«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!

Περίεργα πράγματα παίζονται τις τελευταίες ώρες πριν το Συλλαλητήριο. Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά αύριο την ώρα ενάρξεως του συλλαλητηρίου. Πολλά βίντεο και από συστημικά μέσα ενημέρωσης, του  τύπου "θα είμαι κι εγώ εκεί", "θα είναι πρωτοφανής η προσέλευση" κ.ά. καλέσματα από τον κάθε ένα εκκολαπτόμενο βουλευτή νέου κόμματος.
Αριστερούληδες ηθοποιοί και  εντεχνο-τραγουδιστάδες που τα τελευταία χρόνια είχαν βγάλει το σκασμό, τώρα υποστηρίζουν το συλλαλητήριο. Μάλιστα όλοι μαζί - κι ο Καμμένος ξανά- μιλούν για δημοψήφισμα! ..αυτό πού το βάζεις..

Εκεί που υποψιαζόμαστε ότι "άρον άρον ψήφισον αυτό" (την προδοτική συμφωνία δηλ.), μαζί με την ψήφο εμπιστοσύνης, μέχρι κι απόψε Σάββατο (κι είχαν επισπευσμένους τρόπους, σιγά που δεν είχαν), πριν το συλλαλητήριο...
..ακούμε πως "ούτε την Τρίτη", αλλά ίσως "μέχρι και την Παρασκευή" να έχει ολοκληρωθεί η απαραίτητη διαδικασία.
Βέβαια, αυτό κάλλιστα θα μπορούσε να λειτουργήσει ως στοιχείο αιφνιδιασμού από την πλευρά τους, για όσους θελήσουμε να κρατήσουμε καραούλι  για την στιγμή της εσχάτης προδοσίας.

Νά σου και σήμερα η περίεργη είδηση περί επίσκεψης Αλεξάντρ Γκρουσκό στην Αθήνα και "τους τόνους κόντρας Ρωσίας-Ελλάδος για το σκοπιανό, να αρχίζουν να πέφτουν". Νά και "η ασφάλεια στην περιοχή να μην εξασφαλίζεται τελικά μάλλον, με αυτή την συμφωνία",
νά σου και η "έλλειψη νομικής καθαρότητας της διαδικασίας που διεξήχθη στα Σκόπια, παρά το αποτέλεσμα του σκοπιανού δημοψηφίσματος.

Νά και η "τυχαία δεν νομίζω" επίσκεψη του Πούτιν στο Βελιγράδι, οι Σέρβοι να ξαναθυμούνται τη φράση του Νίκολας Πάσιτς "Όποιος κατέχει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θά είναι πάντοτε πρώτος στα Βαλκάνια"
ο Τραμπ από την άλλη να απειλεί τον Ερντογάν με οικονομική κατάρρευση (κι έπονται εμφύλιοι κλπ) αν επιτεθεί στους Κούρδους, 
η Τουρκία να κάνει πρωτοφανείς ετοιμασίες για πόλεμο γενικώς, αλλά και να παραπροκαλεί στο Φαρμακονήσι με επεισόδιο που θα  χαρακτήριζες καθαρά "πολεμικό", λες και επιδιώκουν πραγματικό ατύχημα στο Αιγαίο. 

Δεν ξέρω τί άλλο μπορεί να μού διαφεύγει, πάντως όλα αυτά μοιάζουν με κομματάκια από το ίδιο παζλ. Ο φίλος μου ο Teknoman ανησυχεί, το ίδιο κι εγώ.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

19 σχόλια:

  1. https://katohika.gr/stranger-voice/prosochi-tis-epomenes-meres-se-gegonota-apoprosanatolismou/
    Σου απαντώ με τον stranger, το περιμέναμε το όλο σκηνικό ως επίσης και το άγριο ψέκασμα δήθεν σκόνη από την Αφρική μέσα στον Γενάρη και πολλά άλλα. Εμείς δεν πτοούμεθα γιατί το ζητούμενο είναι αυτό που θα φωνάξουμε πέρα από την Ελληνική γή και στο σύμπαν ως Έλληνες. ΕΝΑ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. Δεν δίνουμε για άλλη μια φορά τη συγκατάθεση μας σε τίποτα, από εκεί και πέρα αναλαμβάνουν πέρα από εμάς και άλλοι. Πίστη και δύναμη! ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρον, αλλά πολύ γενικόλογο. Εγώ παρέθεσα συνδυασμό πραγματικών ειδήσεων.
      Επίσης: Αν έχουν αποφασίσει να το υπογράψουν, θα το υπογράψουν και με 155, όχι μόνο 151 που χρειάζονται. και θα μπορέσει να ανατραπεί πλέον.. ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Αυτό πάρτε το απόφαση.
      https://aristidisdikaios.blogspot.com/2019/01/blog-post_16.html
      ..και όπου αυτό το άρθρο λέει για χειροκρότημα.. καταλαβαίνεις νομίζω τί εννοεί. Αυτοί εντωμεταξύ μόνο ένα πράγμα φοβούνται. Την βία εις βάρος τους. Δεν είδες την Παπακώστα που χέστηκε πάνω της μόνο με την λέξη "κρεμάλες" σε ένα sms ;

      Διαγραφή
    2. Μόνο την παπακώστα; γιατί ο δανέλλης με τους ντελιβεράδες; Το θέμα είναι τι θα πουν οι Έλληνες και μόνο. Η Ελλάς δεν είναι μία τυχαία χώρα γενικά και ειδικά και εσύ καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω. Ούτε οι Έλληνες μια απλή ράτσα. Η ενέργεια τόσων χιλιάδων Ελλήνων ανθρώπων δεν είναι παίξε γέλασε. Τώρα όλοι οι λοιποί μαιντανοί που θα κουβαληθούν κακό του κεφαλιού τους γιατί θα μπουν μέσα στον "κυκλώνα". Απλά πάει το σύστημα να πάρει πίσω το λαό γιατί τον έχουν χάσει και το γνωρίζουν, για μετά φροντίζουν οι ελληνόφωνοι, όχι για τώρα. ΔΠ
      υγ τι εννοεί ο teknoman; δεν καταλαβαίνω αυτό που λέει επακριβώς...

      Διαγραφή
    3. Προτιμώ να αφήσω τον ίδιο να σού εξηγήσει, όταν δει το σχόλιο.

      Όσο για το τί γυρεύουν όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι προδότες κ.ά. επίδοξοι εραστές της εξουσίας, και το οποίο δεν είπα στο βασικό κείμενο...
      ..θα πω το εξής:
      Έχω μια αμυδρή υποψία οτι πανε να μοιραστουν την ευθυνη μαζί με τον λαό, για το ξεπουλημα της Μακεδονίας.
      Αυτο θα το πετυχουν πειθοντας ότι χρειαζεται δημοψηφισμα.
      Μετα.. ακομα κι αν πουμε 80% ΟΧΙ, αυτοί ξέρουν πώς θα το διαχειριστουν, συνεχίζοντας με την προδοσια του ονοματος.

      Διαγραφή
    4. Βέβαια, κάποιες λογικές επίσης φωνές, θεωρούν ότι δεν τους παίρνει και δεύτερη φορά να αδιαφορήσουν για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, και ότι ο λαός τους την έχει στημένη την κρεμάλα. Δεν έχω 100% καταλήξει σε σίγουρη απάντηση πάνω σε αυτό το θέμα. Θα ξαναέρθει πάντως νομίζω πάλι στην επιφάνεια, όπως πέρυσι τέτοιες ημέρες, που είχαμε χωριστεί αρκετοί μπλόγκερς και πατριώτες σε δύο στρατόπεδα, κατά πόσο είναι λάθος ή όχι ένα δημοψήφισμα για το αυτονόητο, ότι Μακεδονία υπάρχει μόνο μία..η δική μας.

      Διαγραφή
  2. Και ξαφνικά κύμα αλλαγής από όλες της πλευρές και αύριο θα καταλάβουν ότι δεν γίνεται να περάσει αυτό συν ότι είναι αποπροσανατολιστικό στο θέμα Τουρκία ευχαριστώ τα αδέλφια μου Κώστα και εσυ-στρατιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπογράφει το διάταγμα ο πρόεδρος των Σκοπίων συν ότι εάν δεν κάνω λάθος καταζητείται και για να περάσει η συνφωνια είναι προαπαιτούμενο και εδώ το υπουργείο εξωτερικών εστηλε αιτημα να καθυστερήσει η εντάξει των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ όποτε υπάρχει ένα κύμα αλλαγής από όλες της πλευρές λόγω ότι βρυχάται η αρκούδα και με το συλλαλητήριο λογικά θα αλλάξουν γραμμή πλεύσης όλλες οι εμπλεκόμενες πλευρές η θα ξεκινηση εμφύλιος για να περάσει και κάπου εκει η Τουρκία με άγνωστο χρηματοδότη συνεχίζει ακάθεκτη να κανει ότι γουστάρει εξοπλίστηκα και με παραβιάσεις που είναι πάνω από της οικονομικές δυνατότητες της ονειρεύεται harrier χτεσινό βραδινή είδηση και αεροπλανοφόρο με την τουρκική λύρα στα τάρταρα σε λίγο θα αγοράζουμε σπίτια με 100 ευρώ στην γειτονος χώρα και όλα αυτά μας αποσπούν την προσοχή από κάτι ποιο μεγάλο που ποιος ξέρει τι μπορεί να είναι το μόνο που πρέπει να διαφανεί δυνατή ότι δεν εκχωρούμε τίποτα και σε κανεναν όσο δυνατός και αν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για διακρατικες συμφωνιες κατα το αρθρο 28 παρ. 2 του συνταγματος απαιτουνται 180 και οχι 151 η 155 οποτε αν συμβει αυτο θα εχουν γραψει ακομα μια φορα το συνταγμα στα παπαρια τους,ο προεδρας της κοκοροκρατιας ειναι ο μονος υπευθυνος για να το σταματηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. " Επίσης: Αν έχουν αποφασίσει να το υπογράψουν, θα το υπογράψουν και με 155, όχι μόνο 151 που χρειάζονται. και θα μπορέσει να ανατραπεί πλέον.. ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Αυτό πάρτε το απόφαση. "

    Φίλε Κώστα το Σύνταγμα της Ελλάδος αναφέρει, πως για να κυρωθεί αυτή
    η συμφωνία από την Βουλή, θα πρέπει Να ΨΗΦΙΣΤΕΙ από τα ΤΡΙΑ ΠΕΜΠΤΑ του όλου αριθμού των βουλευτών.

    Άρθρο 28.2..:εν συντομία: .... «για ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκες ή συμφωνίες με άλλα ΚΡΑΤΗ ή όργανα διεθνών οργανισμών απαιτείται πλειοψηφία τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών".

    Άρα απαιτούνται λοιπόν κατά το Σύνταγμα 180 ψήφοι και όχι απλή πλειοψηφία με 151.! Τα Σκόπια θα διαλυθούν αυτό όμως που πρέπει να προσέξουμε είναι το ΠΩΣ θα μοιραστούν τα εδάφη από το κωλοκρατίδιο...και ποιος θα πάρει τι. Δεν πρέπει ούτε η Βουλγαρία αλλά ούτε και η Αλβανία να πάρουν μεγαλύτερο ποσοστό.!! Ειδικά η Βουλγαρία...εάν η Βουλγαρία πάρει τα περισσότερα εδάφη απο τα Σκόπια θελήσειμετά να επεκταθεί προς Νότο και να βγει στις θερμές θάλασσες δηλαδή στο Αιγαίο...το Λίκνο του Πολιτισμού και της Ζωής του Πλανήτη.Και στους 2 προηγούμενους Παγκόσμιους Πολέμους είχε συμμαχήσει με την Γερμανία για το καταφέρει αυτό.!!

    Το Μάρτιο του 1941 ο Μπορίς ( ο βασιλιάς των Βουλγάρων ω ναι βασιλιά είχαν τότε οι Βούλγαροι και ΟΧΙ κομμουνισμό) συμμάχησε με τις δυνάμεις του Άξονα, καταλαμβάνοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας και της Θράκης του Αιγαίου, προστατεύοντας παράλληλα τη χώρα του από τη συντριβή από τη Γερμανική Βέρμαχτ, που υπέστησαν οι γειτονικές Γιουγκοσλαβία και η Ελλάδα. Για την ανάκτηση αυτών των εδαφών ο Τσάρος Μπορίς ονομάστηκε Ενοποιητής .
    Είναι ένα όνειρο το οποίο ΔΕΝ έχουν ξεχάσει μέχρι και σήμερα.!!

    Πρέπει στον διαμοιρασμό των εδαφών που α γίνει των Σκοπίων...να πάρουμε σαν χώρα η Ελλάς τα εδάφη μέχρι πάνω από το Μοναστήρι.!!Το φυσικό σύνορο θα πρέπει να είναι τα Βουνά που χωρίζουν την κοιλάδα από την υπόλοιπη χώρα...ώστε να έχουμε πλάτη τα Βουνά ως φυσικό σύνορο...αλλά και ΑΜΥΝΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολύ Σωστά φίλε μου!
      Υποψιάζομαι μάλιστα, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Teknoman, ότι θα δούμε κι άλλες επιστροφές εδαφών μας στο εγγύς μέλλον, κι όχι τελείως αναίμακτα ή χωρίς να πούμε το ψωμί ψωμάκι...

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται πως ο Βασιλιάς της Βουλγαρίας ήξερε ποιο ήταν το σωστό.
      Συμμάχησε με όσους πολεμούσαν τον καπιταλο κομμουνισμό, τον εχθρό των Χριστιανών ορθοδόξων Βασιλέων και ΟΛΩΝ των εθνών συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνικού!
      Κακό ήταν αυτό μέχρι πρότινος ,που δεν ξέραμε για την συνεργασία καπιταλιστών κομμουνιστών προς την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΜΙΠΟΙΗΣΗ!
      Τώρα που ξέρουμε δεν υπάρχει κανείς λόγο να υποστηρίζουμε τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ καπιταλοκομμουνιστές που προωθούν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

      Διαγραφή
  6. Έξυπνες πληροφορίες και σοβαρές επισημάνσεις παίζουν (ντόρια ή εξάρες)αμ τον Σπύρου τον επίσημο καλεσμένο ύποπτος την δε συνάντηση ΠΑΣΟΚ καί ΣΥΡΙΖΑ όλο το παλιό, βάλε κ τόν Γιωργάκη Παπανδρέου ξανά μπροστά και της αποστασίες γενικός, όλο το σύστημα ενεργοποιεί το ΠΑΣΟΚ παντού τα μέσα προβάλουν το ΠΑΣΟΚ εγώ νομίζω ότι βρίσκονται σε μια κατάσταση καταστροφής ο Καμμένος να δεις ότι τελικά μέσα στη μαλάκια λειτουργεί ως καταλύτης αντίστροφα από ότι θα περίμεναν στο σύστημα, ενεργοποιεί διαφορετικά απρόβλεπτες συνέπειες και εξελίξεις, πιστεύω αυτά που αναφέρονται στο άρθρο δείχνουν αυτό δηλαδή ντόρια τέσσαρες σύστημα καί εξάρες νίκη του λαού οποίος αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως καταλύτης αν καί έχει ακόμη στο μυαλό του το νοσταλγικό σύστημα κόμμα αλλά δεν μπορεί να παραβλέψει καί τί συμβαίνει στα χρόνια του που κυβερνούσαν εν ολίγοις πάμε για την ρεβάνς αύριο .
    Ανασυγκρότηση του συστήματος και τού λαού
    Επίσης ο αντίπαλος ΝΔ είναι εκτός το παιχνίδι θα είναι αριστερά καί Ελλήνων, καθαρά, και θα φανεί από αύριο μέσα στο λαό επίσης από δική μου άποψη ένα μέρος αρχίζει και αμφιβάλλει για τα πιστεύω του και όπως είπα ο Καμμένος τελικά έδωσε αυτό το κάτι να φανούν.
    Η Μακεδονία θα είναι η αρχή του τέλους..... εγώ θά πω οποίος τραβάει το χαρτί θά καεί επίσης οποίος θα συμμετέχει απλά μαζί τους (λαός) τό κρίμα στο λαιμό μας αν σού λέει κάτι κ στις δύο περιπτώσεις νικητής θα είναι ο ηθικός αξιοπρεπής Έλληνας.
    Για αυτό και το πράγμα κόλλησε αν όχι τότε ξεκίνησε το έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε Κωστα η ανατηση ακρως επιτυχης. Μεστη τροφης για ερευνα για καθε ενδιαφερομενο. Η αναφορα στο Σερβικο παραγοντα αναδικνυει το ποσο σημαντικος ειναι στις εξελιξεις στη Χερσονξσο του Αιμου. Με την ευκαιρια, θυμιζω μια ειδησουλα, του ειδους που χανοντε στις τελευταιες σελιδες των εφημεριδων. Προ ενος η δυο ετων, δεν θυμαμαι ακριβως, ο αρχηγος της Σερβικης Δημοκρατιας(Σεραγεβο) δηλωσε οτι θα αποσχισθουν απο την Βοσνια-Ερζεγοβινη και θα ενωθουν με την Μητερα Σερβια.

    Η κατασκευη του ΑΠΠ που λεγεται Τουρκια παρουσιαζει βαθειες ρωγμες στο μπετα. Απαιτει ελεγχομενη κατεδαφιση και νεα αρχιτεκτονικα σχεδια. Ο Tecnoman το τοποθετει λιαν επιτυχως με ορους της αγορας.

    ΛΥΚΑΣΤΡΕ αποπνεεις βαθεια γνωση Γεωγραφιας. Ετσι θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω σύντομα να αποκτήσουμε σύνορα Σερβίας-Ελλάδος στον γεωγραφικό παράλληλο που πρέπει.

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Άστα αγαπητέ,

      Αυτή την εβδομάδα θα κάνουν διάφορες πουστιές με "έμπα-έβγα" βουλευτές στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, η οποία πρώτα αυτή πρέπει να εγκρίνει αν η Συμφωνία θα φτάσει στη Βουλή.

      Όσο για το άρθρο 28-παράγραφο 2, απαιτεί στην τρίτη ψηφοφορία να υπάρχουν 180 θετικοί ψήφοι από τους 300 βουλευτές. Το 140 που λέγαν στην αρχή και το 151 ή 155 κλπ που λένε αυτοί.. το επιβάλλανε γιατί έτσι γουστάρουν.

      Έχουν κάνει το Σύνταγμα χαρτοπόλεμο και δεν μιλάει ούτε ο Π.Δημοκρατίας, συνταγματολόγος υποτίθεται, ούτε η Δημητρίου του Αρείου Πάγου, ΚΑΝΕΝΑΣ!

      Έχει γίνει κανονικό πολιτικό πραξικόπημα.

      ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!!!

      Διαγραφή
  9. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Ιανουαρίου, 2019 22:32

    ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΛΑΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ(ΨΑΞΕ ΒΡΕΣΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ),ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ"ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ".ΔΗΛ.ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ"ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ,ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ".ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα σε όλους εγώ το μόνο που λέω είναι ότι το πρώτο αίμα χύθηκε και δεν άνοιξε ρουθούνι και η αστυνομία σε έναν ρόλο παθητικό στο τέλος θα έχουμε έναν αστικό πόλεμο που δεν θα υπάρχει προβγουμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η ιστορία με τον μοτοσυκλετιστή σημαιοφόρο είναι ύποπτη. Κάτι τέτοιο έχει ξαναγίνει στον ίδιο δρόμο. Βολεύει σαν ψυχολογική επιχείρηση με τις φωτογραφίες της καιγόμενης μηχανής και καλά σαν απόδειξη κι ας μην υπάρχει τραυματίας γιατί ήταν στημένο. Γιατί δεν βγαίνει δημόσια ο τραυματίας ή οι συγγενείς του; Συστημικά μέσα λένε ότι το νοσοκομείο μιλάει για τραυματία με τραύμα στο μηρό.

      Γιώργος

      Διαγραφή