«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Προσοχή στις μαϊμούδες... 🙉🙈🙊

by Κώστας-Ταύρος & Αυτόλυκος! 🙂





Παρά τις υπόνοιες του ιστολογίου μας (εδώ), που σε συνδυασμό με τους προβληματισμούς του ιστολογίου Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως, συνέπιπτε το συμπέρασμα ότι πιθανόν να επιχειρείται προσπάθεια να εμπλακεί η Ελλάδα στο κύκλωμα εξτρεμιστικής δραστηριότητας κατά των μουσουλμάνων μεταναστών, τα στοιχεία μέχρι στιγμής.. δείχνουν ότι στόχος δεν είναι μάλλον η Ελλάδα, παρά τις νέες εξελίξεις περί  Συμφωνίας Ελλάδας-Τουρκίας για την υποδοχή στο ελληνικό έδαφος 10.000 Κούρδων πολεμιστών από την Αφρίν,  τις απαιτήσεις του Ερντογάν και των αξιωματούχων του να βάλει η Ελλάδα και μιναρέδες στα τζαμιά που φτιάχνει,  τις περίεργες επιπλήξεις του γιου του Νετανιάχου στον Ερντογάν, ότι η Κωνσταντινούπολη -κι όχι Ινσταμπούλ- είναι Ελληνική, όπως έκανε και ο μακελάρης κ.ά..

Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα να βγάλουμε την Ελλάδα τελείως έξω από το κάδρο, διαβάζοντας και άρθρο του 'Πρώτου Θέματος' (εδώ) , συνειδητοποιούμε προς ώρας.. ότι ο κυρίως στόχος του μαϊμού τρομοκρατικού χτυπήματος.. είναι ο Τραμπ, καθώς και η κατοχή όπλων στα χέρια πατριωτών ανά την υφήλιο, το κυρίως αγκάθι για τους σατανικούς παγκοσμιοποιητές που δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν το άρδην επερχόμενο τέλος τους.

Μαϊμού σίγουρα, πράγμα που αποδεικνύεται από αναρτήσεις και σχόλια των 'Κατοχικών Νέων' (εδώ και εδώ), καθώς και το γεγονός που ήδη επισημάναμε.. ότι δεν είδαμε και διαβάσαμε τίποτα και πουθενά.. για ξεσηκωμούς μουσουλμάνων, ανακοινώσεις μουσουλμανικών συλλόγων και οργανώσεων, ούτε ρεπορτάζ από νοσοκομεία με τραυματίες, παρά μόνο αυτή την φωτογραφία:


Ο αγαπητός φίλος και συνεργάτης του ιστολογίου μας, Αυτόλυκος, μάς τροφοδότησε με ένα γράφημα και ένα αντίγραφο του επίμαχου βίντεο σε slow motion (αργή κίνηση) ταχύτητας 
-50%, απόσπασμα από τήν στιγμή τής εισόδου μέσα στό τζαμί (οί πρώτοι
πυροβολισμοί μέσα στόν χώρο).


Ακούμε και μετράμε 63 πυροβολισμούς από 30άρα γεμιστήρα! ΧΑ ΧΑ ΧΑ...!!!

Δεν θα μπορούσε να είναι 100άρα εφόσον τέτοια, μεγάλη και καμπυλωτού σχήματος, δεν προσαρμόζεται σε αυτού του τύπου όπλα, αλλά μόνο σε Καλάσνικοφ. 

Η ελαφρώς γκρι γραμμή στο παρακάτω γράφημα (αυτή που φαίνεται ακριβώς μετά την κόκκινη κάθετη γραμμή) είναι ο ήχος εξόδου του άδειου γεμιστήρα. 








Αυτόλυκος: "Ούτε μαϊμού βίντεο δέν ξέρουν νά φτιάξουν οί άχρηστοι!"

Τώρα.. όσον αφορά τον 

18 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΦΡΙΚΗ... ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ!!! ΣΤΟ 0.20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.... ΡΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε Διηνέκη την τραπεζα ΠΟΙΟΣ την εκαψε????Ημουν απεξω μετα απο κανα 30λεπτο ειδαμε ασθενοφορο να φευγει και οταν ακουσαμε οτι ειχε νεκρους ξενερωσανε Οοοοολοι κατσαμε στα πεζοδρομια και τελος οι πορειες....

      Διαγραφή
    2. Όλοι ξέρουμε το όνομα του καριόλη με την ντουντούκα, που έπρεπε να είναι στη φυλακή τώρα αλλά σουλατσάρει ελεύθερη και ωραία σε πορείες και από στέκια της Open Foundation σε δημαρχιακά μέγαρα, ..αλλά δεν το γράφουμε γιατί μάς την έχει στημένη στη γωνία το αιμοβόρο προδοτικό ανθελληνικό κράτος, για συκοφαντική δυσφήμιση.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 03:08,

      Με ρώτησες κι αλλού για το ίδιο θέμα. Γιατί τέτοια σφιξούρα με την πάρτη μου;

      Διαγραφή
  3. Σε γνωστό "πατριωτικό" σάιτ, ανέβηκε ως σχόλιο 2 φορές και τις 2 σβηστηκε ως ανεπιθύμητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ανέβηκε".. εννοείτε τί;.. η δ/νση που παραπέμπει στην ανάρτησή μας;
      Όσο για το "πατριωτικό σάιτ" δεν έχω απαίτηση να το μάθω, εκτός αν θέλετε εσείς, οπότε μπορείτε να μάς πείτε το όνομα. Φτάνει να πρόκειται για "σάιτ" όπως είπατε (μεγάλης αναγνωσιμότητας όπως π.χ. Μακελειό, Pronews κ.ά..). Αν όμως εννοείτε μπλογκ, όπως είμαστε εμείς, και μάλιστα από αυτά που είναι γνωστό ότι θεωρούμαστε φιλικά μεταξύ μας.. τότε θα προτιμούσα να μην γράψετε το όνομα.

      Διαγραφή
    2. Ανέβηκε εννοώ ως σχόλιο κατω απο άρθρο. Το 5α είναι το σαιτ

      Διαγραφή
    3. Δεν το γνωρίζω αυτό το σάιτ, κι ενώ το έψαξα δεν βρήκα τίποτα.
      Ας το πάρει το ποτάμι...

      Διαγραφή
    4. Το 5απόσταγμα λέω. Τσπ

      Διαγραφή
    5. Κοίτα.. εσύ τσαντίστηκες επειδή δεν κατάλαβα γρήγορα, αλλά και άλλοι φίλοι μου αναρωτήθηκαν "τί είναι αυτό το 5α". Έπρεπε να "μυρίσω τα νύχια μου" λοιπόν για να το βρώ;..
      Anyway.. δεν εκπλήσσομαι για το σάιτ, όπως και αν μού έλεγες για Μακελειό ή Προνιούς. Όλα αυτά τα σάιτ (εδώ κότεψαν και φιλικά μου μπλογκ) κρατούν απόσταση από θέσεις περί false flag, είτε μην εκτεθούν στο σύστημα, είτε μην διαψευστούν, είτε είτε πολλά... Φοβούνται φυσικά κιόλας.. ειδικά το να περνούσαν στο youtube ένα προσωπικό τους βίντεο που αφορά false flag περίπτωση.. δεν θα το έκαναν με τίποτα γιατί θα τους το έκοβαν και θα στοχοποιούνταν από ΜΚΟ ή ρουφιάνους/πράκτορες τύπου "ελληνικά χόαξις".

      Στο θέμα της Ν.Ζηλανδίας μέχρι στιγμής πάντως.. μόνο τον Διόδοτο, τον Διηνέκη και τα Κατοχικά Νέα είδα να παίρνουμε θέση περί false flag και πού το πηγαίνουν με όλα αυτά. Κι ο καθένας από τους τρεις μας τοποθέτησε διαφορετικά λιθαράκια.

      Όλοι οι υπόλοιποι γύρω γύρω.. silence in the shed 🙂 (μούγκα στη στρούγκα)

      Διαγραφή
    6. Δεν τσατιστηκα ρε αγορινα, με το τσπ εννοώ απλά δεν έχει και μεγάλη σημασία, απλά είπα να το αναφέρω.

      Διαγραφή
    7. Πες τα ρε Κώστα!
      Τουμπεκί, ψιλοκομμένο, όλα τα μπατριωτικά μπλόγκια…
      Έτσι...
      Στο τέλος, όλοι θα (ΑΠΟ)ΔΕΙΞΟΥΜΕ το ποιοι ΑΚΡΙΒΩΣ είμαστε. ΑΚΡΙΒΩΣ όμως.

      Διαγραφή
  4. Αυτο με τα ...βιντεο ολα...εχει παραγινει...Εχουν παρει πρεφα οτι το μυαλο δεν δουλευει...και ριχουν εικονες ...Ολα για το θεαμα....οραση αντι σκεψης...φατε ματια ψαρια....σινεμας ειναι ο κοσμος...Παιρνει ενας μια καμερα...και πλαθει κουλουρακια για το Πασχα ..αφου ο κοσμος νιαζεται (?) για το ....ταψι...Αυτοι οι δυτικοι τοχουν χασει τελειως....μεχρι να πεσει ολο το ταψι στο κεφαλι τους...Εγινε ηρωικη πραξη και κατορθωμα το ...βιντεο....γενικα...
    Ενας τυπος το πρωι στο καφε...εφτιαχνε τα μαλλια του με....τσατσαρα σε βιντεο στο ..κινητο του...!!! Αυτο..επιδιωρθωση....δεν ξερω τι αλλο " αυτο" ....κανει....Σαλταραμε μαστορα...τελειως.....αμα δωσεις στην μαιμου τεχνολογια...χαθηκες...δεν θα μεινει πληκτρο απατητο....αναιτια...Ετσι και τα κρατη των πιθηκων....αλλαμουρα οι ...μπανανες...Μας πηραν πρεφα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε αυτήν εδώ την ανάρτηση:

    https://katohika.gr/stranger-voice/i-apolyti-apodeiksi-oti-to-makeleio-stin-nea-zilandia-itan-hoax/

    Διαπιστώνουμε ότι το "μακελειό" ήταν στημένο. Και αίματα, που λέγεται ότι φαίνονται σε πιο ολοκληρωμένη version που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, αυτό δεν σημαίνει κάτι..
    Απλά, διαπιστώνουμε ότι υπήρχε ήδη στο πάτωμα του τζαμιού -πριν μπει ο δολοφόνος- πεταγμένος ένας γεμιστήρας που ταίριαζε στο όπλο, και τον φόρεσε ο δολοφόνος βγαίνοντας από το τζαμί.
    Επίσης τα όπλα ήταν δύο. Το ένα το πέταξε χωρίς να ενδιαφέρεται ότι θα τον έβρισκαν αμέσως από αυτό το όπλο.
    Πολλά δεν κάθονται καλά........
    Ο σκηνοθέτης είναι για βράβευση κάτω του βατόμουρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικα ...νεκροι υπαρχουν ?Διοτι το βατομουρο υπαρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://youtu.be/8ofiB9zivxA


    Αν και δεν έχει υπότιτλους, εντούτοις είναι καθαρά τα αγγλικά. Αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή