«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ - Κατεβάστε τα σε μορφή mp3 ή mp4 στους υπολογιστές σας, γιατί τα διεθνή αφεντικά των προδοτών μπορεί να τα αφαιρέσουν από το YouTube, ειδικά το "Μακεδονία Ξακουστή". Κάντε το τώρα, γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να δικαστούν οι προδότες.





Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ


Δεν θα την πάρουνε ποτέ
τη γη των Μακεδόνων,
τη χώρα την Ελληνική,
'το χάρμα των αιώνων... '

Τη γη που η Ελλάδα μας
την έχει για καμάρι,
δε θα πατήσει τύραννος,
εχθρός δε θα την πάρει...

Για τη Μακεδονία μας,
Ελλάδα μας γενναία,
σκληρά θα πολεμήσουμε,
τον κάθε επιδρομέα.

Στρατός, φτερά και ναυτικό,
κρατούν γερά τη λόγχη,
για ν' απαντήσουν στον εχθρό
το τρίτο μέγα ΟΧΙ. 

Τη χώρα των προγόνων μας
κανείς δεν θα την πάρει,
γιατί είναι πάντα ελληνική,
της μάνας γης καμάρι.

Δεν θα πατήσουνε ποτέ
το χώμα που για αιώνες
πότισαν για τη λευτεριά
με αίμα οι Μακεδόνες.

4 σχόλια:

  1. Μου ήρθε η ιδέα, να περνάμε με τα αυτοκίνητα μπροστά από του μαξίμου με τέρμα τα ηχεία το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ερώτηση-ο τρόπος που γίνεται το "κατέβασμα" είναι μόνο μέσω ενός εγκατεστημένου Προγράμματος στον Η/Υ π.χ Torrent ή υπάρχουν πιο απλοί Μέθοδοι για να κατεβάσεις το οτιδήποτε;; απο Μουσική-Ντοκυμαντέρ-Ταινίες κτλ.;; Αν ναι ποιά είναι τα Βήματα;; Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτα πατατε τον τιτλο του βιντεο για να ανοιξει η καρτελα του youtube που το περιεχει.
      Πληκτρολογειτε στο google:
      Youtube Download mp3 Online
      Το πιο καλο απο τα προτινωμενα -δεν θυμαμαι τωρα ονομα- εχει σημα μια κιτρινη κινηματογρ.μηχανη.

      Εκει, σας καθοδηγει μονο του το σάιτ αυτο. Μαυριζετε την δ/νση του βιντεο και με αντιγραφη επικολληση την τοοθετειτε στο πλαισιο, το οποιο σας το λεει κιολας "βαλτε την δ/νση εδω". Πατατε download και θα περιμενετε να σας πει "ετοιμο. Θελετε ληψη;" Πατατε ληψη και στο αναδυομενο παραθυρο διαλεγετε "αποθηκευση".
      Θα βρητε μετα απο 1 ή 2 λεπτα, το βιντεο στον υπολογιστη σας, εκει που λεει "ληψεις".

      Διαγραφή