγή: https://iskra.gr
    http://theodorakism.blogspot.com/2019/01/blog-post_8.html

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/01/blog-post_582.html

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

    Γεια Σου ρε Διηνέκη!!! Γι αυτό σε πάω!

    Σου αφιερώνω:
    https://www.youtube.com/watch?v=lEboqb2cN5Q

    ΤΑΜ ΤΑΜ ΤΑΜ!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/50286085_1055061494680212_3928425234952093696_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.fsof3-1.fna&oh=aee9a052198e60de4ce74bd060215029&oe=5CBF9935

      Δεν νομίζω να έγινε σαν μελιτζάνα απ' το κακό του..

      Διαγραφή
    2. Μήπως είδες την παρακάτω φωτο και το λες;
      Όντως.. σε αυτήν φαίνεταισαν Έλληνας ή Άραβας

      https://img.huffingtonpost.com/asset/5c456c862400003701486972.jpeg?cache=KbMz2xvG0a&ops=scalefit_950_800_noupscale

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχα μασκα ομορφιας εχει βαλει ο αραπακλας


      https://www.youtube.com/watch?v=lEboqb2cN5Q

      Διαγραφή
    4. Η μυτόγκα πάντως τέρμα εβραϊκή.

      https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/617/jew_basic.jpg

      Διαγραφή
    5. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια είναι η υπόθεση, όχι για επιθεωρητή Κλουζώ. Οι ένστολες μαριονέτες στα σκαλιά δεν έριξαν δακρυγόνα στον μαύρο όση ώρα δέχονταν μπογιές κλπ από την ομάδα του και ξαφνικά μόλις ένας μεγαλύτερης ηλικίας πήγε να σταματήσει τον σκυλάραπα, έφαγε αυτός το δακρυγόνο. Ούτε τα προσχήματα πια. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες.

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/744979_oi-ethnikistes-kai-akrodexioi-poy-kata-tin-kyvernisi

      Γιώργος

      Διαγραφή
    6. Γιώργο,

      διάβασε και τα σχόλια στο προνιούς. Τελικά μάλλον ήταν Έλληνας πολύ σκούρος από την Νάουσα. Εγκάθετος όμως.. έτσι κι αλλιώς. Κι ας το παίζει πατριωταράς (πατριωταράς που προκάλεσε ματατζήδες να δηλητηριάσουν μικρά παιδιά;;... τί σόι πατριωταράς είναι αυτός;) Λοιπόν, το ότι είναι εγκάθετος.. σε αυτό νομίζω όλοι συμφωνούμε. Κι ας γράφει ό,τι θέλει στο προφίλ του στο φέισμπουκ, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πάρα πολύ ύποπτο.. δημιουργηθέν Απρίλιο 2018, με ύποπτα ποσταρίσματα.

      Διαγραφή
    7. Λοιπόν Σοφία,

      θα σε μετονομάσω σε Σοφία Κλουζώ,
      ή ... σε Σοφία Γάτα με πέταλα! 🙂

      Διαγραφή
    8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΘΕΤΑΙ Η ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ...ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ....

      Διαγραφή
    9. Καλημερα Σοφούλα μου!
      ..εεε..συγνωμη..Σοφια Κλουζω ηθελα να πω..🙂

      Διαγραφή
    10. Πάμε άλλη μια φορά.. γιατί νομίζω πως έχει δίκιο τελικά ο Κουντούρης (http://greeknewsondemand.com/2019/01/22/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB/)

      Εδώ ο τύπος από τις σκάλες της βουλής:

      https://2.bp.blogspot.com/-2a0b3Lf2ZrE/XEYa-6a6z5I/AAAAAAAAO-4/VwaG4fzsWooinVWwezU_vs-D9K0uWHWKwCLcBGAs/s640/50286085_1055061494680212_3928425234952093696_n.jpg

      Και εδώ ο Ναουσαίος:

      https://www.facebook.com/giorgia.bitakoub/videos/1824856627623372/

      Κοιτώντας προσεκτικά τα χέρια.. αν νομίζετε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.. τότε εγώ είμαι ο Ναπολέων Βοναπάρτης.

      Διαγραφή
    11. Συμπέρασμα: Δεν είναι το ίδιο άτομο.
      Γιατί όμως ο Ναουσαίος ταυτίστηκε με αυτόν από μόνος του, κινδυνεύοντας και να πάνε να τον συλλάβουν; Γιατί πολύ απλά δεν θα πάνε να τον συλλάβουν γιατί δουλεύει γι αυτούς.

      Και πάνε να κουκουλώσουν ότι πήραν έναν Άραβα και τον ντύσανε Έλληνα εθνίκι και μάλιστα εθνίκι ανεύθυνο που δεν είχε συναίσθηση ότι ο τρόπος του, έξω από άδεια Βουλή, θα προκαλούσε μπαράζ χημικών πάνω σε παιδάκια. Πω ρε ένα εθνίκι που ακουμπάει και τον κώλο του επάνω στο ιερό μνημείο...

      Ώστε Κώστα, δουλεύει γι αυτούς ο Ναουσαίος και άνοιξε και φιλίες με την Μπιτάκου;;;...

      Ουπςςςς!

      What's up doc??...

      Διαγραφή
    12. Διαβάζουμε και εδώ:

      http://enaasteri.blogspot.com/2019/01/blog-post_22.html?m=1

      Διαγραφή
    13. Ούτε τα μαλλιά είναι ίδια... ο δήθεν ναουσαίος πήρε όλη την ευθύνη μετά από εντολή - προσωπική μου άποψη που επιβεβαιώνεται από όσα διαβάζω και ακούω - ενθυμηθείτε τον Αντίνοο... της Οδύσσειας. Λυπηρό βέβαια να ασχολούμεθα με όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες όταν οι αλήτες συνεχίζουν ακάθεκτοι το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας μας. ΔΠ

      Διαγραφή
  10. το αφιερωνω στο Τσιπραϊκον παρακρατος

    https://www.youtube.com/watch?v=_UIfWsRA1aA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. “Ειστε τοσο ηλιθιοι ολοι σας γνησιος ορθοδοξος χριστιανος ειμαι μακεδονας γνησιος απογονος του μεγα αλεξανδρου...”

    Αυτά μεταξύ άλλων γράφει ο ...μη βαλτός!

    Έχετε ακούσει ποτέ κανέναν πραγματικό αγωνιστή του έθνους μας να λέει τέτοιες ηλιθιότητες;

    1) Το γνήσιος απόγονος χρησιμοποιείται μόνο από όσους θέλουν να λοιδορήσουν όλους εμάς τους Έλληνες που δεν επιθυμούμε την γενοκτονία μας και την σκλαβοποίηση μας , μέσω της στοχευμένης προς τούτο λαθρομετανάστευσης.

    2) Ενας πραγματικός Χριστιανός ορθόδοξος ποτέ δεν γράφει τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό μας και Τον Θεό μας με μικρά τα αρχικά γράμματα Χ, Θ.

    3) Δεν είναι παράνομο να επιτίθεσαι ενάντια στην αστυνομία;

    Χτυπάς τα ΜΑΤ και έπειτα κάθεσαι αμέριμνος στον άγνωστο στρατιώτη να σε φωτογραφίζουν τα κομμουνιστικά μμε;

    Και εφόσον πια ΟΛΟΙ τον γνωρίζουν και ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ , γιατί δεν τον συλλαμβάνουν;

    Αυτά χωρίς πολύ ψάξιμο και καλά κάνεις και αμφιβάλλεις κύριε Κώστα.

    Όταν ασχολούνται τα σταλινικά μέσα για να αποκαλύψουν την αλήθεια , κρατά μικρό καλάθι ...

    https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/01/21/afrikanos-syntagma/

    Τα περισσότερα που γράφουν αυτοί ως ψέμματα είναι αλήθεια!!!
    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

    Υ.Γ.
    Από που προκύπτει πως ο μαύρος του συντάγματος είναι ο Ναουσαίος;
    Επειδή το ισχυρίζεται ο ίδιος ...που δεν φοβάται μήπως και τον συλλάβουν;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απολύτως σκεπτόμενο σχόλιο. Μπράβο!

      Διαγραφή
    2. Και ναι! Ερεύνησα κι εγω απο χθες βραδυ το θεμα και ανακαλυψα οτι ξεκινησε απο αυτο το βρωμοσάιτ του τζορτζ σορος.

      Να ειστε καλά!

      Διαγραφή
  12. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝH ΚΟΚΚΙΝH) ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!

    "Ὑπάρχουν (καὶ οἰκογενειακά) συμφέροντα πίσω ἀπὸ τὸ «Μακεδονικό»

    — 21 Ἰανουαρίου 2018 ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη

    Κυριάκο, θέλω νὰ σοῦ μιλήσω γιὰ τὸν Τζῶρτζ Σόρος…
    …γιὰ πενθερὲς καὶ γιὰ κουνιάδους!!! "

    https://filonoi.gr/2018/01/21/yparxoyn-skiodh-symferonta-piso-apo-to-makedoniko/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. “Ξεφτίλα ΕΛ.ΑΣ.!!!
    21 Ἰανουαρίου 2019
    1
    Γιά ποιάν δημοκρατία μιλᾶμε;
    Σέ ποιό δημοκρατικό πολίτευμα ἀναφερόμεθα;
    Οἱ φωτογραφίες ἐλήφθησαν ἀπὸ τὸν φίλο Β.Χ. (ὡς σχόλια σὲ δημοσίευσή μου).
    ...
    Φωτὸ δευτέρα: Ἕνας μεσήλιξ Ἕλλην ἐπιχειρεῖ νὰ ἀφοπλίσῃ τὸν ἔγχρωμο «βορειοηπειρώτη», ἐνῶ πίσω ἀριστερὰ ὅπως κυττᾶμε τὴν φωτογραφία, ἕνας σταλινοχαφιὲς νεοκομιτατζὴς στριμώχνεται μεταξὺ τοίχου καὶ συναδέλφου του γιὰ νὰ λάβῃ τὴν κατάλληλο θέση.
    Φωτογραφία τρίτη: Ὁ σταλινοχαφιὲς νεοκομιτατζὴς ῥίχνει δακρυγόνα στὸν Ἕλληνα προστατεύοντας τὸν ἔγχρωμο «βορειοηπειρώτη».
    Πῶς εἶμαι σίγουρος ὅτι ὁ σταλινοχαφιὲς νεοκομιτατζὴς προστατεύει τὸν ἔγχρωμο; Ἁπλό: ὁ «βορειοηπειρώτης» φορᾶ ἀσφυξιογόνο μάσκα καὶ τὰ δακρυγόνα δὲν τὸν ἐπηρεάζουν.
    ...
    https://filonoi.gr/2019/01/21/kseftila-elas/

    Και μαύρος να μην είναι ...δικός τους είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21 Ιανουαρίου, 2019 23:57.....Αρμενοειδής φυλετικός τύπος ....http://fyletika.blogspot.com/2018/05/blog-post_11.html
    .....http://fyletika.blogspot.com/2014/01/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σχετικά με την προσέλευση του Κόσμου σαφώς είχε εκατοντάδες Χιλιάδες Έλληνες&Ελληνίδες-όσο περπάτησα απο το τέλος της Οδού Φιλελλήνων στην Προτεσταντική Εκκλησία μέχρι την Πλατεία Συντ. είδα ότι η πυκνότητα του κόσμου έφτανε περίπου μεταξύ Ξενοφώντος (είναι η Κυπριακή Πρεσβεία+ πιο κάτω προς Πλατεία πριν την Ναυάρχου Νικοδήμου που είναι η Ρώσικη Ορθόδοξη Εκκλησία) νόμιζω πέρσυ η Πυκνότητα/Μαζικότητα έφτανε σίγουρα μέχρι + την Ναυάρχου Νικοδήμου.Όσον αφορά την Λ.Αμαλίας με κατεύθυνση απο την Βουλή προς τις Στήλες του Ολυμπίου Διός πέρσι ήταν τέτοια η Πυκνότητα του κόσμου που μέχρι το σημείο το οποίο βρίσκονται οι Προτομές των 3 Τραγικών μας Ποιητών (Αισχύλου-Σοφοκλή-Ευρυπίδη) ΔΕΝ μπορούσες να περπατήσεις-μετά την Είσοδο του Ζαππείου κ προς τα κάτω Λ.Συγγρού.Εφέτος είδα ότι ήταν πιο αραιωμένος ο κόσμος ΑΛΛΑ σίγουρα ανέβαιναν Μεγάλες Ομάδες ή Αρκετοί με την παρέα τους/Μεμονωμένοι απο την Λ.Συγγρού-Αθ.Διάκου-Λ.Βουλιαγμένης κτλ.Η Ροή ήταν Συνεχόμενη μετά ίσως Διασκορπίστηκαν-δεν ξέρω.Αν όντως ισχύει αυτό που λέγανε για την Βασιλίσσης Σοφίας ότι μέχρι κ την ΛΑΕΔ-ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ήταν Ασφυκτικά γεμάτα + πιθανόν μέχρι το Hilton πιο αραιά η οποία απόσταση σίγουρα ΔΕΝ μπορεί να είναι μικρότερη απο 400-500 Μέτρα τότε 1Εκατ. Γεμάτο Χωρίς Υπερβολές πιθανόν + 1,5..Ωστόσο το θέμα πλέον δεν είναι πόσοι Μαζεύτηκαν η ποσότητα δηλαδή αλλά η Ποιότητα=Τι Προτίθενται να κάνουν/κάνουμε περαιτέρω;; Δυστυχώς είδα Νοοτροπίες παλαιοκομματικές καθώς κάποιοι χαιρέτησαν "Πολιτικά Υβρύδια" τύπου Γ.Κύρτσου με 2 "Φουσκωτούς"...με στιχομυθία του τύπου "Α γειά σας τι κάνετε; πως είστε; η Οικογένεια; το σπίτι/τα πεθερικά; κτλ. έμαθα ότι η Μ.Βρετάννια ήταν "κλεισμένη" απο τον τρελαντώνη+την κομματική του παρέα+Δεν κινήθηκε φύλλο-όλα μέλι-γάλα..σαν να είμαστε Φιλαράκια..Οι Δημοσιοκάφροι ΟΛΩΝ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ-ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ Μέσων που 1 Χρόνο πριν υποβάθμιζαν-χλευάζαν-ξεφτιλίζανε-κοροϊδεύανε-Αποκρύψανε-στρεβλώσανε....την Πρώτη Κινητοποιήση στην Θεσαλλονίκη ήταν μέσα στον Κόσμο σαν να μην έτρεχε τίποτα...τραβάνε με τις κάμερες-κάνανε ρεπορτάζ κτλ...Δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμα για να Συνειδητοποιήσουμε ότι η Χειραγώγηση-Πλύση Εγκεφάλου που έχει υποστεί ο Μέσος Νεοέλληνας σχεδόν 4Δεκαετίες του έχει προκαλέσει Ψυχολογική-νοητική βλάβη καίγοντας τα όποια υγιή εγκεφαλικά κύτταρα είχε κ εν τέλει τον εκμαύλισε συνειδησιακά μετατρεποντάς τον σε Εκφυλισμένο Είδος Υβριδικού τύπου όπως οι Πολιτικοί-Δημοσιο-ΚΆΦΡΟΙ κτλ.ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ πολύ γρήγορα...αρκεί να του υποσχεθούν κάτι πχ.Διορισμό-Εφάπαξ στην Σύνταξη-Αναδρομικά-Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ...Μονιμοποιήση..+ η Δύναμη της Εικόνας να φανεί στο Γυαλί-Διασημότητα ντε..Ματαιοδοξία-Μαλάκυνση Εγκεφάλου-Κομματόσκυλα-Προσωπικό Όφελος..Ευτυχώς ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κωστα τον αναγνωρισα τον νεγρο μαλλον προκειται για τον Τραιανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Τραΐανού είναι Καστοριανός. Όχι πως τον εκτιμώ δηλ αλλά για του λόγου το αληθές. Και πιστεύω ότι αυτοί του εαμ β είναι ομάδα. ΔΠ

      Διαγραφή