«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

O Κρις Σπύρου κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Σχόλιο Διόδοτου: Μάς εξέπληξε ευχάριστα η είδηση αυτή, γιατί σκεφτήκαμε.. "πολύ καλύτερα από μικι-μάους ή ποιοι τούρκοι ποια τουρκία κι από πίσω πολυπολιτισμός..."


Ποιος είναι ο Κρις Σπύρου;

Έφυγε από την Ελλάδα στα 13 του χρόνια, έχοντας ως μοναδικό εφόδιο στις αποσκευές του, τα όνειρα για μία καλύτερη ζωή.
Φτάνοντας στη Νέα Υόρκη, ο Κρις Σπύρου συνάντησε τον θείο και τη θεία του.
Γνώριζε από τότε, πως οι ικανότητές του, μπορούν να τον οδηγήσουν ψηλά – η επιβεβαίωση ήταν θέμα χρόνου και σκληρής δουλειάς.

Σκληρή δουλειά, που μεταφράστηκε στα πρώτα χρόνια της παραμονής του στις ΗΠΑ, στην απασχόλησή του ως λούστρος και λαντζέρης, ενώ στο εργοστάσιο κατασκευής γυναικείων παπουτσιών όπου εργαζόταν έγινε εκπρόσωπος των εργατών.
Όλα αυτά και παράλληλα μελέτη.
Οι σπουδές Πολιτικών Επιστημών τις οποίες ακολούθησε, έθεσαν τις βάσεις για μία εντυπωσιακή πολιτική πορεία καθώς από βουλευτής έγινε πρόεδρος του σώματος των εκλεκτόρων, πρόεδρος του κόμματος των Δημοκρατικών ενώ, όταν έλαβε το χρίσμα του κυβερνήτη για την Πολιτεία του Νιου Χάμσαϊρ το 1984, ανέβηκε στο ανώτερο πολιτικό σκαλοπάτι που έφτασε ποτέ Έλληνας γεννημένος στην Ελλάδα.
Όπως ο ίδιος δηλώνει, η Ελλάδα δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά του, αποτελούσε και συνεχίζει, ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του.
Γι’ αυτό και από όποια θέση και αν βρέθηκε, προσπαθούσε πάντα να προσφέρει όσο το δυνατόν στην πατρίδα του.

Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο σημερινός πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθήνας και του Hellenic American University, έφερε τα αδέρφια του από την Αμερική για να αποτίσουν φόρο τιμής στους γονείς τους, στο εκκλησάκι που έχτισε στο κτήμα του πατρικού του σπιτιού στο χωριό Πορτή στην περιφέρεια των Αγράφων.

Είναι πτυχιούχος του Saint Anselm College, New Hampshire, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Goddart College, Vermont.
To 1969 διορίζεται από τον πρόεδρο Nixon σύμβουλος επιτροπής Λευκού Οίκου και μια χρονιά αργότερα εξελέγη για πρώτη φορά στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Πολιτείας του New Hampshire των ΗΠΑ .
Από το 1974 ως το1984 εκλέγεται αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή της Πολιτείας του Νιού Χάμσαιρ.
Το 1984 λαμβάνει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κατέρχεται στις εκλογές ως Υποψήφιος Κυβερνήτης της Πολιτείας του Νιού Χάμσαϊρ, ανώτερη πολιτική θέση που έχει λάβει Έλληνας μη γεννημένος στην Αμερική.
Το 1991 εκλέγεται πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας Νιού Χάμσαιρ.
Το1994 Εκλέγεται Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα.
Το 2000 εκλέγεται εκλέκτορας του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ Αλ Γκορ ενώ το 2005 Εκλέγεται Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας.

38 σχόλια:

  1. Ψήφο εδώ και τώρα, κύριε Σπύρου
    εις τους Έλληνας του εξωτερικού και όχι εις τα λαθροαπόβλητα ειρηνικούς λαθροεισβολείς. Αγωνισθήτε και γι αυτό.

    Ζήτω ο απανταχού ελληνισμός της διασποράς.
    Πανέλληνες ηνωμένοι ουδέποτε
    ηττημένοι και ξενοκρατημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός είναι μωρέ...για μες το σπίτι. Γιατί όταν βγαίνει πίνει λίγο παραπάνω και χάνει ''αζυμούθιο'' ...https://www.youtube.com/watch?v=umSrF30omDU&feature=share&fbclid=IwAR0-EPcjahwPxotphHWt2NJM8jHCkoI3crhMLNBvA427BgesyF9qEgQx1Oo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον παραμυθιασμένος με τους "δημοκρατικούς" είναι. Θα τα κοπανούσε φαίνεται στην πιτσαρία του Έλληνα που μαζεύονταν και οι παιδόφιλοι φίλοι της Κλίντον. Και πιστεύω χωρίς να ξέρει τί γινόταν στα υπόγεια.

      Διαγραφή
  3. Δεν τον λες "ευχάριστη έκπληξη" τον κολλητό της χίτλερι...
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει η ανωτέρω απάντησή μου.
      Όχι βέβαια ότι δεν μεσολαβούν και επιχειρηματικά συμφέροντα..
      Τέλος πάντων.. εμάς μας ενδιαφέρει η πίεση για την ψήφο των ομογενών. Προς αυτό τον στόχο καλός είναι. Χώρια που έχει πολύ θερμό πατριωτικό λόγο.

      Διαγραφή
    2. Και πάντως.. δεν έχει κόρη που με πολλές χιλιάδες ευρώ τηλεοπτική εκπομπή.. να προσπάθησε να μάς πείσει να παντρευόμαστε μπαγκλαντεσιανές και οι Ελληνίδες Πακιστανούς...

      Διαγραφή
    3. "Χώρια που έχει πολύ θερμό πατριωτικό λόγο."

      Και οι κομμουνιστές το 1940 θερμό πατριωτικό λόγο είχαν.
      Πάλι την πατήσαμε.
      Κάλλιστο θα ηταν να
      ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΣΕ.
      ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΘΕΡΜΟ ΛΟΓΟ" ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
      ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ
      ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
      ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

      Διαγραφή
  4. Βλέπω την φωτογραφία και τρομάζω...


    https://patriotis.gr/index.php/cyprus-omogeneia/491-chris-spyrou-viografiko

    Ο υποστηρικτής του κομμουνιστή Ομπάμα κα της Χίλαρι υποστηρικτής της Μακεδονίας και του Ελληνορθόδοξου έθνους μας;


    “CHRIS SPIROU TO ROMNEY: “Stop offending Greece and the Greek people!”
    ...
    Tell us, Mr. Romney, why do the current governmental budgetary difficulties of Greece stand out for you? Is it because you are afraid to compare President Obama’s successful economic policies of the past three and a half (3 ½) years with the disastrous domestic economic policies he inherited from your political hero, President George W. Bush.””
    ...
    http://hellasfrappe.blogspot.com/2012/10/chris-spirou-to-romney-stop-offending.html

    Απο ότι φαίνεται οι παμμακεδονικές οργανώσεις για μια ακόμα φορά μας δείχνουν πως αριστερο κρατούνται!

    Και με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ
    ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
    ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
    ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ!
    !

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    Υ.Γ.
    Το να είναι κάποιος ΠΟΛΥ επιτυχημένος και προβεβλημένο στέλεχος των δημοκρατών = της λιμπεραλ = τροτσκιστής κομμουνιστικής πολιτικής της Αμερικής , μάλλον δεν είναι και πολύ τιμητικό...

    Διαβάστε την συνέντευξη ,και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
    συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνέντευξη στον Χριστόδουλο Αθανασάτο
    Κύριε Σπύρου, ήρθατε στις Ηνωμένες Πολιτείες στην ηλικία των 13 ετών. Στα 27 σας χρόνια εκλεγήκατε Γερουσιαστής στο New Hampshire. Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να ασχοληθείτε με τα κοινά, σε μια χώρα η οποία δεν ήταν η πρώτη πατρίδα σας;
    Εργαζόμουν σε παπουτσάδικο και σε ηλικία 17 χρονών έγινα συνδικαλιστής. Στα 17,5 πρωτοστάτησα σε απεργία. Λίγα χρόνια αργότερα εξελέγην σε μια περιφερειακή ομάδα πολιτών, για την βελτίωση της περιφέρειας: Ήταν 62 πόλεις στην Βόρειοανατολική Αμερική, και όταν οι 300 αντιπρόσωποι από αυτές τις πόλεις συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη με εξέλεξαν πρόεδρο.


    Ποιο θα χαρακτηρίζατε ως το "σημαντικότερο επίτευγμα";
    Ασφαλώς, ότι ήρθα 13 χρονών από Αμερική και έκανα απεργία στο εργοστάσιο σε ηλικία 17,5 ετών! Τότε, όταν με κάλεσε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου του είπα ότι εμείς θέλουμε το δίκιο, εσείς δεν μας πληρώνετε αυτά που αξίζουμε.
    Το 1984 συμμετείχατε στις Κυβερνητικές εκλογές και διεκδικήσατε το αξίωμα του Κυβερνήτη στο Νιου Χαμσάιρ, όντας ο μοναδικός Ελληνοαμερικανός πολιτικός, γεννημένος στην Ελλάδα, που διεκδικεί μια τόσο υψηλή θέση. Πώς ήταν εκείνη η προεκλογική μάχη;
    Εγώ ήμουν αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο Κυβερνήτης ήταν ένας συντηρητικός Ρεμπουπλικάνος και η χρονιά ήταν δύσκολη για έναν Δημοκράτη, γιατί επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ρεπουμπλικανών ήταν ο Ρόναλντ Ρήγκαν και το 1984...
    άλλος από τον Ιησού δεν μπορούσε να νικήσει τον Ρήγκαν!
    (Σημ. δική μου .ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ έκφραση για Ελληνοορθόδοξο πιστό ως θέλει να δείχνει)
    Πώς λοιπόν θα πρέπει να ενεργήσει η Ελλαδα για να αποτραπεί η μετανάστευση;
    Να γίνει αυτόνομη. Εάν η Ελλάδα γίνει ένα κράτος με δίκαιο φορολογικό σύστημα και σχετική Παιδεία, όπως ανέφερα πριν, δεν θα χρειάζεται να εγκαταλείψει κανένας την χώρα. Θα πρέπει, λοιπόν, να συνεισφέρουν φορολογικά όλοι οι πολίτες και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να γίνουν επενδύσεις στην χώρα.
    Να περάσουμε στο θέμα της Αγίας Σοφίας. Είστε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας. Κατ' αρχήν, τι σημαίνει για εσάς η Αγιά Σοφιά;
    Ποια είναι τα άμεσα αιτήματά σας;
    Πρέπει να επιτραπεί στην Παγκόσμια Ενορία της Αγιά Σοφιάς να τελέσει μνημόσυνο και λειτουργία στην μνήμη αυτών που ήταν μέσα στην Αγιά Σοφιά στις 29 Μαϊου 1453. Ήταν 25.000 άνθρωποι που τους έσφαξαν μόνο και μόνο γιατί ήταν Χριστιανοί και μέσα στην Εκκλησία τους. Το ίδιο γίνεται σήμερα και στο Ιράκ! Είναι η ίδια φιλοσοφία, καθώς δεν έχουν καταλάβει ακόμη οι φανατικοί ότι ο δικός τους θεός δεν τους έδωσε κανένα δικαίωμα να τα κάνουν όλα αυτά. Δεν ξέρω σε ποιον θεό πιστεύουν και θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να σφάζουν τους αλλόδοξους. Η Αγιά Σοφιά πρέπει να είναι το σύμβολο της αδελφοσύνης και της ειρήνης . Ίσως ο Ερντογάν θα κληθεί να μεταχειριστεί την Αγιά Σοφιά ως το σημείο μιας νέας εποχής.

    http://www.newgreektv.com/2013-09-18-19-03-02/2013-09-18-19-06-01/item/10712-chris-spyrou-i-ellada-den-xreiazetai-na-eksagei-pali-xamalides

    Υ.Γ.
    Τη ορθοδοξία θα την θέλει παγκσομιοποιητική δηλαδή ΜΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ
    ΥΠΡ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΣΟΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑ
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΕΛΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ

    ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΙΚΗ ΜΑΟΥΣ ΣΠΙΘΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
    ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπαμε.. πέραν του γεγονότος ότι δεν έχει κάνει ο Σπύρου καμία ζημιά στην Ελλάδα όπως οι περυσινοί δύο ομιλητές, ότι ψάχνεται για την ψήφο της ομογένειας. Και σάς πληροφορώ ότι οι περισσότεροι Έλληνες (πλην κάποιους Νέας Υόρκης-ακόλουθους του Κ.Σπύρου) ψηφίζουν Τραμπ.

      Διαγραφή
  6. Σωστόςςςςςςςςς ο 19 Ιανουαρίου, 2019 11:18 !!!

    «ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΙΚΗ ΜΑΟΥΣ ΣΠΙΘΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
    ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;;;;;;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διηνέκη,
      δεν πετάω κι από τη χαρά μου για τον Σπύρου. Δικαιολόγησα την προτίμησή μου, εξηγώντας νομίζω ότι "ευτυχώς που δεν είδαμε και τρίτο άτομο που έχει λερωμένη αντεθνικά τη φωλιά του , εντός Ελλάδος".

      Κι εκμεταλλευόμαστε οτιδήποτε χρήσιμο και για μακροπρόθεσμα.

      Διαγραφή
    2. Σε διάβασα.

      Κ Α Ν Ε Ν Α Σ Έλλην όμως... Ζυγίζονται, μετριούνται... και βρίσκονται ελλιπέστατοι.

      Διαγραφή
    3. Ελλιπέστατοι. Ναι.
      https://el.wiktionary.org/wiki/ελλιπής
      https://www.taexeiola.gr/ελλιπης-η-ελλειπης/

      Διαγραφή
    4. Δεν εννοούσα κάτι άλλο..
      Απλά συμφώνησα.

      Διαγραφή
  7. θα φατε καπελο χοντρο απο στην στοα παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο σίγουρο. Αλλά δεν γυρνάμε και την πλάτη στη Μακεδονία μας. Και σύντομα θα κατεβούμε και με άλλα καλούδια αντί για σημαίες στη Βουλή.

      Διαγραφή
    2. Πες τα ρε 19 Ιανουαρίου, 2019 12:23...

      Διαγραφή
  8. Τι ανακατεύεσαι με τους Αμερικανούς ρε Κώστα; Μία με τον Τραμπ, μία με την Κλίντον...
    Χέσ' τους! Ουδείς είναι με την Ελλάδα. Να μάς κατασπαράξουν θέλουν. Όλοι τους σιωνιστές. Δεν βλέπεις τι γίνεται με τον Πάιατ; ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ... ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ. Δεν τον ξήλωσε ο Τραμπ...

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/01/blog-post_80.html

    Σκέψου.
    Σκέψου πρώτα και χέσ' τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω σκεφτεί και τα οφέλη από κάθε τί που υποστηρίζω. Όπως γνωρίζω ότι την μια μέρα παίρνουν κάτι τύποι σαν τον Πάιατ, τις τάδε εντολές, την άλλη άλλες. Δεν εξυπηρετώ κανένα συμφέρον. Τα βλέπω πολύπλευρα και ελπίζω.
      Όχι, δεν είναι όλοι σιωνιστές. Αν ήταν, ο διαμελισμός της Ελλάδος θα είχε ήδη επιτευχθεί.

