«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Για να διαβάζετε «ανάμεσα στις γραμμές και πίσω από τις γραμμές»... [ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ]



ΠΡΟΣΟΧΗ! 
ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 
ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ.






Το ιστολόγιο Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως μάς θέτει κάποιους προβληματισμούς όσον αφορά.. τη φύση του γεγονότος στην Νέα Ζηλανδία, καθώς και την προσπάθεια τού εντός κι εκτός Ελλάδος ανθελληνικού συστήματος, να δημιουργήσει -με αφορμή την ονομασία "TURKOFAGOS" πάνω στα όπλα του μακελάρη- αρνητικούς συνειρμούς για την Ελλάδα και τους Έλληνες, για πολιτικές σκοπιμότητες με guest star τον Ερντογάν.
Ενώ η εξήγηση είναι πολύ απλή:
 

"Για να διαβάζετε «ανάμεσα στις γραμμές και πίσω από τις γραμμές»: Η Μάχη τής Καλλίπολης που θα απέτρεπε την γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων, αν δε κατέληγε σε νίκη των Οθωμανών και σε οδυνηρή θυσία χιλιάδων Αυστραλών και Νεοζηλανδών. Για να γνωρίζετε Ε Π Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ το τι σάς γίνεται...

..διαβάστε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ." Διηνέκης

 

 ---------------------------------------------------

 

Το βίντεο που υποτίθεται ότι τράβηξε ο μακελάρης, το οποίο μπορεί να είναι και μαϊμού, εφόσον αν το βάλεις σε αργή κίνηση.. μετράς 47 πυροβολισμούς από τριαντάρα γεμιστήρα (άσε που δεν ακούσαμε πουθενά για εκδηλώσεις οργής και θρήνου από τους μουσουλμάνους, ούτε τραυματίες σε νοσοκομεία, συν αυτά εδώ):

 

 

 

Το παρακάτω βίντεο όμως είναι επιβεβαιωμένα αληθινό. 

 

  Απόστολος Κρητικόπουλος:


" Το ☪️Ισλάμ δεν είναι μόνο η Θρησκεία της Αγάπης & της Αποδοχής.Είναι θρησκεία που μαθαίνει στα μουσουλμανακια ανατομία.Εδώ παίζουν ⚽ποδόσφαιρο με κεφάλια ✝️Χριστιανών.Ψηφίζω 💁‍♂️Μπακογιαννη,Γερουλάνο & Ταχιαο για να ανοίξει Τζαμί & στην γειτονιά μου,να εμπλουτιστουμε πολιτισμικά."

 

 

17 σχόλια:

  1. διαισθανομαι προβοκατσια που θελει να βαλη τις θρησκειες σε πολεμο ωστε να καπακωσουν την νεα σκατοθρησκεια του Δον Χορχε Μπεργκολιο του Βοθρολυμαιου και των ευαγων ιδρυματων Σορος Ροτσιλντ και το κακο συναπαντημα

    λετε να ειμαι για δεσιμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπαμε.. "όλα παίζουν.. θα δείξει..."
      Για δέσιμο είμαστε όλοι μας, γιατί με όλα αυτά που γίνονται.. στο τέλος θα αναγκαστούμε να αρπάξουμε από έναν "τουρκοφάγο" και θ'αρχίσει το "ώπα"!

      Διαγραφή
  2. Προς τον αναγνώστη "ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ":

    Τα σχόλιά σας τοποθετήθηκαν σε σχετικές με αυτά αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ΔΙΟΔΟΤΕ..ευχαριστώ πολυ..σου ζητώ συγγνώμη για την ανατιστοιχία σχολίων- ανάρτησης...

      Το ιστολόγιο σου επιτελεί εξαιρετικό έργο...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

      Διαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ15 Μαρτίου, 2019 23:47

    ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΩΣΤΑ.ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ;ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίζοντας την έρευνα...

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/03/blog-post_67.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://katohika.gr/diethni/nea-zilandia-i-stigmi-pou-oi-astynomikoi-syllamvanoun-to-makelari/

    Τώρα αυτή είναι σύλληψη γιαν μακελαρη, με τον εναν απο τους δυο αστυνομικους άοπλο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βίντεο μου φαινεται ψεύτικο. Έχουμε εξ επαφής πυροβολισμούς (υποτιθεται) χωρίς να φαίνεται καθόλου αίμα. Κανονικά τα μυαλά των θυμάτων έπρεπε να είχαν κολλήσει στους τοίχους. Είχα την ατυχία να έχω δει κάτι αντίστοιχο με τα μάτια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η τρομοκρατικη επιθεση ολως παραδοξως επεφερε ακαριαια και καποια περιεργα αποτελεσματα...... .1)Με την βοηθεια και του παγκοσμιου καθεστωτικου 'τυπου' ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ακομα μια φορα η πατριωτικη δεξια οπου γης ανεξαρτητα απο τα πολλαπλασια παρομοια εγκληματα της Νεοταξικης-Φιλοισλαμικης-Αριστερας αλλα και των ιδιων των λαθρομεταναστων.......... 2)ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ακομα μια φορα ο Ελληνισμος (προσφιλης στοχος της ΝΤΠ) εστω και υποδοριως αφου ολως περιεργως ο τρομοκρατης εδειξε την χωρα μας οταν στα οπλα του ειχε γραμμενο το Turkofagos και το Lepando (Ναυπακτο δηλαδη).Αλλα και το Konstantinoupolis που εγραψε στο πονημα του δειχνει εστω και δια της τεθλασμενης παλι Ελλαδα....... 3)Πριν αλεκτωρ λαλησει η κυβερνηση της Ν. Ζηλανδιας σαν ετοιμη απο παλια και σαν να το ειχε παραγγελια εξηγγειλε αμεση καταργηση της οπλοκατοχης στην χωρα δινοντας ακομα ενα σημα κατα του σημαντικου αυτου υπερ της ελευθεριας Αγγλοσαξονικου θεσμου....... 4)Η καταφορα του τρομοκρατη κατα των μουσουλμανων ονοματιζοντας τους συλληβδην Τουρκους εχει την εννοια εννος συγκυριακου στριμωγματος της Τουρκιας εν οψει της κοντρας της τελευταιας με τις ΗΠΑ και με το ΙΣΡΑΗΛ. Σαν ετοιμος απο παλια επισης ο υιος Νεταναχιου εκανε παρομοιες δηλωσεις για την Τουρκια........... Εν τελει αν κατα την εγκληματολογια ισχυει το ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΟ τοτε σιγουρα κατι καταλαβαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εδώ:
    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως τα σώματα τινάζονται λίγο με κάθε πυροβολισμό, σε ακριβή συγχρονισμό με τον πυροβολισμό. Αυτό δεν γίνεται εύκολα με ηθοποιούς που δεν βλέπουν καν το όπλο αφού όλοι σχεδόν είναι μπρούμυτα. Στο σινεμά το αίμα είναι μπόλικο, στην πραγματική ζωή και αν οι σφαίρες είναι μικρές, ίσως όχι. Σε αυτό ίσως θα μας βοηθήσει κάποιος στρατιωτικός. Μερικά σώματα βγάζουν σκούρο κόκκινο υγρό. Σκοτώθηκαν μόνο αυτοί και οι υπόλοιποι ήταν ηθοποιοί; Αποκλείεται. Ειδικά αυτή που είναι ξάπλα στο δρόμο και λέει "βοήθεια" και τρώει μια σφαίρα στο κεφάλι, πρέπει να είναι αληθινή.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω είδες και τη 16λεπτη version Γιώργο. Κι εγώ την κατέβασα σήμερα. Έχει όμως πολλά άλλα περίεργα. Που πυροβολάει στο κενό πολλές φορές, που πυροβολάει στο παρμπριζ και δεν σπάει, ενώ το αριστερό τζάμι έσπασε, που ξαναγυρνάει στο τζαμί και πάλι δεν ξαναπαίρνει μαζί του το όπλο.. κ.ά..
      Νομίζει κανείς επίσης πως ο τύπος είναι κάτω από mind control. και το πιστεύω τελικά αυτό. Μοιάζει με επιχείρηση της Μασσάντ για να δημιουργηθούν εξελιξεις τουλάχιστον στην ανατολική Μεσόγειο, με την Τουρκία, μόνο που σήμερα είχαμε αντίποινα στην Ολλανδία.

      Διαγραφή
    2. Μόλις σήμερα το είδα για πρώτη φορά. Βλέποντας και το άρθρο στα κατοχικά, υπάρχει και αυτή η γεμιστήρα που υπάρχει στο πάτωμα στο διάδρομο ΠΡΙΝ έρθει αυτός και που αργότερα γυρίζει στο ίδιο σημείο και τη σηκώνει και τη βάζει στο όπλο! Πάει να πει, κάποιοι ή όλοι στο διάδρομο πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει αυτός ο γεμιστήρας. Φαίνεται πως ΘΕΛΟΥΝ να λέμε ότι είναι ψεύτικο το βίντεο. Ταυτόχρονα έχουν λυσσάξει να το εξαφανίσουν από τα κοινωνικά μέσα. Και καλά ότι θα μας εμψύχωνε για πόλεμο με τα μουσλίμια γι αυτό πρέπει να μην το βλέπει κανείς λευκός, μόνο τα τζιχάντια. Μας παίζουν άγρια.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  10. Εγω να ρωτήσω, υπάρχει κάποιο άρθρο ή είπανε στις ειδήσεις για το ποιά είναι τα θύματα? Τα πρόσωπα τους ή που ενταφιαστηκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή