«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΕΜΙΣΗΣΑ

Επαναλαμβάνουμε: Παρ' όλα τα μπλε, πράσινα και ροζ σημαιάκια.. η Ελλάδα, από το 1974, ζει μια Επικαλυμμένη Κομμουνιστική Δικτατορία των Ρόθτσιλντ.

 κλικ για μεγέθυνση

8 σχόλια:

  1. 1)
    Αρίστη αναπαράσταση της εν Ελλάδι διαδρομής των κομμουνιστών, οι οποίοι διείσδυσαν και στα λεγόμενα κόμματα της δεξιάς και εννοείται των βενιζελικών φιλελεύθερων , τα οποία παρέμειναν ως τέτοια μόνον κατ’όνομα για να μας μπερδεύουν!

    Πιστεύω πάντως πως μια ιστορική αναδρομή για το πως φτάσαμε εώς το ΚΚΕ και πως μας έφερε αυτό , το ΚΚΕ , εκεί όπου επιθυμούσε χωρίς “κανείς” μας να το καταλάβει!

    Μια χαρά τα είχαν καταφέρει να παραμένουν τα σχέδια τους κρυφά μέχρι που το διαδίκτυο τους ξεσκέπασε!
    Για τους δύσπιστους ας διαβάσουν απλά την πορεία που ακολούθησε ο άγνωστος στους πολλούς απο εμάς Σίδερης ιδρυτικό στέλεχος της Φεντγερασιον.

    Αριστοτέλης Σίδερης
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Ο Αριστοτέλης Σίδερης (ή Σίδερις) (1889-1975) ήταν δικηγόρος, σοσιαλιστής, βουλευτής το 1915, και ιδρυτικό στέλεχος του ΣΕΚΕ. Διετέλεσε επίσης υφυπουργός Οικονομικών και υπουργός Εργασίας. Συμμετείχε στη Βαλκανική Σοσιαλιστική Συνδιάσκεψη στο Βουκουρέστι το 1915 και στη Διασυμμαχική Σοσιαλιστική Συνδιάσκεψη του Λονδίνου, το 1918, οπότε καταγγέλθηκε για συνεργασία με την κυβέρνηση Βενιζέλου.[2]
    Στις εκλογές του 1926 ήταν υποψήφιος με το κόμμα του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, στην κυβέρνηση του οποίου, το 1932,
    έγινε υφυπουργός Οικονομικών.
    Το 1945 έγινε υπουργός Εργασίας.
    Απ' το 1927 έως το 1960 ήταν πανεπιστημιακός καθηγητής,
    ενώ υπήρξε και διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας.[6]
    Παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του, το 1975, μετριοπαθής σοσιαλδημοκράτης.[7]
    (Κατά τα άλλα εμάς μας μαθαίνει η κομμουνιστική προπαγάνδα πως πρίν και μετά τον Β.Π.Π. μας κυβερνούσαν σκληρές δεξιές κυβερνήσεις που κυνηγούσαν και δολοφονούσαν όποιον τολμούσε να σηκώσει το αριστερό του χέρι!!!
    Η “φοβερή και τρομερή χούντα” πως και δεν τον δολοφόνησε και αυτόν;;;;
    Αναφέρω τον Σίδερη διότι αυτός είναι ο ιθύνων νούς της πορείας που ακολουθήσαμε έως ΣΗΜΕΡΑ. Του αργής αλλά σταθερής μετάβασης της Ελλάδος προς τον κομμουνισμό.
    “Στην Α' Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΕΚΕ (Κ) το Φλεβάρη του 1922 εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και ήταν υπέρμαχος της θέσης της
    "Μακράς νομίμου υπάρξεως", σύμφωνα με την οποία:
    "Το Κόμμα διατρέχον ακόμη περίοδον οργανώσεως και προπαγάνδας, έχει ανάγκην μακράς νομίμου υπάρξεως".”
    Μακράς νομίμου υπάρξεως! Εκατό χρόνια! Φοβερή πρόβλεψη.


    Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί ακόμα καλοπροαίρετοι θα έγραφα , που αρνούνται να δούν το προφανές. Που εκτός των άλλων αρνούνται να δούν πως υπήρχε μακροχρόνιος σχεδιασμός για να φτάσουμε στην κομμουνιστοποίηση της χώρας μας και ως εκ τούτου στην καταστροφή!
    Σήμερα όλες αυτές τις πράξεις των κομμουνιστών απο το 1900 και έπειτα τις φορτώνουν στην δεξιά , ναι η όχι;
    Στα δύο παρακάτω σχόλια φαίνεται πως πήρε σάρκα και οστα η ιδέα του Σιδέρη και πως φτάσαμε στις ΤΡΕΙΣ τάσεις ...προς ΜΙΑ κομμουνιστική κατεύθυνση!

    Υ.Γ.
    Επειδή είναι σεντόνια τα σχόλια εάν σας φαίνονται κουραστικά , απλά διαγράψτε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2)
    Ολα ξεκίνησαν ως είναι γνωστάτο απο αυτήν ΤΗΝ ΦΕΝΤΕΡΑΣΙΟΝ το μετέπειτα ΣΕΚΕ και τις ΤΡΕΙΣ τάσεις που δημιούργησε και είναι αυτές που σήμερα εγω βλέπω να επιβιώνουν μεσα στις τρείς κύριες και μοναδικές παρατάξεις της Ελληνικής πολιτικής σκηνής!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΣΟΚ
    ΚΚΕ

    Φεντερασιόν
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Η Φεντερασιόν (πλήρης επωνυμία στα ελληνικά Σοσιαλιστική Εργατική Ομοσπονδία Θεσσαλονίκης -Ασοσιασιόν Ομπραδέρα ντε Σαλόνικα, στα ισπανοεβραϊκά)[1] ήταν μια μεγάλη πολυεθνική εργατική οργάνωση της πόλης της Θεσσαλονίκης, με ιδρυτή και ηγέτη τον σοσιαλιστή Αβραάμ Μπεναρόγια,[2] και μέλη σοσιαλιστές εργάτες,
    προερχόμενους κυρίως από την προοδευτική εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονικής και διάφορους διανοούμενους.

    Ιστορία της οργάνωσης
    Προϊστορία
    Διάφορες ριζοσπασιτικές πολιτικές ομάδες αρχίζουν να δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη: ομάδες προσκείμενες στους τεκτονικούς κύκλους, άλλες που περιλαμβάνει παλιννοστήσαντες από το εξωτερικό. τη Βουλγαρία ή τη Ρουμανία,δασκάλους κυρίως και λίγους εργάτες. Οι τεκτονικοί κύκλοι,οι προσκείμενοι στον Ιωσήφ Νεχαμά, θα κινηθούν πρώτοι μετά την παραχώρηση Συντάγματος οργανώνοντας σωματεία μικτά και οικονομικές διεκδικήσεις. Αρχικά προκρίνεται η συνεργασία με τους Νεοτούρκους και την κατά εθνότητες οργάνωση των σωματείων. Η δεύτερη ομάδα αποτελούμενη από παλιά στελέχη της ρουμανικής και βουλγαρικής σοσιαλδημοκρατίας, όπως ο Αβραάμ Μπεναρόγια. Επίσης σε αυτήν ανήκουν και οι προσκείμενοι στο αγροτικό ή αναρχικό κίνημα της Βουλγαρίας ή της Ρουμανίας.Το Σεπτέμβριο του 1908 οι Μπεναρόγια και Νεχαμά αποφασίζουν να συντονίσουν τη δράση τους συγκροτώντας μια λέσχη με σκοπό τη διάδοση των σοσιαλιστικών ιδεών μέσα στους ισραηλιτικής εθνότητας εργάτες της Θεσσαλονίκης. Τον Απρίλιο του 1909 αποφασίζεται η μετατροπή της λέσχης σε πολιτική οργάνωση και λαμβάνει το όνομα Εργατικός Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης (Ασσοσιασιόν Ομπραντέρα ντε Σαλόνικα)[3] Η συμμετοχή της οργάνωσης στην εργατική διαδήλωση της Πρωτομαγιάς του 1909 αύξησε την επιρροή της. Οι οθωμανικές αρχές αν και ήθελαν να περιορίσουν κάθε μορφή συνδικαλιστικής δράσης και να απαγορεύσουν τις απεργίες, ενίσχυσαν περισσότερο την οργάνωση. Επέτρεψαν τη λειτουργία της Φεντερασιόν επειδή ήταν νομιμόφρων προς τις αρχές και κυρίως επειδή επαγγελόταν διαθρησκειακή ενότητα, ενώ άλλες οργανώσεις ήθελαν να συγκροτηθούν βάσει εθνικών κριτηρίων.[4]
    Σύσταση


    Ο Αβραάμ Μπεναρόγια
    Στις 24 Ιουλίου 1909, την επομένη δηλαδή του εορτασμού της πρώτης επετείου της επανάστασης των Νεοτούρκων, η εβραϊκή, σοσιαλιστική, εργατική λέσχη με ονομασία Εργατικός Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης, συνενώθηκε με τη βουλγαρική Σοσιαλδημοκρατική Ομάδα (οι λεγόμενοι "στενοί"), δημιουργώντας τη Φεντερασιόν.[1] Στο πρώτο άρθρο του Καταστατικού της οργάνωσης δηλωνόταν πως "σκοπόν έχει να αργανώση το προλεταριάτο δια την πάλην των τάξεων.[5]
    Ελληνική περίοδος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
    Όταν εντάχθηκε η Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα, η οργάνωση υιοθέτησε το σύνθημα περί αυτόνομης Μακεδονίας[30] ενώ δεν αναγνώριζε ως τελεσίδικη την προσάρτηση της Θεσσαλονίκης στο ελληνικό κράτος. Κατά τις παραμονές της συνθήκης του Βουκουρεστίου, με κείμενο της προς το Διεθνές Σοσιαλιστικό Γραφείο όπως και σε άλλες περιστάσεις, υποστήριξε την άποψη περί αυτονομίας. Αυτό, σε συνδυασμό με την υποστήριξη στις κινητοποιήσεις των καπνεργατών της Μακεδονίας είχε ως αποτέλεσμα καταδιώξεις, φυλακίσεις και εξορίες από την ελληνική διοίκηση[31]. Παρ' όλα αυτά, η οργάνωση άντεξε μέχρι και το 1918, χρονιά στην οποία προσχώρησε στο Σ.Ε.Κ.Ε. (που αργότερα μετονομάστηκε σε Κ.Κ.Ε.)[32] Στις 9 Δεκεμβρίου 1918 η Κεντρική Επιτροπή του ΣΕΚΕ ειδοποίησε πως πλέον στο Διεθνές Σοσιαλιστικό Γραφείο η Φεντερασιόν της Θεσσαλονίκης εκπροσπείτο από το νεο κόμμα του Σ.Ε.Κ.Ε.[33]
    ...
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8C%CE%BD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3)
    “Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


    Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος (ΣΕΚΕ) είναι το πρώτο ελληνικό επαναστατικό σοσιαλιστικό κόμμα που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1918. Στο 3ο Έκτακτο Συνέδριο τον Νοέμβριο του 1924, το κόμμα μετονομάστηκε σε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ).
    Εξέλιξη και αποφάσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

    Στο συνέδριο εκδηλώθηκαν τρεις πολιτικές και ιδεολογικές τάσεις[4]:

    • Αριστερή (Ν. Δημητράτος, Δ. Λιγδόπουλος, Σ. Κομιώτης, Μ. Οικονόμου)

    • Κεντρώα (Α. Μπεναρόγια, Σ. Κόκκινος)

    • Δεξιά (Αρ. Σίδερης, Π. Δημητράτος, Ν. Γιαννιός)

    Τελικά μετά από έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις επικράτησαν οι απόψεις της αριστερής πτέρυγας που εμπνεόταν από την Οχτωβριανή Επανάσταση και το κόμμα από την ίδρυσή του κιόλας απέκτησε επαναστατικό προσανατολισμό[5]. Το κόμμα διακύρηττε ανοιχτά και περήφανα ότι παλεύει "δια την ανατροπήν της διεθνούς κεφαλαιοκρατίας και τον θρίαμβον του διεθνούς σοσιαλισμού"[6]. Ο Νικόλαος Γιαννιός και η ομάδα του αποχώρησε από το συνέδριο χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις στο νεοσύστατο κόμμα.

    Στο Ιδρυτικόν Ψήφισμα του ΣΕΚΕ αναφέρεται[4]:
    "Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος βασίζεται επί των θεμελιωδών αρχών:
    1. Πολιτική και οικονομική οργάνωσις του προλεταριάτου σε ξεχωριστό κόμμα τάξεως για την κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας και δημοσιοποίησην των μέσων παραγωγής και ανταλλαγής δηλαδή την μεταβολήν της κεφαλαιοκρατικής κοινωνίας εις κοινωνίαν κολλεχτιβικήν ή κομμουνιστικήν και

    2. Διεθνής συνεννόησις και δράσις των εργατών"

    Γενικά εκφράστηκαν θέσεις για την εγκαθίδρυση Δημοκρατίας,

    δημοκρατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών,

    διαχωρισμού κράτους εκκλησίας,

    κατάργηση έμμεσων φόρων,

    προοδευτική φορολογία,

    εξίσωση δύο φύλλων,

    καθιέρωση της δημοτικής γλώσσας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και

    εισαγωγής στα σχολεία γλωσσών των διάφορων εθνοτήτων.

    Το συνέδριο επίσης υιοθέτησε ψήφισμα ίδρυσης Δημοκρατικής Ομοσπονδίας των Βαλκανικών Κρατών. Τέλος ψήφισε «διαμαρτυρίαν δια την μελετώμενην επέμβασιν των συμμάχων κατά της νεαράς Σοβιετικής Δημοκρατίας»[7].”

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82#Εξέλιξη_και_αποφάσεις

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 1917 ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ,
    ΝΑΙ η ΟΧΙ;

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΙΧΑΚΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΥΣ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ , Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ,
    ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ
    ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

    Βρε άσ’ τον τρελό στην τρέλα του
    άσ’ τονε στο όνειρό του
    Τον κόσμο αυτό σιχάθηκε
    κι έφτιαξε ένα δικό του

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://uploads.disquscdn.com/images/fc2e17b00d814d50803a2c4c7140e40177cb782daa7d1a1e2a0054c7e757c5a0.png

    https://twitter.com/EyesOpenToTruth/status/1107576207644618752

    Κατι αρχι<ει να κινειται. Καρτερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ - ΑΞΙΑ -....ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ [ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ]... ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ...

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ... ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ...ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΚΕΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ...ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ - ΟΛΩΝ -...ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ...

    ΥΓ.-1 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΣΑ ΜΑΣ ....ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...

    ΥΓ.-2 Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ...- ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΜΑΖΙ - ...ΦΕΤΟΣ [ ΤΟ 2019 ] ΑΥΤΗΝ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ...ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ...ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019 ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ,
      ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

      [Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019 ΗΤΑΝ"
      ΤΊ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;]

      Διαγραφή
    2. ΤΟ 2018 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ 2019...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. ΣΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΤΈΚΝΟ ΜΟΥ! 🙂
      ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ;
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/02/21-26-100.html

      Διαγραφή