      Διαγραφή
    2. O διαμελισμός τής Ελλάδος, ΔΕΝ έχει επιτευχθή, διότι ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ οι αγνοί, απλοί, άδολοι Έλληνες τής μικρής και μεσαίας κοινωνικής τάξεως. Ούτε εγώ εξυπηρετώ κανένα συμφέρον και γράφω και στ' @ρχίδι@ μου κάτι αμερικανόδουλους πρώην ανωτάτους αστυνομικούς και στρατιωτικούς (ονόματα δεν λέμε, «υπολήψεις τού κώλου» δεν θίγουμε...)

      Η Ελλάς, κρατά ακόμη, διότι αντιστέκονται οι ΑΓΝΟΙ, ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Εγώ, το βλέπω ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ.

      Διαγραφή
    3. Πάλι δεν υπονοούσα κάτι άλλο με τη λέξη "πολύπλευρα", γι αυτό και πρόσθεσα "και ελπίζω". Ελπίζω να μην πέσω έξω.

      Διαγραφή
    4. Εγώ Κώστα, Μ Ο Ν Ο Ν στους ανεπιτήδευτους Έλληνες ελπίζω. Σε αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς, τιμίους μεροκαματιάρηδες, μοναχούς - μοναχές, πολύτεκνους, κτλ...

      Διαγραφή
  9. https://fonirodopis.gr/press/82007/mporoume-na-erthoume-se-sunennoisi-me-tin-tourkia-dilonei-tora-karaiskos/

    http://rodopinews.gr/56077

    μονο εκπληξη νιωθουμε, αυτος ο Καραισκος μιλησε Θεσνικη στο πρωτο συλλαλητηριο αληθευουν ή ειναι συκοφαντιες και ψεματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εκπλήσσομαι. Άλλωστε δεν υπήρξε μόνο υποστηριχτής των ζώων, αλλά και κάποιων "κατατρεγμένων" προσφύγων παλιότερα..

      (Το δεύτερο λινκ που δώσατε είναι άσχετο)

      Διαγραφή
  10. Που είναι η ΡΙΤΑ να μας πει αν είναι κι αυτός φολιδωτός καννίβαλος.

    Σημειωτέον ότι δεν πήγε σόλο στις ΗΠΑ όπως οι περισσότεροι μετανάστες αλλά είχε ήδη σόι να τον περιμένει. Ψάξτε οι προγόνοι του τι κουμάσια ήταν. Ότι έκανε το συνδικαλιστή είναι κόκκινο σημαιάκι. Έχει ανακαλυφθεί ότι ο συνδικαλισμός έλκει ψυχοπαθείς. Άλλο ένα κόκκινο σημαιάκι είναι πόσο ψηλά έφτασε. Ποιος ξέρει τι κατουρημένες ποδιές φίλησε για να τον αφήσουν να γίνει κυβερνήτης πολιτείας. Αλλά πάλι το μη χείρον βέλτιστον το λέμε σε κάΘε εκλογές, ας το πούμε και άλλη μια φορά αύριο. Υπάρχουν και χειρότερα.

    https://i.imgur.com/lhP4ShB.jpg

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και Εγω Διηνεκη ΜΟΝΟΝ στους ανεπιτηδευτους Ελληνες ελπιζω, αλλα με Παπαφλεσσα μπροστα. Το ποταμι που ποτιζε το χωραφι των ΗΓΕΤΩΝ το εχει εκτρεψει η προδοτικη μεταπολιτευση των Καραμανλη/Παπανδρεου κι' εχει γεμισει με αγριοχορτα τσουκνιδες.

    Το πανεπιστημιο ΚΝΕ το εχτισε ο Καραμανλης κι' ετσι εχουμε ολοκληρη γεννια πενηνταρηδων/σαρανταρηδων που δεν εχουν ιδεα ποιος ηταν ο Μπεναρογια και ποιου πλανου την εφαρμογη εσταλη στην Ελλαδα να εκτελέση. Καινε την Ελληνικη σημαια καταμεσις της Πατησιων και δεν βρεθηκαν δυο πενηνταρηδες να τους κανουν ενα με την ασφαλτο. Για τους νεωτερους αστο, εχουν πεσει στα χερια δασκαλων οι οποιοι ειναι παιδια και εγγονια του παιδομαζωματος.

    Ζητουντε ΗΓΕΤΕΣ Διηνεκη και ανευ τουτων ουδεν εστι γενεσθαι εκ των δεοντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια λέμε Ahoy.
      Κάνε μια βόλτα από εδώ: http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/01/erwin-rommel-n-dea.html

      Διαγραφή
  12. Άγραφα ιερά χώματα αγωνιστών επι τουρκοκρατίας επι ναζικρατιας επι εβραιοκρατιας τα λευθερα πνεύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. s o s

    Σύνταγμα- Πλατεία Ταχρίρ.

    Δεν θέλουμε ενάμισι εκατομμύριο τουρίστες.


    Αλλά 50 χιλ. Αθηναίους και 50 χιλ. Μακεδόνες αποφασισμένους
    να μην το κουνήσουν ρούπι από Βουλή μέχρι την ψηφοφορία.

    Και να είστε βέβαιοι ότι θα μαζευτούν εκατομμύρια βλέποντάς τους
    και όσο η ψηφοφορία τρέχει.

    Έτσι έγινε και με το Πολυτεχνείο έτσι και στην Αίγυπτο πλατεία Ταχρίρ και κατέβηκαν τα τανκς.

    Γαμώτο ούτε τους Αιγυπτίους δεν μπορούμε να φτάσουμε.

    Πως μας κατάντησαν τα αριστεροδέξια εβραιοκομμούνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΗΞΙΑΡΧΕ,

      Οι Αιγύπτιοι, είναι παλληκάρια και καλοί πατριώτες. Συμφωνώ μαζί σου.

      Διαγραφή
    2. Το καλύτερο σχόλιο! Ακριβώς αγαπητέ! Αν δεν γίνει έτσι απλά θα είναι άλλη μια συγκέντρωση! Όταν θες να διεκδικήσεις κάτι δεν πας στη συγκέντρωση με μπουκαλάκι νερό σάντουιτς και να τραβάς selfie! Δείτε τα κίτρινα γιλέκα στη Γαλλία πόσες μέρες είναι στους δρόμους!
      Μακάρι να διαψευστώ αλλά δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα το αυριανό συλλαλητήριο! Απλά ξεκολλάει για λίγο η βαλβίδα ασφαλείας.

      Διαγραφή
  14. Ο Αποστολάκης υπέγραψε. Η συμφωνία πάει στην βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με ομιλίες προσπαθούν να κατευνάσουν την οργή του κόσμου. Ο Μικης περισυ δήθεν κατά της συμφωνιας ήρθε να καπελωσει το συλλαλητήριο. Ποιος?... Ο Μικης! Ο κολλητός του Τσίπρα. Νομίζουν ότι ειμαστε πρόβατα. Να μη μιλησει κανένας. Όλοι βαλτοι ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.
      ΚΑΙ Ο Κ.ΣΠΥΡΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
      ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ. ΕΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΠΥΡΟΥ,
      ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΥΣ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟ:
      "..το μη χείρον βέλτιστον το λέμε σε κάΘε εκλογές, ας το πούμε και άλλη μια φορά αύριο. Υπάρχουν και χειρότερα.

      https://i.imgur.com/lhP4ShB.jpg "

      Διαγραφή