«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

γράφει ο pit180969 



Μας λένε πως ολόκληρος ο κόσμος ονομάζει το γειτονικό μας κρατίδιο ως “Μακεδονία” και άρα και εμείς θα το αναγνωρίσουμε αναγκαστικά έτσι, αφού οι κυβερνώντες μας πριν κάτι χρόνια έδωσαν το όνομα αυτό (FYROM). Το γεγονός ότι και εκείνη η κυβέρνηση ήταν εθνοπροδοτική, είναι αυταπόδεικτο με το FYRO…M, παρόλο που η ΕΕ είχε απαγορεύσει, δυο μήνες πριν, τη χρήση του ονόματος Μακεδονία από τα Σκόπια. Εξάλλου, η Ελλάδα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του ονόματος “Μακεδονία”. Τα αποκλειστικά δικαιώματα. Ποτέ δεν πρόκειται το κρατίδιο αυτό να ονομαστεί έτσι, εφόσον δεν το αναγνωρίσουμε εμείς. Δυστυχώς …οι κυβερνώντες μας. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος ας το ονομάζει όπως θέλει. Όλοι οι υπόλοιποι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εισπράξουν καμιά μήνυση από την μελλοντική πατριωτική κυβέρνησή μας. Την οποία μήνυση δεν υπάρχει περίπτωση να μη την κερδίσουμε στα διεθνή δικαστήρια.

Και όταν αναφέρομαι σε μελλοντική πατριωτική κυβέρνηση δεν εννοώ βεβαίως τη ΝΔούλα, αφού ούτε πατριωτική είναι αλλά ούτε πρόκειται να μας βγάλουν από τα σκατά αυτοί που μας έριξαν μέσα (αναφέρομαι και στο FYROM, αλλά και στο δήθεν χρέος μας). Επίσης, υπάρχει και ένα ιστορικό προηγούμενο. Όταν η Αγγλία θέλησε να μπει στην ΕΕ με το όνομα "Μεγάλη Βρετανία", η Γαλλία αντέδρασε επειδή υπάρχει ένα τμήμα στα βόρεια της Γαλλίας με το όνομα "Βρετάνη". Αντέδρασαν βέβαια και η Σκωτία και η Ιρλανδία για τους δικούς τους λόγους, η Αγγλία πάντως αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το όνομα "Ηνωμένο Βασίλειο" για να μπορέσει να εισέλθει στην ΕΕ. Και όχι το μέχρι τότε κοινά αποδεκτό της όνομα "Μεγάλη Βρετανία”.

Να έχετε ακόμη υπόψη σας πως όποιος ψήφισε υπέρ της παραχώρησης του ελληνικότατου ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, έχει διαπράξει εθνική προδοσία. Και άρα έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας. Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).

 Άλλο ένα εθνοπροδοτικό από αυτή τη ...συμφωνία, είναι η εκχώρηση τμήματος της ελληνικής ΑΟΖ στα Σκόπια. Αφού λοιπόν πρόκειται για παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, θα έπρεπε αυτή η συμφωνία των Πρεσπών να ψηφιστεί από τα 2/3 της Βουλής. Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας. Το οποιο επίσης προβλέπει τα 2/3 της Βουλής για οποιαδήποτε διακρατική συμφωνία. Ας σκεφτούμε ακόμα, γιατί τα Σκόπια δεν έχουν πρόσβαση στη θάλασσα στην ...Αλβανία; Ή στη Βουλγαρία; Επίσης, η Αυστρία ή η Ελβετία, έχουν ΑΟΖ; Η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις οι νυν κυβερνώντες μας καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία. Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, αφού θα επρόκειτο για προδότες. Για καταδικασθέντες από τη Δικαιοσύνη προδότες. Και οι προδοτικές πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκαν, αίρονται.

Η εσχάτη προδοσία ισχύει και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας. Για να έχει ισχύ ο κάθε νόμος που ψηφίζεται τους βουλευτές, θα πρέπει να υπογραφεί και από τον Πρόεδρο. Ειδάλλως πάμε σε δημοψήφισμα ή σε παραίτηση του Προέδρου. Προβλέπεται και αυτό από το Σύνταγμά μας. Αφού παρόλα αυτά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε, έχει διαπράξει και αυτός εσχάτη προδοσία.

Και μόνο με το χάρτη που είχε πρόσφατα και το Deutsche Welle, αποδεικνύεται ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία και άρα δεν έχουν σχέση με το Φίλιππο και το μέγα Αλέξανδρο. Μόνο τα νότια Σκόπια, που σημαίνει το Μοναστήρι και η Γευγελή, έχουν σχέση με την Αρχαία Μακεδονία. Μοναστήρι και η Γευγελή, που δεν θέλησε να καταλάβει ο Βενιζέλος όταν η Ελλάδα μπορούσε άνετα και όπου τότε ζούσαν μόνο Έλληνες. Ο Βενιζέλος ο οποίος χάρισε και την ελληνική Βόρειο Ήπειρο στο νεοσύστατο αλβανικό κράτος και όπου και εκεί ζούσαν μόνο Έλληνες... Άρα, τι δουλειά έχουν στα Σκόπια τα δεκάδες αγάλματα του μεγάλου Αλεξάνδρου τα οποία έφτιαξαν εκεί τα τελευταία χρόνια; Δε θα έπρεπε πρωτίστως να τους υποχρεώσουμε να τα κατεβάσουν; Και βέβαια δεν εννοώ εμένα, δε θα τους υποχρεώσω εγώ. Εννοώ όλους όσους μας κυβερνάνε τις τελευταίες δεκαετίες.

2 σχόλια:

  1. Αύριο θα υπογραψει η κυβέρνηση της μειψηφίας να μπουν και στο ΝΑΤΟ. Αν είμαστε Ελληνες πρέπει να κατεβουν 2 εκατομύρια στο Σύνταγμα.
    Αλλα ο πόλεμος αρχίζει τώρα με όλα τα μέσα. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.
    Από εδώ και μπρός ολοι μας λεμε και γράφουμε το ονομα ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ οταν πρόκειται για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. Να αλλαξει το όνομα.
    ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    Το προωθούμε. Σε όλα τα Μακεδονικα μας προιόντα γράφουμε ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Σε ολες τις πατριωτικές σελίδες γράφουμε ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Να γινει νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλέπω αντίδραση από το μέρος των Ελλήνων. Το έχαψαν και αυτό τα μυρικαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή