«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΕΛΛΑΣ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ !!! (8/10/22)


 

Αγαπητοί αναγνώστες, επιτέλους, φεύγω για 10 μέρες ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ διακοπές κι εγώ! 

Πού αλλού..; Στην αγαπημένη μου Κάλυμνο. Πατώντας την ετικέτα "Κάλυμνος" της ανάρτησης, θα βρείτε πολλές ακόμα αναρτήσεις και φωτογραφικά λευκώματα, στις οποίες εξηγώ γιατί αγαπώ την πανέμορφη Κάλυμνο τόσο πολύ, και θα μπορούσα να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου εκεί, και την θεωρώ, κατά την ορολογία Asterix, ως το τελευταίο ανυπότακτο γαλατικό χωριό της Ελλάδος!

Το μπλογκ μας θα παραμείνει ενεργό, χωρίς νέα θέματα μεν, αλλά με αναρτήσεις σχολίων δε, και συζητήσεις μεταξύ μας, όπως πάντα, στα ήδη υπάρχοντα θέματα.

Το βίντεο που διάλεξα για την ανάρτηση αυτή, το θεωρώ ως το καλύτερο βίντεο που έχει φτιαχτεί ποτέ, για το νησί αυτό. Έχει υπερ-υψηλή ανάλυση ( που μπορείτε να τη ρυθμίσετε από το γρανάζι), όλα σχεδόν τα μαγικά τοπία του νησιού, ..και μια μουσική κάλυψη 7 ορχηστρικών κομματιών, που άνετα θα τούς ταίριαζε ο χαρακτηρισμός "Μουσική των θεών"!

Να είστε καλά... 

..κι εδώ θά 'μαστε.. Με το κινητό θα ανεβάζω σχόλια και θα σάς απαντώ. 

Σάς ευχαριστώ για την υψηλή τιμή της παρουσίας σας εδώ, σε ένα απλό πατριωτικό μπλογκ ενός πρώην dj, το οποίο εσείς και άλλοι τόσοι Έλληνες του εξωτερικού, το απογειώσατε σε υψηλής αναγνωσιμότητας ελληνοπρεπή ιστοσελίδα, ..και σε κάτι σαν.. διεθνές στρατηγείο ελληνικής σκέψης και αντίστασης. Είναι μεγάλη τιμή αυτό για 'μένα, μα και ευθύνη! Υπόσχομαι να συνεχίσω όσο μπορώ σε αυτή την πορεία-αποστολή, πρωτίστως ως χρέος απέναντι στο Αιώνιο αυτό Κόσμημα και Διδάσκαλο της Οικουμένης, την Αγία μας Ελλάδα!

 

Κάτω από το βίντεο, μεταφράζω την περιγραφή, όπως υπάρχει στο Youtube, επίσης την λίστα (κατά χρονική σειρά στο βίντεο) των μουσικών κομματιών, και τέλος.. ποιες περιοχές της Καλύμνου βλέπετε στα αντίστοιχα λεπτά του βίντεο.


 

Κατοικημένη αρχικά από Κάρες, στην αρχαιότητα η Κάλυμνος εξαρτήθηκε από την Κω και ακολούθησε την ιστορία της. Ο ελληνιστικός ναός του Απόλλωνα του νησιού ανασκάφηκε από τον Βρετανό αρχαιολόγο Charles Newton τον δέκατο ένατο αιώνα- πολλά από τα ευρήματα που έκανε, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών επιγραφικών επιγραφών, βρίσκονται στη συλλογή του Βρετανικού Μουσείου. Κατά τον Μεσαίωνα βρισκόταν υπό την επιρροή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ενώ κατά τον 13ο αιώνα χρησιμοποιήθηκε από τη Δημοκρατία της Βενετίας ως ναυτική βάση. Το 1310 περιήλθε υπό τον έλεγχο των Ιπποτών της Ρόδου και αργότερα (κυρίως το 1457 και το 1460) δέχθηκε συχνά επιθέσεις από τους Οθωμανούς, οι οποίοι τελικά την κατέλαβαν το 1522. Σε αντίθεση με τη Ρόδο και την Κω, κατά την οθωμανική περίοδο, δεν υπήρξε τουρκική μετανάστευση στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με την οθωμανική γενική απογραφή του 1881/82-1893, ο καζάς της Καλύμνου είχε συνολικό πληθυσμό 9.716 κατοίκους, αποτελούμενο από 9.482 Έλληνες, 64 μουσουλμάνους και 170 ξένους πολίτες.

Στις 12 Μαΐου 1912, κατά τη διάρκεια του ιταλοτουρκικού πολέμου, η Κάλυμνος καταλήφθηκε από Ιταλούς ναύτες της Regia Marina. Η Ιταλία πήρε τον έλεγχο του νησιού μαζί με άλλα νησιά της Δωδεκανήσου (εκτός από το Καστελλόριζο αρχικά) μέχρι το 1947, όταν τα Δωδεκάνησα ενώθηκαν οριστικά με την ηπειρωτική Ελλάδα, ως μέρος του σύγχρονου ελληνικού κράτους.

Η Κάλυμνος είναι γνωστή και διαφημίζεται ως το "νησί των σφουγγαράδων". Η σπογγαλιεία αποτελούσε για πολύ καιρό κοινή ασχολία στην Κάλυμνο και τα σφουγγάρια ήταν η κύρια πηγή εισοδήματος των Καλυμνίων, φέρνοντας πλούτο στο νησί και κάνοντάς το διάσημο σε όλη τη Μεσόγειο. Οι Καλύμνιοι μάζευαν σφουγγάρια από το βυθό της θάλασσας τόσο κοντά στην Ψέριμο όσο και μέχρι τη Βόρεια Αφρική. Οι πρώτες καταδύσεις γίνονταν χωρίς εξοπλισμό (ελεύθερη κατάδυση), χρησιμοποιώντας καμάκι. Τα σφουγγάρια ψαρεύονται ακόμη και σήμερα μεμονωμένα, με το χέρι.

Το ελληνικό εμπόριο σφουγγαριών επικεντρώθηκε κοντά στα Δωδεκάνησα, με κύριο χαρακτηριστικό την Κάλυμνο μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '80, όταν μια ασθένεια έπληξε την ανατολική Μεσόγειο καταστρέφοντας μεγάλο αριθμό σφουγγαριών και καταστρέφοντας έτσι τη βιομηχανία της σπογγαλιείας. Σήμερα, η Κάλυμνος αντιμετωπίζει έλλειψη σφουγγαριών εξαιτίας της επιδημίας μιας ασθένειας που έχει αποδεκατίσει τις σπογγαλιευτικές καλλιέργειες.

Ένας ετήσιος εορτασμός, η Εβδομάδα Σφουγγαριών, πραγματοποιείται μια εβδομάδα μετά το Πάσχα για να τιμηθεί αυτός ο "Καλύμνιος χρυσός". Πολλά έχουν γραφτεί, τραγουδηθεί και κινηματογραφηθεί για το θρυλικό θάρρος και την απερισκεψία των ίδιων των σφουγγαράδων.

Η Κάλυμνος είναι δημοφιλής τόπος αναρρίχησης και bouldering με περισσότερες από 3.000 αναρριχητικές διαδρομές που βρίσκονται στον ασβεστολιθικό βράχο του νησιού και ένα κλίμα που επιτρέπει την αναρρίχηση όλο το χρόνο. Το νησί έχει γνωρίσει έκρηξη στον τουρισμό που σχετίζεται με την αναρρίχηση από το 1997, όταν ο Ιταλός Andrea di Bari άρχισε να δημιουργεί τις πρώτες διαδρομές.

Όντας ως επί το πλείστον άγονο (μόνο το 18% της γης μπορεί να καλλιεργηθεί), η γεωργία έπαιζε πάντα μικρό ρόλο στην οικονομία του νησιού, εκτός από την κοιλάδα του Βαθιού. Το νησί είναι διάσημο για τα εσπεριδοειδή που καλλιεργούνται στην περιοχή αυτή.

Μια άλλη βιομηχανική δραστηριότητα χαρακτηριστική για την Κάλυμνο ήταν η παραγωγή ζωγραφιστών μαντηλιών, τα οποία αποτελούσαν το πιο πρωτότυπο στοιχείο της γυναικείας ενδυμασίας.

Τον τελευταίο καιρό, ο τουρισμός έχει γίνει σημαντικός για το νησί, ιδιαίτερα η αναρρίχηση. Το 2006, το νησί απέκτησε επίσης ένα αεροδρόμιο, τον Εθνικό Αερολιμένα Καλύμνου στο Άργος, ένα χωριό ανάμεσα στην Πόθια και την Μπρούστα (τα χωριά που βρίσκονται απέναντι από την Τέλενδο), για την καλύτερη σύνδεση του νησιού με την ηπειρωτική χώρα.

Από τις αρχές του 20ού αιώνα, υπήρξε μεγάλη μετανάστευση από την Κάλυμνο (ο πληθυσμός το 1925 ήταν περίπου 24.000 κάτοικοι σε σύγκριση με 16.500 το 2012), ιδίως προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία. Οι πόλεις Ντάργουιν και Μελβούρνη στην Αυστραλία και οι Τάρπον Σπρινγκς, Γκάρι, ΙΝ και Κάμπελ, ΟΗ στις Ηνωμένες Πολιτείες φιλοξενούν μεγάλες ελληνικές κοινότητες καλυμνιακής καταγωγής.

Οι Καλύμνιοι μετανάστες και οι απόγονοί τους αποτελούν επίσης σημαντικό μέρος της βιομηχανίας ζωγραφικής γεφυρών στις ΗΠΑ. Ορισμένοι ερευνητές το συνδέουν αυτό με την παράδοση και τον τρόπο ζωής των σφουγγαράδων, καθώς και τα δύο επαγγέλματα περιλαμβάνουν επικίνδυνη εργασία με μεγάλα χρονικά διαστήματα μακριά από την πατρίδα.


Μουσική:

Samsara Chakra - The Depths Of Something
Elysium - Atelophobia
Onyx Music - Armaniac
Norvic - Sturmfrei
Yaacov Alkobi - Rash Ashir
E J R M - Catacomb
Yotam Agam - Nomad


Τοποθεσίες

00:00 - 10:30 Πόθια
10:30 - 11:44 Γέφυρα - Θέρμα
11:44 - 13:21 Άγιος Σάββας
13:21 - 17:36 Κάστρο Χώρας
17:36 - 19:02 Καντούνι
19:02 - 20:22 Μεγάλο Σπήλαιο
20:23 - 21:11 Αργεινόντας - Καλαμιές
21:12 - 26:38 Τέλενδος
26:37 - 27:17 Παλιόνησος
27:18 - 28:11 Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης
28:12 - 31:33 Κεφάλα
31:34 - 32:16 Μονή Αγίας Τριάδας
32:17 - 34:56 Μοναστήρι της Κυρά Ψιλής
34:57 - 37:04 Κάστρο Χρυσοχεριάς
37:05 - 40:20 Βαθύς
40:21 - 42:16 Μασούρι - Μελίτσαχας - Μυρτιές


Και η πιο αγαπημένη μου παραλία, η οποία δεν υπάρχει στο βίντεο: Πλατύς Γυαλός! Ελάτε για μπύρες! Ο Ήλιος της Ελλάδος είναι αιώνιος..και τα νερά του Αιγαίου μας ακόμα ζεστά.


 

119 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:

    https://pbs.twimg.com/media/Fd8796WUAAELyf7?format=jpg&name=small

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=s-w7AiLTJ-0

    VPX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψε Καλησπέρα !
    Καλές Διακοπές & Καλή επιστροφή !

    https://www.youtube.com/watch?v=ET3k-bujWTw

    VPX


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΑΑΑΑΑ!!!

    Ο Γενικός Αρχίατρος της Φλόριντα ζητεί οι άνδρες 18-39 ετών να μην εμβολιαστούν με mRNA εμβόλια «γιατί… πεθαίνουν»!
    https://www.pronews.gr/ygeia/apokalypsi-vomva-o-genikos-arxiatros-tis-florinta-synista-stous-andres-18-39-na-mi-lavoun-emvolia-mrna-gia-covid/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ, ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΝΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΥΠΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΟΝΕΙΡΑ.
    ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΜΕ ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΓΑΠΗ,
    ΗΛΙΑΣ+ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΆ!!!
      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
      ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

      Διαγραφή
  6. ΚΑΛΕΣ, ΞΕΝΟΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΏΡΓΑΡΕ!!!
      ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΚΑΛΥΜΝΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.
      ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

      Διαγραφή
  7. Με καλό καιρό να φύγεις για τις διακοπές σου και με καλύτερο να γυρίσεις ανανεωμένος και όλο όρεξη για το μπλόγκ σου. Καλή συνάντηση με τους φίλους σου και με κάποιον αγαπητό σου ιερωμένο εκεί. Σου εύχομαι να περάσουν πολύ αργά οι μέρες των διακοπών σου.
    Φιλικά, Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή ξεκούραση,απόλαυσε την αρμονία της ελληνικής φύσεως και επανέκαμψε δριμύς γιατί ο δρόμος φαίνεται να είναι τραχύς ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραχύς ξετραχύς.. καλύτερα να τον ανέβουμε μια ώρα αρχύτερα, να το αντιμετωπίσουμε κι αυτό, μπας και καθαρίσουμε από όλη τη σαπίλα που έχει αποθρασυνθεί.
      Νά 'σαι καλά αγαπητέ Πτολεμαίε!

      Διαγραφή
  9. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΝΟΣ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΡΙΧΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΛΑΕΙ.
    https://www.facebook.com/photo?fbid=178074708071461&set=a.100144719197794

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΤΣΆΡΑ, ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ... ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ Π Ο Λ Λ Α .........!!!
      ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
    2. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ;

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΗΛΙΑ ΜΟΥ!
      ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ.
      ΑΛΛΟΙ, ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ.
      ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ.
      ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ, ΟΝΤΑΣ ΚΑΜΠΙΣΙΟΣ.
      ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΩΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ.
      ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ.
      ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ.
      ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ....
      ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ;
      ΑΛΛΑ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ;
      ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΥΓΝΟΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ;;;

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  10. Επίτηδες το κάνεις έτσι ; Παραδέξου το !!! Πηγαίνεις διακοπές σε ονειρεμένα μέρη, όταν εμείς ΔΕΝ μπορούμε να το κουνήσουμε απο Αθήνα, για να μας τη "σπάσεις" !!

    Φίλε, να περάσεις καλά, να ξεκουραστείς, να κολυμπήσεις σε καταγάλανα νερά, να φάς, να πιείς, να κοιμηθείς, να γεμίσεις μπαταρίες και να γυρίσεις με το καλό γεμάτος ενέργεια.

    Άσε εμάς να "βράζουμε" στο καμίνι και ΔΕΝ θα σε παρεξηγήσουμε αν ΔΕΝ ανεβάζεις τίποτε απολύτως για όσο "διακοπεύεις". Άλλωστε το χρειάζεσαι.

    Έρρωσο Αδελφέ

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου αδελφέ Διός Κούρε!
      Ευχαριστώ για την ευχή σου!
      Στην επιστροφή πρέπει να υπάρξει οπωσδήποτε μίτινγκ, μετά καφέδων ή μπυρονίων, γιατί πρέπει να ανασυνταχτούμε. Θα έρθει πάλι και ο Μεσσήνιος.

      Έρρωσο

      Διαγραφή
  11. Αγαπητέ Διόδοτε, δια την γενέθλια ημέρα σου, έτη πολλά και με Ουσίαν.
    Γαλήνη, ηρεμία, σωματική ανανέωση και ανάταση Ψυχής, δια τις ημέρες αργίας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Προμηθεῦ,
      ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου,
      θα τις χρειαστώ για να επανέλθω ει δυνατόν δριμύτερος.
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  12. Καλά να περάσετε Κωστή,
    καλή ξεκούραση.
    Ξένοιαστες,γαλαζοπράσινα ήρεμες,ηλιόλουστα χαλαρές,
    όπως πρέπει να'ναι οι διακοπές !!!
    Να περάσετε αξέχαστα.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αγγελικούλα μου,
      να είσαι καλά,
      και συνέχισε να μάς ενημερώνεις με διαμαντάκια.

      Διαγραφή
  13. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από το 90

    https://rumble.com/v1n5rwe--90.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχεδίαζαν Αγγελικούλα μου, να ολοκληρωθεί (το global government-one religion) μέχρι το 2000. Αλλά φτάσαμε στο 2022 κι ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει. Τί σημαίνει αυτό; ..Ότι τελικά θα πάρουν τ' α..... Συγνώμη ζητώ, είσαι και κοριτσάκι.
      Μάκια! Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
    2. Το ξέρω ΚΩΣΤΉ πως δεν τους βγαίνει.
      Απολαμβάνω όμως τέτοια βιντεάκια και τα στέλνω
      (με πολύ αγάπη) μήπως και
      ξεστραβωθούν κάποιοι που ακόμα μας λένε ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ.

      ΣΥΓΧΩΡΕΜΈΝΟΣ ΚΑΛΈ ΜΟΥ ΚΩΣΤΉ.
      ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΕΡΝΆΣ....

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Τις ευχές μου να περάσετε καλά, και μην ξεχάσετε ν' αγοράσετε τοπικό θυμαρίσιο μέλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΕΙΣΜΟ;
    ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 4,7 ΡΙΧΤΕΡ ΜΕΧΡΙ 5,9 ΡΙΧΤΕΡ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ.
    ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΑΛΑΞΙΔΙ, ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΙΤΕΑ,
    ΑΛΛΟΙ ΔΕΛΦΟΥΣ,
    ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ 13 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΩΚΙΔΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ.
    https://www.protothema.gr/greece/article/1293738/seismos-stin-itea-den-xeroume-an-autos-itan-o-kurios-seismos-leei-o-lekkas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://rsoe-edis.org/eventList/details/234611/0
      ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.
      VPX

      Διαγραφή
  16. ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ.
    ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
    ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΜΙΕΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα να στείλω φωτο στον Κώστα απο τους τερατώδεις ψεκασμούς πρωί πρωι αλλα ας φύγει στις διακοπές του να περάσει καλά ο φίλος μας. Τώρα, αν θα αλλάξει ο καιρός αύριο μεθαύριο ή τί μας ρίχνουν με τα καταραμένα χημικά τους, δεν ξέρω. Συνέπειες θα έχει στην τροφική μας αλυσίδα και σε προβλήματα υγείας. Ποιόν να καταραστώ, τον πιλότο ή τον εντολέα του να γκρεμοτσακιστούν απο κεί πάνω για τις πράξεις τους.
      Αεροπλάνα του ΝΑΤΟ είναι όπως είχε πεί ο ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    2. Αστο αγαπητη Καπρικορν,..
      Τράβηξα εγω ο ίδιος καμποσες τετοιες φωτο πολυ τρομαχτικες, σχηματισμους τρίλιζα κανονικά. Σταυροί και χι και φαρδιά ζωναρια απο την μια ακρη του οριζοντα στην άλλη. Κι αυτες οι φωτο, ολες πανω απο το αεροδρ.ελευθ.ζενιζελ, σήμερα νωρίς το πρωί.

      Διαγραφή
    3. Αστα.. Καλά μπάνια φίλε στην ωραία Κάλυμνο 👍
      🏊‍♀️🚣‍♀️
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ TA ΑΝΤΙΔΟΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ...

      Επικοινώνησαν διαδικτυακά μαζί μου και απαίτησαν -ας όψονται τα νούμερα των likes- δωρεάν κρουαζιέρα επιμένοντας για Κάλυμνο, για να βγάλουν, όπως είπαν, selfie στον ''Πλατύ Γυαλό'' που (λόγω εποχής) θά' ναι όλος δικός Τους.
      Φίλε Κ-Τ, Στους στέλνω ευελπιστώντας πως τέτοιοι μουσαφιραίοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι - Δεν τους χρωστάμε δα και λίγα...

      https://youtu.be/maYdnwy1oE4?t=86

      https://youtu.be/6bt9RTMDvX4?t=132

      https://youtu.be/GaB9F3R9cIY?t=40

      Καλές Διακοπές

      Διαγραφή
    5. ΧΑΧΑΧΑ
      Τέτοιους ποθαμένους τούς Θέλω για παρέα ασυζητητί!
      Ευχαριστώ να είστε καλά!

      Διαγραφή
  17. Καλές διακοπές και καλά να περάσεις Κώστα. Ωραίες μέρες διάλεξες.Όλα τα νησιά της Ελλάδας μας είναι υπέροχα απλά με κάποια έχουμε προσωπικό δέσιμο.Ζούμε στην πιό όμορφη χώρα του πλανήτη άσχετα με το ζόρισμα που έχουμε τρώμε.
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευρυδίκη μου,
      θέλω την παραλια ολη για πάρτη μου!
      Γι αυτο, πανω απο 10 χρόνια τώρα, συνήθως πανω διακοπές απο τις 20 Σεπτ και μετα.
      Η Ελλάδα μας παραμενει παντα ομορφη και φιλικη , ολο το χρονο.
      Έχεις ακούσει το τραγούδι που λεει.."Δεν κάνει κρυο στην Ελλάδα, κρυο δεν εκανε ποτέ..." χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Στην Κάλυμνο ευτυχώς δεν ψεκασαν σημερα. Η θερμοκρασια ανεβηκε 2 βαθμούς, απολαμβάνω αυτη τη στιγμη την παραλια της τελευταίας φωτο.
      Εις το επανιδείν αγαπητη Ευρυδίκη.

      Διαγραφή
    3. Χα!!!χα!!!💙
      Ευρυδίκη

      Διαγραφή
    4. Φίλε Κ - Τ,

      Καθώς οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους Καλούς blogΗγέτες και blogΥπηκόους, Μέμνησο:

      Όπου κι αν πας, όπου κι αν βρεθείς, όπου κι αν σταθείς εκπροσωπείς όλους εμάς, Το Λαό Σου, Τους Διοδοταίους — Χρέος Σου πλέον Απαράβατον: Αιέν Αριστεύειν.
      Έτσι, Εάν δε Νικήσεις Καθαρά, και με Διαφορά, τον Αντίπαλο, σε βουτιά αλα καταβύθιση του Μυθικού φον Ρίχτχοφεν, στον Α' Π.Π.,

      https://youtu.be/THKmq0egRU8?t=7

      Καλύτερα μείνε μόνιμα στην Κάλυμνο αφού, κάνοντας την καρδιά μας πέτρα, Δύσκολο, εάν όχι Αδύνατον, να σε δεχθούμε πάλι για Αρχηγό. Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.

      Εύχομαι Καλές Διακοπές και Καλή Αντάμωση.

      Διαγραφή
    5. Χαχαχα τρομερο βιντεο! Ο δεύτερος κολυμβητής είχε καμερα στο στομα.
      Παντως αρχηγιλίκια.. προτιμώ μακρια απο μενα. Μπλογκηγέτες με μπλογκυπηκόους είναι σπορ για άλλους, που ηδονιζονται κιολας με τη σκεψη αυτη.
      Ευχαριστω τα μάλα για τις ευχές,
      Καλη αντάμωση.

      Διαγραφή
  18. καλη ξεκουραση,καλες βουτιες,καλες μασες....φιλιαααα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.
    ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΑΝ, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ, Η ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ``ΚΑΛΟΥΔΙΑ'' ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΡΟΧΗΣ.
    ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΟΜΒΡΙΑ;
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΜΙΑ ΑΝΟΜΒΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΜΒΑΚΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΡΥΔΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ....
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ.
    ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΥΔΡΟ ΧΩΜΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΜΑ.
    ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ.... ΤΟ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟ.
    GEOENGINEER!!!!
    ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΠΡΙΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ Π@@ΣΤΗΔΕΣ!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΝΑ ΕΥΦΡΑΝΘΕΙΤΕ.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ FAKE, Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ.
    ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.
    ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ Γ' ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ....
    ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΜΙΚΡΟΝ.
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ;
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΗΤΑΝ.
    https://www.facebook.com/photo?fbid=409341877941507&set=pcb.409343334608028

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ.... ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ.
      ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Σήκω Έλληνα , έχεις ΜΑΝΑ με κλήρο πάνω σε ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    3. Ο ιός που τώρα λέγεται όμικρον;
      Αλλά και αν θυμάμαι, ο Ρώσος πιλότος που ρίξανε τότε οι Τούρκοι στην Συρία, νομίζω είχε όνομα που άρχιζε από το όμικρον

      Διαγραφή
  21. Αγαπητέ φίλε, σού εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη. Περιμένουμε να επιστρέψεις με γεμάτες μπαταρίες για ένα δυναμικό χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο βιαστής της 12χρονης ,
    ευυπόληπτος ΝΔκράτης, φωτογραφημενος σε αγκαλίτσες με Πατουλη, Σαμαρά, Θανο Πλευρη. Η γυναικα του, με φιλανθρωπίες στο ιστορικο της, δημοτικη συμβουλος του Μπακογιαννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην μπουζού να τον βιάζουν οι συγκρατούμενοι!

      Διαγραφή
    2. ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΤΑΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ``ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ''.
      ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙΑ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ``ΑΘΛΗΜΑΤΑ'' ΤΟΥΣ.
      ΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΙΟ, ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. Ο συγκεκριμένος 53χρονος ήταν πελάτης μας μέχρι τώρα στην εταιρία που δουλεύω και έχω πάθει σοκ . Μιλούσα δύό φορές την εβδομάδα μαζί του στο τηλέφωνο και ήταν φιλικός και ευγενικός.Δεν είχα καταλάβει ποιος είναι μέχρι που χθες μου τα έστειλε ένας συνάδελφος.Ανησυχούσε και για την οικονομική κατάσταση της χώρας . Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
      Ευρυδίκη

      Διαγραφή
    4. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΜΥΚΟΝΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΟΥΤ@ΝΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΡΑΒΕΣΤΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΟΡΝΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΒΙΑΣΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΑΝΩΜΑΛΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΚΛΙΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΦΤΩΧΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΚΟΥΛΟΚΡΑΤΙΑ.

      ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
      ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ.
      Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΧΤΗ ΦΩΝΗ, ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
      ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.
      ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,
      ΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

      ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΟΚΟΥΛΟΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.

      ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

      ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ.
      ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΡΟΣΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ.
      ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Ο ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΛΑΓΝΟΚΟΥΛΗΣ,
      ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΟΥ.
      ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ;

      Διαγραφή
    5. Ευχής Έργον ότι δεν έχει αποδειχθεί διεθνώς, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, Αιτιώδης Συνάφεια μεταξύ Οικονομικής Κρίσης και γενικά -και ειδικά Παιδικής- Διαστροφικής, κατά το πλείστον, Πορνείας.

      Διαγραφή
    6. Έχουν και παραέχουν σχέση.
      Ολα αυτα (κοροιδοιος, επέκταση ΝΑΤΟ, ενεργειακη και επισιτιστικη κριση) εντασσονται στην ατζεντα τους 2030, να δικτατορευσουν εντελώς πανω μας, να μας πατήσουν κατω, για να μην τους μπαγλαρωσουμε όλους τους, για την σχιζοφρένεια τους, τις διαστροφές και τις ανωμαλίες τους.

      Διαγραφή
    7. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
      ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.
      ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.
      ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ.

      Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΧΑΖΑΡΟΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    8. O ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ... ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗΝ ?

      ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΚΤΟΝΕ -ΨΥΧΟΡΕΛΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΤΕ , ΣΚΑΤΟΥΛΗΣ , ΧΑΡΗΣ ΒΡΩΜΑΣ , ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ,ΣΕΛΦΑΡΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ , ( ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΠ...ΚΛΠ..)
      *** ΧΑΡΗ ΒΡΩΜΑ ΚΟΥΜΠΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟΣ ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ MAΣ ΤΑ ΛΕΣ ...!
      ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ( ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ) .
      ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ....
      https://www.youtube.com/watch?v=_uZUnjGQ7-o
      VPX

      Διαγραφή
  23. Υπέροχες διακοπές να περάσεις!
    Θα ήθελα να κάνεις για μένα μια βουτιά στην μαγευτική θάλασσα σας και μια επίσκεψη στον Ναό του Απόλλωνα!
    Ζηλεύω λίγο...
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;
    https://kanenazori.com/2022/10/09/apokleistiko_dolofoniki_epithesi/
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΗΛΙΑ.... ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΛΗΨΗ.
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
    12 ΧΡΟΝΩΝ; ΚΑΠΩΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ, ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΩΑΜΕΘ ΤΗΝ ΑΙΣΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΥΜΦΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 6 ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΌΚΛΗΡΩΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΑ ΣΥΖΥΓΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ [ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕ] ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 9 ΕΤΩΝ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ``ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ'' ΗΛΙΑ. ΑΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.....
    ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΟΓΟ;
    ΕΙΠΑΜΕ...
    ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ........ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ!!!!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ``ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ'' ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΠΑΠΑΔΕΣ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ, ``ΝΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΔΕ''....
      ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΨΥΧΗΣ.
      ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΕ ΙΣΧΥΡΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ, ΕΧΩ ΠΛΑΤΕΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΕΔΩ.
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;
      ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΙΣΤΕΣ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ.
      ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΟΣΕΙ.
      ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΤΟΥΝΝΕΛΣ.
      ΤΟΥ ΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΣ...
      ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕΞ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ.
      ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ. ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ.
      ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕ ΑΠΛΑΝΕΣ ΒΛΕΜΜΑ, Η ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  26. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ``ΕΛΛΑΣ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ''.....
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ.
    ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ....

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.
      ΜΑΛΙΣΤΑ, ΘΑ ΠΡΌΤΕΙΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 100 ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ , ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΙΚΊΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΆΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  27. https://m.youtube.com/watch?v=jpe0hu0ebE0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χαχαχα τα εχω δοκιμάσει όλα (εκτος των ασκών με μελάνι ) και είναι όλα καταπληκτικά!
    Ο τύπος στο τέλος, που κουβαλάει τη μεγάλη στρογγυλή κατσαρόλα, είναι φιλος μου, παιζει την καλύτερη τσαμπούνα στην Κάλυμνο. Συμμετείχε για αρκετά χρόνια σε ορχήστρες παραδοσιακής καλύμνικης μουσικής, που ηχογράφησαν δίσκους στη Νέα Υόρκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ἀγαπητέ Κώστα εὔχομαι νά περάσῃς,γι᾿ἀκόμη μία φορά,εὐχάριστες διακοπές στόν ὄμορφο τόπο πού ἔχεις ἐπιλέξει νά εἶναι καταφύγιο γαλήνης κι᾿ἀπόλαυσης γιά ἐσένα.

    Πᾶρε δυνάμεις γιατί στό ...κυρίως Ἐλλαδιστάν, γίνεται,ὡς συνήθως &7&$%## καί δέν συμμαζεύεται. Εἰλικρινῶς, ἀπορῶ τί διάολο ἤθελαν καί μαζώχτηκαν τόσοι εἰς τάς Ἀθῆνας,κι᾿ἀφήσαν τά χωριά τους. Ἀποτέλεσμα : πολλή ψυχοπάθεια λέμε !!!

    Ἀγαπητέ Κώστα ἔλα καί καμμιά βόλτα πρός τά ἐδῶ,τίγκα στήν Ἱστορία εἴμεθα καί τούς εὐλογημένους τόπους.

    Καλά νά περνᾶς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μας Πελασγική,

      σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
      Αν γνωριζω λέει... Τον φυσικό και τον Ιστορικό Πλούτο της περιοχής σου.. Αρκετά καλά θά 'λεγα, απο προηγούμενες δεκαετίες που επισκεπτόμουν τον τόπο συχνά. Μού έχει λείψει ομως τόσο πολύ, που σύντομα μάλλον..θα σε καλέσω να σού πω "ψήσε καφέ, έρχομαι!" 🙂

      Διαγραφή
    2. Ψῆσε καφέ ; Ἐγώ λέω νά ψήσουμε ἕνα ὡραῖο κοκορέτσι ( τό φτιάχνω τέλειο λέμε) γιά νά ἑορτάσουμε δεόντως τήν ἐπίσκεψίν σου.

      Θέλεις ἐν τῷ μεταξύ νά χαρῇς τήν δικαίωσίν σου ; Ὁρῖστε :

      https://sxolianews.blogspot.com/2022/10/covid.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Κώστα !

      Διαγραφή
    3. ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
      Εντάξει, δεν είχα κάποια αμφιβολία εξάλλου..Το 'Πρωτο Θεμα ' όταν επίσης ξεκάθαρο.
      Να είσαι καλά αγαπητή Πελασγική, μού έφτιαξες τη βραδιά.
      Φιλιά στα παιδιά!
      ..σαν να με πήρε ήδη η τσίκνα από αυτό το κοκορέτσι...ΣΛΟΥΡΠ!

      Διαγραφή
  30. Αγαπητοί αναγνώστες του Διοδότου,
    Δεν επεμβαίνω συχνά, αλλά οφείλω να σας γράψω ότι εμείς οι Καλύμνιοι δεν χαρακτηριζόμαστε από την αρχαιολατρία μας και δεν ανάβουμε κεριά στον Απόλλωνα, ούτε σε κανέναν θεό της ελληνικής μυθολογίας, γιατί μάθαμε ότι δεν πρόκειται για αληθινούς θεούς, αλλά ανθρώπινες επινοήσεις, προκειμένου να εξηγήσουν την ανθρώπινη ύπαρξη.
    Αυτή η εξήγηση ευτυχώς δεν έγινε αποδεκτή από σπουδαίους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, όπως ο Σωκράτης, που κατάλαβαν ότι ένας είναι ο Θεός. Αυτοί όλοι πληρώθηκαν στη διδασκαλία του Χριστού μέσα στην Ορθοδοξία, το πλήρωμα της αληθείας.
    Αυτή την Ορθοδοξία πιστεύουμε στην Κάλυμνο εδώ και πολλούς αιώνες και την βιώνουμε σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
    Αυτή η Ορθοδοξία μας κράτησε Έλληνες μετά από τόσους και τόσους ξένους κατακτητές, αυτή η Ορθοδοξία μας παρηγόρησε όταν οι θαλασσοδαρμένοι παππούδες μας βουτούσαν για τα σφουγγάρια στα βάθη της θάλασσας και άφηναν πίσω χήρες και ορφανά, αυτή η Ορθοδοξία μας έζησε και μας ζει ακόμα, ευτυχώς.
    Εμείς ανάβουμε κεριά στην Παναγία και τους Αγίους μας, γιατί τους έχουμε φίλους, προστάτες και βοηθούς βιωματικά στη ζωή μας και γνωρίζουμε την αγάπη τους για όλο τον κόσμο μέσα από τα αμέτρητα μικρά και μεγάλα θαύματά τους σε όλους μας.
    Συγγνώμη αν σας κούρασα.
    Δεν θέλω να στενοχωρήσω κανέναν και προπάντων ανθρώπους, που αγαπώ.
    Σέβομαι την ελευθερία του λόγου και τα πιστεύω όλων, όμως ήθελα να σας στείλω την εικόνα της μικρής μου πατρίδας, για να έχετε πιο ολοκληρωμένη άποψη.
    Σας ευχαριστώ πολύ,
    Μιχάλης
    Κάλυμνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Μιχάλη,

      σε ευχαριστούμε πολύ για τις επισημάνσεις σου!
      Επίτρεψέ μου να συμπληρώσω κι εγώ κάποια πράγματα στο σχόλιό σου, προς ενημέρωση των αναγνωστών.

      Ο φιλος Μιχάλης ειναι ο καλύτερος και παλαιότερος εκ των φίλων μου εν Καλύμνω. Προσφάτως και φίλος του ΗΛΙΑ μας. Σε ολες μου τις διακοπές στο νησί, φιλοξενούμαι από την αξιολογότατη οικογενειά του, η οποία είναι απο τις γνωστότερες παραδοσιακές οικογένειες καπεταναίων. Και μάλιστα εντελως διοδοτική 🙂. Μαζι μας δηλ. στα εθνικά θεματα, στη Ρωσική επέμβαση, και κατα της mRNA γενοκτονίας.
      Όσον αφορά τον αρχαιολογικό χώρο στην περιοχή Λημνιώτισσα, είναι ένας αρκετών στρεμμάτων περιφραγμένος υπαίθριος χώρος, στον οποίο οι Καλύμνιοι έχουν δώσει ολη τους την φροντίδα και τον σεβασμό, απέναντι στα ερείπια, και του ναου του Απόλλωνος (10ου αι. π.Χ. ), και του βυζαντινού ναού 5ου μ.Χ. αι. με την ονομασία "Χριστός της Ιερουσαλήμ ". Σε παλαιότερη μας αναρτηση μάλιστα είχα τοποθετήσει και δικες μου φωτο των σημείων με τα αρχαιοελληνικά ψηφιδωτά δαπέδου, καθώς και απομεινάρια απο κυονόκρανα. Αρκετά κομματια του αρχαιου ναού χρησιμοποιηθηκαν μάλιστα και στο Ιερό του βυζαντινού ναού. Αλλά δεν θα μας απασχολήσει τώρα το χιλιοσυζητημενο αυτο θεμα. Η ουσία ειναι, πως οι Καλύμνιοι σήμερα, γιγαντωμένοι και ωφελημένοι μεν μέσω της πίστης τους στο Χριστό, την Παναγία κ τους Αγίους, αποτίουν δε με τον τρόπο τους σεβασμό σε ολο το φασμα της Ελληνικής Ιστορίας , αφού ανάρπαστο προβλέπεται συντομα να ειναι, και μία αναμενόμενη έκδοση-βιβλίο, με θεμα την συμμετοχή των Καλυμνίων στον Τρωικό Πόλεμο.

      Σάς δίνω και εναν ενδιαφέροντα συνδεσμο για τον αρχαιολογικό χώρο.
      https://golden-greece.gr/archaeological/dodekanisa/kalymnos/naos-xristou-ierousalim

      Διαγραφή
    2. Έκαστος Γνωρίζει το Υπερφυσικό - Θε'ι'κό 'σύμφωνα με τον Τόπο που Γεννήθηκε κ τις πληροφορίες που έλαβε από Οικογένεια & Δασκάλους ( όπου Δάσκαλος βάλτε ότι θέλετε από τον Δάσκαλο του Δημοτικού μέχρι Πανεπιστημίου και από τον Κληρικό της Γειτονιάς έως τον Εκάστοτε Πνευματικό ).

      Βιωματικά όμως κ όσο ωριμάζει πνευματικά δεν τον καλύπτουν εσωτερικά αυτές οι πληροφορίες που έλαβε ! έτσι συνεχώς προσπαθεί να ανακαλύψει και να εξηγήσει την αντίφαση που βιώνει.. μέχρι να υποκύψει σε αυτό που ονομάζεται Μοίρα - Γραφτό Θέλημα του Θεού κλπ... ( οπου εκει απλα περιμένεις τι άλλο να κάνεις ??? εισαι κλειδωμένος !!!) που ούτε κ αυτό μπορεί να εξηγήσει ... σήμερα με την επικρατούσα Θεοσοφική Πληροφόρηση .

      Το σίγουρο είναι ένα... Μόνοι μας ερχόμαστε σε αυτή την Διάσταση κ μόνοι μας επανερχόμαστε...από εκεί που ήρθαμε .



      Θεολογική και μάλιστα πληκτρολογική συζήτηση είναι ίσως καταστροφική, Παράδειγμα...Κάποτε κάποιος βγήκε να απολαύσει έναν περίπατο ένα αψέκαστο...πρωινό , παρατηρεί κάποιον άλλο που έχει ανέβει σε μία γέφυρα και ήταν έτοιμος να σαλτάρει στο κενό...ΕΕΕ του λέει να σε κεράσω έναν καφέ εδώ πιο κάτω που έχει ένα καφενείο κ μετά εάν θέλεις σαλτάρεις ? ( με την Ελ πίδα ότι θα των μεταπείσει...)
      έτσι κ έγινε...αρχίζουν πίνουν τον καφέ τους κ λόγω του ότι ο υποψήφιος σάλτας ήτο ΘΕΟΛΟΓΟΣ η κουβέντα περιστράφηκε περί ΘΕΟΥ κλπ... Τελείωσε ο καφές , ο ξένοιαστος περιπατητής πλήρωσε τον λογαριασμό κ κατόπιν Σαλτάρανε κ οι 2 παρέα !



      Το Αρχαιότερο όμως είναι κ Σοφότερο και κατοικούμε στην Αρχαιότερη κ Σοφότερη Πέτρα του Πλανήτη ! ΑΠΛΟΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ , ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΠΤΟΜΕΝΟΥΣ !
      Κάποτε χτίζανε ΝΑΟΥς υπέρ Θεών κ Σήμερα Υπέρ Αγίων τώρα ποιός είδε ποιόν κ γιατί θα το μάθουμε όταν φύγουμε..! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΝΗΤΗ ΖΩΗ Κ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ !

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ( ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ..?) ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜ ΚΛΠ ΚΛΠ..! Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ , ΑΛΛΑ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ..

      https://www.youtube.com/watch?v=4neXrGbCfaM

      ΜΗΠΩΣ ΈΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ Κ ΕΜΕΙς Κ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕς ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ... μήπως....? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ...? Μήπως κάποτε γνώριζαν τα πάντα...κ σήμερα δεν θυμόμαστε...τίποτα...?

      VPX

      Διαγραφή
    3. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ.
      ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΗΓΗΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ 20:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 23:00.
      ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ 3ΩΡΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
      ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.
      ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ www2.egeonet.gr.

      ΜΕ ΑΓΑΠΗ
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  31. https://anatropitora.blogspot.com/2022/10/32000000.html#more

    https://anatropitora.blogspot.com/2022/10/blog-post_22.html

    https://anatropitora.blogspot.com/2022/10/blog-post_75.html

    https://www.trelokouneli.gr/orgi-gia-ti-dimosiopoiisi-tis-fotografias-tis-12chronis-apo-ti-stefanidoy-me-exodika-apanta-i-oikogeneia-video/ (πανε για λιγναδισμο παλι αλλα δεν θα τους βγει γιατι θα τον καθαρισουν αυτον)

    https://www.youtube.com/watch?v=vtHgot9u3r4&t=54s

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b4%cf%81-%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%82/

    http://www.oparlapipas.gr/2022/10/mme-12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ φίλε Pananas για τους συνδέσμους!
      Εύχομαι η μάνα του παιδιού, να της ξηλώσει την τσέπη της πάμπλουτης κ@#ιόλας.
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη έχω μια απορία ήταν το 11χρονο έξω στις 12 και έκανε βόλτα με το ποδήλατο κάνοντας θελήματα στον βρωμιάρη παιδοβιαστή και οι γονείς και τα αδέλφια ήταν ΟΚ με αυτό;;; δεν είχαν υποψιαστεί τίποτα και ξαφνικά συγγενής βρήκε μηνύματα και το είπε στην μητέρα που τότε πήγε στην ΕΛΑΣ;;; δλδ έχω ένα παιδάκι του Δημοτικού και το αφήνω λεύτερο να κάνει θελήματα όλες τις ώρες στο αφεντικό μου... βλέπω ότι έχει ένα πανάκριβο κινητό και ένα ακριβό ποδήλατο και δεν ρωτώ να μάθω που τα βρήκε και ποιος και γιατί του τα πήρε; Κάτι δεν μου πάει καλά με τους γονείς... το παιδί είναι το θύμα αλλά οι γονείς τι ρόλο παίζουν;;; αναρωτιέμαι
      ΔΠ

      Διαγραφή
    3. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/entalma-syllipsis-gia-ti-mitera-tis-12xronis-ston-kolono/

      Διαγραφή
    4. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΝΙΟΥΖ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΥΤΕΨΕΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ...
      ΔΠ

      Διαγραφή
    5. η παιδεραστια ειναι χαρακτηριστικο του ειδους των μετεπειτα χαζαρων (μην τρελαινεστε ..ειναι οοοολοι οι πολιτικοι δουλοι τους ) .Για την παιδοβορια τους εδιωξαν απο τη βαβυλωνα ...Το λαγουμι ειναι πολλυυυυ βαθυ ....σε ολες τις εξουσιες ....ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .κρυφοπουστες και παιδοφιλοι με δαχτυλιδια για να μενουν στην εξουσια .ΜΕ υποτακτικους οπως ο μιχος και η μανα του κοριτσιου με στοχο μια καρεκλα αχχαχαχαχαχαχ....Τςρα μια καρεκλα θα τους δενει με την ζωη μολισ μπουν πανεπιστημιο οεο .Ειναι στημενο για δευτερη φορα απο τους υπολοιποθσ κρυφοπουστες παιδοφιλους της βουλης και των εξουσιων .Οπως ηταν ο λιγναδης , οπως ηταν και η συριζαια λεσβια που ειχε απαγαγει το κοριτσακι ( και ταχα μου δεν βρηκαν ποτε το λαπτοπ μετα απο ενα εικοσαημερο αφου ειχαν σβγησει τα παντα ) οπως ηταν και ποσσα αλλα .Ο κος Καραιβαζ (https://www.youtube.com/watch?v=KaKYInawJzs ,,
      https://www.youtube.com/watch?v=EwfjGDZ-QD4
      https://www.youtube.com/watch?v=FgdaGrvNAmQ
      https://www.youtube.com/watch?v=4yBwv_Y3Nek
      ειχε ενωσει τους πολιτικους και την ΕλΑς με το παγκοσμιο τραφικινγκ την παιδοφιλια και ισως ακομη χειροτερα ...βιβλια οπως οι τυμπανιστες του πενταγωνου , μαυρη βιβλος της κατοχης , ο βιασμος της δημοκρατιας κλπ και η Κα Μαργαριτη https://www.youtube.com/watch?v=SurkJDKn-30
      https://www.youtube.com/watch?v=DF9SK9SOLf0
      ενωσε τους εισαγγελεις και δικαστες και την γενικοτερη διακστικη εξουσια με την παιδεραστια και παιδοφιλια .( προς χαρην του σχολου να ξερετε οτι ο μονος που καλυψε τον αγωνα της Μαργαριτη ηταν ενας ρεπρτερ του BBCο οποιος σκοτωθηκε τυχαια σε τροχαιο αχχαχαχαχα σαν τον αλλον ( 10ος NOOR1 martyras[htan 6 ta noor ])που τον βρηκαν στο αμπου νταμπι και τον σκοτωσαν αχχαχαχαχα...Βαλυρακης ειχε ενωσει τις δυναμεις του με τον καραιβαζ και εψαχνε και αλλα ...Ο ανδρας της καρολαιν , το ελικοπτερο στον Πορο ( με τα κλωδια ταχα μου ) ...ο τυποσ επιχειρηματιας που τον σκοτωσαν διπλα στην ευπ , ο αρχηγοσ ματ (μεσα σε σμαρτ τον σκοτωσαν ) ολα αυτα τα ειχε ενωσει με στοιχεια ο καραιβαζ σε συνεντευξη πριν τον φανε .Δεν υπαρχει τιποτα καινουριο .Ειναι αρρωστοι και παιζουν τις καρεκλες τους μαρτυρωντας ο ενας τον αλλον γιατις βρωμοδουλειες τους ...Πιανει καλα νουμερα ο παιδοβιασμος ////αλαλ δεν κουνιεται κανεις ////απο τα σιχαμενα μκο .....γιατι εαν μαθευτει ποιοι και ποσοι ειναι απο πισω τοτε δεν νομιζω να μεινει κανεισ ζωντανος .Η βρωμα πιανει απο τις εκτελεστικεσ εξουσιεσ μεχρι το μαξιμου (οποιος και να ειναι μεσα ) προεδρικα μεγαρα , μητροπολη ΕΠΕ , ΕΛΑΣ , και ποσα αλλα μκο και ετειρειες .....Φτανει ωσ εδω για τςρα ..καλημερα

      Διαγραφή
    6. Έτσι!
      Σωστος!
      Καλημερα φίλε Pananas!

      Διαγραφή
    7. Ο Χοϊδάς, που συνήθως έχει καλή πληροφόρηση, υποστηρίζει πως η μάνα είναι "οπαδός της Ρώμα" (=Αι-γύφτια ή αθίγγανη).
      Αν ισχύει, εξηγούνται πολλά.

      μνκ

      Διαγραφή
    8. ΑΙΩΝ ΠΑΙΣ ΕΣΤΙ ΠΑΙΖΩΝ ΠΕΣΣΕΥΩΝ, ΠΑΙΔΟΣ Η ΒΑΣΙΛΕΙΗ


      Ηράκλειτος, 544-484 π.Χ.
      Ίων φιλόσοφος



      Marvin Gaye - Save the Children
      https://www.youtube.com/watch?v=iqWW0n4qk1U

      VPX

      Διαγραφή
  32. Φιλε Κώστα υπαρχουν και πολλοί Ελληνες που ΕΧΟΥΝ βαλει βαθιά μες στην καρδια τους το Χριστο σαν ενσάρκωση του Απόλλωνος. Ας αφήσουμε τον καθένα να αντιλαμβάνεται οπως θέλει αυτα τα θεματα φτανει να είμαστε ενομενοι γιατί οι σκοτεινοί έχουν βάλει στοχο να αφανίσουν τη φυλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε,
      βρέθηκα και εγώ πολύ κοντά σε αυτή την πεποίθηση, μόνο που το θέμα αποδείχτηκε πως είναι πολύ πιο σύνθετο. Θα τα πιούμε εν καιρώ. Η βασική σου όμως επισήμανση, περί παντιοτρόπω επειγούσης ενότητος, είναι σημαντικότατο μήνυμα προς τους πάσης πεποιθήσεως Συνέλληνες.
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
    2. ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ12 Οκτωβρίου, 2022 12:53

      Ένα ενδιαφέρον βιβλίο σχετικά με την Σύνδεση Αρχαίας Ελλάδας-Πνεύματος με Χριστιανισμό/Ορθοδοξία είναι: του Χάρη Σκαρλακίδη με Τίτλο: ΟΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΑΠΟΛΛΩΝ&ΣΙΒΥΛΛΕΣ ,Εκδόσεις Δήλιος

      http://hellenicfalanx.blogspot.com/2013/04/blog-post.html Το Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν τέτοιες Αναζητήσεις.

      Διαγραφή
  33. https://anatropitora.blogspot.com/2022/10/t.html

    wraio arthro ga tin koroidia covid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είναι για γέλια αυτος ο Σπύρος Χατζάρας.
    Στο τελευταίο βιντεο του Μπεχλη, αποκάλεσε ρουφιανο της ΝΔ, ποιον λέτε....
    Τον Διόδοτο!
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό, νομίζω, αξιζει μια νέα δημοσίευση και ας διακοπεύεις.
      Νά'χουμε και που να σχολιάζουμε, διότι εδώ γεμίσαμε.

      μνκ

      Διαγραφή
    2. Πρόσεξε κακομοίρη μου μη σε στείλει ο κολλητός του στην Τήλο εξορία για καταναγκαστικά έργα όταν θα γίνει πορδηπουργός. Άσε που παίρνεις στο λαιμό σου κι εμάς τους σχολιαστές που κινδυνεύουμε να υποστούμε παραδειγματική τιμωρία ως ρουφιάνοι συνεργαζόμενοι με άνομα συμφέροντα. Κάπου όμως πήρε τ' αυτί μου πως ετοιμάζονται δύο υπερπολιτελείς σουίτες για VIPS στο Δρομοκαΐτειο. Αληθεύει;

      Διαγραφή
    3. Αντε βρε τρελλοκόριτσο, Μαράκι, σού έγινε η χαρη χαχαχα

      Αναστασία,
      λίγο πιο προσεκτικά τα αστεια σου κορίτσι μου, μού έφυγε η μασέλα 😃

      Διαγραφή
  35. Μου κάνει εντύπωση και αναρωτιέμαι τι εθνικότητας είναι αυτή η μάνα που τα τρία από τα παιδιά της τάκανε με πακιστανό;;; από περιέργεια ρωτώ γιατί δεν έχει αναφερθεί πουθενά... ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΑ πορνοκάναλα ΗΜΕΔΑΠΟΙ τώρα μούγκα...
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Β)Ρομά ή Γύφτισσα!!!
      Έκανε 5 παιδιά με 1 γύφτο και μετά που ήταν φυλακή (γιατί μπαινόβγαινε) βρήκε πακιστανό και έκανε κι άλλα 3 παιδιά!!!
      Αντιγόνη
      Υ.Γ. Ο π@υστης έγινε γκέι
      Ο μπινές έγινε bi
      Ο γύφτος έγινε ρομα
      και ο τσίπρας και ο αφορισμένος πρωθυπουργοί
      Θέλετε κι άλλα;

      Διαγραφή
    2. Το γεγονός και μόνο ότι θύμα της υπόθεσης είναι ένα παιδάκι 12 ετών με κάνει να παραβλέπω οτιδήποτε άλλο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα βασανιστήρια αυτών των σκατόψυχων που συμμετείχαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο και πλέον δεν μ' ενοχλεί καθόλου αν οι "από πάνω" ξεπαστρέψουν το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Δεν με νοιάζει αν είναι αλβανάκι, πακιστανάκι ή ότι άλλο. Στέρησαν την όποια ευκαιρία σε αυτό το παιδί να παλέψει για μια αξιοπρεπή ζωή. Το καταδίκασαν πριν καν βγει στην κοινωνία.

      Από τότε που έχει βγει αυτή η υπόθεση είμαι χάλια. Γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ο στενός κύκλος των δραστών, οικογένεια, φίλοι, να μην είχαν μυριστεί τίποτα. Αυτές οι διαστροφές δεν ξυπνάνε στα 53. Έχουν την σαπίλα μέσα τους από νωρίς.
      Το ότι γύρω του έκαναν την πάπια και προσπαθούν να τα μπαλώσουν με φθηνές δικαιολογίες με αναγκάζει να τους καθίσω στο ίδιο το σκαμνί του κατηγορούμενου. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ._

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά το παιδί για αυτό και δεν το ανέφερα... ΑΛΛΑ με ενοχλεί αφάνταστα το ότι βάζουν στο ίδιο σακί ΕΛΛΗΝΕΣ και ρυπαρά κλπ γένη όσον αφορά την χυδαιότητα και εγκληματικότητα. Σπάνια ΕΛΛΗΝΕΣ γονείς φτάνουν σε τέτοιες κατάντιες πολύ συνηθισμένες στους λοιπούς λαούς... αυτό είναι το θέμα μου και δεν το παραβλέπω...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  36. Και τώρα....
    Όλοι σας τσιμπισατε το δόλωμα!!!


    Κυτταξτε πως, παλι τα παλιοτόμαρα βρήκαν τρόπο αποπροσανατολισμού!!!
    Το ότι...δεν έχετε ψωμί στο τραπέζι...οτι ..δεν μπορείτε να πληρώσετε το γ@μημενο ρεύμα!! γιατί η Κούλα!!!
    Έκλεισε τα λιγνιτωρυχεία..
    Για την (Εγκληματικη) Αλλαγή!!!
    Και μας τσαμπουνανε πάλι για ανωμαλίες,παιδεραστίας..και τέτοια κόλπα..
    Και βέβαια δεν συμφωνώ με όλα αυτά!!!
    Αλλά... ποιοί κρύβονται πισω από όλα.. αυτά???
    Μη!!! κάνει τζιζ!!! 300.000..
    Volt..

    Επιτέλους!!! ξυπνήστε!!!!
    Και Γ@μ#στε τους τα Πρεκια!!!


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω βγάζουν από το κουτί έναν από τους πολλούς κίναιδους ΚΛΠ στελέχη και μας τον πετάνε για να'χουμε να ασχολούμαστε όσον αυτοί προδίδουν και ξεπουλάνε την Πατρίδα μας παντοιοτρόπως ΑΛΛΑ είναι στην φύση μας να στενοχωριόμαστε σε τέτοιου επιπέδου εγκλήματα με πρωταγωνιστές τα παιδιά.
      ΔΠ

      Διαγραφή
  37. Στον σουλουνια για παξιμαδι....😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, για την εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης- διευκόλυνσης αλλοδαπών από το σημείο συνοριακού ελέγχου Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, στο οποίο εμπλέκονται μεταξύ άλλων και πολλοί αστυνομικοί.

    https://edolio5.blogspot.com/2022/10/7_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ .... ΠΟΙΟΣ !
      ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ ΣΤΑ ``ΑΓΡΟΤΙΚΑ''.... ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΙΒΑΓΚΩΝ.
      ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, Η ΣΑΠΙΛΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
      ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ.
      ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ Α/Τ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΔΕΣ ΕΔΩ:
      https://www.facebook.com/photo?fbid=10229475757220931&set=pcb.10229475757460937
      ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ....
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ, Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΒΕΒΑΙΑ.
      ΓΙΑΤΙ;;;
      ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΕΞ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ... ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΜΑΛΒΙΝΑ.
      ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΕΞ. [ΣΗΜΕΙΩΣΗ, Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ .... ΣΕΞ !!!!!].
      ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;
      ΤΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΑΥΤΟ !

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ ΑΡΣΙΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ``ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ'' ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
      Η ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΑΛΒΙΝΑ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ.
      ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ...
      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ``ΠΑΡΑΠΕΡΑ''.
      ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΔΗΛΑΔΗ.... ΠΟΣΟ ``ΜΕΓΑΛΟ'' ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ; ΩΧ !!!
      ΠΑΝΤΩΣ, ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΤΣΟ-ΒΙΒΛΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
      https://www.facebook.com/100085322799812/videos/817450029504052

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. Έχουμε δείξει την Κούλα γι αυτό, από το 2020. Σάμπως ίδρωσε κανενός τ' αυτί;

      Διαγραφή
  39. Παντελής Γιαννουλάκης! - Κοίλη Γη

    http://enaasteri.blogspot.com/2022/10/blog-post_70.html?m=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φάτε εναν κρυφόπ@υστα προκλητικο καραγκιόζη..

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/to-pontiki-pou-vryxatai-o-dendias-thelei-na-paei-ton-poutin-sto-dikastirio-alla-etrekse-na-kryftei-otan-ktypisan-oi-seirines/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTWQfQ8mY168zITC7JtKH52gfsGlxe65V2viIKsBNZ5wX7TGtsjLv6bmd1Yhurjd7fXQIysN6s1mM7FH0hC9V1q65HTGFruIw6H-XnOvBHZQ9qJtxcYARtPD3jYwy6_1wveKotN2KDj3jNCNGzNJEXfI3nBhgELLGacGQ0_QbfIH9kOXJ47mQGuDnc/s617/RACIZISM%20BLACR%20(5).jpg

    😃😁😃😁😃

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Νεόφυτος Μόρφου...ΣΟΥΠΕΡ ΒΙΝΤΕΟ!!!

    https://youtu.be/_8StxYwWWzY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖ. ΣΟΡΟΣ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

    https://katohika.gr/ellada/590035/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. https://youtu.be/mdc7w0rMwOQ

    ΠΏΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτη τη στιγμή, ο μεγάλος μας έρωτας, η Ελλάδα,
    βάλλεται περισσότερο στο εσωτερικό της,
    από κάθε είδους μισέλληνες και προδότες, τοποθετημένους ΔΥΣΤΥΧΏΣ σε όλα τα πόστα, υπηρεσίες και καρέκλες.
    Βάλλεται επίσης από προβοκάτσιες και πρακτόρια και κατασκόπους.

    Αναρωτιέμαι λοιπόν..

    Μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτό εδώ...; :

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2022/10/blog-post_586.html

    Στο παρελθόν είχαμε κάποιες (Όχι όλες) δυσάρεστες εκπλήξεις από την υπογραφή "Διοργάνωση: Ελληνικός λαός", χωρίς ούτε έναν φορέα ή έστω κάποια "Μακεδονικά", "Ελληνορθόδοξα" κ.ά...σωματεία.

    Ανησυχώ ΜΗΠΩΣ ειναι και λιγο ύποπτη η ημερομηνία αυτη, η 27η Οκτ. για μια πανελλαδική διαμαρτυρία ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
    Μηπως... κάποιους συμφερει να γινει μπάχαλο εκείνη την ημέρα, ώστε να μην παρελάσουν στον ιδιο χωρο, την επόμενη ημέρα, τα σχολεία για την 28η Οκτωβριου, το Επος του ΟΧΙ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
      ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΩΘΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΒΟ ΔΡΟΜΟ.
      ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΤΥΧΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
      ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΩΤΕΡΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΔΙΑΝΥΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ....
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ.
      ΟΥΤΕ ΔΑΚΡΥΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ.
      ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ.
      ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ``ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ'';;;
      ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ


      Διαγραφή
  46. Και εντωμεταξύ,
    ολα τα στοιχεία των τελευταίων μηνών, δείχνουν ότι πέρα από τον ασφυκτικό έλεγχο της χώρας μας από τους διεθνείς σιωνιστές, ο χειρισμος και η εκμετάλλευση της Ελλάδος από τη Γερμανία, έχει σχεδόν μεταφερθεί στα χέρια της Τουρκίας. Μέχρι και τα ρούχα και τα γκάτζετ των στρατιωτών μας..είναι made in Turkey.

    ΑπάντησηΔιαγραφή