«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ



Μετά από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, νομίζω ήταν στην Λάρισα, μια προχωρημένη ώρα τη νύκτα ακούστηκαν περίεργοι θόρυβοι στο νεκροταφείο της πόλης.
Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής, κάλεσαν την αστυνομία, η οποία μπήκε μέσα στο νεκροταφείο.
Ποιόν βρήκε η αστυνομία μέσα στο νεκροταφείο; Ήταν ένας Εβραίος Ραβίνος που έκανε αγκυλωτούς ναζιστικούς σταυρούς πάνω στους τάφους των Εβραίων. Ο Ραβίνος ήταν ένας συνειδητός προβοκάτορας που εκτελούσε το σχέδιο των σκληροπυρηνικών Εβραίων.
Αυτό το γεγονός αναφέρεται σε ένα βιβλίο του μακαριστού Αρχιμανδρίτου Χαράλαμπου Βασιλόπουλου.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΕΔΩ....Ποιοί εἶναι,ἄρα γε,οἱ πραγματικοί ...νεροκουβαλητές; !

πηγή

3 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Φεβρουαρίου, 2019 15:39

    Αυτό δεν είναι τίποτα.Κάποτε ο Ιωάννης Λαζάκης μου είχε περί κάτι το οποίο έχει πεί και δημόσια.Δεκαετία του'50 Ό πατέρας του αστυνομικός στην αστυνομία πόλεων σε ένα μπλόκο,έπειτα από πληροφορίες,μπουκάρανε σε αποθήκη που φυλάγανε το γάλα το οποίο μοιράσαμε στους κατοίκους της Αθήνας.Εκεί βρήκανε και συλλάβανε Εβραίες που πλένανε τα έμμηνά τους στο γάλα.Τις πιάσανε,αυτές μετά έφυγαν και τον πατέρα του τον μεταθέσανε μακρυά από το σπίτι του.Υποστήριξη καμμιά.Ό κλήρος Α.Ε ούτε τότε μίλησε,αλλά ούτε και τώρα μιλάει.Και γιατί άλλωστε,αφού τα "μπεζαχτά"είναι πολλά και εξαγοράζουν στόματα και συνειδήσεις.Να ποιοί είναι οι πραγματικοί ρατσιστές.Μετά βρίζουμε τον Πούτιν που πρίν 10 χρόνια τους έσκισε και απαγόρεψε το σουκλάν αρούχ,το δεύτερο μετά το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ.Μην περιμένετε σωτηρία απ'τους ασβεστωμένους τάφους κατά την ρήση του Κυρίου μας,αλλά από το ματωμένο και τριμμένο ράσο των απλών ιερέων που δεν πιστεύουν σε πανθρησκεία,Οικουμενισμός και άλλες αρλούμπες.Να διαβάζετε τους Χαιρετισμούς στην Παναγία και να διδάσκετε στα παιδιά σας Χριστόν και Ελλάδα.Ο κλήρος Α.Ε έχει εκπέσει του αξιώματος του αφού ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια την μοίρα του Ισκαριώτη,αφού κοινωνάνε αναξίως των Αχράντων Μυστηρίων.Το "παλτό" Λιάπης,αυτό το όρθιο κρέας το μόνο που αντιπροσωπεύει μαζί με την ομήγυρη του είναι τον άγγελο σατάν και όχι Ορθοδοξία.Μαζί με τους πολιτικούς πρέπει να τους έχουμε απέναντί μας.Έτσι κι'αλλοιώς τίποτα δεν προσφέρουν στους Έλληνες μιάς και μας θεωρούν τεμπέληδες.Ο άνθρωπος ντρέπεται να φορέσει τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό,για τους Έλληνες θα σκοτιστεί;Η κολεγιά με τους σιωνιστές τον ενδιαφέρει.Θα κάνουν και την Κυριακή λειτουργία από τις 9:00 έως τις 10:30,θα κόψουν και τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο από τα τροπάρια της Μεγάλης Εβδομάδας και όλα καλά.Κατάντια.Πλένουν τα μούτρα τους για να φιλάνε τους κώλους της Σιών.Αλλά είπαμε.Ο μπεζαχτάς και οι ποδίτσες έχουν το ζουμί.Όσο για την αιώνια κόλαση,ποιός χέζεται απόψε αδερφέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεροκουβαληταδες ειμαστε ολοι εμεις τα γκοιμ. Μεχρι ποτε;;

    https://uploads.disquscdn.com/images/f55865fb69c1ef63394088d6108d0229b9671a10180006effaf42b9e90b875de.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Φεβρουαρίου, 2019 22:56

      Μέχρι να κάνουν το δέρμα μας τσάντες για το πρόγραμμα εξαγωγής των Ελληνικών προϊόντων καλέ μου φίλε,πιστέ μου δάσκαλε.

      Διαγραφή