«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Να πώς άρχισε το γκρέμισμα της Ελλάδος πριν από 39 χρόνια...



Περισσότερα ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναγνωρίζει «τουρκική» και «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα!
    Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 -

    Ο ασκός του Αιόλου που άνοιξε με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών δείχνει μέρα με την ημέρα το καταστροφικό περιεχόμενό του.

    Η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα καλύπτει τη χρονική περίοδο του έτους 2018.

    Αναφερόμενο στην Ελλάδα το State Department αφήνει σαφέστατες αιχμές, λέγοντας: "Ενώ το Σύνταγμα και ο νόμος απαγορεύει διακρίσεις εναντίον μειονοτήτων, παρόλα αυτά υπάρχει θέμα, αν και η κυβέρνηση αναγνωρίζει το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. Πολλά άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη μειονότητας αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην έκφραση της ταυτότητας τους και στη διατήρηση της κουλτούρας τους"

    Η έκθεση αφήνει αιχμές για την απαγόρευση χρήσης του όρου «τουρκικός» από Ενώσεις στην Θράκη και τον αυτοπροσδιορισμό ως «μακεδόνων» σλαβικών ομάδων στην Ελλάδα.

    Αν και καταγράφεται η τριπλή διάσταση της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη (εθνικά τουρκική, πομακική, και ρομά) και οι καταγγελίες για άσκηση πίεσης σε Πομάκους και Ρομά για να δηλώσουν «εθνικά τούρκοι», η έκθεση επικρίνει την Ελλάδα γιατί δεν αναγνωρίζει και δεν αποδέχεται την χρήση του όρου «τουρκικός» σε ενώσεις στην Θράκη, κάνοντας ειδική αναφορά στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης».

    Επικρίνεται επίσης η Ελλάδα, επειδή «θέτει νομικούς περιορισμούς στις ονομασίες των ενώσεων πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται σαν εθνικά Μακεδόνες».

    Όλοι εκείνοι που με θράσος παρουσίαζαν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών από «έντιμο συμβιβασμό» μέχρι και… θρίαμβο, βλέπουν τώρα να ξεδιπλώνεται το πραγματικό περιεχόμενο της συμφωνίας αυτής σε βάρος της Ελλάδος, έχοντας μάλιστα και τις πλάτες των ΗΠΑ, οι οποίες ήταν ο αρχιτέκτονας-κατασκευαστής του «βούρκου» των Πρεσπών.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Ναι έχουμε άγνοια!!!
    Και προδίδουμε την άγνοιά μας καί περί Θεού και περί ελληνικής γλώσσας!

    είτε ως πιστοί, είτε ως ιερατείο (δεν δικαιολογείται το ιερατείο να μην γνωρίζει... εδώ έχει ισχύ το «και προσπεσείν τοίς οικτιρμοίς σου υπέρ των ημετέρων αμαρτημάτων, και των του λαού αγνοημάτων»).Έχουμε άγνοια όταν λέμε «δε θέλουμε Θεό Τιμωρό» , ή, «δεν είναι ο Θεός Τιμωρός»!!...

    Ξέρετε γιατί; Διότι υπάρχει η ὥρα (με δασεία!!! ὥρα νυκτός, εαρινή ὥρα, ή οπώρα - φθινόπωρο δηλαδή) και η ὤρα (με ψιλή!! ὤρα ἔχον τινός, ἥ ὥραν ποιοῦμέν τινός). Η ὥρα και η ὤρα … η μία είναι η κλασική ώρα η χρονική στιγμή, ο χρόνος,.. η άλλη ὤρα είναι η φροντίδα, η μέριμνα, η περιποίηση, η ΠΡΟΝΟΙΑ, η προστασία, η περιφύλαξη, το ενδιαφέρον!!!. Φρόντισαν πριν χρόνια οι εχθροί του έθνους να εξαλείψουν τους τόνους και τα πνεύματα!!! Και σιγά σιγά και το νόημα των λέξεων να διαστρέψουν … την ίδια στιγμή, θέλουμε θυρωρό να μας φυλάει το σπίτι, θέλουμε ακταιωρό να φυλάει την ακτογραμμή μας, αλλά για Θεό Τιμωρό μην πεις θα σε στείλουν στην πυρά!!!….

    Λοιπόν αδελφοί μου ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΟ ΤΙΜΩΡΟ να Περιφυλάξει την την τιμή μας, να Προνοεί για την τιμή μας, να Ενδιαφέρεται και να Μεριμνά για την Τιμή μας γιατί εμείς την καταπατήσαμε!!! Τον θέλουμε Τιμωρό να μας Προσέχει την Τιμή, να μας Φροντίζει την Τιμή, γιατί αλλιώς θα καταντήσουμε ανθρωποφάγοι…. Αν δεν γίναμε ήδη!!! Κύριε σέ παρακαλούμε Τιμώρησέ μας!!!!! συνέχισε να Περιφυλάττεις την Τιμή μας (Τιμή + ὤρα = τιμωρία!!!) τίποτα άλλο Κύριε!... Μόνο Συνέχισε να Προνοείς για μας! … Ξέρουμε και Πιστεύουμε ότι επειδή μας Αγαπάς μας Τιμωρείς, παράλληλα όμως επειδή Είσαι και Φιλεύσπλαχνος θα μας Δώσεις και την δύναμη να σηκώσουμε στους ώμους μας τον Σταυρό των οδυνών που θα Παραχωρήσεις για το καλό μας!!! Συνέχισε Κύριε!!! Μας βοηθάς να μετανοήσουμε και να έλθουμε κοντά Σου!!”

    Απο το ίδιο το άρθρο επέλεξα αυτό που απαντά σε όλους όσους απο εμάς ξεστομίζουμε ΥΒΡΕΙΣ του τύπου “αν υπήρχε Θεός δεν θα άφηνα να ....“όταν μας συμβαίνουν πλείστα όσα δεινά εμείς οι ίδιοι προκαλούμε!

    Και θα αναρωτηθεί κάποιος εύλογα .
    Πως έτσι στα καλά καθούμενα σούρθε να μας πεις πως πρέπει να μας τιμωρήσει ο Θεός;
    ...Λόγω των ατομικών δικαιωμάτων ,των άλλων, των ελαχίστων (κυριολεκτικά και μεταφορικά) τα οποία έγιναν θεός και εμείς δούλοι των!
    Γιατί δεν τολμούμε να αντιδράσουμε στον παραλογισμό που μας βασανίζει!
    Για αυτό το επέλεξα!
    Δούλος δεν λέγεται αυτός επί του οποίου έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ το αφεντικό του να τον βαζανίζει και αυτός να μην τολμά να αντιδράσει; Αλλά και εάν τύχει και αντιδράσει να τον ...ΤΡΩΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ!!!
    Αλλοτε τα λιοντάρια και σήμερα τα άγρια θηρία οι
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟΙ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΙ!
    Διαβάστε και αηδιάστε ελεύθερα.


    “Τα οικονομικά του σεξ και ο λαϊκισμός…”

    http://www.capital.gr/forum/thread/6473542?page=1

    Οσο για αντιδράσεις ...

    Ύβρις-Άτη-Νέμεσις-Τίσις. Η Αλαζονεία οδηγεί τους ανθρώπους να διαπράττουν την Ύβρη… Οι Θεοί τους στέλνουν την Άτη, να τους θολώσει το νου και να διαπράξουν χειρότερες ανοησίες… Κι ύστερα έρχεται η Νέμεσις, δηλαδή η Τιμωρία τους… Τελικά, και η Τίσις, η Καταστροφή τους!

    Αυτοί είναι που θέλουν να μας σώσουν απο τους αριστερούς του συριζα!
    Και αυτούς , του νουδου , τους ονομάζει το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ σύστημα δεξιούς!
    Και ο κόσμος πιστεύει τους αριστερούς ψηφίζοντας τους δεξιούς για να απαλλαγεί απο τους αριστερούς!

    Εάν ήξερε τι είναι δεξιά κοσμοθέαση και τι αριστερή θα έκανε ποτέ λάθος επιλογή
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ;
    Ο μετάνθρωπος αδιάφορο. Ετσι και αλλιώς , ελάχιστοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι είναι που ωσονούπω θα ντρέπονται να κυκλοφορήσουν σε μια

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    Υ.Γ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ

    Άλντους Χάξλεϊ : Δούλοι με τη συναίνεσή σας! (ελληνικοί υπότιτλοι)
    https://www.youtube.com/watch?v=pUjewrVkprE

    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραίο το σχόλιό σας.
      Εγώ να προσθέσω πως..
      Όποιος φοβάται μόνο τον Θεό.. δεν τον φοβίζουν οι άνθρωποι.

      Διαγραφή