«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Τούς ξηγήθηκε αλμυρό φυστίκι ο Αυστραλός...

Σχόλιο Διόδοτου: Καθόλου αθώοι δεν είναι αυτοί οι 49 "σχωρεμένοι" που φύγανε από μη εμπόλεμες χώρες (με σχεδιασμό του διεθνιστικού σιωνισμού) για να ισλαμοποιήσουν Αμερική και Ευρώπη δια πυρός και σιδήρου. Κι αφού έφτασε η χάρη τους μέχρι και την Νέα Ζηλανδία (!) έ.. θα βρισκόταν αργά ή γρήγορα ένας ευαίσθητος με το θέμα, σαν κι εμένα, που θα τα έπαιρνε στον εγκέφαλο να βλέπει την πατρίδα του να καταστρέφεται... και θα όπλιζε τον "Τουρκοφάγο"...
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BRENTON TARRANT, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: 

5 σχόλια:

  1. "Πούθε να τ' αγοράσω το έρμο το μυαλό;
    Πού λίγο είχα πρώτα και τώρα είναι θολό..."

    Ο γιος Νετανιάχου είναι ο σαλπιστής της αντεπίθεσης της λευκής φυλής ωρέ παίδες!!!;;;;;;
    Που είπε στον Ερντογάν ότι η Πόλη λέγεται Κωνσταντινούπολη κι όχι Ινσταμπούλ κι ότι είναι το κέντρο της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης και κατεχόμενη πλέον από τους Τούρκους, οεο;;;;;;;;;;;;
    Μη καθοδηγουμενη η επίθεση κατά τ' άλλα...
    Ώρε κατακαημένη Ελλάδα πας για αποτελείωμα...
    Λαδώνουν γαρ τις μηχανές για το παγκόσμιο πατιρντί τα σιωνιστάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμενα όμως δεν μου φεύγει και η ιδέα να είναι καμιά false flag. Ποιος μας λέει πως δεν ειναι δουλειά καμιάς.Μοσάντ, ή τέλος πάντων του deep state για να δημιουργησουν περισσοτερο κλιμα δηθεν ισλαμοφοβιας. Απλά διερωτώμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ! ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΣΩ… ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!
    15/03/2019


    Εδώ και καιρό, έχουμε επισημάνει ότι υφίσταται μια άτυπη αλλά ουσιαστική κομμουνιστική συγκυβέρνηση Τσίπρα-Κουτσούμπα, με την –απαραίτητη!- άδεια του πρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή Πάιατ και της CIA.

    Αυτό έγινε φανερό και στους πιο δύσπιστους, όταν το αμερικανάκι ο Τσίπρας αμόλησε τα σκυλιά της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ κατά των μεγάλων μαθητικών κινητοποιήσεων, υπέρ πατρίδας κι η συγκυβέρνηση αυτή συνεχίζεται κανονικότατα ως τις μέρες μας.

    Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της άτυπης συγκυβέρνησης των αμερικανοκομμουνιστών, ακόμα και οι προσλήψεις γίνονται μέσω… Ριζοσπάστη!

    Έτσι, μια προκήρυξη για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δημοσιεύθηκε μόνο στη φυλλάδα των δισεκατομμυριούχων του Κουτσούμπα, για να σπεύσουν να προσληφθούν τα κομμούνια!

    Μάλιστα, ανάμεσα στα δικαιολογητικά που απαιτούσαν οι υπεύθυνοι του ΑΠΘ, ήταν και το απόκομμα του Ριζοσπάστη όπου δημοσιεύθηκε η προκήρυξη, ως «συνθηματική» απόδειξη ότι είναι κομμουνιστές, άρα… κατάλληλοι για διορισμό!

    (ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των αμερικανο-γερμανοπροδοτών Τσίπρα-Κουτσούμπα! Ν’ ανοίξουν τα θησαυροφυλάκια του Περισσού και να μοιραστούν τα δισεκατομμύρια που έχουν κρυμμένα εκεί τα κομμούνια, στο φτωχό λαό!


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό σας έπρεπε να το βάλετε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση.
      Προσέχτε λίγο..
      Χατιρικώς αναρτήθηκε.

      Διαγραφή