«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

AΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ..ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;.. Η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΚΡΕΑΣ, μοίρασε €269.500 σε πολιτιστ. συλλόγους, φορείς, φωτοτυπίες..



Σε ένα μπαράζ υπογραφών αποφάσεων με τις οποίες μοιράζονται 203.000 ευρώ σε πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς αλλά και για… φωτοτυπίες προχώρησε την Τρίτη η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.


Στις πέντε αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια προβλέπεται, όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος:
 

– ποσό 1.500 ευρώ στον πολιτιστικό σύλλογο «Αβάντες» από το Άβατο Ξάνθης «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής δράσης». Σημειώνεται ότι η αίτηση του συλλόγου κατατέθηκε την ίδια ημέρα με την έγκρισή της
– ποσό 1.500 στη «Ροή ΚΟΙΝΣΕΠ», η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου

– ποσό επιχορήγησης 10.000 ευρώ στο Thessaloniki Pride. Το αίτημα είχε υποβληθεί επί υπουργίας Νοτοπούλου στις 6 Φεβρουαρίου
– ποσό έως 10.000 ευρώ σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης για να βγάζει φωτοτυπίες για το γραφείο του νομικού συμβούλου του υφυπουργείου
– ποσό 180.000 ευρώ στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας της οποίας προΐσταται η κυρία Χατζηγεωργίου για την τακτική επιχορήγησή της.
Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης υπέγραψε, επίσης, την Παρασκευή απόφαση ανάθεσης ύψους 66.500 ευρώ σε σύμπραξη δύο εταιρειών της διοργάνωσης Διαβαλκανικού forum με συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων από τα Σκόπια που θα διεξαχθεί το διήμερο 5-6 Απριλίου με τίτλο «η ανάπτυξη των διαβαλκανικών υποδομών και δικτύων ως μοχλών προώθησης της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας».

*με πληροφορίες από protothema.gr.

1 σχόλιο:

  1. Ανθελληνικό-σταλινικό κράτος: Παρέμβαση εισαγγελέα εναντίον γονέων στην Σάμο, επειδή αντιδρούν για τα «προσφυγόπουλα»
    Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

    Εκεί όπου δεν βρίσκουν στόχο τα «επιχειρήματα» των ακολούθων της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιρατσισμού», η ισχύς τους αντικαθίσταται από την τρομοκρατία της ποινικής δίωξης.

    Ο λόγος για την παρέμβαση του εισαγγελέα που ζήτησε ο περιφερειακός διευθυντής Βορείου Αιγαίου μετά την απόφαση των γονέων των μαθητών του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Βαθέος στην Σάμο να απέχουν τα παιδιά τους από το σχολείο εξαιτίας της παράλληλης φοίτησης «προσφυγόπουλων» σε απογευματινό μάθημα. Η απόφαση αυτή ελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα σε γενική συνέλευση, με ορισμένους μαθητές να απέχουν κάποιες μέρες.

    «Επειδή στη Δημοκρατία, άρα και στη σχολική κοινότητα, υπάρχουν κανόνες, ήδη ο περιφερειακός διευθυντής Βορείου Αιγαίου Αριστείδης Καλάργαλης, ενημέρωσε σήμερα τον εισαγγελέα Σάμου και αύριο θα τον επισκεφθεί και προσωπικά, ζητώντας του να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες των γονέων, οι οποίοι στερούν τη μάθηση από τα παιδιά τους» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας.

    Ο τρόπος διατύπωσης της ανακοίνωσης του υπουργείου είναι εντελώς αποπροσανατολιστικός, για να μην πούμε χυδαίος. «Την μάθηση από τα παιδάκια» δεν την στερούν οι γονείς τους, οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιούνται τα μαθήματα, αλλά εκείνοι οι οποίοι εκ του ασφαλούς παριστάνουν τους «ανθρωπιστές» και τους «αλληλέγγυους», χρησιμοποιώντας την γνωστή κασέτα περί «ξενοφοβίας», «ρατσισμού» και «μισαλλοδοξίας», και με σταλινικές μεθόδους επιχειρούν να ποινικοποιήσουν τις αντιδράσεις των γονέων, επειδή αυτές δεν συνάδουν με την δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας».

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή