«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑ...!



Τέσσερις ημέρες κράτησε το γκράφιτι των "Πτολεμαίων Μακεδόνων" για τη Μακεδονία - Κάποιοι έγραψαν με σπρέι επάνω.

 

Καλημέρα Πτολεμαίοι Μακεδόνες και φίλες και φίλοι της ομάδας
Δυστυχώς σήμερα το πρωί κάποιοι γνωστοί – άγνωστοι κατέστρεψαν το γκράφιτι που εδώ και τέσσερις μέρες κοσμουσε τον τοίχο του γηπέδου της Πτολεμαΐδας
Τέσσερις μέρες άντεξαν οι αριστερόστροφοι φασίστες, που βγάζουν φλύκταινες με την Ελληνική σημαία, τέσσερις μέρες άντεξαν να βλέπουν οι προδότες μια εικόνα που τους «έλεγε» πως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που στα πρώτα δέκα λεπτά που άρχισε να ξεχωρίζει στον τοίχο η Ελληνική σημαία, στείλανε την αστυνομία μετά από επώνυμη καταγγελία να μας πάρει στο αυτοφώρο νομίζοντας ότι δεν έχουμε άδεια.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μας έχουν στοχοποιήσει μέσα από κρατικά κανάλια και σαιτ που ελέγχουν.
Φίλες και φίλοι αυτός είναι ο πολιτισμός τους, σκοπός τους είναι να «μαυρίσουν» και να σβήσουν καθετί που θυμίζει Ελλάδα, να «μαυρίσουν» καθετί που θυμίζει ορθοδοξία.
Εμείς το γκράφιτι θα το αφήσουμε έτσι για να θυμίζει σ όλο τον κόσμο ποσο μαύρες είναι οι ψυχές σας απέναντι στον Ελληνισμό.
Και μπορεί όντως να καταφέρατε να » μαύρισετε» το γκράφιτι αλλά δεν θα καταφέρετε ποτέ να μας μαύρισετε όλους εμάς που θα φωνάζουμε για πάντα πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Και πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα που όλοι εμείς θα σας μαυρισουμε μαζικά στην κάλπη!!


e-ptolemeos.gr
Τέσσερις ημέρες κράτησε το γκράφιτι των «Πτολεμαίων Μακεδόνων» για τη Μακεδονία – Κάποιοι έγραψαν με σπρέι επάνω

Πηγή: e-ptolemeos.gr

6 σχόλια:

  1. ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    16/02/2019

    Χάος και αναρχία επικρατούν στην Αλβανία, θυμίζοντας εντόνως την εξέγερση των «Πυραμίδων» το 1997!

    Όπως φαίνεται, διαδηλωτές κατά της κυβέρνησης Ράμα έχουν σπάσει τον αστυνομικό κλοιό έξω από το πρωθυπουργικό μέγαρο κι έχουν εισβάλλει στον προαύλιο χώρο. Αντικρουόμενες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι εξ’ αυτών κατόρθωσαν να εισέλθουν και στο εσωτερικό του μεγάρου, ενώ είναι άγνωστο αν βρισκόταν εντός αυτού ο Ράμα.

    Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αλβανικών ΜΜΕ, υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

    Τις διαδηλώσεις, με το σύνθημα «Ράμα φύγε», οργανώνει το Δημοκρατικό Κόμμα της αντιπολίτευσης και ο πρώην πρωθυπουργός Μπερίσα ζήτησε την σύλληψη του Ράμα.

    Ο δε επικεφαλής του κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, κάλεσε με πύρινες δηλώσεις του σε ανατροπή της κυβέρνησης: «Η 16η Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία ημέρα της εξουσίας του Ράμα. Αυτό το καθεστώς πρέπει να ανατραπεί πάση θυσία».

    Υπ’ αυτές τις συνθήκες και υπό τον φόβο επέκτασης των συγκρούσεων και της επικράτησης εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων στην χώρα, η Ελλάδα έχει υποχρέωση να προφυλάξει την ελληνική εθνική μειονότητα της βορείου Ηπείρου, ακόμα και με την αποστολή στρατευμάτων! Αυτό θα έπραττε ένα Εθνικό Κράτος, αλλά μην περιμένετε να το κάνουν οι προδότες που κυβερνούν!


    https://www.facebook.com/faxweb.al/videos/360482704544339/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα για δες αυτό ΔΠ
    https://katohika.gr/diethni/adrenochroma-to-eliksirio-neotitas-ton-epikyriarchon-pou-odigei-sti-paranoia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, το διάβασα. Πολύ ανατριχιαστικό. Τα θρίλλερ εμπνέονται από την πραγματικότητα.

      Διαγραφή

  3. > ..Στήνειs μια Κάμερα απέναντι ..
    > ..σύνδεση- καταγραφή κινησηs ..
    > test ..
    ξεκινάs ένα ΄εργο ΄ .. θα τουs βρειs ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Τέσσερις μέρες άντεξαν οι αριστερόστροφοι
    φασίστες..."

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΟΧΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

    ΑΣ ΨΑΞΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    "Για την επίσκεψη της Μαρέβας Μητσοτάκη στην πόλη μας – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 13/02/2019
    Δημοσιεύτηκε απο: e-ptolemeos team σε Παραπολιτικά, Παραπολιτικά του παλμού 14/02/2019 | 09:00


    Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook

    Tweet about this on Twitter

    Share on LinkedIn

    Email this to someone

    Print this page


    Με ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε – κατόπιν εορτής- την επίσκεψη της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρέβας Μητσοτάκη στην Πτολεμαΐδα.

    Στα πλαίσια αυτής της πολύ βιαστικής και “πρόχειρα” οργανωμένης επίσκεψής της, προσήλθε στον Χριστιανικό – Φιλανθρωπικό σύλλογο “ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ” όπου ενημερώθηκε για το έργο, που επιτελεί και συμβολικά βοήθησε τις εθελόντριες στη συσκευασία τροφίμων, φορώντας μάλιστα την ποδιά του συλλόγου.

    Πράγματι ήταν μια εξαιρετική ενέργεια, η οποία ίσως θα έπρεπε να γίνει ευρέως γνωστή, προκειμένου και άλλοι κοινωνικοί σύλλογοι, ΑΜΕΑ κ.λ.π. να έχουν την δυνατότητα να έλθουν σε επαφή μαζί της.

    Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την τακτική των διοργανωτών , που φρόντισαν μία τόσο σημαντική επίσκεψη να γίνει σχεδόν “εν κρυπτώ”, σε αντίθεση με παλαιότερη της Μαρίκας Μητσοτάκη.

    https://e-ptolemeos.gr/gia-tin-episkepsi-tis-marevas-mitsotaki-stin-poli-mas-apo-ta-parapolitika-toy-palmoy-13-02-2019/

    Ποίοι είναι αυτοί που συνεχίζουν να ονομάζουν φασισμό τον κομμουνισμό;

    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!
    ΝΟΥΔΟΥ=ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
    ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΜ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή