«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Ο.Υ.Κ. Παρέλαση 25η Μαρτίου 2018, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!! (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Συντονισμένη παρέλαση των τρομερών μας Ο.Υ.Κ. μέσα στο κέντρο της Αθήνας, από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη. Όσοι ήταν παρόντες ένιωθαν τη γη να τρέμει στην ιαχή "Ο.Υ.Κ.!", ακόμα και ο φακός της λήψης τρέμει από την διαταραχή των ηχητικών κυμάτων στο χώρο. Ένα βίντεο (διαβάστε και τα σχόλια στο youtube) που έτσι κι αλλιώς τα π@υστρο-τουρκο-κάναλα ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΟΤΕ! Γι αυτό σάς ΛΕΜΕ:  «ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΕΣ ΤΙΣ @ΑΜΗΜΕΝΕΣ! ΒΓΕΊΤΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ.."»


15 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Φεβρουαρίου, 2019 16:26

    Συγχαρητήρια αδερφέ.Συγκίνηση το βίντεο.Και πάλι μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή η πρωτοβουλία αλλά δεν ξεπερνά τον πήχη όσο συνεχίζουν να υπάγονται ιεραρχικά σε ποδίτσες και λοιπούς εθνοπροδότες. Άμα κάνουν δικιά τους ιεραρχία και νυκτερινές επιχειρήσεις με έπαθλο το κρέμασμα εθνοπροδοτών αλλάζει το πράγμα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Φεβρουαρίου, 2019 19:11

      Η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΩΤΩΝ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΒΡΕΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΩΝ.ΜΗ ΛΕΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΩΣ ΣΥΝΉΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ "ΔΊΚΙΟ" ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑ Ό.Υ.Κ,ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ!!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,

      νομίζω ότι ο Γιώργος εννοούσε σε ΕΝΤΕΛΩΣ μυστικό επίπεδο μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο. Κανείς δεν θα ήξερε ούτε θα μάθαινε ποτέ από πού ήρθε η θεία δίκη 🙂.
      Παραίνεση λοιπόν νομίζω ότι έκανε για να έφτιαχναν δική τους "μυστική" ιεραρχία και νυκτερινές επιχειρήσεις.

      Ουδεμίαν τύχη θα είχαν οι cops σε κάτι τέτοιο. Κι εξάλλου στα αστυνομικά σώματα έχουν ΑΠΑΝΤΕΣ αντικατασταθεί από δικούς τους.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Φεβρουαρίου, 2019 21:19

      ΣΚΕΨΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΛΙΤ.ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ SOF,ΤΟΥΣ TOP OF THE TOP ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ SAS KAI SBS,ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ SHAYERET,ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ SPETSNAZ Η ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΦΑ,ΣΕ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟ Η ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ'ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ;ΤΑ Ό.Υ.Κ,ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ,ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΕΣΑ "ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ"ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ SEAL TEAM 8.ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ,ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ,ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ Ό.Υ.Κ,ΑΛΛΑ Ό ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΑΙ Ό ΚΑΘΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΙΏΣ,Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ!

      Διαγραφή
    4. Καλά κατάλαβες Κώστα για τη μυστικότητα, πάντως δεν υπήρχε από μένα παραίνεση προς τους ΟΥΚάδες αλλά ψυχρή αναφορά των γεγονότων γιατί η πρωτοβουλία της παρέλασης δείχνει ότι δεν είναι τελείως ποταγμένοι και στα τέσσερα. Εκτός αν ήταν σόου στημένο από τα ίδια τα λαμόγια, για καθησυχασμό.

      ΕΥ, δεν ξέρω τι εκπαίδευση έχουν οι αστυνομικοί που φυλάνε τους προδότες. Παίζει να μην τους φυλάνε αστυνομικοί αλλά μικτές ομάδες με Blackwater και τα ρέστα. Σε κάθε περίπτωση αν έκαναν τίποτα αυτοί θα ήταν οι πρώτοι ύποπτοι.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    5. Φίλε ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,

      έχεις αναψοκοκκινίσει αδικαιολόγητα. Συζήτηση κάνουμε. Εσύ ως πιο έμπειρος μπορείς να μάς εξηγήσεις χωρίς να μάς μαλώνεις.. 🙂

      Διαγραφή
  3. Γιώργο,

    κάθε άλλο παρά show του ανθελληνικού συστήματος ήταν. Σκέψου μόνο πως μετά από 11 μήνες μόνο κάποιος που βράζει μέσα του για την τύχη της πατρίδος, όπως ο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, το είχε στους σελιδοδείκτες του το βίντεο και μάς το πρόσφερε. Και μάλιστα ξέχασα να τον ευχαριστήσω στην αρχή της ανάρτησης.
    Και έχει και κάπου κάποιο δίκιο να μάς μαλώνει. Γιατί αναφερόμενοι σε τέτοια θέματα θα έπρεπε να μπαίνουμε σε θέση Εθνικού φρονήματος και όχι κοσμικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοσιογράφοι και καρακώλια κατέστρεψαν την Ελλάδα. Αν αυτοί ήταν σωστοί, οι αλήτες - προδότες - πολιτικοί, δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν αδελφέ μου!
      Τί σού έκανα και με βασανίζεις;
      Με πήραν τα ζουμιά με το τραγούδι του Βαβάτσικου.
      Νά 'ξερες τί αναμνήσεις ξύπνησες και τί Ελλάδα ζητάς πίσω..

      http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/02/blog-post_87.html

      Διαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Φεβρουαρίου, 2019 00:32

    ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ,ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΛΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΠΛΑ ΜΑΘΑΙΝΩ,ΔΙΑΒΑΖΩ,ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ Σ'ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ,ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΤΩΝ Ε.Κ.Α.Μ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,Ή ΤΗΝ BLACKWATER TOY ΤΕΜΠΕΛΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.ΤΑ Ό.Υ.Κ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ;ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΝΑΝΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΗΣ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΑΚΩΜΕΝΗΣ ΑΝ ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ ΤΑ "ΒΑΤΡΑΧΙΑ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΣΚΙΕΣ"ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Ε.Τ.Α,Η Ζ'ΜΑΚ,ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ,ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ;ΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΒΩ,ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΏΜΗ,ΑΛΛΆ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ζήτησε κανείς να ζητήσεις συγνώμη φίλε μου, κι άλλωστε όπως είπα στο Γιώργο.. έχεις περισσότερο δίκιο.
      Ο Διηνέκης όμως είπε το σωστότερο.

      Διαγραφή
  6. Καλό βράδυ σε όλη την εκλεκτή παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Φεβρουαρίου, 2019 14:03

    ΚΩΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.https://www.youtube.com/watch?v=LnSXfG9cipY.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....https://www.youtube.com/watch?v=AtbnQAqXjaE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή