«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΟΥΠΣΣ!!! .. ΤΊ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??....



Αποπροσανατολίζει η κυβέρνηση τον κόσμο -νομίζοντας πως θα ξεχάσουμε το μακεδονικό- με άλλα αντί άλλων θέματα, μεταξύ αυτών και ο Ναζισμός, ρίχνοντας και βαρβάτη ποινή στον π.Κλεομένη για βανδαλισμό εβραϊκού μνημείου (δεν θα εξετάσουμε τώρα εδώ αν είναι πραγματικός ή όχι παπάς, σύμφωνα με την "επίσημη" Εκκλησία).

By the way όμως...

..ας δούμε τί δείχνει αυτό το βιντεάκι, που εν ολίγοις.. προβάλλει δημοσιεύματα από το 1915 (!!!) που μιλούσαν περί απειλής να γενοκτονηθούν 6 εκατομμύρια Εβραίοι.. ενώ δεν υπερέβαιναν οι Εβραίοι, εκείνη την εποχή, τα δυόμισι εκατομμύρια στην Ευρώπη...


 

Επίσης.. ΕΔΩ, διαβάζουμε ότι  η αναφορά για '6 εκατ. εβραίοι' και 'ολοκαύτωμα' γίνεται από το 1891...! Δείτε πλήθος αυθεντικών εφημερίδων από την βιβλιοθήκη του Κογκρέσου https://chroniclingamerica.loc.gov/se...

2 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Ιανουαρίου, 2019 14:47

    Ό πάπας της μασσωνίας Άλμπερτ Πάικ έλεγε τον 19ο αιώνα για την δημιουργία 3 παγκοσμίων πολέμων για την επικράτηση της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης και του ενός ψευδομεσσία,ειδικά για τον 2ο έλεγε ότι πρέπει να γίνει για να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ.Τόν μύθο του ολοκαυτώματος τον "διαφημίσανε" οι σοβιετικοί στο τέλος του πολέμου.Μέχρι σήμερα την αναφορά Λόχτερ για τα στρατόπεδα Χαρτχάιμ,Μαουντχάουζεν,Μπούχενβαλντ,την θεωρούν πατσαβούρι,όσο για τους θαλάμους αερίων και τα κρεματόρια,24 ώρες το 24ωρο να δουλεύανε,πάλι τόσους δεν θα σκοτώσαμε.Γι'αυτό και η μεγάλη τους πρεμούρα να σκοτώσουν τον Άντολφ Άιχμαν και να εξαφανιστεί το σχέδιο των ναζί για την μετεγκατάσταση των Εβραίων στην Μαδαγασκάρη.Οί Έλληνες και ειδικά οι Πολωνοί χάσανε πολλούς περισσότερους,αλλά για τον κόσμο,μόνο οι Εβραίοι υπέφεραν και όντως υποφέρανε αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό.Όσο για το θέμα με τον πάτερ-κλεομένη,ειλικρινά μπράβο του.Πολεμάει όταν οι άλλοι έχουν"κωλοκάτσει"και βάζω τον εαυτό μου πρώτο-πρώτο.Αφόρισε με λίγους πιστούς τους μασσώνους,έξω από την στοά τους,τους αφόρισε έξω από την Βουλή,μέσα στην παλιά Βουλή τους τά'χωσε,επειδή και οι 3 ιστοί για τις σημαίες έχουν ανάποδο σταυρό,αναθεματίζει τους αιρετικούς και το νέο(παπικό) ημερολόγιο,προειδοποιεί τους Έλληνες για τον αμαρτωλό τρόπο ζωής τους και γενικά κινείται εκεί που ό κλήρος Α.Ε κοιμάται ύπνο βαρύ.Απο την επίσημη Εκκλησία πόσοι από δαύτους είναι μασσώνοι και κίναιδοι ξέρουμε;Μήπως ξέρουμε ότι όταν ρασοφόρους μπαίνει στην στοά παίρνει κατευθείαν τον 33ο βαθμό και τι συμβολίζει αυτή τους ή κίνηση;Μήπως ξέρουμε ποιός μεγαλοδεσπότης όταν πέθανε ,όταν πήγαν να τον αλλάξουμε με επίσημα ράσα, ή πλάτη του είχε χαραγμένο το 666;Σε κάποια πράγματα διαφωνώ με τον πάτερ-Κλεομένη όπως και με τον Ιωάννη Λαζάκη,αλλά οι άνθρωποι στην μάχη του δρόμου,έχουν πολλά ένσημα στην πλάτη τους.Ουδείς αλάνθαστος,αλλά ό πάτερ-κλεομένη όπως και ό πάτερ-ευθύμιος δίνουν μεγάλη μάχη με τον άρχοντα του κόσμου τούτου και πιστεύω μόνο στεφάνια μαζεύουν πάνω.Και μην ξεχνάμε ότι και ό Κύριός μας Ιησούς Χριστός με ευαγγέλιο έδιωξε τους εμπόρους από τον ναό.Για να μην αναφέρουμε τον προφήτη Ηλία και το τι έκανε τους ιερείς της αισχύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά ο ζηλωτισμός του π.Κλεομένη (λαδομπογιές στα ΑΤΜ κλπ) υποβαθμίζει παράλληλα και το επίπεδο των Ορθοδόξων. Δίνει πάτημα για να φαίνονται δικαιολογημένοι όταν αρχίσουν τους νέους διωγμούς.
      Όπως τα "εγέρθητο" και τους αναποδογυρισμένους πάγκους της Λαϊκής από την Χρυσή Αυγή, που δίνει πάτημα στο σύστημα να υποβαθμίσει την έννοια του Πατριωτισμού και του Εθνικισμού ταυτίζοντάς τα με Ναζισμό.

      Διαγραφή