«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Καλό μήνα Μάρτιο! - Χερουβικό Ήχος Α' Φωκαέως Μέλος

Ευχαριστούμε ΠΟΛΥ τον εκλεκτό αναγνώστη μας ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ για το βίντεο αυτό!
Και διαβάστε αυτή τη συνέντευξη, για να καταλάβετε για τί ακριβώς μιλάμε και γιατί υπερέχει ο βυζαντινός πολιτισμός και οι τέχνες από της Δύσης.




Χερουβικό Ήχος Α' Φωκαέως Μέλος - Θεόδωρος Βασιλικός



4 σχόλια:

  1. Ο «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ» ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΚΕΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)
    01/03/2019


    Από την πρώτη στιγμή που ετέθη θέμα «σύνθετης» ονομασίας των Σκοπίων, επισημάναμε πως όποια κι αν είναι αυτή («Βόρεια», «Νέα», «Άνω», κ.τ.λ.), το πρώτο συνθετικό θα χαθεί και θα μείνει το σκέτο «Μακεδονία».

    Κι αυτό δεν το εφαρμόζουν στην πράξη μόνο οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι, αλλά και ο «αρχιτέκτονας» της προδοτικής Συμφωνίας, Κοτζιάς!

    Μιλώντας, λοιπόν, πριν από λίγη ώρα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» σκέτο:

    «Στην Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε – δεν έχω καταλήξει – ας το πω μια μικρομεσαία χώρα. Αλλά στα Βαλκάνια είμαστε μια πάρα πολύ ισχυρή χώρα. Αυτή είναι η παραδοξολογία της ισχύος. Παράδειγμα η Βουλγαρία έχει 42 δισ. ΑΕΠ, η Αλβανία έχει 11, η Μακεδονία τότε έχει 8 στα 9 τώρα έχει 10 στα 11, εμείς παρά την κρίση τώρα πάμε στα 190, πολλαπλάσιο δηλαδή από όλους μαζί».

    Καταλάβατε τώρα τι προδότες που είναι τα συριζόμουτρα;

    https://youtu.be/9u83tktG41g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε το και Διαδώστε το...ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ

    Εκπομπή “Σχολιασμοί και παρατηρήσεις”: ΑΟΖ-Υφαλοκρηπίδα-Χωρικά ύδατα, στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας - BINTEO

    https://youtu.be/2CzZo-jqwfg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ: ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-«ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ!
    01/03/2019


    Πως οι «Θεσμοί» (που αντικατέστησαν την κακόφημη Τρόικα…) δεν πρόκειται να δώσουν στις 11 Μαρτίου την δόση του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν τηρεί τα «προαπαιτούμενα», επιχειρούν να μας πείσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

    Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τους: «τα τεχνικά κλιμάκια των υπουργείων οικονομικών της Ευρωζώνης εξέτασαν την έκθεση μεταπρογραμματικής επιτήρησης της Ελλάδας και διαπίστωσαν πως τα αγκάθια παραμένουν, ειδικά στο θέμα του νέου νόμου Κατσέλη

    Αν οι ελληνικές Αρχές δεν καταφέρουν να πιέσουν τις μεταρρυθμίσεις σε ικανοποιητικό βαθμό, η απόφαση για εκταμίευση της δόσης θα μεταφερθεί σε επόμενο Eurogroup, πιθανόν σε αυτό στις 5 Απριλίου…».

    Πρόκειται βεβαίως για ένα ακόμα κόλπο της κυβέρνησης των προδοτών και των λεγόμενων «δανειστών» (τοκογλύφων), προκειμένου να φανεί στην ελληνική κοινή γνώμη ότι δήθεν η κυβέρνηση δεν είναι απολύτως πειθήνια, αλλά… αντιστέκεται στις απαιτήσεις των «δανειστών», για το χατίρι του ελληνικού λαού! Κι όταν δοθεί η δόση, θα πανηγυρίζουν οι προδότες, ότι την κέρδισαν «με το σπαθί τους»!

    Μην τσιμπάτε στην συμπαιγνία προδοτών-«δανειστών»!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μήνα να έχουμε φίλε Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή