«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Μπράβο στο φυτό! (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Καμαρώστε τον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, πώς κορδώνεται ως σύγχρονος ΕΑΜίτης και ΕΛΑΣίτης.. Να τον χαίρονται τα συντρόφια του! Αλλά και η υπόλοιπη Αθήνα.. να χαίρεται τον πράσινο σύντροφο Γερουλάνο.. και τον σίγουρα επόμενο δήμαρχό της, τον Μπακογιάννη. Επάξιοι συνεχιστές του Καμίνη όλοι αυτοί, σάς υπόσχονται να αναμορφώσουν την πόλη σε Καμπούλ. 


4 σχόλια:

  1. Αυτή η ανάρτηση ταιριάζει θαυμάσια με το άρθρο περί ισότητας.

    Ουδέν άλλο σχόλιο πλην του ότι έχουν δίκιο οι πατριώτες αριστεροί που λένε ότι έχουμε φασισμό ναζισμό ακροδεξιά κυβέρνηση στο Ελλαδιστάν.
    Μετά από αυτήν την παραδοχή , φαντάζομαι πως θα ανακηρύξουν ως φασίστες τους υποψηφίους της νουδου-πασοκ και ναζιστές τους αντίστοιχους του συριζα-κκε και τον κ. Κασιδιάρη ως τον μοναδικό κομμουνιστή υποψήφιο τον οποίο αποκλείουν όλοι αυτοί οι αντιδημοκράτες ακροδεξιοί φασιστοναζί απο τα μάτια των Ελλήνων!
    Και αρα αναμένω από σήμερα να αρχίσουν να στηρίζουν τον ίδιο και τις θέσεις του.

    Σε διαφορετική περίπτωση , πείτε μου εσείς κύριε Κώστα η όποιος άλλος πως θα πρέπει να χαρακτηρίσουμε όλους αυτούς που συνεχίζουν να μας βομβαρδίζουν με το ότι δεν είναι το μεταπολιτευτικό σύστημα καθαρά αριστερό αλλά είναι
    δεξιό , φασιστικό ναζιστικό “αριστερό” και άλλα χαζά για χρήσιμους ηλίθιους!

    Υ.Γ.
    Και μην νομίζετε πως ιδίως οι μεροκαματιάρηδες αγράμματοι συνάνθρωποί μας , Έλληνες Χριστιανοί με όλη τη σημασία της λέξης, οι οποίοι είναι αυτοί που υποφέρουν περισσότερο από όλους από την λαθρομεταναστευτική κομμουνιστική λαίλαπα , γνωρίζουν όλα αυτά που εμείς ξέρουμε για να επιλέξουν άλλους υποψήφιους , ΕΚΤΟΣ από αυτούς που τα αριστερά πάνελ τους δείχνουν!
    Από αυτούς θα επιλέξουν και το πολύ πολύ να σκεφτούν , πάει και ο Κασιδιάρης , είδε ότι δεν κάνει τίποτα, η τα πήρε και αυτός και τα παράτησε...

    Οσο για τους πραγματικούς φιλελεύθερους ...να τον χαίρονται τον κομμουνιστή υποψήφιο τους!
    Είναι όλοι αυτοί που κατηγορούν όλους εμάς, τους άλλους, πως μας ταϊζει σανό το σύστημα και ψηφίζουμε αριστερούς-κομμουνιστές!!!


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "να χαίρεται τον πράσινο σύντροφο Γερουλάνο"

    Όλα ρια όλα λα λα ...


    "Οικογένεια Γερουλάνου: Ένα παλιό αρχοντικό "τζάκι" της Ελλάδας- Η ...

    22 Σεπ 2018 - Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία είναι το όνομα Γερουλάνος. ... ήταν αδερφός της Πηνελόπης Δέλτα, η οποία είχε δισέγγονο τον Αντώνη Σαμαρά.

    https://boro.gr › More › Life stories

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ασφαλώς η δημοκρατία τους ....δεν "χωράει" τον Ηλ.Κασσιδιάρη υποψήφιο της Ελληνικής Αυγής...ουυυυστ ξεφτιλισμένες αριστεροδεξιές προδοτικές σαύρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ σημαίνει βασιλεία; Αν ναι, πρέπει οι πρίγκηπες να παντρεύονται άλλους βασιλικούς ή οποιονδήποτε;

    Οι λόγοι για τους γάμους των Ευρωπαίων βασιλικών με άλλους βασιλικούς. Και οι συνέπειες.

    https://ufl.ae/videow/erj__XjglQG

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή