«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης
www.Pieria.tv
(08/02/2019)

Σήμερα το βράδυ (περίπου στις 5μ.μ.) κατέφθασε η αστυνομία στο Πάρκο Κατερίνης μετά από σοβαρή συμπλοκή με λαθρομετανάστες και ντόπιους κατοίκους.



Η έντονη συμπλοκή θορύβησε τούς γύρω επισκέπτες και κατοίκους με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν τη αστυνομία.
Άρχισαν τά όργανα και στην πόλη μας με τους λαθραίους που εισήλθαν στην χώρα μας και δίχως να εργάζονται ζούνε βασιλικά εις βάρος των Ελλήνων, εφόσον πληρώνονται από το κράτος μεγάλο επίδομα που ούτε ο Έλληνας δεν παίρνει, και έχουν ΔΩΡΕΑΝ ενοίκιο, ρεύμα, νερό, ίντερνετ, και άλλες παροχές, από την στιγμή που οι βιοπαλαιστές Έλληνες λιμοκτονούν και κατάσχονται τά σπίτια τους. Έως και ειδικό γραφείο υποδοχής λαθρομεταναστών υπάρχει στην Κατερίνη επί της οδού Θεσσαλονίκης, με έμμισθους υπαλλήλους.
Ένα τέλος θα πρέπει να μπεί σ’ αυτή την εγκληματική κατάσταση κατά των Ελλήνων.
Χόρτασαν οι λαθροεισβολείς και συμπλέκονται κιόλας με τούς ντόπιους που ζούνε εις βάρος τους. Σε λίγο θα μας εξουσιάζει το ισλαμικό τζιχάντ με την ανοχή των ανθελληνικών κυβερνήσεων μας.

Περισσότερα για την συμπλοκή δεν έχω προς το παρόν, εφόσον το αστυνομικό τμήμα τής πόλης μας σιωπά και αρνείται να πληροφορήσει τους πολίτες μέσω των δημοσιογράφων και αναγκάζομαι για τα τεκταινόμενα τής Πιερίας να πληροφορηθώ από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης μετά από πολλές ώρες ή την επαύριον από κάθε συμβάν στον Νομό μας.

Τηλεφώνησα στο υπασπιστήριο τού Τμήματος Κατερίνης και με παρέπεμψε στην Ασφάλεια και η Ασφάλεια μου ζήτησε να πληροφορηθώ από το «100» όπου και από εκεί αρνήθηκαν κάθε πληροφόρηση και με παρέπεμψαν στον… Υπασπιστή και πάλι, δηλαδή στο πρώτο γραφείο που τηλεφώνησα. Είναι και αυτός ο… «όρκος σιωπής» άξιον απορίας…

Τέλος, το γραφείο τύπου τής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης δεν απαντούσε στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματά μου, πιθανόν λόγω της περασμένης ώρας.
Ότι νεότερο υπάρχει για το επεισόδιο θα ενημερωθείτε. Μέχρι τότε εφιστάται η προσοχή όλων μας με τους λαθρομετανάστες στην πόλη μας, άσχετα που κάποιοι επιμένουν να τους αποκαλούν «πρόσφυγες»(!) ακόμα και σήμερα που ΔΕΝ υπάρχει πόλεμος στην Συρία. Εγώ θα εξακολουθώ να λέω τά πράγματα με τ’ όνομα τους…!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου