«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Καί ἡ «ἀποκρυπτογράφηση» τοῦ μηνύματος Παυλόπουλου,γιά τήν 25η Μαρτίου...

Το μήνυμα της Στοάς

 
γράφει ὁ Σπῦρος Χατζάρας :
 
Ο κ. Καρατζαφέρης από την εκπομπή του μίλησε για έναν νεαρό αρχηγό κόμματος που μπήκε στην Στοά και ανακάλυψε ότι θα τον καθοδηγούσε ένας βουλευτής του. 
 
Προκόπης καί ὁ θεῖος τοῦ νωθροῦ,παλαιές καραβάνες τῆς στοάς...
 
Στη συνέχεια ο Στέφανος Χίος αποκάλυψε ότι επρόκειτο για τον νωθρό και τον συνήγορο των «Αθώων».

 Στη συνέχεια ο Προκόπης, ο τέκτων Συνταγματολόγος ,είπε:

«Κάθε συνειδητοποιημένος Ευρωπαίος (δηλαδή μασόνος) έχει χρέος να υπερασπίζεται την (μασονική) Ελευθερία, πρωτίστως απέναντι στα μορφώματα του λαϊκισμού και του ρατσισμού, που αγγίζουν τα όρια του ναζισμού, τα οποία επιβουλεύονται, ευθέως και απροκαλύπτως, αυτό τούτο το (μασονικό) Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα, άρα την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό». 

 



Δελτίο τῶν 11

Σημ. Οἱ φωτό ἀπό Πελασγική.



πηγή

5 σχόλια:

  1. Το μοναδικό ,εξ όσων έχουν πέσει στην αντίληψή μου, βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου φέρει τον τίτλο " Το λυκόφως των πολιτικών ηγεσιών" και υπότιτλο " Αίτία η αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης; " από τις εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη
    Και μόνον ο τίτλος λέει πολλά
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντου εβραιοι χωμενοι.Πραγματι,υπαρχει ρατσισμος,εναντιον των κρατων-εθνων!Εναντιον των ελληνων.Οι μεγαλυτεροι ρατσιστες ειναι οι εβραιοι,δεν εχουν το δικαιωμα να ομιλουν αυτοι περι ρατσισμου.Ας παρουν ολα τα μαροκινοπακιστανια στο Ισραηλ μιας κι ειναι τοσο φιλανθρωποι!
    Ελλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως οι νουδούλες δεν κρύβονται πια!
    Αποκαλύπτουν τον πραγματικό κομμουνιστικό εαυτό τους!
    Οι μόνοι που δεν το βλέπουν από ότι φαίνεται είναι όσοι,
    όλο και πιο λίγοι είναι η αλήθεια , συνεχίζουν να σιτίζονται απο το παραμύθι της δεξιάς νουδου και γενικά του μεταπολιτευτικού αριστερού συστήματος!

    ΤΟ ΦΑΝΕΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ μήνυμα είναι το

    “Εν όψει των κρίσιμων Ευρωεκλογών ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι

    “Κάθε συνειδητός Ευρωπαίος και ιδίως εμείς, οι Έλληνες, στις εκλογές που έρχονται, πρέπει να τους δώσουμε το εξής μήνυμα:

    Δεν θα περάσουν”.”

    Ήτοι μεθερμηνευόμενον

    ΝΟ ΠΑΣΑΡΑΝ

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ:

    Η Ντολόρες Ιμπάρρουρι ... περισσότερο γνωστή ως Πασιονάρια (Λουλούδι του πάθους), ήταν Ισπανίδα κομμουνίστρια πολιτικός ...

    Έμεινε γνωστή στην ιστορία για τη σθεναρή αντίστασή της κατά του φασισμού

    κατά τη διάρκεια του Ισπανικού εμφυλίου, (εμφύλιος!!! Παντού τα ίδια παραμύθια! Τυχαίο;;;;;; Και ποίος πληρώνει την βικαπαιδεια για να λέει παραμύθια; Τα χρήματα από τα κουπόνια που μαζεύουν οι κομμουνιστές από τους εργάτες!!! Αμα έχεις μάθει να ζείς με παραμύθια...)

    καθώς και για τα σύνθηματά της «Είναι καλύτερα να πεθαίνεις όρθιος, παρά να ζεις γονατιστός» και «Είναι καλύτερα να είσαι χήρα ενός ήρωα, παρά σύζυγος ενός δειλού»,

    «No pasaran» ("Δεν θα περάσουν"), στη Μάχη της Μαδρίτης.
    ...

    Ο αστεροειδής 1277 Ντολόρες, που ανακαλύφθηκε το 1933, πήρε το όνομα της.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%84%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%82_%CE%99%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ πως το “δεν θα περάσουν” αναφέρεται στον Ισπανικό “εμφύλιο” ,δηλαδή στους Ισπανούς γηγενείς και όχι σε επίθεση που δέχτηκαν από τους Ιταλούς φασίστες π.χ. οπότε θα είχε κάποια δικαιολογία ο πάκης!

    Άρα ο πάκης σε ποιους στέλνει το μήνυμα του

    ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    (όπως η ντολόρες στους Ισπανούς γηγενείς)

    ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;;;;;

    Υ.Γ.1
    Αρκετά χρόνια πριν από τον Β.Π.Π. παντού συναντάμε σε καίριες θέσεις πανευρωπαϊκά ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!
    Μεταπολεμικά δεν το συζητάμε καν!
    Μέχρι και αστέρια τους έκαναν!

    Κατά τα άλλα η δεξιά κυβερνά μετά τον πόλεμο την δυτική Ευρώπη και αναμένουμε την αριστερά για να μας σώσει!

    Τα μηνύματα και οι πράξεις όλων των πολιτικών, όλων των χωρών της Ευρώπης είναι ξεκάθαρα!
    Έχουμε κομουνισμό και δεν σκοπεύουμε , γηγενείς δούλοι, να σας αφήσουμε να ξανά αποκτήσετε τον έλεγχο των χωρών σας!!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!
    ΝΟ ΠΑΣΑΡΑΝ!

    Υ.Γ.2
    @Astillais

    Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σας, σε προηγούμενο σχόλιο μου.
    Θα προσπαθήσω να σας απαντήσω.
    Τώρα εν προχείρω με το πράγματι δυσνόητο που έγραψα εννοούσα

    “Καήκαμε στον χυλό και φυσάμε και την γιαούρτι”!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα ήθελα μια εξήγηση γιατί ο ισπανικός πόλεμος δεν ήταν εμφύλιος. Δεν ξέρω από την εκεί ιστορία. Ποιες ήταν οι φυλές που έλαβαν μέρος;

      Γιώργος

      Διαγραφή
    2. Γιώργο , πέρσι κάηκε φέτος μύρισε λέει μια παροιμία που ταιριάζει στην περίπτωση μας εφόσον με μεγάλη καθυστέρηση είδα το σχόλιο σου.

      Πάντως έχω την εντύπωση πως εάν δεν ήξερες ιστορία , δεν θα έκανες αυτήν την ερώτηση! Ομως το προσπερνώ!
      Ούτε και βεβαίως θα σε ενδιέφερε όπως δεν με ενδιαφέρει και εμένα να προσεγγίσω το θέμα όπως το κάνουν οι ιστορικοί, οι οποίοι , ειρήσθω εν παρόδω και τον δικό μας συμμοριτοπόλεμο , τον κομμουνιστικό πόλεμο που εξαπέλυσε ο διεθνής κομμουνισμός , ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ εναντίον της Ελλάδος μας , εμφύλιο τον ονομάζουν και κανείς απο τους ιστορικούς δεν αντιδρά!

      Λοιπόν εσύ τι άποψη έχεις , ανήκουν οι παρακάτω περιγραφόμενοι στην Ισπανική η Ελληνική η Ιταλική π.χ. φυλή, η ανήκουν σε μία ΞΕΝΗ ΦΥΛΗ και άρα δεν νοείται να ομιλούμε περί εμφυλίου πολέμου όταν αναφερόμαστε στον κομμουνιστικό αρπακτικό πόλεμο που διενεργούν οι κομμουνισμένοι εναντίον των φυλών - εθνών- γηγενών;

      (Κύριε Κώστα μήπως θα έπρεπε να μας ΞΑΝΑ θημίσετε ποίοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν;)

      “Όταν ένας κατηχούμενος πάθει την κομμουνιστική διαφοροποίηση είναι πια ώριμος να προδώσει τον τόπο του, τους δικούς του, τους φίλους του, τους γονείς του, κάθε τι που είναι δεμένο με την καρδιά και με το αίσθημα του ανθρώπου. Τότε πια δεν έχει βούληση για να θέλει. Άλλος θέλει για λογαριασμό του. Αυτός απλά εκτελεί. Δεν έχει δικαίωμα να σκέφτεται και να αποφασίζει. Η σκέψη και ο στοχασμός του είναι δικαιώματα του κόμματος. Το Κόμμα είναι ο εγκέφαλος και η καρδιά της νέας φυλής των ανθρώπων του κομμουνισμού....”

      http://elldiktyo.blogspot.com/2014/10/KKE.html


      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

      Διαγραφή